Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Találkozás egy régi ismerõssel

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Vannak olyan helyszínek/pályák ahol szinte tökéletes az atmoszféra és a látványvilág. (nameg a hangulat is) Gondolok itt pl a 3-4-dik mapra. (éjszaka a dzsungelbe)
De vannak olyanok is amik igazi budget kategóriás játékhoz illenek.. ergo krva gagyin festenek.
Mindenesetre szerintem jobb lett mint az elõzõ rész.
a vc öléses pályák/pályarészek valami irtózatosan gyengék viszont
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Elkezdtem megint egyszerûen imádom. A tûzpárbajok még ma is zseniálisak!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
#7088:
Gondolom pont animáció közben sikerült fotóznom, aztán így jött össze xD
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Vigyázz!Spoiler!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Left 4 Dead

+ egy kis Shellshock 2:

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Nagyra nõtt szkarabeusz és pilótája:
Menekül a minotaurusz fõnök:
Szegényt ki írták a játékból😄
McFrost:

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Villámlás:
Esik, de ennek is örül valaki:
Sárkánytánc:
Az álmok birodalmában:
Szárazföldi csikóhal:

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Deformálódik a talaj?kocsi után marad nyom a földben?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!