Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Kimaradt négy kép az elõzõ sorozatból, mert nem fértek bele a 10-es keretbe, de azért berakom azokat is, mert miért ne. :-)
(Orbiter, csak hogy ne érje szó a ház elejét.)
Mindenki a fedélzeten van, kivéve a pilótát, aki most próbál bekecmeregni a zsilipen.
Ezen a képen látszik az irányítópult egy kis darabkája (szabadon állítható a pozíciója, itt levittem hogy látszódjon a kifutó). A képek eredetileg a program hivatalos fórumába készültek, ezért is készült a kép arról, hogy a fedélzeti számítógép nem talált hibát a felszállás elõtti ellenõrzéskor (középsõ képernyõ, kék felirat).
Ezt csak a látvány miatt csináltam. Közvetlenül a Nagy-tavak felett készült kép után jött volna a sorban. Az ISS-en sikeresen feltankoltam üzemanyaggal és O^2-vel, mielõtt megkezdem az utat és ez a leválás pillanata. Direkt kis látószöggel fényképeztem, hogy a nap nagyobbnak tûnjön.
Ez pedig a Föld elhagyása után három hónappal készült, kábé félúton. Ekkora távolságoknál még a legprecízebb számítógép is vét hibát (fõleg mivel a naprendszer összes bolygója egyszerre hat a hajóra), így muszáj igazítani a dolgokon, hogy 200km helyett ne 200.000km legyen a legkisebb távolság mikor megérkezek. 😊

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Hihetetlen dumákat tudsz hozzájuk fûzni. <#eljen>#eljen>
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Megint kedvet kaptam hozzá, ezúttal a Marsra utaztam.
Felszállás elõtti ellenõrzés.
Felszállás.
Stabil pályán.
Kis pályaigazító égetés, hogy találkozzak az ISS-el.
A hónapokig tartó út megkezdéséhez szükséges, hosszú órákig tartó gyorsítás az Antarktisz felett.
Itt már nyugi van, csak annyi a pláne, hogy kábé 20km/s-al hasítom a vákuumot.
Röpke hat hónappal késõbb már látótávolságban a cél.
Felkészülök a fékezésre.
És ismét csak hosszú órákig tartó lassulással szép, egyenletes körpályára állok.
Apróbb igazítások után megfordulok és élvezem a marsi napfelkeltét.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
4800+
2giga ram érdemes megpróbálni?
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Az old-school BC tényleg jóféle 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Unreal Engine 3 a grafikus motorja?
Amúgy épp tegnap találtam egy jó kis nintendo emulátort és ki is próbáltam a Bionic Commando-t rajta! Kis csápos karral lengedeztem, nem is rossz nintendo-n sem!
De szerencsére az "alagút", amiben végigvisz, elég tágas. Szal nagy szabadságérzetet ad, és végig olyan fílingje van, mintha bármerrõl meg tudnád közelíteni a célt.
Nagyon komoly cuccos, én is most vittem végig... Az elsõ pár pályarész elég unalmasnak tûnhet, de késõbb baromira felpörög a játék 😊
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Mapot úgy töltöttem le és azt hiszem alapból ilyen volt
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ott mit babráltál?
Egyedül az utolsó képen van custom cfg
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
--
SC: Double Agent

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Next PC upgrade: 2022

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Next PC upgrade: 2022