15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#9380 Ezt mien konfiggal? És meik MOD-al csikartad ki belőle? -
#9379 Clear Sky
-
#9378 Call of Duty Black Ops
-
#9377 remélem ezt iróniának szántad :) -
CamelX #9376 Real Racing 2 (iPhone 3GS). Szégyen h alázza PC-s TDU2 irányítását! :)
-
#9375 "Azért így már ez is pofásabb mint az eredeti (ocsmány) állapot. :)"
Ez mitől szebb mint az eredeti? Ugyanolyannak tűnik. -
mtibee #9374 Utolsó adag:
-
mtibee #9373 Test Drive Unlimited (1. rész - azok kedvéért, akiknek valamiért nem jött be a 2.)
-
#9372 Call of Pripyat :) (ez sem maradhatott ki a sorból)
Azért így már ez is pofásabb mint az eredeti (ocsmány) állapot. :)
Na de ebből több kép most 1 darabig nem lesz,(gondolom mindenki nagy sajnálatára ) előbb befejezem a Clear Sky-t. De abból viszont lesz hamarosan pár szkrínsát . Ezekből a játékokból úgy is olyan ritkán pakolnak fel képeket, főleg ilyen állapotban. -
#9371 Nagyon jók a STALKER-es képeid! Imádom ezt a játékot! -
#9370 Mégiscsak találtam hozzá némi cukiságot
Ez mán' így korrekt na :) -
#9369 Crysis 2 Beta
-
#9368 nem sok minden, mert ehhez sajna nem csináltak annyi cuccost a lelkes modderek :)
Absolute Structures
Absolute Nature
cs sharper full by skeleton
Ennyire futotta :)
Amúgy nekem az előd "darkosabb" képi világa jobban tetszik (ofc a modok után)
Am ennek a CS-nak nem pite a gépigénye :D A crysis 2 kb jobban fut -
#9367 Azért tényleg lehet látni így egymás mellett a két STALKER-t, hogy akárhogy tuningoljuk a SoC-t, olyan természetes szép grafikája sehogy sem lesz, mint az utána lévő részeknek.
Amúgy ezen a Clear Sky-n még nincs fent nálad mod ugye? Legalábbis képekből ítélve szerintem alapból tud így kinézni a játék. -
#9366 Most hogy a SHOC-nak vége, jöhet a:
Clear Sky :D
-
#9365 shoc
-
#9364 Tőlem is egy kis TDU2:)
-
#9363 Ilyen minosegu grafikaval sztem birnia kene 4870-el. Nekem speciel be van nyomva a 8x aa, minden mas medium, es 4850-em van. -
#9362 vicces fijú :) -
#9361 Én azt hittem hogy 3 évig sirály leszek ezzel a VGA-val, szóval félreértettük egymást! -
#9360 hát már ne is haragudj akkor az nem épp "nem rég" volt... -
#9359 De akkor vettem amikor még nem volt 5000-es széria se! Akkor ez volt a legjobb az ATI-k közülXD -
#9358 Akkor téged eléggé átbasztak én annó olyan 50 körül vettem 5770-et.
Most kb 30-35 körül van az 5700 széria a 5800 meg 60 körül. -
#9357 List_of_ATI_cards -
#9356 Jóvan én lemaradtam.... ilyen szar már a 4870? Nem rég 65K-ért vettem. Tudom hogy az jó múltkor volt, de akkor is! Egy 68-as széria hány mhz-en fut? Milyenek az órajelei? -
#9355 8xaa 4870-el? Miért nem raksz rá mondjuk 16-ost?
..és akkor csoda hogy szaggat. -
#9354 Engem az zavar hogy később jelennek meg a tárgyak meg hogy belaggol néha! HD4870-el és 4 magos Phenommal!:O 8x anti medium az a legelső szar ami leveszi az fpst, többi very high. -
#9353 eszméletlen szép nappal... az este olyan mintha a hold 1000w reflektor lenne, olyan világos van hogy pff..semmi este érzet(erdőben sem a semmi közepén), nem beszélve a kamu fénykezelésről, mindent úgy számol mint nappal, azaz a nap itt hold(!)csak kékes a háttér ennyi..látótáv stb. minden ugyanaz, a közúti lámpák, vagy bármi egyéb csak dísz...sajnálom mert kb a játékok 99% még mindig ilyen, egyedül a Mafia2 estéje kivétel, meg a GT5-é. (fps ben is csak egy kettő van amiben nem kamu este van). De nappal tényleg lenyűgöző, az estéket megpróbálom benne kibekkelni -
Neoncsoves #9352 nemtom mi baja egyeseknek a grafikájával -
#9351 Újabb adag Tdu 2
-
#9350 Fallout New Vegas
-
#9349 Amúgy kormánnyal tolod?
Ilyenkor kicsit bánom hogy eladtam a G25-öt, de tudom hogy úgyis megunnám 10 perc alatt:D -
#9348 Hát igen, mert csak úgy lehet multizni. De nekem most egy kanyim nincs hogy ilyet vegyek, meg ha lenne is 10k-m nem erre költeném! De mind1 ne menjünk ennyire bele:D:D -
Szabi1991 #9347 én is kipróbáltam a virágboltit, de pénteken megyek is megvenni amikor megjelenik a boltokban is :D -
#9346 Aha! Azóta már töltöm:D (nem azért írom hogy nagyképűsködjek hogy warezolok!) -
Szabi1991 #9345 Ma már meglehet venni az Ataritól digitálisan, de már Steam-en is :-)
(de a képeken látszik hogy offline van.. :) -
#9344 Warez vagy BETA? -
#9343 tdu 2
-
#9342 Half Life 2 (CM Mod)
-
#9341 Köszönöm!