15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!

- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!

kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
  • grebber
    Cargo The Quest For Gravity

• AnarchoiD
    DCS: A-10C Warthog

Isteni 64bites szimulator annyi key -el amire ateljes billentyuzet is keves pedig kulonbseget tesz bal es job alt/ctrl kozott is.. ;)

kellene vmi fasza kormany hozza ;)

• grebber
    Portal 2

• MauroN
    Így van! Ránézel a képekre, és egyből látszik rajta hogy ez a Risen
  • Maxtreme
    szerintem az előző 2 postom alapján fel lehet ismerni :))
  • fery02
    Üüüü, bűnös vagy: nem írtad a játék nevét! :)
  • Maxtreme

• Maxtreme
    Mozgás közben nem ház. (mondjuk tény hogy láttam már én is szebbet, de ne kössünk már bele minden hangyaf*sznyi szarságba.)
  • berczely
    A vízeséses kép az de ocsmány! Mi az a talaj textúra? Úristen!
  • Maxtreme
    Folytatás:

• Maxtreme
    Two Worlds 2

Egész pofásan összerakott, igényes cuccnak néz ki így kb 45-50 perc játék után.
  • grebber
    Portal 2

• Maxtreme
    Killing Floor

Egész jó ez a cucc. Sőőt. kifejezetten tetszik. Pörgős, élvezetes, és ut2k4 motorhoz képest sztem nem is néz ki rosszul :)
  • Kongy
    2011-ben eddig második kedvenc játékom, de ezt az erős felhozatalnak tudom be, ugyanis jelenlegi 2011 legjobbja nálam az Assassin's Creed Brotherhood PC-s verziója. Lehet, hogy ez nem is fog változni :)
  • Ryder62
    Pont most tolom. Játékélményre nem lehet panasz. Néha kell ilyen is.
  • STREEX
    Bulletstorm

• Firerock
    grat:)
  • Kongy
    World of WarCraft: Cataclysm

• TaRka0107
    Én a 900fokot LFS-be, + ETS-be használtam:D
  • lolSL
    hazudni? összekeversz vkivel
  • Firerock
    gyíííí!
    híres vagyok
  • arty
    akkor miért kell folyamatosan hazudni? ráadásul egy screenshot topikban?

miért nem birod befogni a pofád és képet linkelni a kedvenceidből, mondjuk a shiftből, ha már annyira ajnárázod?
  • lolSL
    orly?

• Firerock
    úgy tűnik:)
  • arty
    te TÉNYLEG bedőltél egy büdös trollnak ?? :D
  • arty
    mondja a gyökér troll, aki talán még videon se látott konzolt, nemhogy forzát :D
  • Firerock
    hát,aki kormányt vesz és megteheti annak azt ajánlom hogy g27-t vegyek,ég és föld,külön kategória,van g25-7 és vannak a pc kormányok:)teljesen más,én 5évig játszottam különböző logitech kormányokkal,most megvettem a g25-t és szinte csak autós játékkal játszok azóta:) Bár a kuplungot és a h-váltót csak TDU-ban használom,a 900fokot meg még sosem használtam.
  • TaRka0107
    Ki kellene próbálnod rendes kormánnyal, amihez van H-Shifter, kuplung, +900fokos fordulási szög a kormánynál. Én meg pont a belső nézetet szeretem, meg alig várom már, hogy letegyem a jogsit:D
  • grebber
    Én anno akkor vetettem el a kormány ötletét amikor még a Colin 2 volt a mneő és havernál voltunk.Mondta menjek egy kört.Az a kör volt vagy 1 órás faltól falig bokortól bokorig.Egyszerűen nem éreztem.
    Meg a belső nézet a másik halálom nem érzem a pályát.
    Ez a két dolog tart vissza a valóságban is hogy elmenjek jogsit letenni.
    Robogóval szörtyögök csak már 6 éve azt legalább érzem igaz csak 90-el tud menni:D
  • TaRka0107
    Mivel azokat G25-el kell tolni, vagy hasonló kaliberű kormányokkal. Amúgy nem nehezek azok se.
  • grebber
    Hát ezt a vezetési élményt nekem mondhatód én nem tudom mi az soha nem vezettem valóságba kocsit így nem tudom mire gondolsz.Nekem szinte minden autós game tetszik kivéve amikhez debil vagyok rfactor a simes társai.
  • Firerock
    ha a Shift 2-nél rosszabb akkor az valami elképeztő játék lehet,nemtudtam hogy ezt a szemétkupacot lehet űberelni
  • lolSL
    shift 2-ben 2 versenyt végigtolsz pc-n amíg a forca menüjén végigverekeded magad és betölti az első pályát
    és a vezetési élmény sincs olyan jó, csak sok a pálya meg kocsi amit állítgathatsz. de játéknak a grid is jobb volt
  • Firerock
    trolling failed:/
  • Evin
    A Forza 3 magyarul jött ki.
  • Firerock
    nemis,mert nincs hozzá magyarosítás:/
  • grebber
    Khm Már csak a HDD-set kell és happy minden!
  • grebber
    Hát pedig a boxos haver nem igen szokott sokat játszani de ő azt mondja hogy ilyen hoki nfs meg tdu 2 meg stb a nyomába sem ér semmiben.Én hiszek neki.Max ha majd tapasztalom élőbe én is hogy valóban jó vagy rossz vagy leoltom vagy egyetértek vele.

Aztán csak hogy kép is legyen.

Singularity

• Play4Real
    szerintem egyáltalán nem nagy szám a játék unalmas...már az elején az összes autoval lehet menni...semmi kihivás...ráadásul a sebességet nem is érezni benne...csak nagy a reklámja meg jo a grafikája ennyi
  • báttyó02
    ánis így gondoltam,tény hogy fps-ekben jobb az egér,viszont minden másban sokkal kényelmesebb gamepaddal. kb 2nap alatt hozzászoktam