Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
mondjuk én tarkón csapnám aki kitalálta ezt a spoileres f*sságot<#nezze>#nezze>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Nem jössz be többé és mindenki boldogabb... "
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
még szerencse hoyg mindenkinek nem uyganaz a játék teccik...
veletek ezt nem lehet megértetni és csak telipofázzátok a topikot
egyébként grat, nagyon nagy oltás volt.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
(gyerünk szóljál be firerockgeci)
szerintem ezekhez hasonló játékból már tesóm is kinõtt,pedig õ 11 éves
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
hát hol a szemed? 😄

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
de hogy mire föl?semmi értelme az egésznek
bocsi a az embercsináló része kurvajó😊
Next PC upgrade: 2022
nemtudom mit vagytok oda meg vissza
kb 1percig játszottam vele,az irányítása borzasztó buta,értelmetlen játék...
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Na látod ez a baj: ha lehet ölni civileket, már egybõl "civil gyilkolászós pálya" <#idiota>#idiota>, mikor aztán teljesen szükségtelen a felesleges gyilkolászás ezen a részen. 😄
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
hihetetlen hogy végre emgint van egy jó NFS. A grafikája is valami hihetetlen. 1920x1200, minden létezõ grafikai beállítás maxon és átlag 40fps-t produkál nálam...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
1 remek példa.. és ez nem holmi Ati vagy NV párti teszt..
Am a kurávra nem érzem magam lehúzva. Azt a 37k-t bõõven megérte újonan.. A 60+-os indulóára viszont tényleg irreális volt.
Látom te sem nagyon szoktál tájékozódni. (meg olvasni sem nagyon..)
Én NEM azt mondtam hoggy az ATI szar okoska. Hanem hogy a Tesselation baromni erõforrásigényes dolog, és ezáltal qrvára visszafogja a sebsséget.. Tetszik érteni?
De nem akarok vitázni ez tény és kész!Olvass utána ha nem hiszed...<#wink>#wink>
nyugodtan élj a magad kis álomvilágában barátocskám,pedig a jelenlegi videókártyáddal is úgy lehúztak mint a huzat