Screenshotok játékokból

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
engem például zavarna hogyha a még el se kezdtem a játékot már tudom a csattanóját...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

The Protector
vannak ám akiket zavar hogyha az imádott játékukból megtud elõre részleteket.Engem például abszolút nem zavar.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

mila69en
nem tudom ki volt az<#ticking>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

berczely
Jó akkor csapjad!<#wow3>

mila69en
annyi erõvel az minden kép minden játékból, spoiler kép😊
mondjuk én tarkón csapnám aki kitalálta ezt a spoileres f*sságot<#nezze>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

pajti
CoD-MW2

pajti
Star Wars The Force Unleashed

robotnyk
hát, a #8204hoz képest abszolut nem spoileresek 😄
berczely
Modern Warfare 2
Vigyázat!Spoileres képek!

mila69en
vannak benne szép dolgok de vannak nagyon csúnyák is😞 mosott fos texturák, kocka fejek😄 némmá azta bokrot ott a havason<#idiota>

kakaoskalacs
Hát nem kötekedésképp de a fegyverek tenyleg kurvajol neznek ki , de pl a fal meg a tag ruhája az elsö képen már kevésbé néz ki jol. NEm azt mondom hogy ronda . Meg ugyis jatek kozbe nem figyeled mi hogy nez ki .

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

SZilaJMaGGoT
"Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.
Nem jössz be többé és mindenki boldogabb... "

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Firerock
najó haggyuk abba
még szerencse hoyg mindenkinek nem uyganaz a játék teccik...
veletek ezt nem lehet megértetni és csak telipofázzátok a topikot

Matt07
tényleg buta vagy, de ezekkel a hszekkel csak magadat minõsíted.<#smile>

egyébként grat, nagyon nagy oltás volt.

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

offkorzreg
jó de õ mindent leszaroz kb 1 perc után,nem neki való a játék.mindenhol csak beugat amúgyis,vannak nekem is dolgaim,de azét nem így.
(gyerünk szóljál be firerockgeci)

Firerock
eee
szerintem ezekhez hasonló játékból már tesóm is kinõtt,pedig õ 11 éves

Matt07
természetesen. leszólsz 1 játékot ami azért nem tetszik mert béna vagy hozzá.

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

Talán nem mindenki osztja az 1 perc utáni értelmesen megindokolt leírásod a játékról. Fõleg egy olyan játékról ami nagyon jó, csak hát gondolkozni kell benne.. Sok embernek ezzel nagy nehézsége van...

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Firerock
ezt megtudnád indokolni?

Matt07
ezek szerint te vagy borzasztó buta 😊

The Protector
Hát igen.Tipikus hozzáállás.Amihez buta az ember azt egybõl leszarozza meg lefikázza.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Hmuda
Hidd el, nem is vártunk tõled mást. 😄

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

nem néz ki valami jól? :|
hát hol a szemed? 😄

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Firerock
igen ezt tudom
de hogy mire föl?semmi értelme az egésznek
bocsi a az embercsináló része kurvajó😊

grebber
Arra nem gondoltál hogy csak te vagy "béna "hozzá? Mellesleg 100% pc-n az rpg-k között év játéka lesz!

Next PC upgrade: 2022

Firerock
borzasztó ez a játék
nemtudom mit vagytok oda meg vissza
kb 1percig játszottam vele,az irányítása borzasztó buta,értelmetlen játék...

kakaoskalacs
hmm nem nez ki valami jol de attol fuggetlenül a cod széria ékes darabja 😊

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

The Protector
Most kezdtem el ezt a mapot(civil gyilkolászós a hülyéknek,beépített titkosügynökös a nagyoknak).Szóval imádok rossz oldalon lenni de csakis játékokban.A valóságban túl jó szívem van és meg sem tennék ilyen dolgokat ezért élvezettel tapadtam a avaszra és írtottam a civileket.DE...Annyira élethûen megcsinálták a készítõk h sajnáltam ölni õket és abba is hagytam a mészárlást.Egy csóka húzta a földön a barátját,egy másik egy asztalhoz támasztotta a haverját és beszél t hozzá,volt aki halálhörögve csúszott a padlón.Nagyon eltalálták.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

fery02
"civileket gyilkolászós"...
Na látod ez a baj: ha lehet ölni civileket, már egybõl "civil gyilkolászós pálya" <#idiota>, mikor aztán teljesen szükségtelen a felesleges gyilkolászás ezen a részen. 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

w77d
én lazán lekaszáltam mindenkit és tovább engedett... furcsáltam is...

mila69en
én ha civilre lõttem... újra kezdte<#nemtudom>

w77d
de egy ügynök mióta kaszál le civileket??? vagy nem kellett volna és csak én voltam olyan vadállat hogy nekiálltam irtani? XXD

mila69en
más volt ott😊 csak kicsit fogazott, price-nak nem tetszett, ezért kés repült a fejébe<#idiota>

7. képen olyan mintha Price arcon akarná brunyálni Shepherdet

Seth
egy beépített ügynököt

PSN ID.: Beegabor

w77d
a civileket gyilkolászós reptéri pályát nem igazán értem! ott egy rosszfiút alakítunk??

mila69en
COD Modern Warfare 2

Kandurex
Dragon Age

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Hmuda
Dragon Age - Origins

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

fery02
Ez bizony g*ciszép

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

w77d
nna még egy adag SHIFT

hihetetlen hogy végre emgint van egy jó NFS. A grafikája is valami hihetetlen. 1920x1200, minden létezõ grafikai beállítás maxon és átlag 40fps-t produkál nálam...

Tigristank
Ez már DX11? Eléggé élethû. <#idiota><#idiota>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

arty

Forza.

mila69en
nem kell oda dx11😊 láttunk már szép kerek formákat dx10 alatt is legalábbis ennél kerekebbeket😄

Firerock
jaok
akkor bocsi

Maxtreme
http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=151538&st=60
1 remek példa.. és ez nem holmi Ati vagy NV párti teszt..

Am a kurávra nem érzem magam lehúzva. Azt a 37k-t bõõven megérte újonan.. A 60+-os indulóára viszont tényleg irreális volt.

Maxtreme
Úristen..
Látom te sem nagyon szoktál tájékozódni. (meg olvasni sem nagyon..)
Én NEM azt mondtam hoggy az ATI szar okoska. Hanem hogy a Tesselation baromni erõforrásigényes dolog, és ezáltal qrvára visszafogja a sebsséget.. Tetszik érteni?

berczely
Már a 10.1 is elég gyors a 11 meg még gyorsabb!
De nem akarok vitázni ez tény és kész!Olvass utána ha nem hiszed...<#wink>

Firerock
namert az Nvidia az olyan jó igaz!?😄
nyugodtan élj a magad kis álomvilágában barátocskám,pedig a jelenlegi videókártyáddal is úgy lehúztak mint a huzat

Maxtreme
Aztán jönne a hiszti hogy
- "mé csak 20 fps megy nálam az új kod, mikor apu most vett nekem déiksztizeneggyes ATit százezeré" 😞