15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!

- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!

kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
  • lolSL
    amerikában
    grebber ott lakik
    és be tudott menni egy boltba és angolul kérni egy fírt
  • Ryder62
    már kijött?
  • grebber
    FEAR 3

• fery02
    Utolsó patch előtt túl szarok voltak az árnyékok, patch után meg túl jók.
  • fery02
    Minden bizonnyal elkaptad a játékból a lényeget. :D
  • broman191
    Hajajj, nem semmi mire képes ez a "beépített fotosopp"...
  • morzsi555
    The Saboteur

• morzsi555
    The Saboteur

• arty
    az a durva, hogy én NAGYON nem tudok fényképezni és simán lehet ennél nagyságrendekkel jobbakat is lőni. de ahoz érteni kell, hogy a virtuális kamerán mi mit jelent :)

pl:
  • Maxtreme
    The Witcher 2

• broman191
    Az biztos...nem gyenge! :D
  • w77d
    igen pont ez a lényege a foto módnak. Ma már a PC autós gamek is tudják, irdatlan mód feljavítja a grafikát, mivel nem kell törődni a folyamatos megjelenítéssel csak azzal ami a környéken van...
  • Ryder62
    Első kép: Mikor megláttam azt hittem hogy fénykép
  • CalebJoe
    nekem tetszik főleg hogy nem vették ki a rombolhatóságot, és tényleg Lost Planet-re hasonlit nagyon
  • w77d
    fasza foto módban az tuti, kár hogy játék közben nem így néz ki... szomszédnál szoktam tolni, mert nekem nincs és nem is lesz konzolom...
  • arty
    GT5 (ps3, fotomód)

• Maxtreme
    sajna így van :(

Na még egy kis maradék Red Faction aramageddon :)

Ez a játék is egyszerű volt mint a faék, viszont szórakoztató. Nekem kissé Lost Planet feelingem támadt tőle (ami nem baj :) )
  • broman191
    patch-elve @ very high*
  • broman191
    Nem modolt, csak fel van patch-elve, az eredményezi hogy ilyen lesz. :)
  • Ryder62
    Alapból ilyen szépek az árnyékok vagy valami mod? Mert nálam mediumon volt és extrém ronda. Még alul múlta a GTA 4 1.0-ás változatát is. Megnéztem ugyan milyen high-on de nem emléxem hogy ennyire szép lett volna.
  • broman191
    Szerintem pont fordítva, grafikailag semmiképpen nem nagy szám, bármennyire húzza fel az ember a beállításokat. A képi világához képest a sebessége is lehetne bőven jobb. AZ irányítás nagyon Burnout-os, letagadhatatlanul Criterion fejlesztés, összességében el lehet szórakozni vele egy ideig, de ha már párhuzamok, akkor egy Burnout Paradise többet ad, szinte minden téren. :)

GTA IV - EFLC: The Lost and Damned

• Shep
    Ez a játék is csak képeken jó, játszani vele már nem annyira :)
  • Shep
    De én nem is mondtam ,hogy a belső tere olyan hú de jó, azt hittem ez nyilvánvaló, hogy a külső terekre gondoltam. :)
  • arty
    ez egy sandbox, ahol 300km/h-val száguldasz és dvdről is be kell(ene) töltődnie a világnak... nem összehasonlítható a metroval, ami gyakorlatilag csőben játszódik és mégsem megy 100fps-el! igazán jól be se lehet lőni a részletességet, hiszen néha 60 néha 10 fps (volt 4870-el, amikor belenéztem)

NFS Hot Pursuit 3

• fery02
    Ebben a formában viszont kutya nem fog velük foglalkozni, hogy egyenként megnyitogassa őket.
  • Maxtreme
    pedig a krízisnek pont a belső terei azok, amitől nem kell hasra esni. (az xray meg pont ebben erős, cserében a külső terek khhhm :)) )
  • Shep
    Nem jártam de láttam dokumentum filmet :), elég durván fest. Amúgy meg műanyagosnak hat. Crysis megfelelő beállításokkal szinte fotorelisztikus ez meg szép szép de azért annyira mégsem :)
  • Maxtreme
    Egyedül a mutánsok kinézete ami röhejes, de ettől függetlenül tényleg nagyon szép. (viszont a vasigénye az valóban brutál)
  • CalebJoe
    pont ilyen képek láttán irod hogy nem szép a Metro na mindegy nem kezdek vitába
  • arty
    szerintem a metro2033 nemigazán szép, a gépigénye pedig egyenesen röhejes

Midnight Club LA (xbox360, fotomód)

• Csokis
    Természetesen. Én nem szeretek nagy képeket sokat linkelni, max 1-2. Először kis képesre gondoltam, de azzal meg szarakodni kellett volna, így lett a noob-os linkek.
  • CalebJoe
    Szerintem egyáltalán nem hat műanyagnak grafikailag meg gépigényileg is nem nagyon van vetélytársa, amúgy meg kötve hinném hogy voltál valaha is Moszkvában a metró alagutakban bár lehet hogy tényleg műanyag tudod csóriságbespórolták
  • fery02
    Szóval szándékosan csináltad? :D
  • grebber
    Crysis gépigényét jóval felülmúlja cserébe legyen is már szép!
  • Shep
    Nem tudtam ,hogy a moszkvai metró alagút falai műanyagból vannak :)
  • Csokis
    Azért, mert nem szeretek egyszerre több nagyobb képet beilleszteni?!
  • The Protector
    Akárki akármit mond.Akármilyen lehet a Crysis.Ennél szebb és élethűbb játék nincs
    +az egyetlen game amiben összeszartam magam sok részen,pedig nekem a fear meg az alone is röhögős game.Talán még a dead space 2 oulykái tudtak megfingatni.
  • Maxtreme
    Mé? ott vannak a képek.
  • Maxtreme
    Metro 2033

• MauroN
    Na ez facepalm