15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#9820 amerikában
grebber ott lakik
és be tudott menni egy boltba és angolul kérni egy fírt -
#9819 már kijött? -
#9818 FEAR 3
-
#9817 Utolsó patch előtt túl szarok voltak az árnyékok, patch után meg túl jók. -
#9816 Minden bizonnyal elkaptad a játékból a lényeget. :D -
#9815 Hajajj, nem semmi mire képes ez a "beépített fotosopp"... -
morzsi555 #9814 The Saboteur
-
morzsi555 #9813 The Saboteur
-
#9812 az a durva, hogy én NAGYON nem tudok fényképezni és simán lehet ennél nagyságrendekkel jobbakat is lőni. de ahoz érteni kell, hogy a virtuális kamerán mi mit jelent :)
pl:
-
#9811 The Witcher 2
-
#9810 Az biztos...nem gyenge! :D -
#9809 igen pont ez a lényege a foto módnak. Ma már a PC autós gamek is tudják, irdatlan mód feljavítja a grafikát, mivel nem kell törődni a folyamatos megjelenítéssel csak azzal ami a környéken van... -
#9808 Első kép: Mikor megláttam azt hittem hogy fénykép -
#9807 nekem tetszik főleg hogy nem vették ki a rombolhatóságot, és tényleg Lost Planet-re hasonlit nagyon -
#9806 fasza foto módban az tuti, kár hogy játék közben nem így néz ki... szomszédnál szoktam tolni, mert nekem nincs és nem is lesz konzolom... -
#9805 GT5 (ps3, fotomód)
-
#9804 sajna így van :(
Na még egy kis maradék Red Faction aramageddon :)
Ez a játék is egyszerű volt mint a faék, viszont szórakoztató. Nekem kissé Lost Planet feelingem támadt tőle (ami nem baj :) ) -
#9803 patch-elve @ very high* -
#9802 Nem modolt, csak fel van patch-elve, az eredményezi hogy ilyen lesz. :) -
#9801 Alapból ilyen szépek az árnyékok vagy valami mod? Mert nálam mediumon volt és extrém ronda. Még alul múlta a GTA 4 1.0-ás változatát is. Megnéztem ugyan milyen high-on de nem emléxem hogy ennyire szép lett volna. -
#9800 Szerintem pont fordítva, grafikailag semmiképpen nem nagy szám, bármennyire húzza fel az ember a beállításokat. A képi világához képest a sebessége is lehetne bőven jobb. AZ irányítás nagyon Burnout-os, letagadhatatlanul Criterion fejlesztés, összességében el lehet szórakozni vele egy ideig, de ha már párhuzamok, akkor egy Burnout Paradise többet ad, szinte minden téren. :)
GTA IV - EFLC: The Lost and Damned
-
#9799 Ez a játék is csak képeken jó, játszani vele már nem annyira :) -
#9798 De én nem is mondtam ,hogy a belső tere olyan hú de jó, azt hittem ez nyilvánvaló, hogy a külső terekre gondoltam. :) -
#9797 ez egy sandbox, ahol 300km/h-val száguldasz és dvdről is be kell(ene) töltődnie a világnak... nem összehasonlítható a metroval, ami gyakorlatilag csőben játszódik és mégsem megy 100fps-el! igazán jól be se lehet lőni a részletességet, hiszen néha 60 néha 10 fps (volt 4870-el, amikor belenéztem)
NFS Hot Pursuit 3
-
#9796 Ebben a formában viszont kutya nem fog velük foglalkozni, hogy egyenként megnyitogassa őket. -
#9795 pedig a krízisnek pont a belső terei azok, amitől nem kell hasra esni. (az xray meg pont ebben erős, cserében a külső terek khhhm :)) ) -
#9794 Nem jártam de láttam dokumentum filmet :), elég durván fest. Amúgy meg műanyagosnak hat. Crysis megfelelő beállításokkal szinte fotorelisztikus ez meg szép szép de azért annyira mégsem :) -
#9793 Egyedül a mutánsok kinézete ami röhejes, de ettől függetlenül tényleg nagyon szép. (viszont a vasigénye az valóban brutál) -
#9792 pont ilyen képek láttán irod hogy nem szép a Metro na mindegy nem kezdek vitába -
#9791 szerintem a metro2033 nemigazán szép, a gépigénye pedig egyenesen röhejes
Midnight Club LA (xbox360, fotomód)
-
Csokis #9790 Természetesen. Én nem szeretek nagy képeket sokat linkelni, max 1-2. Először kis képesre gondoltam, de azzal meg szarakodni kellett volna, így lett a noob-os linkek. -
#9789 Szerintem egyáltalán nem hat műanyagnak grafikailag meg gépigényileg is nem nagyon van vetélytársa, amúgy meg kötve hinném hogy voltál valaha is Moszkvában a metró alagutakban bár lehet hogy tényleg műanyag tudod csóriságbespórolták -
#9788 Szóval szándékosan csináltad? :D -
#9787 Crysis gépigényét jóval felülmúlja cserébe legyen is már szép! -
#9786 Nem tudtam ,hogy a moszkvai metró alagút falai műanyagból vannak :) -
Csokis #9785 Azért, mert nem szeretek egyszerre több nagyobb képet beilleszteni?! -
#9784 Akárki akármit mond.Akármilyen lehet a Crysis.Ennél szebb és élethűbb játék nincs
+az egyetlen game amiben összeszartam magam sok részen,pedig nekem a fear meg az alone is röhögős game.Talán még a dead space 2 oulykái tudtak megfingatni. -
#9783 Mé? ott vannak a képek. -
#9782 Metro 2033
-
MauroN #9781 Na ez facepalm