15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!

- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!

kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
  • broman191
    Hmmm, határozottan szép eredmény, ahhoz képest hogy nincs sok-sok processzormag és mellé több gpu/graf kari. :)
  • Daell Drow
    minden ultran, 4x elsimitasal, 1680x1050, 70-100 fps
    ugyanezekkel a beallitasokkal, 3360x1050, 25-45 fps
  • Daell Drow
    De zavaro is volt egy kicsit, de mar folyamatban van a 3 monitors teszt.
    Csak egy szaros atalakito kabelt kell mar csak szereznem.
  • broman191
    Mennyire eszi meg a gépet a normál megjelenítési módhoz képest? :)
  • fery02
    Én személy szerint a Doom 1-2-ben mai napig jobban tudok félni, mint pár mai horroros játékban.
    Lehet gyerekkori beidegződés, mert annak idején nagyon ijesztő volt a képernyő alján a főhősünk fejének "malacodása" a sebződés arányában.
    Mikor már csupa vér volt, oda se mertem nézni és ez még valamilyen szinten most is kihat rám.
  • fery02
    Itt nem pont a célkerszetnél lehet a káva?
  • Shep
    Dead Space-ben egyetlen dolog volt valamennyire ijesztő, mikor a vákumban hangtalanul rádsuhantak a szörnyek te meg azt sem tudtad, hirtelen mi van de a 2-ben már ilyen sem nagyon volt. Én annak idején az AvP 1-be tudtam úgymond bepánikolni, mikor director's cut fokozaton özönlöttek az álienek és csak rohanva menet közben lőve lehetett a pályákat teljesíteni, ha megálltál gyakorlatilag véged volt. Na Ott volt nem 1x, hogy szó szerint összegömbölyödve menekültem és szinte éreztem a hátam mögött rohanó idegenek sziszegését :) 1x 2x volt még hasonló más játékokban is pl. a Doomban de kevés az ilyen játék. A Fear-ek nem ilyenek a 3 meg pláne nem.
  • Daell Drow
    Par uj kep.
    S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky + AMD Eyefinity

• TaRka0107

• TaRka0107
    The Saboteur

• Maxtreme
    Fable 3 újabb adag

• Daell Drow
    S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky DX10.1 + par mod

• Daell Drow
    Nalam a stalker is tud kicsit parazos lenni, ejjel egyedul kint az anomaliak mellet jonenk a dogok stb.
  • zsakosfrodo2
    Ezzel egyetértek, velem állandóan a beleélés az, ami miatt besz@rok a horror alapú játékokon. Nem direkt csinálom, ez valahogy ösztönös, hogy megpróbálom azt átélni, amit el akarnak nekem mesélni egy játékban.
  • broman191
    Itt-ott eléggé kirázott a hideg egy-egy jelenetnél, bár a félelmet fenntartani kevés helyen sikerült, nálam az eddig látottak alapján a bevásárlóközpontos pálya viszi a pálmát, egészen parás volt. Persze valamilyen szinten beleélésre van szükség, ahhoz hogy átjöjjön az egész, magadba kell szippantani az atmoszféráját, aki szerint kicsit sem félelmetes, nem igen érzi át a helyszínek hangulatát, csak a célkeresztre és a bal egérgombra koncentrál és darál. :)
  • Ryder62
    "Mindenki ezzel a félelmetes témával jön, már az egyben sem volt semmi félelmetes úgyhogy nem értem a dolgot. Ott is ugyanez a megjelenősdi, meg hangokkal operálás volt a 3-ban is ugyanez van csak amíg 5 vagy hány évvel ezelőtt az még újszerűnek hatott ma már nem az."

Én is ugyan ezt gondolom. Anno hogy mesélték haverok milyen félelmetes meg ijesztő. Aztán kipróbáltam és a játék alatt összesen 2-szer ijedtem meg. Meg amúgy sztem ilyen játékokban max megijedni lehet. Pl: doom 3. Mikor mész az ajtó felé és mikor kinyílik egy pillanatra elmegy a villany és egy fülidegesítő hang kiséretében egy enemy rád ugrik.
    Az atmoszféra meg nem annyira félelmetes. Talán a Dead Space 2-ben volt olyan hogy olyan hangokat lehetett hallani mintha pár méteren belül egy nekromorf mászkálna. Pedig nem, csak háttér zaj volt. De annyira jó helyeken lehetett hallanni hogy többször is bedőltem neki és hátra-hátra néztem.
  • CalebJoe
    az tényleg beszaratósabb hallod hogy csipog és várod mikor ugranak rád sokkal félelmetesebb mint sok horror game
  • Shep
    Bár haverom az álien játékokban már attól kikészül, hogy hallja ahogy pattog a mozgásdetektor :D
  • Shep
    Biztos van csak én még nem játszottam vele :)
  • Maxtreme
    Szal akkor ez a te videód?

• TaRka0107
    Huhh, ezt érdekesen fogalmaztam meg.
  • TaRka0107
    Hát igen, pont ez hogy megijedni... én attól fosok, pedig nem 6 éves Pistike vagyok:D Sok horrort néztem már meg. (filmet) De játszani az ilyenekkel, kicsit parásabb. (nekem) Mondjuk én tényleg nem játszottam sok horror játékkal. Mert most nem attól van a fosás a játékokban, hogy tiszta vér meg ilyenek.
  • Rowlend
    Hát számomra az Amnesia eléggé ütött. :D
  • Maxtreme
    Egyáltalán van oylan hogy félelmetes játék? :) De most komolyan. (persze bizonyos kortól felfelé. Mert ha a 6 éves Pistike parázik a csúnya három szemű monsztáktól az oks)
    Őszintén szólva én eddig csak oylan horror játékkal találkoztam amiben max megijedni lehetett 1-2 szituban (Condemned/suli/szekrény stb..
  • Shep
    Mindenki ezzel a félelmetes témával jön, már az egyben sem volt semmi félelmetes úgyhogy nem értem a dolgot. Ott is ugyanez a megjelenősdi, meg hangokkal operálás volt a 3-ban is ugyanez van csak amíg 5 vagy hány évvel ezelőtt az még újszerűnek hatott ma már nem az.
  • Maxtreme
    Az egy dolog.
  • TaRka0107
    Mondjuk a grafika néhol nagyon hányadék.
  • Maxtreme
    Pedig tényleg nincs benne semmiféle félelmetes (a nevén kívül). Ráadásul elég összecsapott 1 valami lett.
  • Maxtreme
    Fable 3

Nem is értem miért húzták le sokan ezt a játékot. Szvsz piszok jó.
  • TaRka0107
    Semmi félelmetes nincs benne??:O Én már a hangoktól is befostam. Jó mondjuk most játszok talán másodjára horror játékkal, meg a Fear előző részeivel se játszottam, de amikor csak úgy megjelenik az üvegen át, hirtelen a kiscsaj, aztán meg ott sétál előtted, kicsit szaratós:D
  • grebber
    Inkább nevetséges.Az 1-et már nem fogják soha überelni.De ennek a 3-nak a 2-öt sem sikerült
    Semmi félelmetes sincs benne :(
    Monolith beláthatná csak ő tud nagyot alkotni!
  • MauroN
    Félelmetes?
  • Maxtreme
    FEAR 3

• broman191
    Igen, a korához képest összetett és szórakoztató, alapjaiban véve nagyon hasonló a mai Fallout-okhoz, csak a tálalás másabb. :)

Back to the Future: The Game - Episode 5: OUTATIME

• Kindred Blades
    Még ma is annyival jobb, mint pl az alább linkelt játékok, hogy az szavakkal elmondhatatlan.
  • broman191
    Fallout 2

• tonyr #9824
    nekem gyönyörü :)
  • fery02
    Az a 3. kép, az borzasztó!
  • The Protector
    Halkan kérdezem.Melyik verzió?
  • grebber
    FEAR 3