15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#9860 Hmmm, határozottan szép eredmény, ahhoz képest hogy nincs sok-sok processzormag és mellé több gpu/graf kari. :) -
#9859 minden ultran, 4x elsimitasal, 1680x1050, 70-100 fps
ugyanezekkel a beallitasokkal, 3360x1050, 25-45 fps -
#9858 De zavaro is volt egy kicsit, de mar folyamatban van a 3 monitors teszt.
Csak egy szaros atalakito kabelt kell mar csak szereznem. -
#9857 Mennyire eszi meg a gépet a normál megjelenítési módhoz képest? :) -
#9856 Én személy szerint a Doom 1-2-ben mai napig jobban tudok félni, mint pár mai horroros játékban.
Lehet gyerekkori beidegződés, mert annak idején nagyon ijesztő volt a képernyő alján a főhősünk fejének "malacodása" a sebződés arányában.
Mikor már csupa vér volt, oda se mertem nézni és ez még valamilyen szinten most is kihat rám. -
#9855 Itt nem pont a célkerszetnél lehet a káva? -
#9854 Dead Space-ben egyetlen dolog volt valamennyire ijesztő, mikor a vákumban hangtalanul rádsuhantak a szörnyek te meg azt sem tudtad, hirtelen mi van de a 2-ben már ilyen sem nagyon volt. Én annak idején az AvP 1-be tudtam úgymond bepánikolni, mikor director's cut fokozaton özönlöttek az álienek és csak rohanva menet közben lőve lehetett a pályákat teljesíteni, ha megálltál gyakorlatilag véged volt. Na Ott volt nem 1x, hogy szó szerint összegömbölyödve menekültem és szinte éreztem a hátam mögött rohanó idegenek sziszegését :) 1x 2x volt még hasonló más játékokban is pl. a Doomban de kevés az ilyen játék. A Fear-ek nem ilyenek a 3 meg pláne nem. -
#9853 Par uj kep.
S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky + AMD Eyefinity
-
-
#9851 The Saboteur
-
#9850 Fable 3 újabb adag
-
#9849 S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky DX10.1 + par mod
-
#9848 Nalam a stalker is tud kicsit parazos lenni, ejjel egyedul kint az anomaliak mellet jonenk a dogok stb. -
#9847 Ezzel egyetértek, velem állandóan a beleélés az, ami miatt besz@rok a horror alapú játékokon. Nem direkt csinálom, ez valahogy ösztönös, hogy megpróbálom azt átélni, amit el akarnak nekem mesélni egy játékban. -
#9846 Itt-ott eléggé kirázott a hideg egy-egy jelenetnél, bár a félelmet fenntartani kevés helyen sikerült, nálam az eddig látottak alapján a bevásárlóközpontos pálya viszi a pálmát, egészen parás volt. Persze valamilyen szinten beleélésre van szükség, ahhoz hogy átjöjjön az egész, magadba kell szippantani az atmoszféráját, aki szerint kicsit sem félelmetes, nem igen érzi át a helyszínek hangulatát, csak a célkeresztre és a bal egérgombra koncentrál és darál. :) -
#9845 "Mindenki ezzel a félelmetes témával jön, már az egyben sem volt semmi félelmetes úgyhogy nem értem a dolgot. Ott is ugyanez a megjelenősdi, meg hangokkal operálás volt a 3-ban is ugyanez van csak amíg 5 vagy hány évvel ezelőtt az még újszerűnek hatott ma már nem az."
Én is ugyan ezt gondolom. Anno hogy mesélték haverok milyen félelmetes meg ijesztő. Aztán kipróbáltam és a játék alatt összesen 2-szer ijedtem meg. Meg amúgy sztem ilyen játékokban max megijedni lehet. Pl: doom 3. Mikor mész az ajtó felé és mikor kinyílik egy pillanatra elmegy a villany és egy fülidegesítő hang kiséretében egy enemy rád ugrik.
Az atmoszféra meg nem annyira félelmetes. Talán a Dead Space 2-ben volt olyan hogy olyan hangokat lehetett hallani mintha pár méteren belül egy nekromorf mászkálna. Pedig nem, csak háttér zaj volt. De annyira jó helyeken lehetett hallanni hogy többször is bedőltem neki és hátra-hátra néztem. -
#9844 az tényleg beszaratósabb hallod hogy csipog és várod mikor ugranak rád sokkal félelmetesebb mint sok horror game -
#9843 Bár haverom az álien játékokban már attól kikészül, hogy hallja ahogy pattog a mozgásdetektor :D -
#9842 Biztos van csak én még nem játszottam vele :) -
#9841 Szal akkor ez a te videód?
-
#9840 Huhh, ezt érdekesen fogalmaztam meg. -
#9839 Hát igen, pont ez hogy megijedni... én attól fosok, pedig nem 6 éves Pistike vagyok:D Sok horrort néztem már meg. (filmet) De játszani az ilyenekkel, kicsit parásabb. (nekem) Mondjuk én tényleg nem játszottam sok horror játékkal. Mert most nem attól van a fosás a játékokban, hogy tiszta vér meg ilyenek. -
#9838 Hát számomra az Amnesia eléggé ütött. :D -
#9837 Egyáltalán van oylan hogy félelmetes játék? :) De most komolyan. (persze bizonyos kortól felfelé. Mert ha a 6 éves Pistike parázik a csúnya három szemű monsztáktól az oks)
Őszintén szólva én eddig csak oylan horror játékkal találkoztam amiben max megijedni lehetett 1-2 szituban (Condemned/suli/szekrény stb.. -
#9836 Mindenki ezzel a félelmetes témával jön, már az egyben sem volt semmi félelmetes úgyhogy nem értem a dolgot. Ott is ugyanez a megjelenősdi, meg hangokkal operálás volt a 3-ban is ugyanez van csak amíg 5 vagy hány évvel ezelőtt az még újszerűnek hatott ma már nem az. -
#9835 Az egy dolog. -
#9834 Mondjuk a grafika néhol nagyon hányadék. -
#9833 Pedig tényleg nincs benne semmiféle félelmetes (a nevén kívül). Ráadásul elég összecsapott 1 valami lett. -
#9832 Fable 3
Nem is értem miért húzták le sokan ezt a játékot. Szvsz piszok jó. -
#9831 Semmi félelmetes nincs benne??:O Én már a hangoktól is befostam. Jó mondjuk most játszok talán másodjára horror játékkal, meg a Fear előző részeivel se játszottam, de amikor csak úgy megjelenik az üvegen át, hirtelen a kiscsaj, aztán meg ott sétál előtted, kicsit szaratós:D -
#9830 Inkább nevetséges.Az 1-et már nem fogják soha überelni.De ennek a 3-nak a 2-öt sem sikerült
Semmi félelmetes sincs benne :(
Monolith beláthatná csak ő tud nagyot alkotni! -
MauroN #9829 Félelmetes? -
#9828 FEAR 3
-
#9827 Igen, a korához képest összetett és szórakoztató, alapjaiban véve nagyon hasonló a mai Fallout-okhoz, csak a tálalás másabb. :)
Back to the Future: The Game - Episode 5: OUTATIME
-
Kindred Blades #9826 Még ma is annyival jobb, mint pl az alább linkelt játékok, hogy az szavakkal elmondhatatlan. -
#9825 Fallout 2
-
#9824 nekem gyönyörü :) -
#9823 Az a 3. kép, az borzasztó! -
#9822 Halkan kérdezem.Melyik verzió? -
#9821 FEAR 3