Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remélem fog akkorát ütni mint anno a 2.mindenki látni akarta a nyitójelenetet,az emit,sztem bxsszott jó lett.
meg az egész city17,meg a jó kis ravenholm,nemisértem hogy hogy nem lett még movie belõle.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
---
Dirt 1

Forza.
The Only One!

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Next PC upgrade: 2022

Kevesebbet eszik mint a Vista és több embertõl is hallottam (akik xp-rõl váltottak) hogy tetszett nekik is mert könnyen kezelhetõ és régebbi nem csúcsgépeken is el fut teljesen jól!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
1000 bocsánat azt hittem a DiRT2rõl van még mindig szóó!
Elnézést!<#szomoru1>#szomoru1>
Minden maxon (Win7 64bit)
8800GT-vel 😄
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
#8345: Függõ vagyok na engem ez éltet ez érdekel semmi más.Gép elõtt élek csak sajna néha a pénzkeresés miatt fel kell állnom és el kell mennem melóba 😞
Next PC upgrade: 2022
Jah csak addig már itt lesz a dx15 is <#idiota>#idiota>