Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Dark Void 2010.01.19
Mass Effect 2 2010.01.26
Bioshock 2 2010.02.09
Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction 2010.02.23
Alien vs Predator 2010.02.28
Napoleon: Total War 2010.02.28
Supreme Commander 2 2010.03.02
Just Cause 2 2010.03.23
Command & Conquer 4: Tiberian Twilight 2010.03.30
Battlefield: Bad Company 2 2010.03.30
Assassins Creed 2 2010.03.31
Aztán még a Lost Planet 2 és a Two Worlds 2 is március környékére van irva.De szerintem ha ebbõl 3 megjelenik már jók vagyunk!
Next PC upgrade: 2022
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
amúgy egész jó játék, könnyen le tudja kötni az embert, egy próbát megér 😊
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Colin McRae Dirt 2
mint az óvodában...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ha neki csak a látvány számít és a játékmenet abszolút nem érdekli, akkor hagyjátok, had élvezze, de ha minden üzenetét lereagáljátok, akkor csak vita lesz az eredmény. Figyelemre vágyik, de ha nem kapja meg akkor egy idõ után rá fog unni a próbálkozásra.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
2. pályán már Baribe-val kell menni és puszilgatni a békákat és várni hogy melyik változik szõkeherceggé??
Esetleg alkalomadtán visszaülhetnél az iskolába is, hogy legalább a vesszõhasználatot megtanuld.
menõ vagy
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
hány éves a kislányod aki játszik ezzel?😊

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
R6 vegas sokkal jobban néz ki mint ott lent
Maxtreme:Miért gamepaddal tolod ? Én egy pillanatra megpróbáltam és szerintem egérrel jobb.De megnézem újra azért.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Jean, gyúrás elõtt:
és utána:
<#wow1>#wow1><#idiota>#idiota>
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
most hogy elõrébb járok a karrierben és multyztam, rájöttem hogy teljesen jó emlék ez Colinnak, szerencsére része maradt kellõ képen a játéknak, nagyon jók a róla szóló videók meg autók :-)