15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!

- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!

kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
  • morzsi555
    GTA San Andreas

• bajgunar
    Hogy beszélsz te .
    Akkora marhaságot beszélsz! De látszik is a színvonaladon! Ilyen hsz-t! Grat!
    Nem verem a nyálam, nekem sem fut max-on egyik game sem! Nem hogy feltuningolt graffal!
    De nem írok be akkora blődséget, hogy a grafikai tuning elbassza a játékot és hogy a gyári graf meg szebb!
    Aztán meg ti jöttetek a gépekkel low-ak! Nem én off-oltam, meg flame-eltem!
    omfg, neked se sok lehet az iq-d.
  • SZilaJMaGGoT
    Anyád flame-el te buzi, egyszerűen leírtam a véleményem, te kelted a flame-et azzal, hogy vered itt a nyálad arra, hogy neked mi, hogy fut. -.- faszfej...
  • bajgunar
    Igazad van! De a gyerek kapásból a grafikailag tuningoltgame-et oltja le.
    - "Sztem ezektől a grafikai tuningoktól a játékok csak ocsmányabbak lesznek... :/ "
    Igaz van olyan is, amikor már tényleg csak ocsmányabb lesz a game.
    De ott a DoomIII,SilentHunterX,TESOblivion,StalkerX,HalfLifeX,stb....
    Amire mind lehet olyan grafikai mod-ot rakni, amitől leesik az állad!
    Igaz az is h Ő erre a lepedék GTA Szent András -ra írta, ami magába egy nagy kaki játék, és abból meg nem lehet várat csinálni.
    Szóval ő úgy összességében szólta le a grafikai tuningot!
    Ezeket a BLUR-okat minden irányból, minden játékban útálom, és azonnal kikapcsolom, vagy tweak-el, vagy ha lehet game-en belül.

Aztán meg:
    - "most kőkeményvagy mert kaptál karácsonyra szép bizonyítványért egy gépet?"
    Mi köze van itt karácsonynak, meg bizonyítványnak az ajándékozáshoz???
    Nem, képzeld el! Magamnak vettem! (3 éve) Iskolát már (~10 éve) befejeztem!
    Kemény meg nem vagyok, mert nem verem a nyálam a gépemre (ami kb már sz@rt sem ér) Bizonyítványt meg nyáron adják, karácsony meg télen van, és ne hasonlíts engem össze magaddal.
    Ha meg nem megy max grafon a game, nem flame-elni kell, hanem venni gépet! Ha meg az sem megy, akkor meg elgondolkodni mielőtt megszólalsz!
    Mert igenis több olyan grafikai tuning van, amitől csak szebb lesz a játék és élethűbb a gyári grafikánál.
    Én meg nem kezdtem el, és kíváncsi sem vagyok egyikőtök gépére sem!
    Peace!
  • broman191
    Szerintem nem az ilyen Silent Hunter-es - igényes - finomhangolásokról volt szó, hogy azok csúnyák lennének, hanem olyan esetekről, amikor megy a gémre a töménytelen mennyiségű blur, igénytelen, elbaltázott képarányt eredményező widescreen mod és hasonló, mérték nélküli, barbár beletúrkálás. Jó dolog mod-olgatni, csak mértéktartóan, és ízlésességre törekedve, több mod esetén összehangolva őket, időt nem sajnálva a tökéletesítgetésre, mert komolyabb tudású mod-okkal, amelyek engednek sok-sok értéket össze-vissza állítgatni, hamar át lehet esni a ló túloldalára, akkor pedig az eredmény hajmeresztően borzalmas tud lenni. Mindezek fényében meg is értem, ha egy kevésbé kísérletezős beállítottságú gamertársunk azt mondja, hogy jó úgy valami ahogy van gyárilag, mert sz4rul modolva legalább annyit lehet rontani az élményen, mint amennyit odafigyelve nyerni lehet. Arra a szintre pedig ne süllyedjünk már le srácok, hogy elkezdjük emlegetni kinek, miből, kitől, miért, milyen a gépe és főleg ne hogy folytassuk az ilyen jellegű témákat... :)
  • Firerock
    most kőkeményvagy mert kaptál karácsonyra szép bizonyítványért egy gépet?
  • broman191
    Gears of War

• bajgunar
    Nah újra, elburtam.
    eredeti:

mod:

mod:

eredeti:

mod:
  • bajgunar
    Benyalok neked a Hősök terén fényes nappal, ha szebb a gyári, a belepiszkált grafikánál! :

Silent Hunter 5 :

gyári:

mod-olt:
    http://i40.tinypic.com/11915rk.jpg
    mod-olt2:
    http://i44.tinypic.com/21jxjkl.jpg
    gyári:
    http://img26.imageshack.us/img26/4087/envmod2calmwaves.jpg
    mod-olt:
    http://img684.imageshack.us/img684/5306/envmod2testingclouds.jpg

Szerintem egyszerűen még a gyári game se megy max-on a gépeden, nemhogy egy feltuningolt!
    Akkor meg nem kell flame-elni.
  • morzsi555
    GTA San Andreas

• fery02
    Azért ha az embernek van rá ideje, nyugodtan szöszmötölgessen vele. Én is elnézegetem az ilyen képeket.
    Viszont GTA IV esetében tényleg sokkal szebb eredményt lehet elérni.
  • SZilaJMaGGoT
    Én a játékokat eredeti formájukban szeretem, nem szeretem ha hozzápiszkálnak... :/
  • Maxtreme
    Na ne mond már nekem hogy pl a doom3 ocsmányabb lett, mert menten tökön szúrom magam :)
    Az SA tényleg csúnya (de alapból is)
  • SZilaJMaGGoT
    Sztem ezektől a grafikai tuningoktól a játékok csak ocsmányabbak lesznek... :/
  • morzsi555
    GTA San Andreas

• broman191
    van benne* (átfogalmazás rulz...:])
  • broman191
    Tesz hozzá az alapjáték fősztorijához, vannak benne nem kevés hangulatos küldetés (a Mafia 1 free run módjából ismert "bomba az autóban vidd el innen oda de ne menj x km/h alá mert bumm" is visszaköszön :]), egy teljes délutánt el lehet vele szórakozni (a küldetések befejezése után is van élet, lehet szabadon mászkálni, esetleg küldetéseket ismételni, mindegyik megvan a térképen, bármikor újra megcsinálhatóak), szerintem megéri az idejét! A Jimmy kiegnél összeszedettebb érezhetően, az jóval gyengébb volt a küldetések változatosságának, kidolgozottságának terén. :)
  • V43 1105
    Milyen hosszú ez, hány küldetés, érdemes feltelepíteni MF II-t miatta ?
  • pajti
    HL2 EP2

• Maxtreme
    áhám, tényleg gázos sajna. (de úgy kb minden téren) A képeken jobban mutatott. :)
  • broman191
    Mafia 2: Joe's Adventures DLC

• broman191
    Itt-ott a blur mennyisége is több a még ízlésesnek mondhatónál, túl giccses (hogy a HUD-ra is kiterjed az kész vicc). Látáskárosult Edition.
  • Maxtreme
    GTA SA

Vannak némi sebesség, és képaránybeli problémák..
  • morzsi555
    Scarface: The World is Yours

• grebber
    Stalker SOC (+Complete mod 1.4.4 + Absolute Nature Texture)

• pajti
    BFBC2

• morzsi555
    Ez, (első post alján vannak a letöltés linkek). enb modot be lehet állítani, hogy feltegye vagy ne.

• S2000
    Szokásos kérdések: ezmiez, mennyire eszi a gépet pluszban?:D
  • broman191
    iCEnhancer van ezen is?
  • morzsi555
    GTA IV: San Andreas

• Maxtreme
    Napi Doom adag

• LaliK
    Na, most megint kedvem lett feltenni :D
  • Maxtreme
    hát hogy sűrűn, az túlzás. Eddig 2-3 alkalommal próbáltuk ki :D
    De persze, gyere. Add meg (vagy itt,v pm) a gfwl neved, aztán dobok invite-et ha nyomjuk :)

on
    Doom3 ismét

• Hellsing47
    sűrűn szoktatok játszani vele?
    mert ha igen (és nem gond) beszállnék az ilyen free partykba :)
  • morzsi555
    Grand Theft Auto IV

• TaRka0107
    Már mind1. Kilépett exe hibával még az első feketeképernyőnél ahol írások vannak. Le is töröltem a játékot. Nincs kedvem újrarakni:D
  • morzsi555
    pontosabban ez, a régebbi verziót linkeltem.
  • TaRka0107
  • morzsi555
    iCEnhancer
  • TaRka0107
    Valaki tud linkelni nekem arról az ENBD Series-ről, lehet rosszul írtam, nem emlékszem már pontosan a nevére:D