Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor nem értem mire fel a 18+?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
(amúgy én mentem azzal, kis driftelés után jött a borulás.. -.-)

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Hát igen, a képek nem adják vissza a látványt, mozgásban sokkal szebb.
Néhány kép erõsen spoileres lehet!

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Next PC upgrade: 2022
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Forza.

Akinek fontos az eredeti HL hangulat, ne próbálja ki.
Helyette inkább ajánlott ez.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
kis alap opelkorza nitróval 😄