15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...
Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!
kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
-
#10100 Deus Ex: Human Revolution
-
#10099 FEAR
-
#10098 Mi a baj azzal a játékkal? -
#10097 Warhammer 40.000 Space Marine DEMO
-
MauroN #10096 Csak az azért kérdezem, mert ilyen játékokkal játszol. -
#10095 Limbo :)
-
morzsi555 #10094 mert? -
MauroN #10093 Morzsi drága, hány éves vagy? -
morzsi555 #10092 CrimeCraft BLEEDOUT
-
morzsi555 #10091 GTA San Andreas
-
morzsi555 #10090 GTA San Andreas
-
#10089 CoD:BO
-
#10088 próbáld meg. 50-55fps lesz vszeg, játszható, de nem tökéletes. -
#10087 Erős géppel játszató már a "gyorsaság"?
Anno mario galaxy-t próbáltam de lassú volt. (régebbi gépemen)
Mostanin már elmenne? (i5 2500k, 560ti, 8GB ram)
Vagy nincs köze hozzá? -
uscGhost #10086 Mount & Blade: Warband
Szeretem ezt a játékot :)
-
#10085 Ez tetszik, muszáj lesz beszerezni, barátnőmnek jó lesz. -
#10084 WRC 2010
-
#10083 Donkey Kong Country (Dolphin WII emulátor)
-
#10082 Nem. -
#10081 A fősztori végigjátszható a jelenlegi állapotban? Az érdekelne főleg. :) -
morzsi555 #10080 http://www.gtaforums.com/index.php?s=434d920241276eb16bb2eb49227bdc29&showtopic=439980&st=0
Emulátorral is lehet, de azzal élvezhetetlen. -
morzsi555 #10079 Vice City Stories
-
#10078 Vagy csak van konzolja... :D -
#10077 WTF. Ez nem is volt pc-re tudtommal. Valami emu? -
morzsi555 #10076 Vice City Stories
-
ntex #10075 S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat: Sigerous Mod 1.7 +AtmosFear3 +Absolute Nature 2 (High Detail Green packs) + Absolute Structures v1.0
1024x768 Max detail settings + DX10 Enhanced Lightning
Sry a spamért :P -
#10074 Tény hogy az előd SOKKAL jobb volt nem vitás.
Ellenben sztem a második sem rossz. Főleg így hogy sikerült rábeszélnem az x360 controller-re. A legnagyobb problémám vele az irányíthatósága volt anno. Így viszont perfetct! :)
-
#10073 Nekem a 2 már annyira nem jött be mer túl árkád lett... :/ Pedig a mozgás miegymás az sokkal jobb lett volna... -
#10072 a logódhoz méltóan -
#10071 Fúú ezzel mennyit játszottam régen! Gamestarhoz adták a bloodrayne-t, nem a 2-t.:) Ezt utána játszottam amikor megszereztem, csak sajna a vége fele már csalást használtam mert túl béna voltam hozzá. -
#10070 Kedvem támadt egyet vámpírkodni :D
-
#10069 Nahmeg megtanulhatnál szöveget értelmezni, mert még mindig te állítasz dolgokat, én eddig mint már többször is elhangzott csak véleményt nyilvánítottam. Te akarsz mindenből tényeket formálni. -
#10068 #10063
Még mindig, ha ez számodra elfogadhatatlan az csak a te bajod... ONE LOVE -
#10067 Off
Písz már tényleg! :)
/Off -
#10066 Nőljek fel?
Már sikerült! Nem írok faszságot, és gondolkozok, mielőtt leírom!
Én meg egyszer se mondtam neked h faszfej, meg buzi, meg sorolhatnám!
Nem is tudom meikünknek is kéne felnőni???
Ok, neked van igazad! Szebb a gyári graf! (amíg ki nem jön rá egy brutál grafikai mod), mint pl DoomIII,Oblivion,SH5, stb...
Addig természetes hogy csodálatos! De amint ha lehet feldobom mod-al a grafikát! Igaz vannak fos grafikai mod-ok is, de ameik NEM elbassza, hanem csak felnyomja, az egyálltalán nem faszság!
Én is tök normálisan reagáltam a baromságodra és szépen leírtam én is, hogy nehogy már elbassza a grafikát egy mod pl (a fent sorolt game-ek)-en! Nem keresek kibúvót a stílusodon keresztül, látom milyen. És nem akarom érvényesíteni a "fölényeskedő" igazamat, csak én nem állítok faszságot! Mint TE.
Legyen igazad!
Attól függetlenül a szavaidat meg megválogathatod!
2hsz-be belezsúfoltál ennyi csodaszép káromkodást!:
Anyád, buzi, -.- faszfej..., fogyatékos, fasz.
Gratulálok!
Ez is mekkora igaz!:
“Soha ne vitatkozz idiótákkal, mert lealacsonyodsz a szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal…”
Asszem befejeztem, veled nincs több tárgyalni valóm!
Keress mást, akit ócsárolhatsz.
-
morzsi555 #10065 Ezeket használom:
SRT3 MOD V1.7 - ebben vannak az új banda ruhák
Vegetation Pack 3
Real palms v2.0
PROJECT REALITY Beta 2.4
ENB-ből meg ezt: link, a leírásban van a letöltő link. depth of fieldet kikapcsoltam, meg a vizen még állítottam. Nagyon nehéz normális enb beállítást találni SA-hoz. Nekem eddig ez tetszik a legjobban. -
#10064 Ez melyik mod? Egész jónak nézz ki de a 3. képen az arcoknak valami hihetetlenül ocsmány zöld színű rucijuk lett. :/ -
#10063 Érdekes módon más normálisan is tudott reagálni és nekik én is normálisan reagáltam... -.- -
#10062 Nem azt írtam, hogy elbassza te fogyatékos, a lényeg az lett volna, hogy szerintem(!!!) ízlésesebb a gyári graf mint az utólag gányolt faszságok. Persze kinek a pap... De erre fel te találgatsz be a faszságaiddal mert képtelen vagy lenyelni más véleményét és mindenképpen a sajátodat akarod érvényesíteni mint kizárólagosan elfogadható tényt. Nőjj fel végre, mert most is a stílusomon keresztül keresed a kibúvót a hülyeséged mögül és az én iq-mat feszegeted ahelyett, hogy a sajátoddal foglalkoznál. Ha nem lennél ekkora fasz akkor nem így beszélnék veled, de számomra a te fölényeskedő stílusod a bicskanyitogató. -
#10061 Jó lenne ez csak a fehéres cucclik hdr izé nem kéne!