Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Aztán meg az "élén" áll a fegyver? <#idiota>#idiota>
Meg ahogy azon a hangszigetelõ cuccon oson Sam. <#wilting>#wilting>
Erre kellett várni? <#lama>#lama>
A fekete csíkot nem is említem. <#taps>#taps>
Tartsák meg a ps, meg xbox-osoknak! <#levele>#levele>
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Egyébként nem a "csíkot kell kiszedni" hanem a 16:9-es képarányt átírni 16:10be. Mert így "csík nélkül" torz lenen a kép. Nyújtott.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Konzolon mintha nem láttam volna ilyet.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Next PC upgrade: 2022
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Messze nem teljes grafikán.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
a felbontás nagyjából a legalacsonyabban van, nem is a csodás grafikát, hanem a játék változatossága ami ledöbbent (na és azért ezen a grafikán is csodás a táj 😄)
(remélem a forum kicsinyíti a nagy képfájlokat, ha mégsem lehet törölni)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Next PC upgrade: 2022