15954
Mutasd meg a többieknek a kedvenc képeidet!

- Írd oda a játék címét is, amiről a képek készültek!
- Ha ez elmarad akkor az egész hozzászólás törölve lesz.
- Ha valami nem tetszik, akkor nem kell azt hangoztatni.. Nem jössz be többé és mindenki boldogabb...

Kéretik mellőzni a bmp formátumú képeket!

kepkezelo.com | tinypic.com | imagerz.com | kep-feltoltes.hu
  • Maxtreme
    A változatosság gyönyörködtet, újabb rpg :)

Divinity II – The Dragon Knight Saga

• Maxtreme
    Two Worlds II Pirates of the Flying Fortress (uccsó adag)

• mester1987
    Infernal

• Maxtreme
    tw2

• mester1987
    Crysis (Mandate of Heaven)

• Maxtreme
    Two Worlds II Pirates of the Flying Fortress

• Shep
    Hát ők ilyen mindenevők, nekem pl. bőven elég évente 1x pár órára az NFS aktuális :)
  • TaRka0107

Maxtreme: Pedig G25-el kurva jó az LFS, csak voltam olyan hülye hogy eladtam.
  • w77d
    én is hallottam ilyen sztorikat, de ezek egytől egyig arcade versenyesek voltak. Nem nekik való a program és kész. Akinek egy picit is fekszik a szimulátor világ, az kibaszottul élvezi a Forza-t...
  • CamelX
    Hát ja, kérdés hogy vagy sim fanok voltak, vagy árkád fanok. Én egy Shift2, vagy inkább Race07 fizikával bőven megelégednék. Ezért az 1db játékért viszont biztos nem vennék boxot, mert a többi exkluzív játék nem érdekel annyira hogy megérné.
  • Maxtreme
    Aha hát aki NFS-en, flatouton és egyéb arcade autós játékon nevelkedett, az nagyon messze kerülje. Valószínűleg nekem sem jönne be.
    Ez pont oylan dolog hogy pl haverom él hal az LFS-ért, engem tuti nem kötne le 5 percnél tovább :)
  • Shep
    2 haverom is azt mondta, hogy nagy csalódás volt számukra a Forza, vitték is vissza a boltba becserélni másra. Pedig mindketten nagy autó mániások.
  • fery02
    Vagy vesz magának az ember egy Xbox-ot a PC mellé...és ezt mindenféle vicc nélkül.
    Önmagához képest merő butaság meg makacsság, hogyha olyan játékoktól fosztja meg magát az ember, amiket nagyon szeretne, csak azért, mert venni kéne hozzá egy külön gépet (ami mellesleg manapság már nagyon olcsó).

Nagyon nem szégyen az, ha PC fanatikus beáldoz egy konzolra, felesleges mindenféle lázadás.

Megjegyzem nekem sincs konzolom, de csak azért nincs, mert még gépen sem tudom az engem érdeklő címeket játszani időhiány miatt. :)
  • CamelX
    Kb. ennél jobban nem is lehetne kínozni 1 PC-only félszimulátor fanatikust, de ezt már mondtam, azóta csak verem fejem az asztalba ha látok ilyen képeket :)
  • TaRka0107
  • w77d
    nna akko forza4 tőlem is

• arty
    Még kettő, ami kimaradt:

• arty
    Forza Motorsport 4 (showroom, replay, in-game vegyesen)

• Maxtreme
    a legújabbra (1.2 tán)
    De nem tudom megnézni, ugyanis töröltem a fenébe az egész játékot. Számomra ugyanolyan unalmas és vontatott (volt) mint az alap.
  • grebber
    Melyik patchre raktad rá azokat (mert az nincs leírva)?
  • Maxtreme
    a játék topikjába leírtam.
  • Maxtreme
    ezen pedig van. (Fxaa) Igaz hogy nem tökéletes, de ha kikapcsolom sokkal szörnyűbb lesz. :)
  • mester1987
    Nincs az alapba se sajnos. Recés, mint az állat. Csak iCEnhancer-rel lehet rávakarni.
  • broman191
    The Saboteur

• RatBaG #10999
    erre már ráerőltették az AA-t, vagy az alapjátékba is beletették később valami patch-el?
  • mester1987
    A sima IV-ből ettől szebbet ki lehet facsarni?
  • grebber
    Gondolom leírni itt sem fogod miket használtál és hogyan tetted fel őket?
  • Maxtreme
    Én is rádobtam még ezt az ultimate texture csodát pluszba. (valamennyit javít, de messze van ez a tökéletestől)

• bcrics
    Hello,a gtaivben az iCenchancer progit hogyan kell felrakni?
    mit kell másolni és hová mert nekem a játék nem indul el tőle.
    ugye csak mappák vannak amiket a játék főkönyvtárába kellene másolni, de mind a 6 mappát? és mindet ugyanoda vagy hogy?
  • mester1987
    Grand Theft Auto IV feat. Ultimate Textures 2.0

• Maxtreme
    Two Worlds II Pirates of the Flying Fortress

• Ryder62
    Elő KOTORtam pár régi shotot :)

Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords

• mester1987
    Énis, csak a 3. befejezést nem tudtam megcsinálni már. De ha jól tudom akkor is csak 1 bónuszt kapunk a végére.
  • mester1987
    Elszállt az idő :)
  • Shep
    Hát én nem rég játszottam újra és szerintem teljesen jó még ma is a grafikája.
  • mester1987
    Ja ezt tudja még a monitorom, igen énis csodálkoztam rajta, de nagyon pocsék lett. Mosott és részletszegény, pedig az 1.50 GB-os HiRes Textúra is be volt kapcsolva.
  • Maxtreme
    Ráadásul én mennyivel szebbre emlékeztem. Hát igen, az idő.. :)
  • broman191
    Én is így voltam...az a tüzijáték is mintha valami vga hiba lenne. Akkori grafikai színvonal és a mostani...pedig régen mennyire isteni volt. :D
  • fery02
    Megmosolyogtató, hogy Shanghai városképén akkoriban hogyan csodálkoztam, percekig nézegettem a tájat. Most meg látva a sok mosott textúrából álló egyszerű városképet arra gondolok, hogy már telefonra is lehet ilyen minőséget produkálni. :)
    Fejlődik minden, az ember szeme meg nagyon könnyen hozzászokik a jóhoz.

+nem köcsögségből, de a 4:3-on is megmosolyogtam.
  • mester1987
    Tom Clancy1s Splinter Cell: Double Agent

Nem egy mai darab.