Screenshotok játékokból
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindent tud, DX12 is term. The VR kimaxoltan veszi fel az anyagokat vele, szóval ha nekik jó, akkor nekem is az lesz. S az is lett. Baromi jó program.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.01.07. 15:24:36
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Just Cause 3
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.01.07. 12:36:33
MSI Afterburner, képet és videot is tud rögzíteni, ill a gép monitorozását, gpu tuningot is ezzel ajánlott intézni (nvidia és amd esetén).
Forza.
Ti milyen softot hasznaltok PC- alatt screenshotolni ?
En most csomorlottem meg a Nvidia Experience-tol , lebasztam a gepemrol, talan OBS el szedek videot ha akarok(talan lehet vele kepet is ezt nemtudom meg) hianyszik a fraps amit regen hasznaltam, x idonkent elkattintott egy kepet es nemkelett nekem kattolnom 😉

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2017.01.03. 22:50:42
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2017.01.03. 22:50:34
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Söldner 😊
Iszonyat bugos szemét volt, próbáltam én játszani vele, de gyakorlatilag nem lehetett.... és jah, sose lett belőle semmi, talán nem is akkora gond 😄 (asszem elég massziv játékosszámra tervezték, mármint akik egyszerre játszhatnak, egy pályán)
Forza.
Asszem fekete ruhás faszi volt, teljesen TPS nézet, tehát háton a kamera és erdő. Nagyon régen volt :/ És rendesen BETA változat.
Ezekért sírok a mai napig ,hogy übergraffal ezek milyen mocskos mod odavernének..
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.01.03. 22:39:03
Next PC upgrade: 2022
Régen, pontosan nem tudom megmondani mikor, olyan 2004 ás 2007 között volt egy TPS játék amiben egy katonát lehetett irányítani TPS nézetben, volt rendesen inventory meg minden, hatalmas bejárható terület, egy erdőben lehetett játszani, az erdő közepén volt egy bázis, abban volt helikopter és fel lehetett vele szállni, ki lehetett belőle ugrani ejtőernyővel stb.
A játék neve úgy rémlik Soldat volt, egy béta állapotú német nyelvű és eredetű játék. Mást sajnos nem tudok róla, lehet nem is lett teljes verziója, de akkoriban kurva nagy szám volt az összes fent leírt dolgot egy játékba sűrítve megtalálni 😄 Sajnos nem volt nagy szám még ennek ellenére sem, de nagyon jó irány volt amin elindultak.
Sajnos ha most rákeresek akkor valami lengyel 2d-s játékot dob ki a kereső :/ Emlékszik esetleg valaki erre? Tök jó lenne *.*
Utoljára szerkesztette: CamelX, 2017.01.03. 18:54:36
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Eddig nem volt gépem hozzá így nem is játszottam inkább, meg akartam várni még teljes pompájában nyomhatom. Végre eljött az ideje. Tudom nem újdonság a játék meg ilyenek, de nekem ez ilyen első élmény, és kib*szott jó 😄

Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.01.02. 19:09:04
FF szóval a story a lényege. Mellékesek gyűjtögetni valók, harcok, de ez is az FF velejárója, a harcok. Erős ellenfelek, melyek nem story orientált, csak egyszerűen le kell győzni, ha kellően erős vagy már hozzá.
Ubi játékokban sem kell minden szirszarral foglalkozni, azok is story orientáltak, legalább is én nem veszek el olyan dolgokban ami miatt egy játékot megunhatok. De h
FF nem ilyen, jó a harc, így élvezetes küzdeni, kihívásokat keresni. Sokat kalandozok benne, mert élvezetes, ha már van egy nyitott világ akkor szeretem bejárni, felfedezni, bármiféle cél nélkül, közbe csinálok ezt+azt.
A játék amúgy jó? Tartalmas,story orientált,vagy Ubisoft lett ahol a térképen jelölt szarságokért futkorászhatunk a semmiért?
(Bárcsak már olyan lenne a grafikai színvonal az egész játékban mindenhol, mint amit az emberi arcok terén elértek. Ahogy nézem még évszázadok kellenek majd ehhez.... Régen onnan indultunk, hogy minden ocsmány volt de a vizet már perfektül szépre tudták csinálni..most már az arcok is elég atomkomolyak...jöhetne most már minden más apró szarság, hogy semmi ne lógjon ki)

Next PC upgrade: 2022

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Ilyet majd talán 2080-ban látunk tőlük....
Anulu: Majd egy játékbeli nicket dobj légyszi, felveszlek barátnak ha nem gáz 😊
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.12.24. 00:49:47
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB