The Chronicles of Riddick
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehat ha valami nem eri el egy bizonyos szinvonalat, az azt jelenti, hogy annal a bizonyos erteknel gyengebb.
Mondhattam volna azt is, hogy nem eri el a PB szinvonalat,csak akkor meg Tylertol azt hallottuk volna, hogy az nem gond, mert az eleg jo volt, ha kicsit rosszabb csak, akkor meg nezheto, hogy kapaszkodot keressen.
Azert volt mar eleve a megjegyzesemben az After Earth szinvonal.
Nem a top movie, de egy teljesen solid kategorias film es semmivel nem rosszabb a Pitch Blacknel, csak mas. Raadasul a mostani filmek toredekebol csinaltak, egy teljesen jol megkomponalt vilaggal.
Amugy a pitch blacktol se kell elajulni, nem veletlen, hogy az IMDB-n sincs csak par tized kulonbseg a ket film kozott.
Mindketto jo iparos munka.
Ellenben a mostani film nagyon gaz, tortenet semmi, meg a PB nem tul bonyolult tortenetet se eri el, sot egyszeruen ugy fogalmazhatnank, hogy nincs tortenete. Mintha csak egy allapotba belecsoppennenk es bumm, mar vege is. Raadasul meg a vege is megfoghatatlanul egyszeru, pontosabban primitiv, mintha elvagtak volna a filmet egy szablyaval.
Hát ha az színvonal, az már régen rossz. Az a film konkrétan egy hülyeség, aminek semmi köze nem volt az elsõ részhez. Érhetetlen, hogy a Pitch Black-bõl mi a szarnak kreáltak egy idétlen háttéruniverzumot, ami ráadásul elferdítette Riddick karakterét is.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Az elso 1 oraban kb semmi nem tortenik, volt olyan 5 perc, ahol mas nem tortent, csak CGI demot tartottak.
A vegerol meg ne is beszeljek ilyen nyalas fost mar reg lattam egy ilyen tipusu filmben.
Meg sem kozelitti a Chronicles of Riddick szinvonalat.
Tobben a masik topicba odairtak, hogy csak Riddick rajongoknak, de en inkabb meg nekik se ajanlanam, mert az elotte levo Riddick filmekbe egy jo nagyot rugnak ezzel.
Inkabb vonatkoztasson el mindenki az elotte levo reszektol aki megnezi, de azok akik erre azt mondjak, hogy jo film, azok nagyon igenytelenek filmnezes teren.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
Kár érte, így meg nem akarom megnézni a filmet. :P
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A kislanyt kihagyhattak volna, szerencsere sok szerepe nem volt. Amit nem volt jo, az a buta tortenet, es a sok kesparbaj.
Nem tudom milyen koltseggel keszult ez a film, de nem lehetett olcso. Persze az elso resz jobb volt.
Nekem azert bejott.
Pont az lett, aminek készült és az ember azt kapja, amiért elmegy megnézni egy sci-fi akció mozit
tegnap tudtam + a magyar címét a filmnek...
kicsit ledöbbentem...
A sötétség krónikája... lol!
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
De azt valaki magyarázza már el nekem, hogy ami a börtönben történt a kötélen vele az hogy történt? Nagyon szép volt ahogy ott tornázott a kötél végén bilinccsel, de az nem teljesen zöld, hogy miért kellett a bilincsnek emiatt eltörni? Olyan lendületet vett 2 méterrõl? Mert akkor inkább szvsz a csuklója bánta volna :P
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Ugye nem ez volt neked is életed legjobb filmje mint Lord Zax-nak?
Lehet,hogy jó a film,de élete legjobb filmje... kissé erõs.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nincs véletlenül valakinek hozzá felirata?
Nemrossz ahoz képest hogy ez az elsõ verzio.
Nekem nagyon tetszett.
Nekem ez volt életem legjobb filmje. :)
sokkal jobb mint az elsõ része.
Nagyon király. Ajánlom mindenkinek, akinek az elsõ rész tetszett.
szamomra ez a masodik csalodas a VanHellsing utan..ehh de ez az en velemenyem szal :P....
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
mondjuk ezt a filmet moziban fogom nézni, az biztos! ^^
Lehet nézegetni.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."