The Chronicles of Riddick

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
emberek.. ne essetek szet a bamutatotol mert a filmen majd csalodni fogok!!:(( en soxor jartam igy:
fuu gecc ez nagy film lesz.. de allat a bemutatoja... meg hii meg huuuu.....
majd meglatjuk mi lesz belole.. rondanak nem ronda.. idiota akcio filmes szarsagok sincsenek.. legalabbis a bemutatoban.. d emajd meglatjuk.. addig csak remenykedjunk hogy jo lesz!
Solya
Jól láttam h a kések terén is újítások lesznek?
Már nem csak a jó öreg "szépségápolási eszköz" lesz.

Solya

Idézet az IMDB-s linkrõl:

Helping Riddick is Aereon(Dench), the Ambassador of the "Elemental" race, who helps Riddick unearth the secrets of his origin and Kyra(Davalos), who has grown up since Riddick knew her as a preteen girl in the first movie.

Szerintem ez okozza a kavart. Vagyis idõben a Pitch Black után játszódik, de itt tudjuk meg, volt-e Riddick-nek gyerekszobája.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

A hír fóruma szerint másnál is serceg.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Sadun Tryst
jah, itt minden le van írva... thx! :)

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Solya
Akkor miért lehet az h a sajtó azt hangoztatta h az elõzményeket mutattja be....lehet h rosszul fordították?

Remélem h minnél elõbb bekerül a magyar mozikba is a film.

shaba23
brutális :)
csak nekem a hang szaraxik benne
Hardwired-en meg ott a full trailer.

Sadun Tryst
akkor Neked van igazad, ha konkért info-t tudsz! :)

Korrigálnék: a film 5 évvel a Pitch Black-ben történtek után játszódik.

Nna, kijött már a full trailer. Valami állat lesz a film - legalábbis a bemutató alapján.

Sadun Tryst
nem lesz flame, csak ne szóljon be hülyeséget... ;)

CSOCSO
nah hardwiredrol mar le lehet szedni a tv spotot...azt lessetek meg:) nem jobb..csak pergosebb valamivel...meg a vegen a szoveg meg a csavo szeme:) aarghh
fifi

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

CSOCSO
nah most flame lesz?:) hurra.. nah mindegy... azert meg varom mint az atom... erdekesnek igerkezik.. de a masik bemutato vege jobban tetszik!!
Sadun Tryst
írtam is az 1. kommentben.
szal olvass, aztán írj...

Nethyrrea
ez nem folytatás, hanem "prequel", azaz az elõzményeket mutatja be a pitch blackhez, pontosabban riddick kalandját, hogy került oda, ahova.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

CSOCSO
en nem is ezt a bemutatot lattam... a tv ben masfelet nyomtak...
Sadun Tryst

Sadun Tryst
ja, a hangja elég reszelõs... :)

CSOCSO
pont tegnap este lattam a tv ben a bemutatot!! nagyon dog volt!! foleg a vege mikor a kezet rateszi a gyertyara es elkezd vilagitnai a szeme es hasonlot benyog hogy en nem felek a sotetsegben.. nah az NAGYON meredek volt!!
amugy csipem ezt a csaveszt!!! nagyon bejon mint szinesz.foleg a hangja miatt!
Sadun Tryst
csak sajna a fõhõs maradt... :\
pedig a bolygón jobb feeling lett volna. de a trailer alapján ez a film is befog ütni! :)

HuAn82
A 22 évente sötétség az egyik régi kedvencem. Szuper, hogy lesz folytatás!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Sadun Tryst
Trailer
Igaz a folytatás nem is ugyan azon a bolygón, és nem is ugyan azzal a sémával készül, de a fõhõs megmaradt. Jobban mondva valoszínûleg ebbõl a filmbõl majd azt tudhatjuk meg, hogy miként lett Riddick-bõl rab. Jó kis filmnek igérkezik! Olyan igazi lövöldözös, effektes sci-fi filme Vin Disel-el a fõszerepben, akinek ez a szerep áll a legjobban eddig... :P

← ElőzőOldal 2 / 2