Colin McRae 2005 még az ősszel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
sztem gecijóhámeh

fifi
HW

demo itt! Három pályát próbálhatunk háromféle kocsival (Peugeot 206, Toyota Celica GT-FOUR, Lancia Stratos).

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

RaSTaBaNDiTa
Bárki bármit mond szerintem eddig colin2 a legjobb!
Kormánnyal eddig ez az autósjáték volt a legéletszerûbb, nem kellett megtanulni irányítani hanem vezetni kellett, ha tudtál vezetni akkor ment a cmr2 is ... Azóta sem találkoztam hasonló irányíthatóságú játékkal talan majd az5?

N.E.O.!!!
ÁZ!

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

Wing Rockling
Richard Burns Rallyhoz képest ez is elbújhat.

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

DJ Skyline
na nem finn hanem svéd!

DJ Skyline
4 nem olyan rossz...habár eddigi újdonság az hogy leáll a motor,meg sok egyébb dolog...habár a spanyol,finn,britt pályák fele a 3-ból lett átszedve...csak visszafele...

DJ Skyline
már õsszel?
gyors volt...egy év alatt 2 is kijön akkor...CMR4,és 2005?...

N.E.O.!!!
A 4-el nem játszottam, de a 3 rohadtszar(a 2-vel 3-4 éve jókat tudtam játszani). Úgy összefogják ezt is baszni 6 hónap alatt, mint a szart.

(Megint értelmeset szótam😊 )

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

Na ja, ez így korrekt, nyilván van még mit fejlõdni. Csak azt nem éreztem jogosnak, hogy a világ legszarabb játékának tituláljuk a 4. részt, holott az éppen több pontotn is határozott fejlõdést mutatott. Gondolom azért a fizika élethûsége, meg az egész játék részletgazdagsága valahol teljesítmény kérdése is. Nagyon kíváncsi vagyok, pár év mulva hol tartanak az autós játékok... Egyébként én is sajnálom, hogy a kiadók az arcadot részesítik elõnyben. Az például szerintem még a gyerekek nevelése szempontjából is helytelen, ami pl. a NFS U-ban van. HA már egyszer úgyis vége mindennek, ha ütközöl, vagy kicsúszol, akkor legalább törj tropára, vagy robbanj fel. Az például idiótává és tét nélkülivé teszi az egészet, hogy 200-al nekimész valaminek, aztán visszaesel az útra, mintha mi sem történt volna. Egyáltalán nem késztet feleõsségteljes vezetésre, pedig úgy sokkal izgalmasabb lenne... És ez nem is teljesítmény kérdés, mint a látványos törés, vagy tökéletes fizika...
Távol álljon tõlem, hogy kötözködjek, de a Colin 4 szerintem kimondottan jó játék😊 És még a fizikája is élvezhetõ. Vagy melyik autós játék is volt jobb mostanában?
Végül is a 04 már nem is volt olyan rossz. Ha a 05 annyit fejlõdik, mint a 04 a 03-hoz képest, akkor a végén már egész jó lesz. 😊))

bp
Mikor jutnak el oda Kódmaszterszék, hogy a rakat dágvány autó helyett (nekem unalmas, hogy minden részben szerepel a Stratos és 205) beleprogramozzanak egy tökös kis Zsigulit???
Igazi irányíthatósággal, hanggal és legfõképpen játékélménnyel!

http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!

MaSzKa
Az irányíthatóság + marad a régi

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

ÁjjLe BoBBi
felreertesek elkerulese vegett, en nem reklamozni jottem. tavol aljon tolem, hanem hogy mondjak egy olyan gamet is ami n1.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

ÁjjLe BoBBi
nade a 3 is minuszba teljesített. és még a 4 sem éri el a 0-at...sõt soha nem is fogja, ha allandóan a pénzt tartva szemelõtt, arcade szarokat adnak ki. egyszerüen nevettséges. faszom se tudja hány 100 ember dolgozott ezen a hulladék játékon, de max a 10 éven aluliak értékelik a munkájukat. mariocartban tobb fizika volt mint ebben. ja es persze az legalabb hangulatos volt...
ezzel szemben mondjuk az lfs-t (nem hiszem hogy sokan ismerik) 3-an fejlesztik, és már most felkesz allapotaban (...de sokat mondtam...) uti szinte az osszes szimulatort.

M@TriX
fordított fontossági sorrendben. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
"öszintén mi értelme az ilyen Far Cry tipusú játékoknak?"
Kihasználja a legújabb hardverek képességeit.
Sok játék még ezt sem teszi, nem elég hogy rosszak még csúnyák is.
A Far Cray átlag grafikával átlagos játék lenne, mert amúgy átlagos, de a graf kiemelei a sorból.
Egyébként ez a jó benne: egyik játékkkal sem kötelezõ játszani. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Nade Hölgyeim!

Nem értem mi ez a felháborodás?

- A képek PS2 verzióból vannak, emiatt nincsenek atoméles textúrák, viszont ettõl függetlenül szerintem nagyon hangulatos.
(pl, http://www.sg.hu/kep/2004_05/cmr05.jpg)

- CMR04 demoját elnézve, szerintem határozottan fejlõdött a 3-hoz képest. Ami mondjuk még nagyon ráférne, az egy normális menü design, mert a mostani finoman szólva is csapnivaló.
radeer
Hát nekimész a táblának, vagy bálának és semmi pff 😞
Attól függetlenül a Colin 4-el lehet játszani, és kormánnyal elég jó szerintem. Amíg ki nem jön az XPand vagy a Richard B.R. addig ezzel is elvagyok. Szerintem látták a shot-okat és játékot a két új rally-ból és még ebben az évben akar valamit a CodeM csinálni, mert ha idén elviszi más a rally game pálmát akkor jövõre már a kutya sem veszi tényleg + a köv. részeket.

www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008

M@TriX
😉

"na ja, de amikor 100-al nekimész egy xaros táblának az út szélén, és felborul tõle az autód /persze a táblának semmi baja/ , na ez azért kissé zavaró lehet..."

viszont hullani fognak róla a levelek 😉

Ha jól emléxem, már a 2-ben is deformálódtak, és elhagyhatóak voltak az alkatrészek..
Ez nem újdonság...

gumikacsa
A 3. rész az szar volt, de a negyedik tetszett. Bár elég hülye dolognak tartom, hogy egy olyan pilótát favorizálnak, aki sehol sincs és a kutyának sem kell...

Renault magnum http://kamionszim.hu

nemtom mi bajotok, ugyanazt csinálja mint az electronits arts a foci/kosárlabda/hoki/amerikai foci játékaival
évente kiadja tökugyanazt

[HUN]PAStheLoD
én meg kiadom télen a 2006ot is ..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Sub
Esküszöm Codemasteréknél elment az esze mindenkinek! Hát hülyék ezek??? Ez a "hír" jobban kiütött mint fél liter vodka!! Múltkor, amikor a 3-at még ki sem adták már a 4-bõl voltak videók!

"Sõt, egy rövid idõre elhomályosodik a képernyõ is, ezzel lesz jelezve a hirtelen kábulat."
Gondolom mindegyik kép ezt hivatott ábrázolni, azért ilyen okádék pixelparádé az összes!
Na, betût pazarolni sem érdemes erre. Nemhogy pénzt, sávszélességet ill. CD-t...
No Comment komolyan.

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

12346
😄DDDD
vaze az lesz az újdonság, hogy ha nekimegyek a fának, lehullik a levél meg egy két pálcika??😄DD
ez má vicc. nem azért, de ez már alap a legtöbb gaménál.
nem gáz. ez ettõl lesz interaktív😄DD codefuckers...

ÁjjLe BoBBi
a 2 sem a fizikajaval buszkelkedett...(igazabol semmivel sem)

attól még hogy szar, ezekszerint sokan megvették
ebbõl is látszik hogy a "játékipar" is csak a pénzrõl szól...

Már a Colin 3 is egy nagy rakás szar volt. Jó lenne, ha a második rész óta valami normálisat csinálnának, nem csak egy vacak playstation konverziót.
ÁjjLe BoBBi
gessszzzzííííííííííí 😊)))))))))) mekkkorááát röhögtem 😊)))))))))
na ez jól esett!! komolyan mondom ilyen hírek legyenek még 😊)
esküszöm hogy nem normálisak azok a codemastersnél...
aztabüdöskurvaeget.
csak már arra lennék kíváncsi hogy ki az a szánalom aki meg is vásárolja (nem még letölti...) ezeket a hulladék programokat ?!?! mert ezekszerint van rá kereslet...

De jó bazzeg! Egy újabb kalap szar!