Colin McRae 2005 még az ősszel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
demo itt! Három pályát próbálhatunk háromféle kocsival (Peugeot 206, Toyota Celica GT-FOUR, Lancia Stratos).
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Kormánnyal eddig ez az autósjáték volt a legéletszerûbb, nem kellett megtanulni irányítani hanem vezetni kellett, ha tudtál vezetni akkor ment a cmr2 is ... Azóta sem találkoztam hasonló irányíthatóságú játékkal talan majd az5?
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
(Megint értelmeset szótam😊 )
St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(
Igazi irányíthatósággal, hanggal és legfõképpen játékélménnyel!
http://www.bitlombik.hu Sablonmentes grafikai megoldások kifőzdéje!
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
ezzel szemben mondjuk az lfs-t (nem hiszem hogy sokan ismerik) 3-an fejlesztik, és már most felkesz allapotaban (...de sokat mondtam...) uti szinte az osszes szimulatort.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Kihasználja a legújabb hardverek képességeit.
Sok játék még ezt sem teszi, nem elég hogy rosszak még csúnyák is.
A Far Cray átlag grafikával átlagos játék lenne, mert amúgy átlagos, de a graf kiemelei a sorból.
Egyébként ez a jó benne: egyik játékkkal sem kötelezõ játszani. 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nem értem mi ez a felháborodás?
- A képek PS2 verzióból vannak, emiatt nincsenek atoméles textúrák, viszont ettõl függetlenül szerintem nagyon hangulatos.
(pl, http://www.sg.hu/kep/2004_05/cmr05.jpg)
- CMR04 demoját elnézve, szerintem határozottan fejlõdött a 3-hoz képest. Ami mondjuk még nagyon ráférne, az egy normális menü design, mert a mostani finoman szólva is csapnivaló.
Attól függetlenül a Colin 4-el lehet játszani, és kormánnyal elég jó szerintem. Amíg ki nem jön az XPand vagy a Richard B.R. addig ezzel is elvagyok. Szerintem látták a shot-okat és játékot a két új rally-ból és még ebben az évben akar valamit a CodeM csinálni, mert ha idén elviszi más a rally game pálmát akkor jövõre már a kutya sem veszi tényleg + a köv. részeket.
www.chipsandcola.hu ( LIVE stream oldal ) - Skype : radeer_2008
viszont hullani fognak róla a levelek 😉
Ez nem újdonság...
Renault magnum http://kamionszim.hu
évente kiadja tökugyanazt
"Sõt, egy rövid idõre elhomályosodik a képernyõ is, ezzel lesz jelezve a hirtelen kábulat."
Gondolom mindegyik kép ezt hivatott ábrázolni, azért ilyen okádék pixelparádé az összes!
Na, betût pazarolni sem érdemes erre. Nemhogy pénzt, sávszélességet ill. CD-t...
No Comment komolyan.
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
vaze az lesz az újdonság, hogy ha nekimegyek a fának, lehullik a levél meg egy két pálcika??😄DD
ez má vicc. nem azért, de ez már alap a legtöbb gaménál.
nem gáz. ez ettõl lesz interaktív😄DD codefuckers...
ebbõl is látszik hogy a "játékipar" is csak a pénzrõl szól...
na ez jól esett!! komolyan mondom ilyen hírek legyenek még 😊)
esküszöm hogy nem normálisak azok a codemastersnél...
aztabüdöskurvaeget.
csak már arra lennék kíváncsi hogy ki az a szánalom aki meg is vásárolja (nem még letölti...) ezeket a hulladék programokat ?!?! mert ezekszerint van rá kereslet...