48
-
#48 sztem gecijóhámeh -
#47 HW
demo itt! Három pályát próbálhatunk háromféle kocsival (Peugeot 206, Toyota Celica GT-FOUR, Lancia Stratos).
-
#46 Bárki bármit mond szerintem eddig colin2 a legjobb!
Kormánnyal eddig ez az autósjáték volt a legéletszerűbb, nem kellett megtanulni irányítani hanem vezetni kellett, ha tudtál vezetni akkor ment a cmr2 is ... Azóta sem találkoztam hasonló irányíthatóságú játékkal talan majd az5? -
#45 ÁZ! -
Wing Rockling #44 Richard Burns Rallyhoz képest ez is elbújhat. -
#43 na nem finn hanem svéd! -
#42 4 nem olyan rossz...habár eddigi újdonság az hogy leáll a motor,meg sok egyébb dolog...habár a spanyol,finn,britt pályák fele a 3-ból lett átszedve...csak visszafele... -
#41 már ősszel?
gyors volt...egy év alatt 2 is kijön akkor...CMR4,és 2005?... -
#40 A 4-el nem játszottam, de a 3 rohadtszar(a 2-vel 3-4 éve jókat tudtam játszani). Úgy összefogják ezt is baszni 6 hónap alatt, mint a szart.
(Megint értelmeset szótam:) ) -
Koala #37 Na ja, ez így korrekt, nyilván van még mit fejlődni. Csak azt nem éreztem jogosnak, hogy a világ legszarabb játékának tituláljuk a 4. részt, holott az éppen több pontotn is határozott fejlődést mutatott. Gondolom azért a fizika élethűsége, meg az egész játék részletgazdagsága valahol teljesítmény kérdése is. Nagyon kíváncsi vagyok, pár év mulva hol tartanak az autós játékok... Egyébként én is sajnálom, hogy a kiadók az arcadot részesítik előnyben. Az például szerintem még a gyerekek nevelése szempontjából is helytelen, ami pl. a NFS U-ban van. HA már egyszer úgyis vége mindennek, ha ütközöl, vagy kicsúszol, akkor legalább törj tropára, vagy robbanj fel. Az például idiótává és tét nélkülivé teszi az egészet, hogy 200-al nekimész valaminek, aztán visszaesel az útra, mintha mi sem történt volna. Egyáltalán nem késztet feleősségteljes vezetésre, pedig úgy sokkal izgalmasabb lenne... És ez nem is teljesítmény kérdés, mint a látványos törés, vagy tökéletes fizika... -
Koala #34 Távol álljon tőlem, hogy kötözködjek, de a Colin 4 szerintem kimondottan jó játék:) És még a fizikája is élvezhető. Vagy melyik autós játék is volt jobb mostanában? -
REAL_CIÁN #28 Végül is a 04 már nem is volt olyan rossz. Ha a 05 annyit fejlődik, mint a 04 a 03-hoz képest, akkor a végén már egész jó lesz. :))) -
#27 Mikor jutnak el oda Kódmaszterszék, hogy a rakat dágvány autó helyett (nekem unalmas, hogy minden részben szerepel a Stratos és 205) beleprogramozzanak egy tökös kis Zsigulit???
Igazi irányíthatósággal, hanggal és legfőképpen játékélménnyel! -
#26 Az irányíthatóság + marad a régi -
#25 felreertesek elkerulese vegett, en nem reklamozni jottem. tavol aljon tolem, hanem hogy mondjak egy olyan gamet is ami n1. -
#24 nade a 3 is minuszba teljesített. és még a 4 sem éri el a 0-at...sőt soha nem is fogja, ha allandóan a pénzt tartva szemelőtt, arcade szarokat adnak ki. egyszerüen nevettséges. faszom se tudja hány 100 ember dolgozott ezen a hulladék játékon, de max a 10 éven aluliak értékelik a munkájukat. mariocartban tobb fizika volt mint ebben. ja es persze az legalabb hangulatos volt...
ezzel szemben mondjuk az lfs-t (nem hiszem hogy sokan ismerik) 3-an fejlesztik, és már most felkesz allapotaban (...de sokat mondtam...) uti szinte az osszes szimulatort. -
#23 fordított fontossági sorrendben. ;) -
#22 "öszintén mi értelme az ilyen Far Cry tipusú játékoknak?"
Kihasználja a legújabb hardverek képességeit.
Sok játék még ezt sem teszi, nem elég hogy rosszak még csúnyák is.
A Far Cray átlag grafikával átlagos játék lenne, mert amúgy átlagos, de a graf kiemelei a sorból.
Egyébként ez a jó benne: egyik játékkkal sem kötelező játszani. ;) -
etzel #18 Nade Hölgyeim!
Nem értem mi ez a felháborodás?
- A képek PS2 verzióból vannak, emiatt nincsenek atoméles textúrák, viszont ettől függetlenül szerintem nagyon hangulatos.
(pl, http://www.sg.hu/kep/2004_05/cmr05.jpg)
- CMR04 demoját elnézve, szerintem határozottan fejlődött a 3-hoz képest. Ami mondjuk még nagyon ráférne, az egy normális menü design, mert a mostani finoman szólva is csapnivaló. -
#16 Hát nekimész a táblának, vagy bálának és semmi pff :(
Attól függetlenül a Colin 4-el lehet játszani, és kormánnyal elég jó szerintem. Amíg ki nem jön az XPand vagy a Richard B.R. addig ezzel is elvagyok. Szerintem látták a shot-okat és játékot a két új rally-ból és még ebben az évben akar valamit a CodeM csinálni, mert ha idén elviszi más a rally game pálmát akkor jövőre már a kutya sem veszi tényleg + a köv. részeket. -
#15 ;) -
peterke #14 "na ja, de amikor 100-al nekimész egy xaros táblának az út szélén, és felborul tőle az autód /persze a táblának semmi baja/ , na ez azért kissé zavaró lehet..."
viszont hullani fognak róla a levelek ;) -
Conflict #12 Ha jól emléxem, már a 2-ben is deformálódtak, és elhagyhatóak voltak az alkatrészek..
Ez nem újdonság... -
#11 A 3. rész az szar volt, de a negyedik tetszett. Bár elég hülye dolognak tartom, hogy egy olyan pilótát favorizálnak, aki sehol sincs és a kutyának sem kell... -
Cat #9 nemtom mi bajotok, ugyanazt csinálja mint az electronits arts a foci/kosárlabda/hoki/amerikai foci játékaival
évente kiadja tökugyanazt -
#8 én meg kiadom télen a 2006ot is .. -
#7 Esküszöm Codemasteréknél elment az esze mindenkinek! Hát hülyék ezek??? Ez a "hír" jobban kiütött mint fél liter vodka!! Múltkor, amikor a 3-at még ki sem adták már a 4-ből voltak videók!
"Sőt, egy rövid időre elhomályosodik a képernyő is, ezzel lesz jelezve a hirtelen kábulat."
Gondolom mindegyik kép ezt hivatott ábrázolni, azért ilyen okádék pixelparádé az összes!
Na, betűt pazarolni sem érdemes erre. Nemhogy pénzt, sávszélességet ill. CD-t...
No Comment komolyan. -
#6 :DDDDD
vaze az lesz az újdonság, hogy ha nekimegyek a fának, lehullik a levél meg egy két pálcika??:DDD
ez má vicc. nem azért, de ez már alap a legtöbb gaménál.
nem gáz. ez ettől lesz interaktív:DDD codefuckers... -
#5 a 2 sem a fizikajaval buszkelkedett...(igazabol semmivel sem) -
Cat #4 attól még hogy szar, ezekszerint sokan megvették
ebből is látszik hogy a "játékipar" is csak a pénzről szól... -
sztavrosz2 #3 Már a Colin 3 is egy nagy rakás szar volt. Jó lenne, ha a második rész óta valami normálisat csinálnának, nem csak egy vacak playstation konverziót. -
#2 gessszzzzííííííííííí :))))))))))) mekkkorááát röhögtem :))))))))))
na ez jól esett!! komolyan mondom ilyen hírek legyenek még :))
esküszöm hogy nem normálisak azok a codemastersnél...
aztabüdöskurvaeget.
csak már arra lennék kíváncsi hogy ki az a szánalom aki meg is vásárolja (nem még letölti...) ezeket a hulladék programokat ?!?! mert ezekszerint van rá kereslet... -
davos80 #1 De jó bazzeg! Egy újabb kalap szar!