Minek örülnél (örültél) ma?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CLINT EASTWOOD9
te meg egy ismeretlen vagy eddig a temetõbe aludtál menj vissza azt ajánlom

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Amse
annak ha Clint nem írna be minden topicba hülyeségeket.

CLINT EASTWOOD9
mindennek

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Gladiator
esik az esõ, és nem kell füvetnyírnom! jeah!

PResident Evil
végre...

dejó, esik az esõ! Soha nem szoktam neki örülni, de ma IGEN!!!😊

émmeg marhára örülnék, ha itt lenne enyim bahátnõ, mert minden nappal egyre jobban hiányzik (bocsi, csak ugattam a holdat)

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

The Garrett
csak hogy simán túléltem 😊 ennyiii

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

hen-tes
annak hogy nagyi hazajöhet a kórházból, annak hogy csak délelött kellett melóznom
annak hogy elhagyott a bnõm
annak hogy apám nyaralni ment az adriára

kirá mi ?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Sephi
En ma annak orulnenk a legjobban ha haza mehetnek es aludnek.

A Jani meg annak orulne ha lenne majpastetom mert szomjas.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

bogyoka
hosszú szenvedések után, végre új gépem lett a melóhelyemen, és jó gyors, és nagyon boldog vagyok meg örülök, és így jól megy a munka.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

hehe, ma annak örülnék, ha végre már befejezhetném a képfejtõs feladatsort, de a család valahogy nem segít ebben😊

wizy
már nem...... Schumi elsõ, Raikkonen második, Barichello harmadik

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

hen-tes
megy még ?

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

wizy
annak örülnék, ha Raikkonen nyerne a forma1-ben:-))

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

MIMACSKA
Most mégisw annak örülök a legjobban, hogy kaptam flesset a pyxtõl az oldalamhoz...tök jót 😄DDDDDD

www.extragyongy.hu

PResident Evil
annak hogy a 'barátnõm' elutazik a balatonra...

csabawarchief
annak hogy felbirtam kelni 😄

traXion
úgylegyen. 😄

MIMACSKA
Én annak örülnék ha ma nem kéne dolgoznom....
És annak is ha kapnék egy emilt a barátnõmtöl, hogy megkapom az állást amire pályázom.

www.extragyongy.hu

traXion
thx 😊

Egy rég nem látott legjobb spanom a szomszéd városból képes volt ide hozzánk felfele cangáznia, csak hogy dumáljunk 😊) Tegnap, ill. tegnapelõtt kiba szar napom volt, és ma, ill. tegnap délelõtt a haver smsére ébredtem fel.. Elhülyültünk egész délután 😊

Aquir
tja, már holnap van francc

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
hogy a kedvenc kajjám volt ebédre, 12-kor keltem , és pont az illatára ébredtem. Mmmmm...

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

CoolStuff
Másnak meg marad a PrivateGold, meg a papirzsepi!😄DDDDDDDDDDDDDDDD
Sok szerencsét a bigéhez!😉)

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

traXion
neked is 😄

Nekem már az. 😄

CoolStuff
Hívd föl, és ....! Tudod!😄
Na jó 8!😉

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

traXion
a teste 😊

hosszú parna halya vanõ!!!!!!

CoolStuff
cöcöcö!😄
Akkor irigyellek!
Ilyen a frizuja, vagy mi hasonlít?

traXion
most mongyam azt, hogy majdnem?

mert télleg!

CoolStuff
Ennyi erõvel nekem ilyen bnõm van:

CoolStuff
Mert nem hiszünk neked!😄

PResident Evil
most

traXion
mét!

traXion
moricka álmodozik

PResident Evil
képet ! 😄

CoolStuff
Add meg a telszámát, és még behozom!😄D
Na bye!

CoolStuff
😞
Majd holnap!

traXion
lekéstél róla 😄

CoolStuff
Ha összejönék egy Istennõvel!

traXion
Hogy összejöttem egy Istennõvel!!!!!!!!!!

Glpetyus
segény😞(

bogyoka
szegényke

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Guest
Semminek. :C
Gladiator
végre befejeztem a dvd borítót

Glpetyus
ezenkívûl ma fizetés is volt 😛

Glpetyus
reggel volt ungi-bungi a nömmel 😛 ..ez qrva ritka mert reggelente zombi vok 😊)

gz8
Sikerült életet lehelnem egy 7350-es photosmartba

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

ÁjjLe BoBBi
annak örültem mikor végre befejeztem a melót

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Voltam megint strandon.