592
Ide írd hogy minek örvendenél vagy örültél a mai nap folyamán. ( az élet apróbb vagy nagyobb örömei, melyek boldogabbá teszik a mindennapjainkat )
-
#312 Én meg nagyon örültem most, mert főnök gépére vírus érkezett (kerner), amitől nem jött be az internetje sem, és vagy 5 féle speware progival helyrehoztam és még gyorsabb lett a netje, mert baromi lassú volt, persze eltüntett egy-két dolgot a tálcáról de nem baj
Szerintem ügyes vagyok -
#311 beszerltem a high-end- es hangfalkábeleket a
házimoziba.
És annak örültem, hogy milyen szépen szól most.
megérte.... -
#310 jah, az is volt, nemtom, miért nem azt vettem...majd legközelebb. -
khamwass #309 Hidegbe forraltbor a királyak! -
#308 A jó meleg, nagyon finom citromos teának, fenn Mátrafüreden a mínusz 2 fokban :) -
#307 ha megjönne a kocsi és holnap tudnék menni nyaralni :P -
#306 Én ma átvehettem a nyereményemet a DVD lejátszót, nagyon örülök -
#305 Örömet tudtam okozni egy nagyon szép lánynak egy kis csokival (Ferrero rocher) meg egy buddha szoborral... nagyon örült neki... :) -
KTC #304 ja, vagányabb, de életlenebb is:DD -
#303 Igen vagányabb.
-
KTC #302 de, de hozzám nem illik
amúgy feketében jobb nem?:) -
#301 Méé nem szép??
-
KTC #300 nem, nem nekem :) (nekem jó az ami van, sőt túl jó is:))
hanem párom egyik klántársának az álma, akivel szoktam beszélgetni olykor:) -
#299 Miért neked is??? -
KTC #298 hm, neked is az kell?!:) -
#297 Ha venne nekem valaki egy BMW X5-öst. -
#296 ennek a linknek -
#295 köszike -
#294 gratu -
#293 Ma éppen nyertem egy DVD lejátszót
Bővebbet nemtok még, most tudtam meg estére -
#292 Annak orulok, h nem estem el a jegen! -
#291 A mai napon osztották ki a matek témazárókat. Az én dolgozatom 2-est ért 24 ponttal, és 25 ponttól már 3-as lenne. Átnéztem részletesen a feladatokat 1 árva pont után, és hálistennek találtam az egyik feladatban egy olyan részt, amire azért + egy pont járna. Tanárnőnek megmutattam, ő adott rá +1 pontot, és igy 3-as lett végül a dogám :)
Ugyhogy én ma annak az egyetlen árva pontocskának örültem :) -
#290 Ma annak örültem VOLNA,ha nem kaptam VOLNA defektet -
KTC #289 végre ma vettem magamnak 1 táskát (már vagy 2 hónapja akartam, de sosem jött össze:))
már csak kabát meg csizma hiányzik a teljes boldogsághoz -
#288 Ma annak örültem, hogy végre volt időm gördeszkázni, és sokat fejlődtem, sajnos az idő nem nagyon engedte, hogy 2 órát is gyakorolhassak, és energiáim is gyorsan elfogytak, ezeket kárpótoltam egy 2 órás alvással egy hideg de szép vasárnapi délutánon, és most alig várom, hogy bebújhassak a meleg ágyikóba és olvashassam az augusztusi Offline Xtrmag-et. Jó éjt! -
KTC #287 de örülnék, ha holnapra elmúlna ez a nátha, meg egyebek, már úgy unom!!!:( -
#286 Egy cserépnek mely a fejemtől 1cm-re suhant el! -
#285 itt már eccer esett reggel... -
#284 Nálunk esett, és pont akkor voltam sétálni, nagy hóesésben, sőt vizszintesen esett a hav -
KTC #283 hehe, annak én télleg örülnék, de de híre se hava:) -
#282 havnak :P -
KTC #281 majd holnap:) -
#280 huu, és most nem írhatod ide,hogy miaz? -
KTC #279 váááááááááááá!!! én meg annak örülök mostilyen nagyon, hogy megjött amit megrendeltem a páromnak, most telefonáltak, hogy megjött, holnap megyek is be érte, kiváncsi vagyok mit szól majd hozzá:DD -
KTC #278 ahha, akkor megelőzted a mikulást:)) -
#277 ja, nem egész 1 hónap, december 3.-án -
KTC #276 itt is örülök neki:))
de a szülinapod az még odébb van, ugye? -
#275 Nagyon örülök
Hétvégén megveszzük a telefont, most mondta a férjem,hogy megkapom szülinapomra -
KTC #274 akkor nem mondtam újat:D -
#273 Hát így szokott működni, végülis, mert olyan dolgokat szoktam neki venni ajándékba, amire nekem inkább szükségem van, pld. szülinapjára megvettem az optikai egeret, mert a másikat én utáltam