592
Ide írd hogy minek örvendenél vagy örültél a mai nap folyamán. ( az élet apróbb vagy nagyobb örömei, melyek boldogabbá teszik a mindennapjainkat )
-
KTC #272 Biztos megkapod!:)
vagypedig vegyél a párodnak egyet, aztán kérd L az övét:))
(ez most jutott eszembe:DD)nemtom így műxik-e?:D -
#271 ha kapnék szülinapomra új telefontot, a másikat ugyanis nem lehet megcsinálni, illetve nem érdemes, azt mondták -
#270 annak, hogy vkit nagyon szeretek -
KTC #269 hogy nem kaptak el a buszon bliccelés miatt. Igaz véletlen volt, mert akartam én lyukasztani azt a jegyet (ha eszembe lett volna):)
(néha nem rossz, ha az ember kissé szórakozott, pénzt takarít meg vele:)) -
#268 ha megvennék az Opelt. -
#267 Nagyon-nagyon Köszi!!!!!
Kipróbálom. :) -
#266 logoműhely -
#265 a csillaghoz VIPreg kell, logo-t meg tudsz csinálni magadnak gif animátorral vagy rendelni a logoműhely topic-ban -
#264 Sziasztok!
Léci mondjátok meg nekem, hogyan csináljátok a nevetekhez ezeket a jópofa csillagokat és gif-eket. Ha ezt tudnám annak örülnék nagyon :)))
Köszi ha megmondjátok és puszi.
-
KTC #263 Fu de jó valakinek!:D -
#262 nem jön a főnököm, én vagyok a főnök az irodában -
#261 ha megjött volna a csomagom -
#260 grat -
#259 karcolás nélkül megúsztam egy balesetet. persze én voltam a hibás. -
#258 én is -
#257 örűnék a lottó ötösnek. -
#256 zöld öves lettem ma kick-boxból, meg végre megnéztem a terminált. (mármint a filmet) -
#255 En annak orulnek mar ha nem kene meloban rohadnom vasarnap es mennek ma' haza irni... -
#254 örülnék ha jóba lennék a barátnőmmel és lejönne -
#253 örülnék, ha jó kedvem lenne -
#252 Engem érdekelne -
KTC #251 Na minek örültem ma?:))
Teljesült 1 kivánságom!
És mi volt az a kivánság?:)
Ha érdekel valakit akkor leírom:D -
#250 Jó lenne, ha a főnököm azt mondaná ma reggel, hogy többet nem kell bejönnöd dolgozni, de a fizetést természetesen ugyan úgy megkapnám.
Nem az a vágyam, hogy kirúgjanak.
-
#249 -
#248 Haggyad már!:D Még iskolába se jár.Honnan tudna fogalmazni, meg helyesen írni? -
#247 Amugy meg hány eves vagy? (nem ez a maniam mint egyeseknek) csak ugy talalgattam es evvel a mondtattal kb minusz 9-re jutottam -
#246 Nemtudom... de fogalmazni hol tanultal?! -
#245 -
#244 amit nem látok nincsen róla véleményem elhúzol a picsába és meghúzod magad -
#243 jolvan. -
#242 te meg egy ismeretlen vagy eddig a temetőbe aludtál menj vissza azt ajánlom -
#241 annak ha Clint nem írna be minden topicba hülyeségeket. -
#240 mindennek -
#239 esik az eső, és nem kell füvetnyírnom! jeah! -
#238 végre... -
KTC #237 dejó, esik az eső! Soha nem szoktam neki örülni, de ma IGEN!!!:) -
YaniMan #236 émmeg marhára örülnék, ha itt lenne enyim bahátnő, mert minden nappal egyre jobban hiányzik (bocsi, csak ugattam a holdat) -
#235 csak hogy simán túléltem :) ennyiii -
#234 annak hogy nagyi hazajöhet a kórházból, annak hogy csak délelött kellett melóznom
annak hogy elhagyott a bnőm
annak hogy apám nyaralni ment az adriára
kirá mi ? -
#233 En ma annak orulnenk a legjobban ha haza mehetnek es aludnek.
A Jani meg annak orulne ha lenne majpastetom mert szomjas.