XBOX vagy PS2?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont ha már chippelve van, akkor az Xbox-nak van egy -szerintem- hatalmas elõnye: a winyó. Pláne akkor, ha az alap 8 gigásat egyúttal lecseréled egy nagyobbra (sima PC-s HDD mehet bele gyakorlatilag bármilyen). Innentõl kezdve a DVD lejátszót akár használni sem kell, mehet minden szépen winyóról.
Ez amellett hogy a loading-time -ok gyorsulhatnak (játéktól függ, hogy mennyire) azért is jó, mert a DVD olvasó az az alkatrész, ami tudtommal mind a PS2, mind az Xbox esetében a legtöbbször szokott tönkremenni ha túl sok ilyen-olyan minõségû DVD-+R/RW korongal etetik.
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
Vettem PSt. meg kellene chipcsuppolni milyet és merre lehet bele rakni? + ha letöltök ps2 gammát (csak biztonságilag) akkor azt mivel lehet felírni (software) ?
thx
Az kell ugye, hogy a kiccsávónak menyjenek az ilyen cuccok. Vagy már nem kell hozzá babrálni?
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
aszittem arra gondolsz, hogy X-en pl szokták cserélni a DVDolvasót hallkabbra, mega ventit is.
Ps2-n volt asszem, hogy az írott dvd lejátszásához babrálni kellett az egyik csipet.
Inkább a játékkívánalmak szerint érdemes választani, hogy mit szeret. szerintem kölköknek való játék (ha annak veszi...) inkább ps2n van.
HTX!
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
NINJA GAIDEN!! =)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Konzol vásárlás elõtt állok és véleményeket gyûjtök! Rengeteg oldalt elolvastam már, sokat járok az sg-re és gondoltam kikérem az itteniek véleményét is a döntésrõl. Csak az egyik konzolra tudok beruházni, de nagyon nehéz a döntés!
Paraméterek:
Erõs Pc-m van, remélhetõleg még egy ideig minden elfut rajta.
Elsõsorban az akciojátékokat-akciorpg-ket kedvelem, elsõsorban a szép mozgáskulturával ellátott igényes megahenteket. +Horror. Még jöhet autos is, ha jo.
Utánanéztem és a két konzolon amik nagyon érdekelnek a következõk. ( nemmcsak ezek alapján szeretnék dönteni, de sokat nyomnak a latba)
xbox: Fable, Jade Empire, Ninja Gaiden, KOTOR2, Dead or Alive3.
ps2: way of the samurai, onimusha-k, Tekken4, devil may cry, GTA:SA, MGS3.
Tudom, hogy ps2-n több a játék, de a Jade empire überbünti lesz a ninja gaiden pedig állítolag a megjelent legjobb hent.
Igazából kizárolag a játékkinálat, játékok alapján szeretnék donteni, melyik milyen multimédiás lejátszo az nem érdekel.
Tehát ha valamit kihagytam, vagy más szemszöget, érveket kapok valakitõl, azt megköszönném!
THX
XBOX vagy PS2:Vegyél mind a 2-böl egyet mint én.Nem bánod meg az biztos.Bár nekem van pc is mert én nem tudom irányitani a fps játékokat irányitoval.Meg hát a stratégia ellég gyenge mind a 2-ön.Meg olyat vegyél ami a haveraidnak van mert igy tudsz cserélgetni :-)
Mit értesz bõvítés alatt? Ha a +joypadra, kormányra stb-re gondolsz, akkor szerintem nagyából egy árban kapsz mindkettõhöz eredetit vagy utángyártottat.
Az Xboxnak szebb a képe és gyorsabb, erre már válatoltak, de sok függ a programozóktól és a grafikusoktól.
Ps2-höz könnyebben tudsz programot szerezni, lévén arra több jelenik meg és több embernek van ilyen konzolja.
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
Bár el kell ismernem, mostanában feltünt néhány igen kellemetlen ember aki szítja a feszültséget.
Gondolom ez az oka hogy nem nagyon látlak mostanában IRCen vagy az x365 fórumban.
Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin
.hzx
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
\"my love for you is like a truck\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

"Állítólag jó sakkgépet lehetne csinálni belõle(ps2)... Havalaki tudja, miért akkor vissza ne tartsa magát"
"de magyarázza már meg vki miben jó... ha sokat akarsz rövid idõn belül rákölten,azonkívüli"
"Amúgy nem értem, miért akarna bárki PS2-es cuccal játszani, hiszen ritka fos játékokat csináltak rá (egy-két kivétellel)"
"De mindent egybe az xbox fényévvekkel megelõzi a ps2t
Mire használható egy ps2 a játékon túl? Médialejátszás?"