185
Melyiket vegyem XBOX vagy PS2?
-
#105 Halo 2 nekem nem jott be viszont a Call Of Duty : Finest Hour nagyon utos.
Eleg nehez megszkni de nem nehez. Igaz soha sem lesz olyan pontos a celzas mint egerrel. -
#104 Nemtom mert nem ismerem oket, de halo 2ert nem rajongok, fpsekbol en mar kieltem magam :) de az inkabb pcre valo, boxon mivel iranyitjak? -
#103 Szerintem a box van elonyben de jo ha van mindketto.
Ugyetem en Ps2 mar csak exkluzivok miatt tartok mert minden mas jelenik X-re is. Az X-et konnyeb kezelni es nem olyan macerans.
Szerintem. -
#102 Ha szóltál volna, akkor megtoldottam volna egy ps1-el is, :D -
#101 Kell minden. Nekem pl. van PC,XBOX,PS2,Dreamcast. De egy haverom ezt megtoldotta még egy GAMECUBE-val is. -
#100 A Halo 2 és DOa Ultimate, lesz nektek ilyen szintű játékotok rá? Grafikálisan és játékélményileg? -
#99 azert durva hogy ennyit kő varrni.
boxra milyen csoda gammak vannak? -
#98 meg fel ev ejj - addig en gt3 + gtasa + nő +
aztan pcre mikor jon ki? -
#97 addig gyűrjél egy csajt, unaloműzésnek nem utolshow -
OP Killah #96 júni 10-én jelenik meg X-re de az soká van még ..nekem hiányzik :( -
#95 Bocs San Andreasnak Boxra lesz. http://www.gamespot.com/xbox/action/gta4/index.html aztán meg éppenséggel megvagyok GT3 és 4 nélkül. -
#94 Itt a vinyó alatt sem "sima" vinyót kell érteni, hanem azt a fajtát amire TV müsort lehet felvenni, szerkeszteni, akkor a fáma szerint lesz benne DVD író, satöbbi. -
#93 aham. köszi:) -
#92 Pl az alap változatban nem lesz vinyó, a full-extrában meg lesz. -
#91 a gond csak a jatekokkal van, GT3 majd 4, GTASA meg jopar ami a ps2 mellet szol, aztan biztos van boxra is par pl fable? -
#90 Én ebben a dillemában voltam és a vinyó miatt az X-Boxot választottam, no meg az ár is miatt is, nagyon jó árban kaptam meg egy jó ismerősőmtől. -
#89 nem kötekedni akarok, viszont fogalmam sincs mi lesz a különbség a kettő között... -
#88 Ha kötekedni akarsz, akkor igen, úgy helyes, ahogy te írtad. Szerintem a többiek megértették, hogy mire célzok. -
#87 lebutított miben lesz butább?
gondolom inkább úgy lesz, hogy nem mindent tudó és lebutított, hanem alap és full-extra, nem? -
#86 A multiplatformos game melyiken fog majd jobban kinézni? Engem pusztán a gépek eladási adtatai és az ezekböl kialakuló piaci háború miatt érdekelne. Azon gondolkodtam, ha az XBOX hardver nem lenne jobb PS2-nél, akkor most hol lenne? (Dreamcast mellett?) -
#85 Ps3-ból lesz 2 változat is. Egy mindenttudó és egy lebutított. Én az árukra vagyok kíváncsi. És hogy mennyi idő kell majd, hogy megfizethető legyen? -
#84 Én csak arra leszek kiváncsi, hogy melyik lesz akár egy kicsivel is erősebb technikailag a másiknál. -
#83 2006 eleje talan de az is japanban :)
mire ideer lesz az 2007 is talan :( -
#82 lehet hogy 2-3 héttel korábban. -
Geroka16 #81 kösz!Tehát korábban semmiképpen..ugye? -
#80 2006 eleje táján -
Geroka16 #79 Mikorra várható x-box2 vagy ps3??? -
Stormreaver #78 Ilyen szempontból mindegy melyik konzolt veszed, mert ha használni akarsz "biztonsági másolatokat" akkor az Xboxot is és a PS2-t is babrálni kell.
Viszont ha már chippelve van, akkor az Xbox-nak van egy -szerintem- hatalmas előnye: a winyó. Pláne akkor, ha az alap 8 gigásat egyúttal lecseréled egy nagyobbra (sima PC-s HDD mehet bele gyakorlatilag bármilyen). Innentől kezdve a DVD lejátszót akár használni sem kell, mehet minden szépen winyóról.
Ez amellett hogy a loading-time -ok gyorsulhatnak (játéktól függ, hogy mennyire) azért is jó, mert a DVD olvasó az az alkatrész, ami tudtommal mind a PS2, mind az Xbox esetében a legtöbbször szokott tönkremenni ha túl sok ilyen-olyan minőségű DVD-+R/RW korongal etetik. -
rrroka #77 de kell hozzá a babrálás, de fogalmam sincs ki foglalkozik ilyenekkel. a ps2 fórumba itt mellettünk vannak szakik. ugynézem olyan 15-20 körül beszereleik, de a garit el lehet felejteni. -
GuMiSZu #76 Hi!
Vettem PSt. meg kellene chipcsuppolni milyet és merre lehet bele rakni? + ha letöltök ps2 gammát (csak biztonságilag) akkor azt mivel lehet felírni (software) ?
thx -
#75 Senki más? -
#74 neeem...
Az kell ugye, hogy a kiccsávónak menyjenek az ilyen cuccok. Vagy már nem kell hozzá babrálni? -
rrroka #73 de értem azér írtam, hogy backup ;)
aszittem arra gondolsz, hogy X-en pl szokták cserélni a DVDolvasót hallkabbra, mega ventit is. -
#72 Ne mondjad, hogy nem érted a "biztonsági mentést ;)
Ps2-n volt asszem, hogy az írott dvd lejátszásához babrálni kellett az egyik csipet. -
rrroka #71 backup mindkettőn van. hardvert mit akarsz babrálni, tuningolod a procit? :DDDD
Inkább a játékkívánalmak szerint érdemes választani, hogy mit szeret. szerintem kölköknek való játék (ha annak veszi...) inkább ps2n van. -
#70 Nah, kolega ajándékba akar konzolt venni, és az a legfőbb problémája, hogy a biztonsági másolatok ( ) melyik gépen indulnak el, és melyiket kell babrálni hardverileg.
HTX! -
#69 a review-k és ismertetők alapján tájékozodtam! Miért az nem e mufaj jeles képviseloje? -
#68 Néz már meg milyen grafikájuk van:P -
#67 lol -
#66 Mire lesz jade meg kotor2, addigra már nem lesz jó a pc-d.