185
Melyiket vegyem XBOX vagy PS2?
-
#145 Nem mondhatsz rá ilyet, hogy tök igénytelen,csak mert nincs helye tárolni és amúgy sem játszik, vele akkor meg minek.
nekem is volt nincsendóttól kezdve minden, egyedül segám nem, azért a szomszédba kellett menni, de mindketten kihajigáltuk oda- vagy eladtuk stb.
De nem bírálhatsz valakit akit nem is ismersz, csak mert nem olyan mint te. Ez nem helyes. (Sőt inkább Vérpistikés) -
#144 Nem tudom, valszeg tök igénytelen vagy, de nekem volt ps2-m egy ideig, az elég volt belőle egy darabig... :) -
#143 Az mit tud? -
#142 Gémkeszt? -
#141 "PC-T ÉS KONZOLT". Tökéletesen illik rá a kegyeret és cirkuszt elv. -
#140 Ja, a GC mindkét célra kiválóan alkalmas :). -
hzx #139 Xboxot virágszirom préselésre, PS2 -t virágtartónak. Aki komolyan gondolja, GC-t vesz :) -
#138 Hogy áll a vita? X? vagy PS2? -
#137 hát ja lehet hogy nekem nem is kellet más a ps2-n kivűl szal az öskorbol származo konzolokat +nem fogom +tartogatni nem vaok én fan gyűjtő(pc-be az é az mit jelen mer én nem tom):)) +külömbenis ki beszélt a pc-rő az má manapság majdnem mindenkinek van +valamilyen konzolja is ha+mégse akko+uis lesz remélem "MINDENKINEK PC-T ÉS KONZOLT"
-
#136 és ki a halált érdekel a pécéd, ami nekem is van, csak emellett még van egy csomó olyan konzolom, aminek a fele neked nincs... Szóval? :p -
#135 hát tod #125 -
#134 Mit is irigyelnék tőled? -
#133 nem lehet hogy csak irigykedő? -
#132 dehogy haragzom... sajnállak... :) -
#131 most haragszol? -
#130 Hülle vagy fiam, menjé' a pécések közé, ott oszdd az eszed... :D -
Tom Alien #129 nem -
#128 mé nem? -
#127 -
Tom Alien #126 -
#125 ja de van boxom is me ráirom a pcm-re xbox és má kész is -
Ghz #124 Szerinted mi van neki?:) -
Zozo76 #123 Gondolom PS2-d van(?). -
#122 ne vegyé boxot gondolom pc-d má van a microsoftbó+elég 1-is és ha +nézed boxos gámákat felét+találod pc-n a másik felét+PS2-n kivéve 1-2 gámát de az+hanygolható PC+PS2 és teljes a kör és még tudsz játszani olyan kira gámákon mint devil may cry+budokai 3 hogy 1-2-t +emlitsek -
Zozo76 #121 Ok. Nem szoltam. -
#120 Én úgy vagyok vele, hogy ha valaki játszani akar, akkor SZVSZ a játékok érdekeljék és semmi más hülyeség! -
Zozo76 #119 Mer', nem lehet? -
#118 hát ja.... -
#117 > akarsz-e vinyorol jatszani?
ÁÁÁH! Hogy lehet ez szempont?!? -
#116 Az az 5 %, ami nem megy a vinyóról, megy majd lemezről, nagy ügy... -
Zozo76 #115
4. akarsz-e vinyorol jatszani? (mert ugye akkor vinyo+bb adapter (ps2) es nagyobb vinyo (xbox)). Raadasul ugy tudom hogy PS2-nel nem minden jatek megy a vinyorol.
-
Geroka16 #114 Az én véleményem az hogy x-boxot vegyél.Én most vettem,haverom meg ps2-őt és sztem a box jobb.www.whatconsole.co.uk -
#113 Eh!
1. megnézni játékkínálat
2. amelyik játékkínálat lenni vonzóbb, megvenni azt
3. nem nézni semmi más félrevezető hülyeség
;) -
JanS #112 Hello mki !!!
A segítségeteket szeretném kérni ! PS2-öt vagy X-boxot szeretnék venni. De nemtom melyiket válasszam . Szerintetek meilyket érdemesebb +venni ? Grafikailag van e köztük különbség ? A segítségeteket előre is köszönöm !!! -
OP Killah #111 a counter-strike -ot próbálta már vki ? én csak PC-n játszom, de kiváncsi lennék milyen Xen... -
#110 Ezt ki kell probalni eloszor aztan kell nyilatkozni rola :D
Bar en nem szeretek X-en FPS-esezni megis a COD FH felenel vaok :D
Ps2-re a Killzone sem volt naon nehez. Ugyancsak GC-re a Metroid-ot is siman meg lehetett szokni. -
#109 Igen, így érez minden konzolos amikor visszaül egy kicsit PC-zni. :)) -
#108 De ez olyasmi mint egy aston martinbol atulni egy ladaba enyhe tulzassal - magyarul visszafejlodes a kozel tokeletesbol :) -
#107 Ahh meg lehet azt szokni... csak akarat kerdese.
En anno amikor x-et vettem sehogyan sem tudtam megszokni a joy-de most kaptam karacsonykor egy S-Joy-t es azzonnal kezelhetobb vala. -
#106 na hat ez az amit en mint ősquaker nem fogok soha megszokni igy az fpsek kilove a konzolon, kiveve azzal akutyuvel amivel billt+egeret is ra lehet kotni a gamepad helyett de azt meg sehol nem lehet beszerezni :(
Meg a gtasa-t se tudom rendesen jattszani...egyszeruen lassunak tartom a gamepadot hozza.