XBOX vagy PS2?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin
Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin
www.youtube.com/aabyssx
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
4. akarsz-e vinyorol jatszani? (mert ugye akkor vinyo+bb adapter (ps2) es nagyobb vinyo (xbox)). Raadasul ugy tudom hogy PS2-nel nem minden jatek megy a vinyorol.
1. megnézni játékkínálat
2. amelyik játékkínálat lenni vonzóbb, megvenni azt
3. nem nézni semmi más félrevezetõ hülyeség
😉
www.youtube.com/aabyssx
A segítségeteket szeretném kérni ! PS2-öt vagy X-boxot szeretnék venni. De nemtom melyiket válasszam . Szerintetek meilyket érdemesebb +venni ? Grafikailag van e köztük különbség ? A segítségeteket elõre is köszönöm !!!
Bar en nem szeretek X-en FPS-esezni megis a COD FH felenel vaok 😄
Ps2-re a Killzone sem volt naon nehez. Ugyancsak GC-re a Metroid-ot is siman meg lehetett szokni.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
En anno amikor x-et vettem sehogyan sem tudtam megszokni a joy-de most kaptam karacsonykor egy S-Joy-t es azzonnal kezelhetobb vala.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Meg a gtasa-t se tudom rendesen jattszani...egyszeruen lassunak tartom a gamepadot hozza.
Eleg nehez megszkni de nem nehez. Igaz soha sem lesz olyan pontos a celzas mint egerrel.
Ugyetem en Ps2 mar csak exkluzivok miatt tartok mert minden mas jelenik X-re is. Az X-et konnyeb kezelni es nem olyan macerans.
Szerintem.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
gondolom inkább úgy lesz, hogy nem mindent tudó és lebutított, hanem alap és full-extra, nem?
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.