XBOX vagy PS2?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mila69en
hát tod #125<#nevetes1><#nevetes1>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Anubys
Mit is irigyelnék tõled?

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

mila69en
nem lehet hogy csak irigykedõ?<#kacsint><#wave>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Anubys
dehogy haragzom... sajnállak... 😊

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

mila69en
most haragszol?<#dumcsi>

Anubys
Hülle vagy fiam, menjé' a pécések közé, ott oszdd az eszed... 😄

nem

Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin

mila69en
mé nem?<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

mila69en
<#ijedt><#ijedt><#ijedt><#ijedt><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1><#guluszem1>

<#zavart2><#falbav><#fejvakaras><#wilting>

Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin

mila69en
ja de van boxom is me ráirom a pcm-re xbox és má kész is

Szerinted mi van neki?😊

Gondolom PS2-d van(?).
mila69en
ne vegyé boxot gondolom pc-d má van a microsoftbó+elég 1-is és ha +nézed boxos gámákat felét+találod pc-n a másik felét+PS2-n kivéve 1-2 gámát de az+hanygolható PC+PS2 és teljes a kör és még tudsz játszani olyan kira gámákon mint devil may cry+budokai 3 hogy 1-2-t +emlitsek

Ok. Nem szoltam. <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
aabyssx
Én úgy vagyok vele, hogy ha valaki játszani akar, akkor SZVSZ a játékok érdekeljék és semmi más hülyeség!

www.youtube.com/aabyssx

Mer', nem lehet?
CHEAPBOY
hát ja....

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

aabyssx
> akarsz-e vinyorol jatszani?

ÁÁÁH! Hogy lehet ez szempont?!?

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
Az az 5 %, ami nem megy a vinyóról, megy majd lemezrõl, nagy ügy...

4. akarsz-e vinyorol jatszani? (mert ugye akkor vinyo+bb adapter (ps2) es nagyobb vinyo (xbox)). Raadasul ugy tudom hogy PS2-nel nem minden jatek megy a vinyorol.
Az én véleményem az hogy x-boxot vegyél.Én most vettem,haverom meg ps2-õt és sztem a box jobb.www.whatconsole.co.uk
aabyssx
Eh!

1. megnézni játékkínálat
2. amelyik játékkínálat lenni vonzóbb, megvenni azt
3. nem nézni semmi más félrevezetõ hülyeség

😉

www.youtube.com/aabyssx

Hello mki !!!
A segítségeteket szeretném kérni ! PS2-öt vagy X-boxot szeretnék venni. De nemtom melyiket válasszam . Szerintetek meilyket érdemesebb +venni ? Grafikailag van e köztük különbség ? A segítségeteket elõre is köszönöm !!!
a counter-strike -ot próbálta már vki ? én csak PC-n játszom, de kiváncsi lennék milyen Xen...<#vigyor2>
Sephi
Ezt ki kell probalni eloszor aztan kell nyilatkozni rola 😄

Bar en nem szeretek X-en FPS-esezni megis a COD FH felenel vaok 😄

Ps2-re a Killzone sem volt naon nehez. Ugyancsak GC-re a Metroid-ot is siman meg lehetett szokni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

UNREG
Igen, így érez minden konzolos amikor visszaül egy kicsit PC-zni. 😊)

hiba
De ez olyasmi mint egy aston martinbol atulni egy ladaba enyhe tulzassal - magyarul visszafejlodes a kozel tokeletesbol 😊

Sephi
Ahh meg lehet azt szokni... csak akarat kerdese.

En anno amikor x-et vettem sehogyan sem tudtam megszokni a joy-de most kaptam karacsonykor egy S-Joy-t es azzonnal kezelhetobb vala.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hiba
na hat ez az amit en mint õsquaker nem fogok soha megszokni igy az fpsek kilove a konzolon, kiveve azzal akutyuvel amivel billt+egeret is ra lehet kotni a gamepad helyett de azt meg sehol nem lehet beszerezni 😞
Meg a gtasa-t se tudom rendesen jattszani...egyszeruen lassunak tartom a gamepadot hozza.

Sephi
Halo 2 nekem nem jott be viszont a Call Of Duty : Finest Hour nagyon utos.

Eleg nehez megszkni de nem nehez. Igaz soha sem lesz olyan pontos a celzas mint egerrel.

hiba
Nemtom mert nem ismerem oket, de halo 2ert nem rajongok, fpsekbol en mar kieltem magam 😊 de az inkabb pcre valo, boxon mivel iranyitjak?

Sephi
Szerintem a box van elonyben de jo ha van mindketto.

Ugyetem en Ps2 mar csak exkluzivok miatt tartok mert minden mas jelenik X-re is. Az X-et konnyeb kezelni es nem olyan macerans.

Szerintem.

Bogyi007
Ha szóltál volna, akkor megtoldottam volna egy ps1-el is, 😄

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Kenoby
Kell minden. Nekem pl. van PC,XBOX,PS2,Dreamcast. De egy haverom ezt megtoldotta még egy GAMECUBE-val is. <#mf1>

Bogyi007
A Halo 2 és DOa Ultimate, lesz nektek ilyen szintû játékotok rá? Grafikálisan és játékélményileg?

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

hiba
azert durva hogy ennyit kõ varrni.
boxra milyen csoda gammak vannak?

hiba
meg fel ev ejj - addig en gt3 + gtasa + nõ + <#nyes>

aztan pcre mikor jon ki?

torrente
addig gyûrjél egy csajt, unalomûzésnek nem utolshow

júni 10-én jelenik meg X-re de az soká van még ..nekem hiányzik 😞
Bogyi007
Bocs San Andreasnak Boxra lesz. http://www.gamespot.com/xbox/action/gta4/index.html aztán meg éppenséggel megvagyok GT3 és 4 nélkül.

UNREG
Itt a vinyó alatt sem "sima" vinyót kell érteni, hanem azt a fajtát amire TV müsort lehet felvenni, szerkeszteni, akkor a fáma szerint lesz benne DVD író, satöbbi.

Al Age
aham. köszi😊

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

guardian hero
Pl az alap változatban nem lesz vinyó, a full-extrában meg lesz.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

hiba
a gond csak a jatekokkal van, GT3 majd 4, GTASA meg jopar ami a ps2 mellet szol, aztan biztos van boxra is par pl fable?

Bogyi007
Én ebben a dillemában voltam és a vinyó miatt az X-Boxot választottam, no meg az ár is miatt is, nagyon jó árban kaptam meg egy jó ismerõsõmtõl.

Al Age
nem kötekedni akarok, viszont fogalmam sincs mi lesz a különbség a kettõ között...

torrente
Ha kötekedni akarsz, akkor igen, úgy helyes, ahogy te írtad. Szerintem a többiek megértették, hogy mire célzok.

Al Age
lebutított miben lesz butább?

gondolom inkább úgy lesz, hogy nem mindent tudó és lebutított, hanem alap és full-extra, nem?

Afe
A multiplatformos game melyiken fog majd jobban kinézni? Engem pusztán a gépek eladási adtatai és az ezekböl kialakuló piaci háború miatt érdekelne. Azon gondolkodtam, ha az XBOX hardver nem lenne jobb PS2-nél, akkor most hol lenne? (Dreamcast mellett?)