XBOX vagy PS2?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[HUN]Kami*, kiskami*
.:SOLIDUS:.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Aki nem igy érez az hazudik.(akinek xbox-a van az se sajnálkozzon most,sajnáljuk mi õket eleget,fõleg ha kijön az xbox360)Az xboxosoktól elõre is bocsi,de ti ugyanezt gondoljátok rólunk...<#nevetes1>#nevetes1>
.:SOLIDUS:.
PS2 mellett szól, hogy minden bizonnyal sokkal jobb lesz a játékellátottsága a következõ egy évben, míg a Box már felejtõs lesz az MS számára.
Végsõ soron a legnormálisabb, ha a játékok döntenek, úgyhogy ha a PS2 szimpibb ilyen szempontból, akkor azt vedd. =)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Verekedõs -> PS2 szvsz, hacdak nem vagy a DOA sorozat õrültje.
Horror -> PS2, azon belül is RE4. =)
Sport -> Xbox, ezek multiplatform játékok, viszont X-en van a zseniális Top Spin (tenisz)
FPS (ha ezt érted "lövöldözõs alatt") -> toronymagasan Xbox (HALOk, Riddick, DOOM3, Stranger's Wrath =))
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
mostanában sok a multiplatformos játék tehát mindkét gépen megtalálod ezeket a játékokat....
verekedõs...mindkét gép
horror....ps2
sport....ps2
lövöldözõs fps....jobb az xbox de szintén van ps2-re is faca játék.....
én inkább onnan közelíteném meg melyik romlik el kevésbé...na az meg inkább az xbox...
viszont ps2-õn sokkal több játék van.....
na most lehet választani...
http://pspfilez.extra.hu/
Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
akko kár vot kilõnöd a pc-t mer arra kijöttek😊
Na, én mentem Residentezni a kockámon... <#wave>#wave>
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
no akkor lehet hogy köne vennem 1 kockát második konzolnak😊a resiér +a
Zeldáért, Metroidért. ócsó még?
mário ki lõve
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
De pölö a Wargods-szal napi szinten játszom... 😄
(jó, tudom, az van pöcén is, de ott k*rva ronda)
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Tök logikus és szerintem is így van.
PS2-n rengeteg az exlusive japan játék
(sztem, ha teljesen japán csak arra van
és nemtom mit keres a DOA3 Xbox Ex.-ként) <#nemtudom>#nemtudom>
Szóval valakit érdekel az ilyesmi az igy csinálja.
nekem is volt nincsendóttól kezdve minden, egyedül segám nem, azért a szomszédba kellett menni, de mindketten kihajigáltuk oda- vagy eladtuk stb.
De nem bírálhatsz valakit akit nem is ismersz, csak mert nem olyan mint te. Ez nem helyes. (Sõt inkább Vérpistikés)<#ejnye1>#ejnye1>
.hzx