XBOX vagy PS2?

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solidus
Nagyon köszi!!!!!!!<#idiota>

.:SOLIDUS:.

google a te barátod a "Metal Gear Solid for xbox" az elsõ ötben vannak ismertetõk bõven.

[HUN]Kami*, kiskami*

Solidus
Ha ez tényleg igaz szúrj be légyszi valamilyen infot mert az xboxos haverom nagyon keresi.Sokat segitenél!Köszike

Bogyi007
Metal Gear Solid 2-rõl tudok Xboxra is.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Solidus
Köpjön le aki akar,de ezt nem tudom eldönteni.PS fan vagyok már régóta,de tetszik az xbox is de amikor döntenem kellett anno én a ps2 mellet döntöttem.Nem bántam meg.Az a pár Star wars rész nem izgat pedig szeretem ezeket a gamákat.Sõt talán grafban is jobb az xbox,de ez nem számitott,fõleg a Metal Gear sorozat miatt és bizony x-en nincs.Gamecube...Fáj a szivem,megmondom az õszintét:be kell szereznem egyett.A Resi 4...(Kijön PS2-re de feleannyira se lesz jó mint a kockára,+5 óra ide vagy oda).Nagyon eltalálták,na meg a többi Resi remake,Metal Gear remake.Nem drága a kis kocka ugyhogy nekem belefér,a játékokra meg összespórolom.De a box???Nem,az nem kéne.Gamecube?Igen,az kell a PS2 mellé.Nem 2. konzolnak,de nem ám,egyenrangúnak.Kiérdemelte. -Elfordul,elmorzsol egy könnycseppet a szeme sarkában,majd nagyot sóhajtva folytatja-
Aki nem igy érez az hazudik.(akinek xbox-a van az se sajnálkozzon most,sajnáljuk mi õket eleget,fõleg ha kijön az xbox360)Az xboxosoktól elõre is bocsi,de ti ugyanezt gondoljátok rólunk...<#nevetes1>

mateus33
<#circling><#eljen> Thanx<#vigyor0>

öregharcsa
mindkettõn van....

http://pspfilez.extra.hu/

mateus33
Valóban célszerû a játékokat nézni ha már konzolt vesz az ember😊 Ezért lesz nekem sztem PS2,mert több olyan játék van rá ami számomra bejön nagyon.

mateus33
Azt nem tudjátok,h a Star Wars Battlefront csak X-Box-on van-e vagy PS2-õn is?<#szomoru1>

Petyus_
Xbox mellett szólhat esetleg, hogy nagyon profi médialejátszó, persze csak ha a "chipelt", nem tudom ez mennyire szempont.

PS2 mellett szól, hogy minden bizonnyal sokkal jobb lesz a játékellátottsága a következõ egy évben, míg a Box már felejtõs lesz az MS számára.

Végsõ soron a legnormálisabb, ha a játékok döntenek, úgyhogy ha a PS2 szimpibb ilyen szempontból, akkor azt vedd. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

mateus33
Köszi neked is a helpet!😉 Mondjuk ahogy nézegettem PS2-õn vannak az én ízlésemnek megfelelõbb játékok,úgyhogy nem könnyû a döntés.

Petyus_
Hmm.. ezzel nem teljesen értek egyet. =)

Verekedõs -> PS2 szvsz, hacdak nem vagy a DOA sorozat õrültje.
Horror -> PS2, azon belül is RE4. =)
Sport -> Xbox, ezek multiplatform játékok, viszont X-en van a zseniális Top Spin (tenisz)
FPS (ha ezt érted "lövöldözõs alatt") -> toronymagasan Xbox (HALOk, Riddick, DOOM3, Stranger's Wrath =))

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

mateus33
<#vigyor0> Köszi a segítséget,szétnézek milyen gamék vannak,bár inkább XBox-ot szeretnék.

öregharcsa
túlnyomórészt ps2-õn vannak ilyen játékok,de kinek melyik gép jön be....
mostanában sok a multiplatformos játék tehát mindkét gépen megtalálod ezeket a játékokat....
verekedõs...mindkét gép
horror....ps2
sport....ps2
lövöldözõs fps....jobb az xbox de szintén van ps2-re is faca játék.....
én inkább onnan közelíteném meg melyik romlik el kevésbé...na az meg inkább az xbox...
viszont ps2-õn sokkal több játék van.....
na most lehet választani...

http://pspfilez.extra.hu/

mateus33
Sziasztok! Sztetek melyik konzolra vannak eredetibb,a játékélmény szempontjából minõségibb játékok? Verekedõs,horror,sport,lövöldözõs a favorit game-típusok<#help><#rolleyes>

ps2õt vegyél!!!!!

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

Tatyla
Nokia 6600-át Ps2-re cserélnék!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

mila69en
de talán majd a final VII-2 reménykedem hátha lesz ilyen is hamá X-2 van akko igazán csinálhatnának VII-2 is

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
hát monjuk azé én örültem vona ha a finál X helyett kapta volna finál 7-t csak 10-es csmagolásba

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Bogyi007
Persze ki fogom próbálni majd, csak szemléltetem, hogy szerintem kár volt a kitaposott ösvényrõl lelépni.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

CrucifX
Ne sertodj meg, de pont az ilyenek miatt lett a Final Fantasy olyan, amilyen a 8. resz ota. Nem tudom felfogni, hogy mi lenne a jo abban, ha otodszorra is ugyanazt kapned egy picivel mas csomagolasban. Rakd felre ezt az ertelmetlen hozzaallast es PROBALD KI.

Bogyi007
Hogy õszinte legyek én a régi resikért sajnálom.... 1, 2, 3 amik még ps1re voltak, az a Resi ami kockán lesz, bármilyen szép is lesz nem érdekel. No Racoon City - No Zombies? Ugyanmár! Ez pont olyan mint a Dallas Jockey nélkül.

Ha ki is jöttek, amennyi pénzt a pc-re költeni kell, annyival nem szebb mint Xen. Tehát jól döntött😉

mila69en
de gondolom a cubés(kocka😊)resiért vérzik a szived és sír a szemed mer nekem vhogy a ps2-s resikér nem tudna sirni a szemem és vérezni a szivem ha kise atták vona. kivétel(code veronika)az azé nem vot olan rosz

mila69en
"de kárpótolnak a Star Wars játékok, amik pl nem jöttek ki a Ps-re"

akko kár vot kilõnöd a pc-t mer arra kijöttek😊

Bogyi007
Hát én pl sokáig filoztam, hogy mit is vegyek, a pc alapból kilõve mert csak netre kell, de arra meg van teleház, ahol havi 1200-ért korlátlanul töltök le bármit. Így maradt a Box vagy Ps2. Sokáig a ps2 felé tettem a szavamat mert volt egy ps1-m, de végül a Box mellett tettem le a voksot, és hogy miért? 1. Bár sok ex. játék van a Ps2-re de amikkel én szeretek játszani igazán abból kevesebb rá. Fps, akciójátékok, autósok vanna rá, a szimulátorokkal mint pl Gt4 bár leülök velük, de én soha nem játszanám ki, egyszerûen nem szeretek szöszmötölni egy ilyen játékkal, hogy beállítások tuning etc, akkor már inkább Burnout 3, na az fullos, igaz az van a Ps-re is, A Resident Evil sorozatért vérzik egy kicsit talán a szívem, de kárpótolnak a Star Wars játékok, amik pl nem jöttek ki a Ps-re, valamint a Doa sorozat is tuti, a Halo egy külön tészat, meg a Doom 3 is ütõsnek látszik, csak legyen már Gordon Freemanrõl nem is beszélve, ha nem Box2 lesz belõle. Rugjatok belém a Forza Motorsportot is várom. Ja meg hát az RPG azokat nem kedvelem, abból meg van sok a japán gépre, de még nincs kizárva, hogy beszerzek majd még egyszer Ps-t is, de az már a hármas lesz szerintem. Igaz, ez akkor lesz mikor már milliomos leszek. Akkor a Box2-vel együtt veszem mg.

Jagi
Tudom, meg is húzódott az agyam amikor megpróbáltam!

mila69en
a gondókodás fárasztó😊)

Anubys
És a péeskettõonli-fanatikus elgondolkodi az elõzõ kijelentésén...

Na, én mentem Residentezni a kockámon... <#wave>

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

guardian hero
Most a legócsóbb. Használtan 15-ért kapsz, újonnan 30-ért 1-2 játékkal. Ajánlom az új Resis pakkot, iszonyat jól néz ki, Cheapboy-nál érdeklõdj.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

mila69en
jajj télleg ais van monjuk gámákat tv közelbõ nem ismerem olvastam roluk biztos jó
no akkor lehet hogy köne vennem 1 kockát második konzolnak😊a resiér +a
Zeldáért, Metroidért. ócsó még?

mário ki lõve

guardian hero
Zeldáért, Metroidért, Márióért, meg mert ócsó volt 😊

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

mila69en
áááááááá nemáááá akko minek van cubod?<#nemtudom>

guardian hero
Ha veszel nekem egy Resit megengedem hogy te is végigtold a gépemen 😊.

mila69en
hát én +majden vettem 1 cubot a resi miatt me miko +láttam<#wow1> <#rinya>kellett de azt mégse vettem de monjuk ha te kölcsön adnád amig végig tolom a resit😊 addig kapo 1 ps2-t és lesz 2 na😊)<#law>

Anubys
Hát, az pont nem... 😊
De pölö a Wargods-szal napi szinten játszom... 😄
(jó, tudom, az van pöcén is, de ott k*rva ronda)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

guardian hero
Nekem amúgy Cube-om van, amellé vettem PS2-t második konzolnak 😊.

mila69en
há valamit mondasz azé bevallom a resit az irigylem

mila69en
jah hát azt gondoltam hogy a supermario bejött neked!!!

Jagi
mér' írtam ezt? #122!
Tök logikus és szerintem is így van.
PS2-n rengeteg az exlusive japan játék
(sztem, ha teljesen japán csak arra van
és nemtom mit keres a DOA3 Xbox Ex.-ként) <#nemtudom>

Szóval valakit érdekel az ilyesmi az igy csinálja.

Jagi
Nem mondhatsz rá ilyet, hogy tök igénytelen,csak mert nincs helye tárolni és amúgy sem játszik, vele akkor meg minek.
nekem is volt nincsendóttól kezdve minden, egyedül segám nem, azért a szomszédba kellett menni, de mindketten kihajigáltuk oda- vagy eladtuk stb.
De nem bírálhatsz valakit akit nem is ismersz, csak mert nem olyan mint te. Ez nem helyes. (Sõt inkább Vérpistikés)<#ejnye1>

Anubys
Nem tudom, valszeg tök igénytelen vagy, de nekem volt ps2-m egy ideig, az elég volt belõle egy darabig... 😊

Jagi
Az mit tud?

Jagi
Gémkeszt?<#nevetes2>

Jagi
"PC-T ÉS KONZOLT". Tökéletesen illik rá a kegyeret és cirkuszt elv.<#eljen>

guardian hero
Ja, a GC mindkét célra kiválóan alkalmas 😊.

Xboxot virágszirom préselésre, PS2 -t virágtartónak. Aki komolyan gondolja, GC-t vesz 😊

.hzx

Jagi
Hogy áll a vita? X? vagy PS2?

mila69en
hát ja lehet hogy nekem nem is kellet más a ps2-n kivûl szal az öskorbol származo konzolokat +nem fogom +tartogatni nem vaok én fan gyûjtõ(pc-be az é az mit jelen mer én nem tom)😊) +külömbenis ki beszélt a pc-rõ az má manapság majdnem mindenkinek van +valamilyen konzolja is ha+mégse akko+uis lesz remélem "MINDENKINEK PC-T ÉS KONZOLT"

Anubys
és ki a halált érdekel a pécéd, ami nekem is van, csak emellett még van egy csomó olyan konzolom, aminek a fele neked nincs... Szóval? :p

Oldal 1 / 4Következő →