Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is közelítek max.felé csak Necro-m is közbeszól azt se hanyagolom
Never underestimate the power of the dork side!
menjél catedral of flames dungeonban pár kört 1-es és 2-es úton. körönként egy arany, + a tokeneket váltsd be 70-es sárgákra, azokat pedig törd össze ectoért a sárga salvage kittel.
Hosszú idõre le tud kötni.A PvP az igazi itt😊
Mesmer meg az EGY OP Class a játékban de mind1😊
Nem mellesleg egy behemót Charr Warriornál nincsen félelmetesebb látvány Tyria-n. 😊
fejlõdni meg ja, én is untam ezért besegítettem 2 szakmával de most is ugyan azt csinálom amit kis szinten is csinálhattam volna.. wvw zergtaggin, xp, lootbag -> bódottá, majd ha jobban kiismertem a játékot/kaszot illetve countereket akkor megyek solo roaming meg spvp. játék többi részével meg már volt dolgom ezer másik mmoban; dungeon
Hide and fear, Cobra Commander is here !
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Valójában bármi jó lenne, csak GS legyen main és ne condi (staff lenne még boldogság secondaynek, valamint aranyközépût a toughness vitality és dps között.
Ebben a játékban a legrosszabb a szintezés! valaki nem akarja nekem megcsinálni ? :'D
Lazy Kai
Fejlõdés: rántsd meg magad gyors 20-ra, 1 nap, akkor húzd fel cooking és JC-t (legolcsóbbak) És meg is vagy 40, onnatól Harathi hinterlands eventfarm, 1 nap alatt 50 vagy, onnantól meg szerintem WvW és mire 80 vagy visszajön a pénzed is amit szakmákra költöttél.
Ha a szakmák nem kivitelezhetõek, akkor heart/event, szokásos... explore-ra is szépen adja xp-t. Napi acsit se hagyd ki soha szerintem.
Blink, decoy szerintem kötelezõ utilityk healnek meg én mantrázok 80on amikor megtehetem, mert perma swiftness, többivel meg igazából úgy tökölsz ahogy akarsz, elitnek soloban mindegyik szar, nagyon, én Mi-t tolom néha jól jön meglépni ha para van
Vettem az accountot... voltak rajta karakterek mindegyiket tudtam törölni kivéve ezt.
Asszony gépében van egy e6600, 512es gyenge VGA és 2 giga ram, 7200as vinyo 30fps minden minimum 1280x1024, native és medium shader post process. Tömegben 7-15. Ha nincs tömeg, akkor is legalább 2x annyit tölt, mint az én gépemen, késõbb jelennek meg objectek, textúrák.
Beletettem multkor az én karimat, mert terveztük, hogy vegyünk neki egy ugyan ilyet, de csekkoltam, hogy megérné e. Válasz: ugyan úgy futott, annyi különbséggel, hogy texturákat highra engedte húzni. Tömegben ugyan ugy slowmo volt. GW2 nagyon proci igényes és optimalizálatlan, nem tudom 1 év után egyeseknek ez miért ilyen hihetetlen.
Meso vagyok, ha ez számít
Hide and fear, Cobra Commander is here !
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Nézd meg a Lenovo IdeaPad Y510-et. Ezen már elfutnának a játékok nagyon jól :'D
- a következõ fél évben 3-nál többször szeretnék belépni a játékba, de mivel sokkal többször nem fogok haza jutni erre laptop nélkül nem sok esélyt látok
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM