Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brutál mit tud egyébként.Csak ne nagyon hangoztasd Dev.tracker közelében még a végén hozzányúlnak😄
Én is közelítek max.felé csak Necro-m is közbeszól azt se hanyagolom
Mc Wolfy
felhúztam guardianomat 80-ra, felszereltem. asadsadfhafagf ez nagyon kemény 😄 19 stack mightot fölrántok magam körül egy pillanat alatt, 200 fölött gyógyít tickenként mindenkin, csak mert ott vagyok, perma swift, 500+ sebzés területre maga elõtt a leggyengébb sebzésével 1-es skillel (5*500=2500) buff nélkül... inkább nem is írom tovább

Never underestimate the power of the dork side!

kastil
chefet felhuzhatod belõle, minden szakma 10 szintet ad. transferhez meg inkább töröld akkor jah. deson tömegnyomor van, minden 5. magyar, jó hely, néha talán kicsit sok is a player

Mc Wolfy
csak szólok, ha minden karaktered törlöd, ingyenes a transfer

Bár elõbb a költözésre kellene összespórolnom az aranyat. Még azt sem tudom melyik szerverre akarok/szeretnék menni... PS-re terveztem de támadtak kétségeim a szervert illetõen... lehet jobban járnék egy HIGH populációs szerverrel. Ötlet?
Sajnos nincsen. Ez az egyetlen karakterem van... meg amit nem tudok törölni az accountról. 😊
Mc Wolfy
nincs nagy karaktered? bankon keresztül átküldöd pénzt

Még csak 11. szinten tartok 😊 nem tudok COF-ba menni.
Mc Wolfy
Ez az eddig talált, talán legjobb craft útmutató.
menjél catedral of flames dungeonban pár kört 1-es és 2-es úton. körönként egy arany, + a tokeneket váltsd be 70-es sárgákra, azokat pedig törd össze ectoért a sárga salvage kittel.

Van most 6 aranyam! Úgy döntöttem hogy 20. szintig elviszem a karakteremet és onnantól szakmázom. Ennyi aranyból a Chef-et és a Jewellert megtudom csinálni 400/400-ra ? vagy teljesen esélytelen ? vagy ha ennyibõl nem is... de legalább egyet igen akkor, melyiket válasszam ? és ha csak egyet tudok - ekkora összegbõl - akkor mennyi szintet "ugranék" vele ? Megvolna a 20-ról 35. szintre ? vagy ha mindkettõt megtudom csinálni akkor az 40-45 megvolna ?
Egyébként durván a team setup számít a játékban vagy Zerg.Teljesen mind1 mivel játszol,egyedül semmit nem váltasz meg bármivel vagy(thief Open world kemp kivétel néha😊
Warrior kegyetlen jó lett DE minden fegyverrel.Heavy skin best sz.tem a legszebb az összes közül(na jó lehet azért dark thief-t is összehozni azért az is egyedi)
Irány PvP.Ne foglalkozz a semmitmondó Pve résszel.Open World-n felhúzod simán vagy Spvp szintek.
Hosszú idõre le tud kötni.A PvP az igazi itt😊
Mesmer meg az EGY OP Class a játékban de mind1😊
Folytatom inkább a Warrioromat! 😊 Az Hammerrel a kezében + Mace/Shield... halálos bármire ami mozog! De még arra is ami nem! 😊
Nem mellesleg egy behemót Charr Warriornál nincsen félelmetesebb látvány Tyria-n. 😊
Mc Wolfy
full berzerker light armorral ne csodálkozz 😄

Egy kicsit felidegesítettem magam a játékon. 😊
kastil
hogy a faszba hal meg a meso 2 másodpercenként? baszki, én szerintem simán olyan könnyû húzni mint warrit, fõleg 40tõl... mirror blade, izerker mind wrack azt csókolom bármi sima mobnak, veteran championokról meg ne is beszéljünk, bármit lesoloztam ami nem csapott sûrûn rangedet...dodge. strong gear precision meg pwr miatt, traiteknek phantasmal fury mental torment és precise wrack, utilitynek beteszel egy blinket, mirror imaget meg decoyt, nemtom mit lehet ezzel meghalni, temporal curtaint már nem is említem.

fejlõdni meg ja, én is untam ezért besegítettem 2 szakmával de most is ugyan azt csinálom amit kis szinten is csinálhattam volna.. wvw zergtaggin, xp, lootbag -> bódottá, majd ha jobban kiismertem a játékot/kaszot illetve countereket akkor megyek solo roaming meg spvp. játék többi részével meg már volt dolgom ezer másik mmoban; dungeon

Cobra.
Bizony, mert pont a GW2 az az MMO, ahol kevésbé számít a szinted. Persze PVP-re ne menj alacsony karakterrel, de ha a PVE idegesít, akkor inkább menj COD-ozni.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Guren
te valamit kurvára rosszul csinálsz

Itt 80-on ugyanazt csinálod, mint 1-79-ig... 😄

https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)

Én abbahagyom ezt a játékot... mert elegem van már belõle! ez a b... mesmer meghal két másodpercenként... alig sebzek valamit... ráadásul tököm ki van a szintezéssel is... állandóan frusztrál az hogy kis szinten vagyok és hogy nem tudom csinálni a 80-as dolgokat... mégpedig én azokért akarok játszani nem azért hogy ... az idõmet a ... fejlõdéssel...ami annyira idegõlõ hogy elmegy a kedvem az egész játéktól.,.
kastil
Nekem dobna valaki egy wvw meso buildet? Jelenleg full zerk phantasmal tolom, de kb sokat fekszek.

Valójában bármi jó lenne, csak GS legyen main és ne condi (staff lenne még boldogság secondaynek, valamint aranyközépût a toughness vitality és dps között.

Mc Wolfy
én is utálom, ezért van 1 80-as és a másodikat most húzom. kraftolással másfél nap volt az 50. bár ha leülök, és csak azzal foglalkozok, akkor valószínûleg egy délután.

Minden MMO-ban rosszul voltam a szintezéstõl... itt sem változott... pedig itt a GW2-ben fõleg ezekkel az új dolgokkal iszonyatosan jó volna játszani.
Sajnos nem ez az elsõ karakterem. Ez már a 100. karakter körül-belül. Ebbõl a 100 karakterbõl csak kettõ érte el a 80. szintet a többi maradt 20 alatt... egyszerûen nincsen kedvem/türelmem a szintezéshez... sokkal jobban leköt a 80-on való "élet".
Mc Wolfy
elõször még lehet élvezni a sztorit és a környezetet, kitölti az idõt, ne hagyd ki. mindig csináld meg a szintedben lévõ personal storyt és a dungeonokat. a második karidat már tudod szintezni.

Szakmázás nem nagyon kivitelezhetõ van összesen 2 aranyam.
Ebben a játékban a legrosszabb a szintezés! valaki nem akarja nekem megcsinálni ? :'D
Mc Wolfy
velünk fogod a legkönnyebben megérteni 😄 egyedül nem lesz sikerélményed és meg is fogod unni. adj egy ingame nevet, behívlak. csak gyere majd TS-re, mert a nélkül macerás

kastil

kastil
Én is 1 hete kezdtem mesmert, és szerintem ez elég jó. én Sword/focust használtam swiftness miatt, 80on meg átváltottam Pistolra, mert a centaur rúna nagyon király.

Lazy Kai

Fejlõdés: rántsd meg magad gyors 20-ra, 1 nap, akkor húzd fel cooking és JC-t (legolcsóbbak) És meg is vagy 40, onnatól Harathi hinterlands eventfarm, 1 nap alatt 50 vagy, onnantól meg szerintem WvW és mire 80 vagy visszajön a pénzed is amit szakmákra költöttél.

Ha a szakmák nem kivitelezhetõek, akkor heart/event, szokásos... explore-ra is szépen adja xp-t. Napi acsit se hagyd ki soha szerintem.

Blink, decoy szerintem kötelezõ utilityk healnek meg én mantrázok 80on amikor megtehetem, mert perma swiftness, többivel meg igazából úgy tökölsz ahogy akarsz, elitnek soloban mindegyik szar, nagyon, én Mi-t tolom néha jól jön meglépni ha para van

Segítségre volna szükségem. Egy Mesmerhez szeretnék tanácsokat/tippeket kérni. Ami érdekelne az az hogy milyen fegyvereket használjak fejlõdésre és milyen utilityket. Továbbá szívesen fogadnék tanácsokat/tippeket a gyorsabb fejlõdéshez.
kastil
Köszönöm, lehet hozzátok csapódok majd néhanapján mert deson vagyok, egyelõre még próbálom megérteni az egészet, mert néha a commanderek egymás után 15x kamikazeznak EBn - egyébként melyik borderlanden szoktatok harcolni?

Andar.9215
kastil
ilyen nevet nem tudok friendelni, valami nem k vele. mi az id? felveszlek azalapján és megnézem a nevet ha feljössz vele

lidifjkjkgoflfé
Vettem az accountot... voltak rajta karakterek mindegyiket tudtam törölni kivéve ezt.
kastil
biztos nincs ott valami olyan karakter a névben amit nem jelenít meg mert nincs telepítve nyelvi csomag? mi a név amugy?

Segítségre volna szükségem. Van az accounton egy karakter amit nem tudok törölni! beírom a nevét pontosan és a delete opció továbbra is OFF. Többi karaktert gond nélkül tudom/tudtam törölni eddig... csak ezzel az eggyel van probléma. Ötlet?
Mc Wolfy
melyik szerveren vagy? ha nem akarsz gépekbe trónolni (ami pedig fun), akkor supply. ha deson, akkor velünk jöhetsz, minden nap 2-3 partyval megyünk wvwzni.

kastil
Már megint ez a kurva gép téma amugy.

Asszony gépében van egy e6600, 512es gyenge VGA és 2 giga ram, 7200as vinyo 30fps minden minimum 1280x1024, native és medium shader post process. Tömegben 7-15. Ha nincs tömeg, akkor is legalább 2x annyit tölt, mint az én gépemen, késõbb jelennek meg objectek, textúrák.

Beletettem multkor az én karimat, mert terveztük, hogy vegyünk neki egy ugyan ilyet, de csekkoltam, hogy megérné e. Válasz: ugyan úgy futott, annyi különbséggel, hogy texturákat highra engedte húzni. Tömegben ugyan ugy slowmo volt. GW2 nagyon proci igényes és optimalizálatlan, nem tudom 1 év után egyeseknek ez miért ilyen hihetetlen.

kastil
Valaki megmondaná, hogy WvW pontokat mire érdemes kiosztani? Napi szinten WvWzek, leginkább csak zergekhez csapódok, mivel nincs egyéb társaság, akikkel mehetnék. Siege gépeket nem használok.

Meso vagyok, ha ez számít

Mc Wolfy
nekem egy dual 3.2-es provim van, 2 éves, akkor se a legjobb volt. tökéletesen megy. izmosabb (értsd 40k magyar forint) vidi kártya kellett alá, hogy a tömeget is bírja. egy hete elszállt az egyik memória foglalatom, 2 napig 2 gia 1333 mh-es kárttyával nyomtam. nem volt gond. ami viszont nagyon érzõdik: a merevlemezt folyton terheli, annak a kihasználtsága 100%. kell alá a 7200-as, most nem olyan van még...

Cobra.
Eddigi tapasztalataim szerint a legtöbb MMO-nak inkább CPU és ram kell. Persze kell egy alsó közép kategóriás VGA, de nem annál fog elvérezni a játék, mert minimum grafikán 1366*768 körül még egy jobb integrálttal is mennie kell.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Mármint a minimum FPS számon
Igen meg processzor.Teszteltem már pár konfigurációval,erõs proci nélkül nem sokra mész.Ha nincs jó akkor SSD se segít sem a VGA
Mc Wolfy
gwnek pont vga kell, meg gyors vinyó.

Szaruman
Online játék alatt MMOt értettem.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

kastil
az online játékokat ne keverjük össze a GW2-vel, két külön fogalom. Mellesleg általában innkább a proci kell, mint VGA. Persze a csillivilli effekteknek kell a VGA is, de nem emiatt olyan amilyen.

Azokat amiket mondtak neked más fórumokon meg ajánlottak az Euronics-be... vagy hol... azok semmit nem érnek, internetezésre jók.
Mivel egy olyan eszközt akarsz vásárolni, amit lehet több éven keresztül fogsz használni... érdemes rászánni többet 120.000Ft-nél... egy normális LAPTOP! amin játszani lehet az olyan 300.000Ft felett van.
Nézd meg a Lenovo IdeaPad Y510-et. Ezen már elfutnának a játékok nagyon jól :'D

- nem reklámozni akartam, csak volt régebben egy kérdésem amire itt nem kaptam kielégítõ választ
- a következõ fél évben 3-nál többször szeretnék belépni a játékba, de mivel sokkal többször nem fogok haza jutni erre laptop nélkül nem sok esélyt látok

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM