63345
  • Grembore
    Köszönöm, de ugye azért nem diavetítéssel?:)
  • soundsonic
    menne
  • Grembore
    Sziasztok!

Szerintetek az alábbi konfiggal elemenne a játék?
    Intel (R) Core(IM) i3-2330M CPU 2.20GHz 2.20GHz
    8 GB ram
    2GB VGA

Köszönöm.
    Grem
  • Zozzancs
    Még mindig eladó az accountom, akit érdekelne pm me... nincs rajta nagy kari csak low level, olcsón oda adom!
  • Mc Wolfy
    tükrőződés és árnyékok. vegyétek le, kb 30-40% teljesítmény
  • JaSoN HuNTeR #59406
    Hát nekem csak akkor esik le az FPS-em amikor nagyon sokan vannak a pályán. Amúgy maxon tökéletesen megy minden helyzetbe.
  • aknakukac96
    "Minden fullon 1440x900..." akkor megvan a probléma forrása :) Nekem kb medium-lowon van a játék.Így sem ronda, de lényegesen jobban fut!Már a legelejétől így használom, tehát nem is tudom, hogy milyen lenne fullon :) Nagyobb élményt ad az, ha kicsit rondább a játék viszont több az fps, mintha szebb lenne a játék de szaggatna.
  • JaSoN HuNTeR #59404
    Hát nálam leesik 10 FPS alá. Pedig erősebb a gépem. Nem értem. [Minden fullon 1440x900 felbontás]
  • Strayhand
    Nekem i5 3570-nel is ugyanez van, 15-20 FPS-re esik a legnagyobb hirigben, azért játszható marad, bár határeset, mert én amúgy kényes vagyok erre, szóval utálom, de ez van, PvE-ben is ezt kell erőltetni (lást Tequatl). Ahogy olvastam, 4K fölé húzott prociknál valamivel talán jobb a helyzet, szóval minél több megahertz annál jobb.
  • kiserik
    Én shoutos warriorként tengetem az életem az meg kicsit behatárolja a traiteket (tactics 30 pont) plusz azóta átvariálták a traiteket rendesen. Amit a tiédben én lecserélnék, az a 10 pont a tacticson. Azt átraknám defensre, Missile Deflectionra, vagy Shield Masterre, de ez csak az én véleményem :)
  • HyperMonkey
    Milyen traitekkel használtad?
  • aknakukac96
    Ugyan olyan a procim, mint neked és nagyobb csatákban (~150 ember a képernyőn) leesik 20fps-re, de nem kimondottan játszhatatlan.Ha nincs olyan sok ember a képernyőn, akkor simán megvan a 40 is.Ez a játék nagyan CPU igényes és köztudottan jobban fut Intel procikon, mint AMD-ket, ez van.
  • JaSoN HuNTeR #59399
    WvW-n mennyi az FPS nektek? Amikor nagy háborúba érkeztek meg.
  • kiserik
    Én sokáig használtam axe + shield combot (igaz kicsit más traitekkel) és mindenhol megállta a helyét.
  • HyperMonkey
    Na hát próbálgatom a warrior-t, lvl70-es még csak, de találtam egy elég érdekes kombót. Traitek (30/0/0/10/30) axe-ra vannak tolva, fegyók pedig axe / shield / rifle. Valami brutális amit művelek vele. Az adrenalin baszott gyorsan termelődik, az F1 skillel meg iszonyat nagyon lehet csapni, főleg ha fent van 8 stack vulnerability. Egyelőre berserker cuccokban van, de az a terv, hogy lvl80-on váltok PVT-re, ugyanezekkel a fegyver kombinációkkal.
    Már most elég jó a védelme, a shield szakítás / stun és az 5-ös block skillek durván jók. Plusz a slot skilleknél is van egy olyan, ami 6 secre sérthetetlenséget ad (sajna új a dolog, nem tudom fejből a nevüket a slot skilleknek).
    Szóval most ez az új favorit, nagyon jó és hangulatos. Nekem a GS nem jön be. És idétlenül néz ki, hogy úgy csapkod vele mintha papírból lenne a kard. De ez az axe / shield kombó bevált. Van valakinek tapasztalata hogy ezek a kombók hogy működnek endgame instákban?
  • TomStorm
    Következő kérdés:
    FX 8350/8320 procival,hogy fut a játék?Van sok mikro akadás,hogy pl.leesik az Fps forgásnál vagy elfogadható a teljesítmény vele?
  • TomStorm
    Akkor meg minek írta ide-.-
  • JaSoN HuNTeR #59394
    Sajnos még nincs.
  • HyperMonkey
    a legjobban várt dolog az LFG tool természetesen nem működik. Lassan ez is olyan szánalmas lesz mint az swtor...
  • TomStorm
    Az van Pc-re??
  • LeWyTy
    Azért mert mindenki a GTA5öt tolja/szedi torrentről
  • HyperMonkey
    Nagy a csend a topikban. Nem ma jön (jött) az új content patch az LFG tool-al?
  • Mc Wolfy
    http://pastebin.com/sXHq6fZt
    keddi update
  • aknakukac96
    Oké, utána fogok nézni, mert eddig amit a fő küldetésszál adott armorok mind ugyan úgy néznek ki.
  • CortezK2
    Armort szerezhetsz lootból, vagy craftolsz, vagy veszel(TP, vagy Karma vendoroktól, egyebektől). Az hogy mit tudsz magadra aggatni függ a szintedtől, meg hogy milyen karakterrel nyomulsz (light/medium/heavy armor). Innentől meg pénz és ízlés kérdése. (nem biztos hogy a magasabb szintű cuccok jobban néznek ki :P )
  • aknakukac96
    Full noob kérdés: Mikor változik, vagy hogyan tudom változtatni az armor kinézetét?Én személy szerint egy MMO-ban szeretem látni, hogy a szint emelkedésével az armorom kinézete is szebb lesz.
  • CortezK2
    Konkrétan nem figyeltem egy ideje, hogy mikor jelez, de fórumon valaki írta, hogy random időnként jön. Hivatalos notesban nem láttam (-ami nem mérvadó -) írva sehol ;)
  • Szuni
    Mostanában milyen időközönként fut a Scarlet"s event? Vagy teljesen random?
  • YakHead
    Hatalmas köszönet
  • Dach
    *attribja , statja stb , érted :)
  • Dach
    van 1 olyan fegyvered / armorod stb. valamid aminek magic find volt azz itrribja.ezt ugye kivették és ki tudod választani hogy mit szeretnél. nézz szét a cuccaid között ami rajtad van.
  • YakHead
    Ehhh, imageshack-es fotó, jobb gomb és kép megnyitása új lapon. Úgy látszani fog. Bocsi.
  • YakHead
    Srácok, pár napja folyton ez a tooltip ugrik fel nekem. Értem, mit jelent, de nem vágom mit kellene és min, dupla kattintással hozzárendelni.
  • Mc Wolfy
    ajánlom figyelmedbe az official fórumot, ott is a suggestion rovatot. a normál ranger fórumot már telesírta mindenki
  • TomStorm
    Meg egy tegezt miből tartana rátenni.Zephyr-t használnám de így valami borzasztó.Lőne ki legalább 3 vesszőt egyszerre vagy bármi más ötlet de ez az idegesítő suhogás borzasztó,hogy el se engedi az íjat-.-
  • TomStorm
    Most komolyan a Ranger még szarabb lett mint volt?Mi ez a harmatfos lövölde vele
  • constellus
    probléma megoldódva!:D ugyanugy csináltam mint eddig és msot mégis beadta. valakinek kell help, megmutatom szivesen
  • constellus
    Valaki próbálta megcsinálani most az event acsikat? a world 1 zone 3 ra nembirom összeszedni a bauble-ket, néztem guide-ot, megcisnáltam 4szer, de nemadta be, olvastam fórumot, aztirták hogy bugos volt, de már javitották 8.án, nekem mégse ment ma. Valakinek sikerült már az elmult 2 napban?
  • aknakukac96
    Akinek lenne eladó accountja, 6000Ft-ért megvenném!
  • CortezK2
    Gépíró szakkörbe mész? :D