63345
-
Kryon #59451 Deso már nem jó? :D
Eléggé feljött piken, jobban is a kelleténél. -
HyperMonkey #59450 „Axe/axe vagy kard axe és HAMMER”
Sok fight-nál nem érdemes melee távolságba menni. Olyankor mit csinálsz? Nem jobb egy olyan kombó ahol a másik fegyver ranged?
BTW mi a véleményed egy full PVT, axe/shield kombóról. Teljesen védelemre traitelve? Próbáltál ilyesmit? Nem sokat sebez de supportál és nem hal papírbéka módon.
-
t0xikus #59449 micsoda meglepi,h csomó guild egyszerre megy dvgvel és pont ugyanoda:D -
Robe77 #59448 A Deso nem elég értelmes szerver? "nem a dvgt követtük, hanem a godot hagytuk hátra" Oda mentetek, ahova a DVG, szóval nem tudsz olyat írni, amivel meggyőznél, hogy nem őket követtétek. Mindenbe belekötök!!4! :P :D
De igazából Ti tudjátok, hogy hol jó nektek. Csak az zavar, hogy a DVG összetrombitálta az embereket különböző guildekből, most 2-3 hónappal később meg lelépnek. -
HyperMonkey #59447 Na voltam pár instában a warriorommal. PVT armor, soldier rúnák (dolyak-ra nem volt pénzem), traitek HP-ra és toughnessre. Fegyverek, axe/shield + rifle.
Konklúziók:
- Iszonyat. És jó értelemben, iszonyat feeling. Eddig mindig ranged karival voltam, de ez
valami kurva jó volt.
- Azt hittem, halok majd ezerrel. És nem. Volt olyan hogy a ranged karik feküdtek, én még
mindig álltam.
- Elit skillnek banner, nagyon jó kis support.
- Nagyon jó volt az egész, most erre állok rá. PVP-zni nem tudok vele, de azt meg leszarom.
-
#59446 Mert egyesek nem warriort csinálnak, hanem finomkodnak itt ezzel a kaszttal. Axe/axe vagy kard axe és HAMMER. Kell egy kis tisztességes mennyiségű HP és thougness, beugrassz a tömegbe, az axenak köszönhetően pillanatok alatt van adrenalinod, váltasz kalapácsra, és már dazed is a banda.
Lehet nem ölök olyan gyorsan, mint a berserker warrior, de képes vagyok fractal 40-en úgy végig menni, hogy semmivel sem halok többször mint bármelyik másik kaszt és tudok tankolni is, amire képtelen a berserker warrior. -
#59445 Nocsak-nocsak. Mi az oka a költözésnek? Még a végén kénytelen leszek veled egy oldalon WvW-ni? :) -
#59444 más pillanatnyilag értelmes szerverre 150 gold a transfer. nem a dvgt követtük, hanem a godot hagytuk hátra. nagyon sokat tanultunk tőlük, és hatalmasakat játszottunk. -
Robe77 #59443 Mondjuk egyszerű követni a DVG-t mint egy hűséges kiskutya. -
#59442 26g volt az 500 gem, szóval nem egy nagy dolog. -
TomStorm #59441 Van ingyenes transfer vagy hogy? -
#59440 Mi meg átköltöztünk wvwzni a pikenre, csak szólok. :) -
#59439 Kezdetek a kis asurámmal. ^^
-
#59438 ti nagyon eltévedtetek :D warriornak van a legüszknagyobb dmg-e :D mellette még páncélja és hpja is van. pvtben pedig sebzése is bőven van, na meg kinyírhatatlan -
Z33noo #59437 ennyi :) have fun -
#59436 kard+axe, traitek 40es szinten arányosan elosztva, ahogy irtad +gear ötlet + full signet ahogy kiserik irta es elegge mukodokepes, sot :) mig a mobok 5%-ot sebeznek a karakteren, addig ok megpusztulnak. :)
most mar baratnom is boldog teljesen :D koszi megegyszer -
Tharus #59435 Valaki tudna elementalisthoz egy jó trait pont elosztást, mert eléggé gyöszme a karim és, hogy milyen fegyóval toljam? Köszi előre is. -
#59434 Koszonom az o neveben is :)
remeljuk most mar nem lesz durci, ha meghal a karaktere :D ... aztan, ha bejon valamelyik, azt majd megirom -
Z33noo #59433 Az én warrim cséplőgépé van kialakítva, kard+axe / longbow fegyverekkel és 30.25.15.0.0 traits-el.
A gear pedig power/precision/condition damage azaz rampager és power/precision/critical damage vegyesen. Egy gyilkos, oké hogy nincs semmi védelme, de aminek nekiesek az meghal mielőtt rám ütne :)
Dungeonokban meg ahol nagy a melee sebzés ott a longbow a nyerö, azzal is brutális sebzést visz be, főleg a kondik miatt -
HyperMonkey #59432 Igen pont ez a bajom nekem is. A ranger meg hatékonyabb melee fegyverekkel. El van ez baszva nagyon.
Ha valaki warriort csinál, nem azért teszi hogy messziről lövöldözzön. Melee-ben meg csuklik össze pillanatok alatt, ha csak nem PVT-ben van. Akkor meg lófasz dmg-et tol ki. -
silverchain #59431 Érdekes játék ez a GW2. Warriorként "ranged" dps, mert melee-ben nem állja meg a helyét az első sorban? Eltévedtek a fejlesztők kicsit. -
#59430 Régen a GS + Deep Strike (Arms I. trait) és full signet (amik inaktívak, kivéve a rage és a healing, ha baj van) volt a nyerő szintezésre. Azóta a Deep Strike-ot nerfelték valamelyest (nem fix +40 precit ad, hanem szintnek megfelelőt), de szerintem egy próbát megér.
Dungeon: a warriorban az a jó, hogy egy általános buildel is nagyon jó ranged dmg-t tud tolni, így nem kell minden esetben máléként megpusztulni a csata elején :D -
HyperMonkey #59429 Én is most húzok egy warriort (30/0/10/0/30). 78-as de darálok vele. Biztos lesz aki jobban vágja, de én az axe + shiled / rifle kombóval megyek, traitek axe-ra és shieldre ofc. Shout-okat használok, kivéve hogy egy stance-t is beraktam, ami 6 secre sérthetetlenséget ad.
Armor meg egyelőre berserker.
Az tény, hogy a melee karik dungeonban sokkal gyakrabban halnak, mert a mobok, bossok sokkal többször sebeznek csak maguk köré, plusz a nagy zűrzavarban melee-ből nehezebb észre venni ha valami nagy csíntalanságra készül :) -
#59428 hali!
Egy kis segítség kéne :)
van egy lvl40(lesz, perpill 38) warrior, baratnom csinalja, en meg nem nagyon tudom mit kene vele kezdeni, es a lenyeg, hogy gyengen sebez es hamar meghal. valami otlet, esetleg van valakinek egy normalis build, hogy megis hogyan kene felepiteni? :)
elore is koszonjuk :) -
#59427 https://www.guildwars2.com/en/retailers/#Hungary-physical
Ja. Meg hivatalos viszonteladó. -
#59426 Én a CD Galaxis-nál vettem. Az eléggé maszek hely nem? -
constellus #59425 Ezertnem ertem miert ilyen maszek helyen veszitek meg, nekem megerte gw2 hivatalos oldalarol mwgvennem neten, igy tuti tiszta, es100% biztonsagos -
#59424 E-mailre, de elég lassan - már ami az Arenanet-et illeti.
Supergamer remélhetőleg előbb válaszol és korrigálják mielőbb ezt a hibát. -
Krusade #59423 még azt kérdezném,hogy mennyi idő alatt válaszolnak?
email címre v. forumra kapok majd levelet? -
Krusade #59422 már írtam nekik levelet,de még nem kaptam választ.:S
így írtam GW2 support-ra,kevés angol tudással.talán tőlük kapok választ is,hogy hogyan tudom ezt megoldani. -
#59421 Nyomás írni nekik levelet.
De miért azt az igénytelen bandát választottad?
Egy csomó másik alternatíva is van - amik megbízhatóbban.
SuperGamer-ről amúgy sem sok jót olvasni! -
Krusade #59420 supergamer.hu-ról -
#59419 Hibás kód?
Honnét rendelted? -
Krusade #59418 Szép napot.
Járt már valaki úgy,hogy előrendelte a GW 2-t , és hibás a kód?:SS -
#59417 illetve került be valami perma content pvere? -
#59416 Na vmelyik nap felnéztem, láttam bekerült pve-re is a culling, mi az a beallitas, ami kb azt adja ami alapbol volt előtte? -
YakHead #59415 Akkor meg az lenne a baj sokaknak. Egy másik MMO-nál, szerdánként volt/van karbantartás mégis az elején mindenki megőrült. -
#59414 tegnap este többször próbált valaki kínából belépni az accountomra... vajon mit akarhatott? felhúzni a karaktereimet 70-re? -
TomStorm #59413 Minden egyes éjjel update lesz?Csináljanak már nagyobb patch-et ez így nagyon rossz -
CortezK2 #59412 Ha nem full grafikán akarsz WvWzni akkor bőven elmegy rajta :D Le se merem én milyen géppel szenvedek :P