63345
  • TomStorm
    Gépcsere miatt vagy 1 hete nem játszottam,kivagyok nagyon NA de holnaptól
  • Mc Wolfy
    ha legálisan bemehetsz a nemzeti dohányboltba, akkor behívlak. Mi főleg WvWzünk :)
  • fejnelkuli
    Köszi! Ez volt a baj! Közben rájöttem, hogy szinte csak angol nyelven beszélnek a társak.Szeretnék egy főleg Magyar Guild-et. Tudna valaki invelni a Desolation szerveren? Nevem : Kackias Bitang
  • Mc Wolfy
    nem oda reprezentálsz. nyomsz egy G gombot, alul pedig a reprezent gombra katt
  • CortezK2
    Reprezent is megvolt?
  • fejnelkuli
    Az mitől van, hogy guildba vagyok, de nemlátom a guild chatet? Kivan pipálva.
  • CortezK2
    Köszi, persze néztem wikin, de szokás szerint béna voltam ;)
  • Strayhand
    Interrupt után a következő támadásod ill. a peté is 50%-kkal többet sebez.

http://wiki.guildwars2.com/wiki/Attack_of_Opportunity_(effect)
  • CortezK2
    Viszont lenne egy kérdésem a Ranger mesterekhez: a Skirmishing traitnél a XII.es Moment of Clarity mit is csinál pontosan? Igazából ezzel a résszel nem tudok mit kezdeni: Gain an attack of opportunity for you and your pet on interrupting a foe.. Ha megszakítom a támadását (longbow:4, shortbow:5), akkor belelő még egyet?
  • CortezK2
    Mi meg Whiteside után Seafarer'sre mentünk, de kicsit sok volt, úgyhogy még az ingyenes időben átjöttünk Pikenre :P
    #59361 Ha nagyon zavar a tömeg(zerg, blob, lassan már tsunami :D ), lehet ellenük is gerillázni, igaz melósabb, de nem lehetetlen. A lókuki teljesítményű gépem miatt általában rá is vagyok kényszerülve, hogy kisebb csapatokkal mozogjak. Nem annyira látványos, hasznosnak viszont hasznos az is. + A futkosó embereket is nehezebb náluk levadászni, szóval kicsit ráálltunk PvPre is, hátha segít javulni ezen a téren.
  • Kryon
    Nem bánnám végre lentről is kapnánk, mert ez így eléggé demoralizáló :(
  • Kryon
    Azért nem mentem oda, hogy elkerüljem ezeket az őrülteket, csak szépen nyugisan..., erre tessék :D
  • CortezK2
    Az meg a másik, én nem tervezem hogy legendaryt gyártok, szóval sokra megyek vele. Kidobni azért mégse akarom, úgyhogy -1 hely a bankban :)

#59354 Van ez így, ha zavar, pihentesd kicsit a wvw-t, néha nem árt ;) (3. helyen van a szeró, nem kell csodálkozni hogy ilyeneket kapunk ) Igaz Vizunahot meg Seafarer's-t kihagyhatnánk már pár hétig :)
  • Mc Wolfy
    gyere desora :)
  • Kryon
    Most meg boxzsák lett belőlünk, ahogy rendre T1-es ellenfeleket kapunk. Jobban tetszett amikor hasonló erejű ellenfeleket kaptunk T2, T3-ban, volt sikerálmény és tudtam, hogy van esélyünk, élvezhető volt a harc.
  • Kryon
    Piken, azért mentem oda mert T1-et szerettem volna elkerülni, pont jó volt nekem ahogy szerepeltünk.
  • Mc Wolfy
    melyik szerveren vagy?
  • Kryon
    Jó kis wvw, olyan szépen leszoktam róla mióta ilyen jó ellenfeleket dobál...
    Legjobb része volt a játéknak, amíg kiegyenlített volt, szépen elkúrták. Adok még egy esélyt pve-nek most LFG-vel, aztán majd meglátom. Nagyon elment a kedven gw2-től.
  • Mc Wolfy
    ráadásul 2 giftet ad térképezés, pedig csak 1 kell legendaryhoz. megcsinálhatták volna, hogy mondjuk 80%nál ad egyet és 100nál másikat.
  • CortezK2
    A térképezés részt megértem, egy karakterrel bőven elég volt minden kis szirszart felkeresni. A többivel is nézelődök ha olyanom van, de ez a - csináljuk meg maxra a térképet hogy meglegyen az is - kicsit betett :D
  • Mephike
    "Hát ez az... Én nem gondolom komolyan, csak néha elmennék lőni ha épp kedvem szottyan. De annyira azért nem feszít hogy mindenféle web-es felületen kutassak."
    Azért begépelni ezt a címet nem olyan bonyolult: gw2lfg.com :)
    De ahogy gondolod, pár hét és mindkettőnk keresési módszere működni fog. Elvileg nem sorsolás lesz. Jelentkezel egy csapatba, ahol látod milyen tagok vannak, ha ők elfogadják a jelentkezésed, akkor bent vagy. Természetesen olyan helyre kell jelentkezni, ahol normális a csapatfelállás.
  • HyperMonkey
    "A webes felületet többnyire azok használták, akik "komolyan" gondolták a játékot. "
    Hát ez az... Én nem gondolom komolyan, csak néha elmennék lőni ha épp kedvem szottyan. De annyira azért nem feszít hogy mindenféle web-es felületen kutassak.

Ha Vér István meghal mert ő Vér István akkor kirakjuk és lesz más. Ha valaki DC-zik vagy csak el kell mennie (nem csak úgy lelép), akkor is könnyebb pótolni ha van LFG.

Csak arra vagyok kíváncsi, kiket fog összesorsolni így, hogy nincsenek dedikált szerepkörök. Lehet akár full ranger vagy bármilyen más kaszt? Mert azért csak jó ha van egy mes vagy guardian a partyban.
  • HyperMonkey
    Nem lett volna jobb drága hercegnőm, mert ha az ember menne egy random instát akkor nem mehet oda az adott térképre. Csak instáznék néha, de nem célirányosan. Megvannak a cuccaim, nem kifejezetten egy instába mentem volna hanem csak úgy randomra, ahová behív. De az LFG hiánya elég nagy csúfság, ez már alap mindenhol. Akinek nem tetszik, nem használja. De mint lehetőség, kell bele.
  • Mephike
    Sajnos ez így nem igaz. A webes felületet többnyire azok használták, akik "komolyan" gondolták a játékot. A kezdők nem ismerték, a lusták szintén nem használták. Viszont attól félek, hogy a játékba beépített változatba majd jön vérpistike a full berserk páncéljába, hogy megmutassa a tutit, és már az első kanyarban fűbe fog harapni. Hiába fogod beállítani, hogy gyakorlott játékost keresel (már ha lesz ilyen lehetőség), ő profinak fogja magát érezni.
    Szóval ha a webes lfg oldal nem fog kihalni, esélyes, hogy én inkább maradok annál.
  • Nephin
    De miért LA-ban kiabáltál? Jobb lett volna az adott insta térképén, nem? MMO, ott a chat. El vagytok kényeztetve, ifjúság... :P :D
  • HyperMonkey
    Én szeretek sokszor egyedül játszani vagy párommal kettesben. És nem szeretek LA-ban kiabálni vagy külső web felületen hirdetni egész nap. Minden MMO-ban alap dolog, nem is értem mi tartott nekik eddig. Számomra az "endgame content" az insták (HC és fractal) ahová nem jutunk le párommal ha nem hirdetünk állandóan, és ez unalmas és szar is. Tökéletes dolog az LFG rendszer. Aki nem szereti, ne használja és ennyi.
  • Strayhand
    Én még mindig nem értem, mi annyira nagy szám egy LFG toolon, hogy amiatt játszik vagy nem játszik valaki... A guild pl. mire való? WoW-ban rühelltem az LFG-t. Kb. 2 hétig használtam, utána csak akkor mentem be, ha legalább 1-2 guildtárs volt, és amellé kellett plusz ember. Egy merő szenvedés volt LFG puggal bármit is csinálni, folyton kiléptek, anyázták egymást. Nem értem, hogy szeretheti ezt valaki. Ja, egyébként szerencsére szükség sem volt rá hogy bemenjek, mert hc farm nélkül is simán fel lehetett öltözni raidre. Mondjuk az igaz, hogy a GW2 community egy fokkal jobb, mint pl. a WoW-é, ráadásul az LFG hiányának problémáját is megoldotta.
  • HyperMonkey
    Egyetértek, nagyon hiányzott már.
  • foxxi
    Ez már visszatérésre csábitó feature
  • Whysper
    Ez az LFG csábító! 8)
  • Whysper
    Oh anyám mindig csak egy hajszál választ el az instaltól ,de még kitartok 8) hátha egyszer ráveszem magam újra 8)
  • HyperMonkey
    Imáink meghallgattattak...
  • HyperMonkey
    Inkább az LFG rendszeren dolgoznának gyorsabban, mint ezeken a szar eventeken.
  • wardogzombie
    dungeonok is elég kihaltak mióta megy ez a sok buta event
  • Mc Wolfy
    t6 matik pavilon első pár napjába 2-3-asával potyogtak! egyszerűen csak jókor játszottam. utána pár óránként patchelték és vitték le a droppot
  • Kata
    Akkor mégiscsak elég intenzív kockulás lehetett, mert nekem nagyon kevés jött össze.
    Igazából a T6 alapanyagokkal vagyok legjobban meglőve. A játék indulása óta (!!) gyűjtöm őket, és talán az egy harmada jó ha megvan egy legendary-hoz.
  • Strayhand
    "legnagyobb meló vele a map kimaxolás volt"

Elég nehéz elhinni hogy ez meló az ezer goldnyi cucc összeszedéséhez (vagyis kifarmolásához) képest... Ez volt az első dolog amit pikk-pakk megcsináltam 80-on, első karakterrel még élvezetes is volt felfedezni és végigjátszani minden térképet.
  • Tusy
    - marhára elegem van ezekből az updatekből, wvw-t alig érinti valami cserébe login szerver összeszarja magát én meg röpülök kifele a játékból vagy be se enged. Persze ha most lenne fél órám játszani akkor mobil nettel 2 óra múlva érkezne az engedélyeztető levél (ami addigra persze lejár, kérjek újat). Munkatársam ezért hagyta abba a játékot, mert nem hibaüzenetekkel akar küzdeni
  • Zozzancs
    Eladó Guildwars 2 account, nem sokat játszottam vele így nincsenek nagy karik, csak low level.... olcsón oda adom ár megegyezés szerint pm me akit érdekel:)
  • Mc Wolfy
    legnagyobb meló vele a map kimaxolás volt. pavilonos eventnél úgy potyogott minden, hogy egy hét(na jó, majdnem 2), nem túl intenzív kockulás mellett megvolt az egész. Ezt értsd úgy, hogy napi 2-3 óra