Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Majd ha lesz sok goldom és ectom, összerakok egy legendary asztali számítógépet <#papakacsint>#papakacsint>
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Never underestimate the power of the dork side!
Te most reklámozol?
Lényeg, hogy Te eladod a bageket Én meg nem. 😛
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
Semmi nagyon nehéz nem volt a thief szintezésében, én még az elején szinteztem fel, amikor pl. Orr állítólag nehezebb volt meg ilyenek. Ahogy McWolfy is írja, SB-val elég durva aoe-t tud tolni (közelrõl spameled a CB-t, közben azért dodge-olgatsz hogy elkerüld a sebzést). D/D-vel is lehet szintezés közben szép bleed aoe-t tolni, a Death Blossomnak van egy dodge része is, szóval szép nyugodtan feldotolod a mobokat pár pörgéssel, majd félreállsz míg meghalnak. D/P felállással meg folyamatosan vakítasz és backstabelgetsz. Sworddal vagy stunolgatsz stealthbõl (offhand tõrrel) egy mobot aki így szinte hozzád se tud érni, vagy offhand pisztollyal megintcsak vakítasz miközben egy kisebb 100blades-et tolsz (a kard meg cleavel is, szóval ezt aoe-ben). Mondjuk thiefen kívül csak egy rangerem van 80-on, az a pet miatt tényleg kicsit talán könyebb volt, de a thiefben meg pont az a jó, hogy sokat kell mozogni, nem egyhelyben állva lövöldözni, így - szerintem - élvezetesebb a harc (bár én rangerrel erõsebbnek találtam a GS-t így azzal is inkább melee-ben szinteztem). Érdemes kipróbálni 15 pontot Acrobaticsra hogy többször tudj dodge-olni (Acrobatics talán inkább pve-re jobb, Shadow Arts meg pvp-re, mint védekezõ ág).
WvW mondjuk más tészta, de ott meg mindenki a portyázó thiefek miatt sír, nem?😊 Ha xp-t farmolsz akkor meg úgyis a zerggel mész, ott meg nem tök mindegy, mivel vagy? Spameled az aoe-t és kész...
Hallottam olyat hogy a Thief-el öngyilkosság a szintezés... 30-as szinttõl WvW-re van értelme menni ?
Illetve: Dagger/Dagger + SB az jó kombináció ? vagy inkább Dagger/Dagger + Pistol/Pistol ?
Main karakternek viszont egy warrior mellett nem tudom elképzelni.
Egyébként nagyon durva tud lenni Thief és a stílust jól visszaadja.Aki szereti ezt annak jó választás de én többre becsülök egy WP foglaló/Tank-Dps akár support(Guard) osztályt.
Alt.karinak viszont must have;-)
Dübörög az ipar 😊 és végre wvwzni is megéri. a lootbagek ára 5 ezüst fölött.
( Ha a jó öreg System 3 nem autóversenyes szarságokra pazarolná az erõforrásait, már tolnánk a 4. részt <#zavart2>#zavart2> )
más: pvp területekre hogyan változtathatom meg a skint?
kutyu: nekem még képet sem kellett küldenem, serialt, vásárlás idejét megközelítõleg, név email amire regelve lett és kb ennyi
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Mit szóltok az eventhez? Mi tegnap asszonnyal összegubáztuk a 40 krisót, az a része nem volt gyenge 😄 Ma meglettek a sprintes acsik. Sapi, back item rohadt jól sikerült ezúttal. Ja és verseny után nem kifelejteni a chestet, 10s, 700karma és egy random gear van benne 78+, lehet sárga is, sõt, még tradeable back item is potyoghat. egy futam 5 perc, szóval ha valaki most kezdi, vagy csóró, vagy akármi, ott elég "jól" össze lehet pénzelni magad.
Egy Warrior mennyire életképes fejlõdésre hammerrel ? és axe+axe kombóval ?
Lehet, hogy nem mindenkinek fog tetszeni ez a fejlõdõs build :-) GS nem rossz, de túl kötött a mozgásod vele, és a hundred bladesbõl úgyis ki fogják point-blank-shotolni a targetedet a rangerek, már csak a poén kedéért is 😛 (tapasztalat)
minden ranger reménykedik pillanatnyilag...