Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szaruman
120-140k egy számítógépért, amivel játszani is lehet. Persze. Nekem a videokártya volt 65k (asztali gépbe), és az online játékokban még azzal is kell kompromisszumot kötni (tömegjeleneteknél azzal is 10-15 fps van). Egy 120k forintos notebookkal mi a bánatot akarsz? 1-2 éves játékokkal low/minimumon szarakodni?

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Terensz
Amúgy én is laptopról játszom <#idiota>
Majd ha lesz sok goldom és ectom, összerakok egy legendary asztali számítógépet <#papakacsint>

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Mc Wolfy
aki laptopról játszik az nem lehet sikeres ember

Never underestimate the power of the dork side!

Terensz
Lowgrafon eldöcög velük, ha nem mész wvw-re. Amúgy elég fostrombita mindkettõ.

Te most reklámozol?

prohardver fórumon ezt a laptopot ajánlották gw2-re. Vagy egy kicsit jobbat

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Terensz
Szerintem nem nehéz thieffel sem szintezni pve-ben. Azt gondolom, hogy szintezés közben toughness-re, vitality-re és condi damage-re érdemes gyúrni. Az elején célszerû kirakni a dodge-os caltropsos traitet, késõbb pedig a legalsó soron a +3 initative-ot. Azt hiszem, 40-en lehet. D+D/SB tökéletes. 3 x death blossommal érdemes indítani, majd válts sb-ra. A dodge is szépen rakja a bleedet.

Ezt még folytathatnánk egy darabig, de szerintem jobb ha befejezzük. Túl sok lenne az off. 😄 😄
Lényeg, hogy Te eladod a bageket Én meg nem. 😛

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Mc Wolfy
ha eladom, akkor kell nekem, mert ha nem kellene, akkor nem tudnék mit eladni 😄

Ezt mondtam elõször. Eladod = nem kell neked. 😄 Direkt zavarjuk össze egymást? 😄

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Ebben a játékban a kihívás pve-ben csak explorer-ekben meg fractálban kezdõdik, addig nincs benne nehézség...

Semmi nagyon nehéz nem volt a thief szintezésében, én még az elején szinteztem fel, amikor pl. Orr állítólag nehezebb volt meg ilyenek. Ahogy McWolfy is írja, SB-val elég durva aoe-t tud tolni (közelrõl spameled a CB-t, közben azért dodge-olgatsz hogy elkerüld a sebzést). D/D-vel is lehet szintezés közben szép bleed aoe-t tolni, a Death Blossomnak van egy dodge része is, szóval szép nyugodtan feldotolod a mobokat pár pörgéssel, majd félreállsz míg meghalnak. D/P felállással meg folyamatosan vakítasz és backstabelgetsz. Sworddal vagy stunolgatsz stealthbõl (offhand tõrrel) egy mobot aki így szinte hozzád se tud érni, vagy offhand pisztollyal megintcsak vakítasz miközben egy kisebb 100blades-et tolsz (a kard meg cleavel is, szóval ezt aoe-ben). Mondjuk thiefen kívül csak egy rangerem van 80-on, az a pet miatt tényleg kicsit talán könyebb volt, de a thiefben meg pont az a jó, hogy sokat kell mozogni, nem egyhelyben állva lövöldözni, így - szerintem - élvezetesebb a harc (bár én rangerrel erõsebbnek találtam a GS-t így azzal is inkább melee-ben szinteztem). Érdemes kipróbálni 15 pontot Acrobaticsra hogy többször tudj dodge-olni (Acrobatics talán inkább pve-re jobb, Shadow Arts meg pvp-re, mint védekezõ ág).

WvW mondjuk más tészta, de ott meg mindenki a portyázó thiefek miatt sír, nem?😊 Ha xp-t farmolsz akkor meg úgyis a zerggel mész, ott meg nem tök mindegy, mivel vagy? Spameled az aoe-t és kész...
Ráadásul arra gyûjtök hogy WR-rõl PS-re költözhessek.
Én is gondoltam rá hogy szakmázni kellene, de nincsen rá keret.
Mc Wolfy
sb thiefnél izom tápos aoe fegyver, 3-4k-s autoattackkal. 20-30-as szint szerintem kicsi lesz húzz föl pár szakmát, én is azt fogom tenni guardianommal

Azt tervezem a Thief karakteremmel hogy vagy 20. szinten vagy 30. szinten elkezdek WvW-zni. Viszont segítségre volna szükségem, milyen utlityket oldjak fel és mire traiteljek ? Jó volna ha tudnék kezdeni valamit és nem halnék annyira könnyen. Dagger/Dagger + SB jó lesz ? SB-nek ugye vannak AOE támadásai.
Mc Wolfy
én eladom nagy tételben 😄 valamit nagyon félreértettél

Nos... úgy döntöttem hogy kezdek egy Sylvari Thief-et. Human karaktereket már unom... ráadásul a kinézetük - egy-két kivételével - iszonyatosan gyenge, értékelhetetlen.
Hallottam olyat hogy a Thief-el öngyilkosság a szintezés... 30-as szinttõl WvW-re van értelme menni ?
Illetve: Dagger/Dagger + SB az jó kombináció ? vagy inkább Dagger/Dagger + Pistol/Pistol ?
Ha tudod az árát ah-n akkor vagy venni akarsz vagy eladni. Legalábbis magamból kiindulva. 😄 Bár úgy tûnik ez rád nem igaz. 😄

Mc Wolfy
ki mondta, hogy nem kell? 😛

AoE-t nem szereti.Ranged(pisztoly) egész jó és egy dagger elég.Hide van bõven.
Main karakternek viszont egy warrior mellett nem tudom elképzelni.
Egyébként nagyon durva tud lenni Thief és a stílust jól visszaadja.Aki szereti ezt annak jó választás de én többre becsülök egy WP foglaló/Tank-Dps akár support(Guard) osztályt.
Alt.karinak viszont must have;-)
Ha ennyire nem kellenek a bagek, akkor küld el nekem. 😛 Sok dolog kell az Eternityhez. 😄

Mc Wolfy
ja és megjegyezném, hogy nem azért failedek a guild missionok, mert bénák vagyunk, hanem ma csak pótlás volt, akik vasárnap nem voltak itt, azok ma lenyomtak egy kört :p

Mc Wolfy

Dübörög az ipar 😊 és végre wvwzni is megéri. a lootbagek ára 5 ezüst fölött.

Terensz
Végre a Howleren és a Fractal-oson kívül egy harmadik normálisan kinézõ warhorn skin került a játékba, nem is értem, hogy történhetett... <#wow1> Níd, természetesen. Értelmes kard skinért pedig futhatom a frac 30-akat, vagy gyûjthetek 900 goldot <#zavart2>

Terensz
A zene a videó alatt picit Last Ninja utánérzés :-) Nem ugyanaz a dallam teljesen, de a motívumai és a hangulata hasonlóak.
( Ha a jó öreg System 3 nem autóversenyes szarságokra pazarolná az erõforrásait, már tolnánk a 4. részt <#zavart2> )

Mc Wolfy
szinte az összes armor fajta megvehetõ kevés pénz+badge költségért + skinek

Terensz
Karmából is megvehetõ páncél-skinekre és tp-n 1-2 silverért megvehetõ tier 1 cultural weapon skinekre.

kastil
Badge of honort invader gear, gift és blueprinten kívül mire lehet elverni?

más: pvp területekre hogyan változtathatom meg a skint?

kastil
Dodge, WW, stability. mace offhand v shield, más úgyse ér oda sokat, esetleg lolbow, wvwn szeretem a 8k+ kriteket tömegre

kutyu: nekem még képet sem kellett küldenem, serialt, vásárlás idejét megközelítõleg, név email amire regelve lett és kb ennyi

Köszi, mindenképpen megpróbálom.
Nem kell a számla. Elég ha lefényképezed a DVD-t + a benne lévõ tartalmat... legyenek láthatóak a DVD-k + külön a SERIAL is. HA ezeket megmutatod nekik mindenféle gond nélkül visszaadják az accountot.
Nem készítettem sajnos. 😞
Igen, valami ilyesmire gondoltam én is, csak mivel nincs meg a számla(a csuda tudja hova tettem) szóval szerintem nem igazán számíthatok érdemi megoldásra.
- nem készítettél egyetlen képet (screenshot) sem? Azon talán rajt van egy karaktered neve

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Ebben az esetben írj a supportnak. Írd le nekik mi a problémád, stb. CD Key mindenféleképpen fog kelleni. És ha dobozos a játék akkor készíts egy képet a dobozról + a doboz tartalmáról. Ha digitális akkor pedig a levél tartalmát másold be amit akkor kaptál amikor megvetted a játékot.
Szisztok! Tud valaki tippet adni, hogy mit csináljak? Már jó pár hónapja nem játszottam a játékkal, így elfelejtettem a jelszavam, Próbáltam jelszócserét, de ahhoz meg kellene tudni a karaterem nevét, persze arra sem emlékszem Akkor ez így veszett??? Pedig eredeti vásárolt játékom van. Tud valaki segyteni?
Warriorral az a legnagyobb baj, hogy a harc egy részét a földön tölti (nem downed-ben). Egy rakás mob / boss / elitek lökdösnek, agyfaszt kaptam amikor 10 secenként seggre ültettek.

kastil

kastil
axe+axe fain, bár inkább warhornt tennék offba, amugymeg tökmindegy, GS legyen azt csõ. Szerintem warrival a leggyorsabb fejlõdni, 100b és halott bármi sima mob. Hammer is mehet, ha azt élvezed, GS a legjobb dps, de warrior bármivel elvan, úgyis (egyik) legjobb dps lesz.

Mit szóltok az eventhez? Mi tegnap asszonnyal összegubáztuk a 40 krisót, az a része nem volt gyenge 😄 Ma meglettek a sprintes acsik. Sapi, back item rohadt jól sikerült ezúttal. Ja és verseny után nem kifelejteni a chestet, 10s, 700karma és egy random gear van benne 78+, lehet sárga is, sõt, még tradeable back item is potyoghat. egy futam 5 perc, szóval ha valaki most kezdi, vagy csóró, vagy akármi, ott elég "jól" össze lehet pénzelni magad.

Tényleg... a THIEF-ekkel mi a helyzet ?
Oké, akkor kezdek azt. Fogalmam sincs mikor lesz meg 80... de szerintem soha. 😊 Rangert terveztem de Warrior lesz... jó volna megállni most már valahol.
Egy Warrior mennyire életképes fejlõdésre hammerrel ? és axe+axe kombóval ?
Szerintem a warrior mindenhova jó.

És WvW-re a Warrior mennyire jó ? mert ha az, akkor azt kezdek... azzal mintha a fejlõdés is gyorsabb lett volna annak idején.
Mc Wolfy
felejtsd el, hogy egy fegyverhez ragaszkodsz, mert nem véletlen találták ki, hogy kettõt váltogatsz. warrinál nem kevés trait is van erre. baltát asszem guardian nem tud használni, de hammeres warrikat szoktam látni. hammer guardian is vicces, ha tudod hogy használd

Warrior WvW-re mennyire jó Hammerrel vagy Axe+Mace kombóval ? Vagy a Guardian mennyire jó ezekkel ?
Hm! Akkor lehet az lesz hogy félreteszem a Rangeremet és választok egy másik karaktert. Régebben volt Warriorom de nem találtam annyira izgalmasnak. Viszont Guardiannal szemezgetem. Már csak az a kérdés hogy egy Charr Guardian mennyire elfogadott a ROLE-ban ?
Terensz
level 20-tól a legalsó trait-soron rakj ki 15 pontot, a többi mehet a másodikra, majd az elsõre. Group eventekhez pedig cseréld le a frenzy-t banner of discipline-re.

Lehet, hogy nem mindenkinek fog tetszeni ez a fejlõdõs build :-) GS nem rossz, de túl kötött a mozgásod vele, és a hundred bladesbõl úgyis ki fogják point-blank-shotolni a targetedet a rangerek, már csak a poén kedéért is 😛 (tapasztalat)

Terensz
Warrival szerintem szintezéshez ez a legjobb: balta+buzogány/kalapács, skillek: bull's charge, for great justice, frenzy.

Mc Wolfy
igen, de rangert annyira a pet köré építették, hogy egyáltalán nem mûködik... mivel pet csak general pveben ér bármit. kondi tanknak nekró. tanky dps meg guardian, vagy warrior pveben
minden ranger reménykedik pillanatnyilag...

Egyébként nekem Ranger LB/SB-vel nem nagyon jön be. Sokkal jobban élvezem az Axe/Torch fegyverszettet. Fõleg egy Tanky/DPS vagy Tanky/Condis build-el. Berontani a tömegközepébe és begyújtani õket. 😊 Én úgy tudom a játék "elvei" azok hogy azzal játssz amivel szeretsz. Ennek ellenére mégis az van hogy amivel szeretek vagy szeretnék játszani az vagy gyenge vagy nem jó ezért/azért.
Hogy én mennyire nem szeretem a fejlõdést... iszonyatosan unalmas!