63345
-
Grembore #59491 és hova kell rakni azt a tárgyat amit át szeretnék adni? van erre NPC? Elnézést a sok hülye kérdésért és köszönöm a válaszokat is. -
t0xikus #59490 amelyik soulboundos tárgyat lehet transmutation stonenal átalakítani, azt át tudod adni másik karakternek:) -
#59489 Soulbound: Az adott karakterhez kötött tárgy. Tehát eladni és átadni sem tudod másnak. -
Grembore #59488 És hogy? Mi az a Soulbondos? pár napja játszom csak. De találtam egy jó íjat (már amennyire én meg tudom állapítani:) és átadnám a másik karakteremnek) -
t0xikus #59487 soulbondost is meg lehet oldani:) -
#59486 igen, ha nem soulbondos -
Grembore #59485 Egy kezdő kérdés.. két karakterem között adhatok át cuccokat? -
#59484 akkor is lángszóró a leghangulatosabb :) tudom, hogy a gránát is rohadt táp, de a lángszóró iszonyat tankos és akkor is... LÁNGSZÓRÓ! az egyetlen dolog, amiért elgondolkodtam máson, mint ranger. Egyszer lesz egy Von Wolf nevű engim, aki lángszórózni fog.. -
aknakukac96 #59483 Én meg azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehet eljutni ehhez a sárkányhoz?41-es szintű vagyok, 18 napja játszom, de még nem találtam meg a módját, hogy megpróbáljam legyőzni :) -
#59482 Állítólag valaki hallott róla, hogy már volt olyan pletyka, hogy valaki tudott olyan emberről, aki ismert olyat, aki hallott olyanról, hogy már megölte.
Ha szólózol, csak úgy van esélyed, ha kifogsz egy erre szerveződött bandát, akik leverik, te meg potyázol. Egyébként esélytelen ... Az overflow állandó jellegű, csak akkor tudsz bekerülni, ha az egyik próbálkozás után elmennek az emberek, te meg ottmaradsz. De hát kinek van erre ideje ? A title-re mentem volna (Sunbringer), 13 alkalommal voltam ott, ebből 4x nem overflow-ban, és csak egyszer kezdtük el a megalaser-es eventet, persze sikertelenül ...
Nem dolgozó, családos embernek találták ki ezt az achi-t :( -
Oriza #59481 Én ezt használom: HGH Condition build WvW-re.
Annyira nem nehéz vele játszani, mert csak 1 kit van és a weapon set. Zerg és kisebb csapatok ellen a Grenade kit szép mészárlást csinál. Falakra is fel tud dobálni, condit szed minden elixirrel, stability van, stun break is. Armor-ja kicsit puha, kite-olni kell sokat.
-
#59480 ohh nem is tudtam, hogy változtattak a world boss(ok)on, lootjuk is változott? valamint valaki dobna egy linket az ilyesfajta változásokról pls? -
Strayhand #59479 Vannak erre szerveződött guildek, mivel máshogy, random puggal nem lehet megölni. Párszor benéztem, de 90% alá se láttam menni, nemhogy 50%-ra. Muszáj belépned valami guildbe meg vagy egy órával előtte odamenni meg ilyenek. Fantasztikus megvalósítás... -
YakHead #59478 Sziasztok. Nyomta már le valaki ezt a Tequatl nevű sárkányt? Már vagy 3-4 alkalommal mentem én is piszkálni azt a nagy dögöt, de 50% alá még nem sikerült levinni. Vagy legalábbis nem voltam ott, amikor elhalálozott. Amúgy elég masszívra sikeredett ez a jószág. Gondolom nem ártana valami összhang is a népek között, akik le szeretnék ölni. Mindenesetre elég mozgalmas harc és nem nagyon lehet végigülni nyugodtan -
HyperMonkey #59477 Melóban le vannak tiltva az ilyen oldalak, ezért valaki beírná ide a valkyre light armor statjait?
Köszi. -
#59476 sokan sírnak, hogy 1 weapon setje lehet csak... elfelejtik a kiteket. annyi skillt egy kupacban... -
TomStorm #59475 Hát 3000 armor már most van azaz lesz ha kicsit alakítok még rajta meg toughness is vagy 1900.
Na jó lesz ez így csak összejön valami belőle:)
De Guardian mellett milyen furcsa Engi most meg hihetetlen milyen variációi vannak,tényleg nem egyszerű 1 class:) -
#59474 pvpbe engi most legerősebb. masszív cc kell oda. teli van minden buildekkel hozzá. wvwre tank kell :) legalább 3000 armor -
TomStorm #59473 Spvp-t biztosan,oda mindig megyek akkor is ha csak kevés időm van.Tehát inkább pvp(spvp+wvw).
Jó lenne egy build-et használni így,hogy pve nem számít.Amivel nyugodtan mehetnék Spvp-ből WvW-re.
Nem kell őrült Dps legyen és nagy party support sem(ahoz van Guard-om),inkább valami túlélő stílus sok CC-vel ha lehet ilyen az Engineer.AoE is mehetne de meghallgatok más variációt is persze mert említettem,hogy közöm nincs a Class-hoz:D
Viszont tetszik és most jött el az idő megjelenés óta,hogy kipróbáljam
-Resonance-ot lehet megkeresem thx -
#59472 nagy guildet én a reso-t tudom. mi átmentünk pikenre
engivel elég nehéz játszani. mit szeretnél vele? pvp, pve, wvw? -
TomStorm #59471 Hogy kell játszani az Engineer-el?:)
Összeraktam egy build-et de nem igazán tudom használni.Eddig még nem volt class ami kifogott volna rajtam de ez most nagyon
Ja és Guild Deso-n most melyik van? -
#59470 ajánlom a hivatalos fórumokat. ott nagyon jó buildek, traitek vannak -
HyperMonkey #59469 bug, restart megoldja. -
Dobronski #59468 Nem tölt lassan a géped? -
constellus #59467 En thieffel jol elvoltam , igaz elegge sokat haltam szerintem, tobbi kasztot meg csak 15-20 ig huztam, viszont nagyon hangulatos a thief, kard, pisztoly/shortbowwa tolom, solozni ez a kombo a lwgjobb thiefre szerintem( kardpisztolynal van olyan spell amivel evadel folyton es dmgt is szepet tol) persze kinek mi, de nekem az elementalist nagyon nem jott be.. -
#59466 Amíg ti "megyei" másodikok lesztek. :D -
Grembore #59465 Sziasztok!
Miért hallom csak a zenét és a "harci zajokat" nem? Mi lehet a gond?
Köszönöm a segítséget:) -
#59464 Nem tudni milyen ütemben, de szerintem napról napra többen tudják használni. A patch napján nekem is inaktív volt, másnaptól meg már tudom használni (azt hittem hogy már mindenki tudja). Egész jól müködik, gyorsan talál partit mivel már world-ök ben is keres, story ra is pillanatok alatt talál. Szerintem maga a tool teljesen jó, a gond így már csak az csak összedob emberekkel olyan worldből ahol kb 0 angoltudás van, és ha esetleg nem ismeri a dungeot akkor megy a bénázás.
-
Berin01 #59463 Mindennek megvan a maga előnye. Az hogy a DVG-vel együtt több guild is elment a Desoról ugyan meglátszik az eredményeken, viszont nincs várakozási idő és kisebb csapatok is jobban tudnak érvényesülni. Na bumm leesünk a 10-11dik helyre legalább mikor league lesz esélyesek leszünk a silver megnyerésére:))
Mert a piken legyen bármennyire is felívelő ágon a 3dik hely lesz a max szerintem. -
YakHead #59462 Srácok, nem tudjátok, hogy körülbelül milyen ütemben fogják ezt az LFG tool-t engedélyezni? Mert most már ott van a fülecske, csak nekem inaktív. Azt is tudom, hogy nem mindenkinek engedélyezik első körben, csak kiváncsi lennék, hogy mégis mikorra számíthatunk rá teljes terjedelmében? És van már valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban? Hogy működik, mennyit kell várni, milyen játékosokkal sorsol össze, stb. ? -
#59461 hardveraprón próbálkozz :) -
FNightWalker #59460 KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT!
KÉT JÁTÉK EGY ÁRÉRT (10.000FT) VAGY CSERÉLHETŐ WOW MOP ACCOUNTRA.
SWTOR ACCOUNT
Az account Digital Deluxe Edition - és a hozzájáró bónuszitemeket is tartalmazza mint például a Longspur STAP speeder.
Az accounthoz meglett vásárolva a Rise of the Hutt Cartel kiegészítő. Az account tartalmaz továbbá 650CC-t amit a CM-en belül bármire el lehet költeni. Továbbá van két CM-es armor szettem:
Valiant Jedi Armor ennek az értéke 1440CC ami körül-belül 2.700FT
Eradicator's Warsuit ennek az értéke 1440CC ami körül-belül 2.700FT - Továbbá megtalálható az accounton a Revan Chest illetve Pants + egy-két speeder amit szintén GTN-ről vásároltam meg.Továbbá: Az account tartalmaz egy 53-mas Sith Warrior-t (Marauder) A Sith Warrior karakteremnek el vannak kezdve a szakmák 77/240/240 sokat nem foglalkoztam vele és az accountot található még több kisebb szintű karakter. Továbbá az account PRÉMIUMTAGSÁGA töltve van: 2013/11/16.-ig
Az accounthoz külön lett regisztrálva E-MAIL cím amit természetesen az accounthoz adok! GMAIL-es!
GW2 ACCOUNT:
Digitális kiadás, az account teljesen üres.
A kettő együtt megvásárolható: 10.000FT-ért vagy cserélem WoW MoP-os accountra. -
ktm99 #59459 Október elején indul ugye wvw-be ez a Season 1-es móka, ami után nem lehet majd csak úgy egyik szerverről a másikra menni szabadon, tudtommal. Továbbá ha ott jól szerepel a szerver, akkor jobb rewardokat kap stb.. Szóval nem meglepő, hogy "páran" átmennek erősebb szerverre. -
#59458 én is ezt mondtam többieknek, hogy várjunk még egy hónapot, amíg beindul wvw. de eddig nem olyan vészes -
Strayhand #59457 Úgy olvastam mostanában nőnek/nőttek a várakozási idők Pikenen, szóval nem értem miért jönnek ide WvW-s guildek. Egyik klántársunk pl. ma ment el másik szerverre a WvW guildjével pont azért, mert Pikenen már sokat kell várni... -
Grembore #59456 Sziasztok!
Egy gyors kérdés. PVE-re single-ben vagy csoportban (főleg single, mert nem ismerek senkit és össze-vissza vagyok:)), melyik a legjobb kaszt? -
Tusy #59455 - én már nem fogok máshova költözni és sajnálom, hogy elmentetek a Desolation szerverről -
#59454 piken medium szerver, ráadásul a 3. 26 gold a transfer, akik vannak, azok szinte mind wvw játékosok. egyszerűen most nagyon máshol nem lehet erőket összevonni, kivéve ha valami nemzetiségi szerverre mész -
TomStorm #59453 Én már egyszer kifizettem.Többet nem szándékozom ezt eljátszani:) -
TomStorm #59452 Warrior-nak ami Dps/Tank(def+tactic fullra húzva+fél Arms) melyik amulett lenne jobb választás?
Zerker és a Knight közül.Knight-al lenne 30K hp-m még zerker 25K viszont kisebb is lenne a Dps és a Crit dmg is 0 lenne Knight-al.
50%-os Crit esélyhez kell a Crit dmg vagy inkább az 5K HP?