Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem tetszik neki, mert sokat játszik vele<#vigyor2>
A blood poweres sámánra is nagy szükség lesz, hiszen most is van 2 új kaszt (assa, ritu), de szerintem sokan még az elõzõ hattal se tudnak rendesen játszani<#nyes>. Persze nem is kell mindegyikkel, de azért a többségével nem árt. Mondjuk rangerrel én is olyan béna vagyok, amilyet még nem is láttatok <#rinya>Bár a Factionsben végigvittem egy rangert, de egyelõre csak annyit értem el vele, hogy már nem a falat, sziklát, egyéb tereptárgyakat lövöm, ha elbújnak.<#circling>

Nefürgyé le!

te annyira szarkasztikus egyed vagy , figyelj ha nem tetszik ez a játék akkor minek játszol vele? én pl eltom képzelni hogy valami blood poweres shámánt beraknak kasztként vagy hasonlót , illene ide. Szerintem te vagy a beteg , lehet , hogy õ fanatikus , de te beteg vagy mindenképp..

u.i: ezt a gw3-as megszólalásodra írtam

Saint of Underworld N/Me

Kata
Beteges. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

http://gameshogun.info/index.php/Business/2006/05/15/guild_wars_campaign_3_nightfall

Azt írja nem 100%, hogy az lesz a neve csak szóbeszéd, viszont a domainfoglalások ezt mjelzik elöre.
Zomil
most megsértödsz ha azt mondom KOCKA?😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
GW szentélyem (a poszterek nem fértek volna bele a képbe):

Þór vígi þessi rúnar

Ideje elszakadni a WoWtól vagy leszavazunk mint céhvezetõt, már jól haladok a céhen belüli emberek ellened szításával >]

EmThor
hogynepersze 😄 akkor chapter 3 néven tolod, nem mind1? mi lesz a 2 új kaszt? 😛

LoL!

vizilow powa 😛

1ébként meg mint alpha tester én úgytudom még nemdöntötték el mi lesz a chapter 3 neve és seholsem találkoztam ezzel a nightfall-al..

cenobite
Köszi mindenkinek a válaszokat!

gamertag: kenobita

Kata
E-mail ment.

[/cserf][/fülünyúl]

Nektek legalább nem beszélnek emberek a fületekben a c3-ról:
"láttad ezt?", "láttad azt?", "ha arra mész ott van egy...", "vidd azt a skillt"

kiborító....

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

EmThor
aukciós ház is elkéne...

nightfall a 3. chapter címe de ezzel gondolom semmi újat nem mondtam...

Zomil
én csak egy közös guild/esetleg alliance storage-nek örülnék, h oda csak berakjam ami nem kell és akinek szüksége lenne rá használja egészséggel

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kata
Oké, legyen walk, de akkor azok a karakterek induljanak hízásnak (pocak, fenék, csípõ terebélyesedése). 😛

[/cserf][/fülünyúl]

A járkálásnak örülnék!

Kata
😄

No és mik lesznek a GW3-ban? Homokvár-építõ konteszt? Bantu lándzsás harcos, mint új választható karakter? Teve pet (vigyázat, nagyot köp)?

[/cserf][/fülünyúl]

EmThor
áj em bekk 😊 szõrös infók még nincsenek sajna. Nyáron event, ennél még Gaile se tud többet ^_^

+ "olyan kis cuccok lesznek nemsokára aminek mindenki fog örülni" candy canes?! egyesek szerint, bár nem tartom valószínûnek.

a járkálást mint olyat megfontolják (de minek, ha futni jó? 😊

továbbá piszkálni fogják a storage-et, hát ígérik is egy ideje ... :/

(nem csak kamerunban, hanem iwiw-en meg opera 9 beszerzõ körúton + melóban + átkozódóban a pesti bkv közlekedés miatt, amikor a 4-6ra felszállnak kutyával, nyúllal(!) /nem nem lehet charm-ni/ meg kisgyerekkel aki az apjának néz és összevissza rugdos... + guild leader bush is jön egy alliance battle erejéig szal k.o. 😄)

<#taps>

Venom
hát ezt télleg hülyén irtam 😄 na mindegy 😊

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Kata
És most idõjárás.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Az Emthor Hírügynökség (EP) jelenleg kameruni kiküldetésen van, a Guild Wars harmadik kiegészítõjérõl gyûjt információkat.

[/cserf][/fülünyúl]

Rip
OlvaZS! 😄

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

😊

Carlos
Igy ZS-vel?

Þór vígi þessi rúnar

Venom
vagy kéne egy külön FAQ oldalat csinálni és mehetne a banner alá alink nagy piros betükkel hogy "OLVAZSD EL MIELÕTT KÉRDEZEL" 😊

N1ggA
Szerintem a bannerbe rakjuk ki ezt a "megy-e nélküle" kérdést, mert szerintem minden oldalon minimum 3x meg van kérdezve

Spread De Love!

Venom
EDIT. felirat meletti négyzetet kipipálni igy akartam 😄

Venom
Kulcs egybefüzéssel kapcsolatban:
Ha megvan az egyik game mindegy hogy alap vagy factions a következõt kell tenni:
instalállni azt hiszem nemkell bár javitson ki valaki ha tévedek 😊
Elindittod a GW-t és ahova beirod a jelszavad az alat van olyan hogy
"Create accont or add access key"
Na erre kell klikkelni és következõ oldalonn a "Add the access key to an exsiting Guild Wars accont" felirat melletti pipát kitölteni majd bejelentkezni és utánna beadni a hozzáfüzendõ kulcsot.

Venom
jóde egy csomó alapképességnél is oda van irva pl Fireball:
" Hozzákapcsolódó küldetés: Caravan in Trouble (Tyria)"
vagy ennek van Factionsban is küldetése?

bardocz
és ha a faction van meg ahoz hozzá lehet fûzni az alap gámét?<#idiota><#banplz>
Carlos
Részben.
Ha megveszed és felteszed a GW-t, majd utánna hozáadod a Factions kulcsot, akkor oda mész ahova akarsz azzal a karival, amivel akarod. (vannak kivételek, de azt hagyjuk most). A lényeg, hogy a két account (szériaszám) legyen összefûzve.
Ha megvan mindkettö, de nem füzöd össze, akkor ott leszel, mint most, csak legy egy gw-d is.
Ajánlom, hogy ha megveszed a gw-t és felteszed, akkor kérj segitséget itt, hogy hogy kell összefüzni.

Þór vígi þessi rúnar

cenobite
Köszi!
És ha mindkettõt megveszem? Elõször install GW, aztán install Factions? Akkor felvehetem az összes questet? Így mûködik?

Carlos
Ahogy mondod.
Ha csak Faction-öd van, akkor nem tudsz eljutni az alap játék szigetére és nem tudod megszerezni az ottani questeket, mission-öket, skilleket, etc.

Þór vígi þessi rúnar

cenobite
Ha játszani szeretnék, meg kell vennem az "alap" Guild Wars-t is, vagy csak a Factions-t? Mert itt olvastam az elõbb, hogy valaki nem tud elmenni ide-vagy oda, ha nincs meg az alap. Vagy pedig ha csak a Factions van meg, akkor csak a Factions-ös dolgokat tudom csinálni?
Bocs a láma kérdésért!

El van havazva, vizsgák, meló és hasonlók. Reméljük hamarosan visszatér közénk!

Rég láttam Emthor-t nemtudjátok merre jár?

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

Külön van írva hogy milyen képességeket szerezhetsz meg: alap, Prophecies, Factions, ebbõl egyértelmûen levonható, hogy melyik vonatkozik rád.

N1ggA
Illetve ha sima gw-d nincs, akkor nem lehet.

Spread De Love!

Venom
ha Factionsom van else lehet menni Tyria-ba? inditottam egy Elementelist es magyar GW oldalon egy csomo jo skillnel kivan irva a quest neve meg Tyria.

Egyértelmû.

bardocz
de ezeket a kveszteket akkor lehet felvenni ha megvan az alap gamé?
Brigadeführer
A "Chaos in Tyria" vagy "Chaos in Kryta" (nem emlékszem pontosan) questet kell megcsinálni, az visz át Tyriába. A "Going Home" az másik quest.

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Na az ilyen szintû hír az irritál ha GWrõl van szó, mármint kifejezés használat: csapat=céh és Lipcse pedig város vagyis nagy betû.
Látszik hogy az illetõ hadilábon állt nyelvtanból és nem képes egy szótárat se használni, ha nem tud normálisan fordítani.

Carlos
Utálom az eoe-t meg az iway-t meg az ilyen mókás dolgokat.
Szeirntem (!!!) az ilyen buildeket azok csinálják akik nem tudnak csapatban taktikusan játszani. Gondolok itt arra, hogy lementünk HoH-ba és egymás után kikaptunk 4-5x hülye iway-esek miatt. UTÁLOM!

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
igen bocs tényleg rosszul irtam, csak miután már 30perc bénáztam azzal h ide berakjam a képet(lehet röhögni😄D) már nem nagyon figyeltem a szövegre
eoe bombról meg annyit h csak mint érdekesség mutattam a képeket,h 8 spirittel a skillbaron is lehet nyerni, egyébként a fertile season+eoe vicces tud együtt lenni😄DD

Mondjuk en edge bombbal legalabb nem buszkelkednek😄DDDD

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

Carlos
A Guild Wars: Factions kelendõ Európában és az USA-ban egyaránt. A május eladási listák elõkelõ helyén végzett a nemrég megjelent kiegészítõ, miközben a Guild Wars eladások is csúcsot döntöttek. Az NCSoft Europe közleménye szerint átlépték a mágikus 2 milliós eladott példányszámot.
A WoW-vel szemben a Guild Wars-nál nem kell havidíjat fizetni, viszont félévente érkeznek különféle kiegészítõk. Ezek eladásaiból ellensúlyozzák a szerverköltségeket. Jelenleg több, mint 7000 csapat küzd a Guild Wars Factions bajnokságon. A döntõsök lipcsében vívhatnak meg egymással és gazdagodhatnak különféle értékes nyereményekkel és összesen 100 000 dollár készpénzzel.

Forrás

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Mármint nyertetek.
Alliance Battle. Tehát szövetség.
Nem TE nyertél, hanem nyert a szövetség.

Þór vígi þessi rúnar

- Kaineng Centerbõl, van egy "going to home" nevû quest (ha jól rémlik a neve) azt kell elõtte teljesíteni akkor áll szóba veled a hajó kapitánya

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM