Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A blood poweres sámánra is nagy szükség lesz, hiszen most is van 2 új kaszt (assa, ritu), de szerintem sokan még az elõzõ hattal se tudnak rendesen játszani<#nyes>#nyes>. Persze nem is kell mindegyikkel, de azért a többségével nem árt. Mondjuk rangerrel én is olyan béna vagyok, amilyet még nem is láttatok <#rinya>#rinya>Bár a Factionsben végigvittem egy rangert, de egyelõre csak annyit értem el vele, hogy már nem a falat, sziklát, egyéb tereptárgyakat lövöm, ha elbújnak.<#circling>#circling>
Nefürgyé le!
u.i: ezt a gw3-as megszólalásodra írtam
Saint of Underworld N/Me
Azt írja nem 100%, hogy az lesz a neve csak szóbeszéd, viszont a domainfoglalások ezt mjelzik elöre.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
vizilow powa 😛
1ébként meg mint alpha tester én úgytudom még nemdöntötték el mi lesz a chapter 3 neve és seholsem találkoztam ezzel a nightfall-al..
"láttad ezt?", "láttad azt?", "ha arra mész ott van egy...", "vidd azt a skillt"
kiborító....
GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu
nightfall a 3. chapter címe de ezzel gondolom semmi újat nem mondtam...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
[/cserf][/fülünyúl]
No és mik lesznek a GW3-ban? Homokvár-építõ konteszt? Bantu lándzsás harcos, mint új választható karakter? Teve pet (vigyázat, nagyot köp)?
[/cserf][/fülünyúl]
+ "olyan kis cuccok lesznek nemsokára aminek mindenki fog örülni" candy canes?! egyesek szerint, bár nem tartom valószínûnek.
a járkálást mint olyat megfontolják (de minek, ha futni jó? 😊
továbbá piszkálni fogják a storage-et, hát ígérik is egy ideje ... :/
(nem csak kamerunban, hanem iwiw-en meg opera 9 beszerzõ körúton + melóban + átkozódóban a pesti bkv közlekedés miatt, amikor a 4-6ra felszállnak kutyával, nyúllal(!) /nem nem lehet charm-ni/ meg kisgyerekkel aki az apjának néz és összevissza rugdos... + guild leader bush is jön egy alliance battle erejéig szal k.o. 😄)
[/cserf][/fülünyúl]
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
Spread De Love!
Ha megvan az egyik game mindegy hogy alap vagy factions a következõt kell tenni:
instalállni azt hiszem nemkell bár javitson ki valaki ha tévedek 😊
Elindittod a GW-t és ahova beirod a jelszavad az alat van olyan hogy
"Create accont or add access key"
Na erre kell klikkelni és következõ oldalonn a "Add the access key to an exsiting Guild Wars accont" felirat melletti pipát kitölteni majd bejelentkezni és utánna beadni a hozzáfüzendõ kulcsot.
" Hozzákapcsolódó küldetés: Caravan in Trouble (Tyria)"
vagy ennek van Factionsban is küldetése?
Ha megveszed és felteszed a GW-t, majd utánna hozáadod a Factions kulcsot, akkor oda mész ahova akarsz azzal a karival, amivel akarod. (vannak kivételek, de azt hagyjuk most). A lényeg, hogy a két account (szériaszám) legyen összefûzve.
Ha megvan mindkettö, de nem füzöd össze, akkor ott leszel, mint most, csak legy egy gw-d is.
Ajánlom, hogy ha megveszed a gw-t és felteszed, akkor kérj segitséget itt, hogy hogy kell összefüzni.
Þór vígi þessi rúnar
És ha mindkettõt megveszem? Elõször install GW, aztán install Factions? Akkor felvehetem az összes questet? Így mûködik?
gamertag: kenobita
Ha csak Faction-öd van, akkor nem tudsz eljutni az alap játék szigetére és nem tudod megszerezni az ottani questeket, mission-öket, skilleket, etc.
Þór vígi þessi rúnar
Bocs a láma kérdésért!
gamertag: kenobita
専用アダプタ
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
Látszik hogy az illetõ hadilábon állt nyelvtanból és nem képes egy szótárat se használni, ha nem tud normálisan fordítani.
Szeirntem (!!!) az ilyen buildeket azok csinálják akik nem tudnak csapatban taktikusan játszani. Gondolok itt arra, hogy lementünk HoH-ba és egymás után kikaptunk 4-5x hülye iway-esek miatt. UTÁLOM!
Þór vígi þessi rúnar
eoe bombról meg annyit h csak mint érdekesség mutattam a képeket,h 8 spirittel a skillbaron is lehet nyerni, egyébként a fertile season+eoe vicces tud együtt lenni😄DD
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
A WoW-vel szemben a Guild Wars-nál nem kell havidíjat fizetni, viszont félévente érkeznek különféle kiegészítõk. Ezek eladásaiból ellensúlyozzák a szerverköltségeket. Jelenleg több, mint 7000 csapat küzd a Guild Wars Factions bajnokságon. A döntõsök lipcsében vívhatnak meg egymással és gazdagodhatnak különféle értékes nyereményekkel és összesen 100 000 dollár készpénzzel.
Forrás
Þór vígi þessi rúnar
Alliance Battle. Tehát szövetség.
Nem TE nyertél, hanem nyert a szövetség.
Þór vígi þessi rúnar
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM