Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Inspired Hex és Reveal Hex képességekkel ugyanazt a hexet szedte le a szövetségesekrõl.

Carlos
Elite Missziók. Akkor tudsz oda menni, ha a te alliance-d birtokolja a fõvárost.
Persze nem minden esetben,. Le lehet taxizni is.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Jó kérdés!
Csit vagy fotosop?

Þór vígi þessi rúnar

valaki meg tudja mondani hol találom azt az elit missiont urgoz?
vagy deep? hogy lehet eljutni oda.
nem kell nevetni nem tudom.
bardocz
ööö hogyan lehet 3 elite skill kint skill baron?ráadásul 2 ugyanaz
Venom
nekem 7 ventilátor van a gépbe szal nemgond 😄
nem nem zajosak mielõtt valaki azt mondaná 😊

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Kata
Ilyeneket ne mongyá itt, mer jön Joint aztán téged is jól kioszt. <#vigyor2>

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Na igen, férjhezmenetel után általában mind azok leszünk, egyszerû háztartási gép. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Legalább úgy nézel ki utána, mint aki dolgozott. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

cenobite
Jó neked, nekem még néhány nap, míg meglesz.

Úgy döntöttem elõször én is az alapot veszem meg és kicsit késõbb a Factions-t.

gamertag: kenobita

dougO
Skillbárom a minap egyik este!^^

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

bardocz
kész is van
bardocz
na most telepítem az alap gamét mert ugye fel kell?aztán a többit meg értem
Brigadeführer
Nomeg a porból amit a szobaventi a gépböl fúj ki...😄

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Carlos
OK.

Þór vígi þessi rúnar

Szobaventi nálam is befigyel, lévén öszvisz 2 ventilátor megy a gépben a többi passzív hûtés... de ha okosan csinálod, akkor rád is jut a friss fuvallatból 😄
kopaszrobert
jé télleg má nekem ias mûkszik.Akko még is csak 13.00-ra lett...

GW: Axino Hun;

Ismerõs a probléma, nyár eleje óta nekem egy szobaventillátor van kiegészítésként a gép mellett. Így én sülök meg, de legalább tudok GW-zni. <#vigyor2>

BF3: csucsorr

N1ggA
Nekem már mûkõdik a GW.

Spread De Love!

Tombi
sziasztok GW-sek ! Ritkán szoktam ide irni, leginkább olvasom amiket irtok, de most fontos dolgot kell közölnöm ! Azért nem léptem fel napok óta mert kiderült a videókártyám meghalt (vmi memoriahiba) és 3-4 hét a gari átfutási ideje. Mára szereztem egy FX 5500-as átmeneti kártyát hogy mégis tudjak GW-zni, de mára az alaplapom halt meg ( most jövök a szerelötöl ). Még jó hogy az is garis, kényszerszünetben leszek beláthatatlan ideig. 😞

Eddig jól indul a nyári hõség, ismerös mondta sok gép megy tönkre ilyenkor, hát igen ti se lepõdjetek meg...

Viszlát BEG guildtagok és Szövik!

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

kopaszrobert
JAJJ de unalmas várakozni

Zomil
esetleg nem akarnak belerakni most néhány igért újitást?<#finom>
bár én már az uj köpeny emblémáknak is nagyon tudnék örülni

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

N1ggA
Magyarország GMT+1 óra

Spread De Love!

Na jó, talán nem robot... de harcinak harci, úgy tud veszekedni... <#duma>

azért, mert karbantartás van, vagy ilyesmi.

kopaszrobert
De amúgy most mink szüneteltetik?

A harci robot, aki át tud alakulni mosógéppé, pedig az anyukám <#circling>

kopaszrobert
Mindenesetre én azt olvastam hogy 1-ig nme lesz a játék mert így van leírva:
PDT on June 21st (13:00 GMT on June 21st).

túlbonyolítod ^^ a droida egyszerûen nõi droid 😊

Druida, igen, de direkt írtam droidának, mert az jobban hangzik.

http://gw.gamewikis.org/wiki/Gyala_Hatchery_%28Mission%29
Még mindig barátunk a GuildWiki.

cenobite
A droida, amit írtál, az nem druida akart lenni? <#zavart1><#vigyor>
Mert a droida az inkább artuditu. 😊

Nem kötözködésként mondtam, félre ne érts, csak akkorát kacagtam, mikor megláttam a droida kifejezést. 😊

gamertag: kenobita

R34N
"drioda" ? az olyan hogy alapbol harci robot de át tud alakulni mondjuk mosogéppé meg centrifugává is? xD

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

bardocz
szerintem 2 új kasztnak a zulu és a bantu nigger lenne jó mindketõnek lehetne olyan skille hogy megzavarod a ellent úgy hogy körbetáncolod meg énekelsz a bantuval lehetne dobálni lándzsát a zulu-val meg botot a végén kõvel és akit eltalál az elájul csak hoy ne fájjon ami utána lesz <#idiota><#banplz>
Délután 2-re gondolsz, nem? 😄

JaSoN HuNTeR
Srácok most áll a server?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

- kiírták GMT-ben is, ott 06.21 05.00 - 06.21 14.00 volt... akkor mondjuk reggel 7-tõl nincs elvileg délután 4-ig (azért a bejelentkezõ képernyõn ez nem látszódik?)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Ja, mert amerikai idõ szerint van kiírva, ami nálunk ma reggel 6-tõl du. 2-ig fog tartani.

- jobbra, thx. Eddig a 3 über valakivel próbálkoztam, de a többség addig lenyomta a kis teknõcöket...

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

- érdekesen értelmezik a június 20-at (akkorra terveztek leállást este 10-tõl) reggel 6-kor nekem azt írta ki, hogy 8 óra múlva leállítják a szervert

hmm.--nekem nem enged belépni Gw-be más is így van vele?

Menj el kapásból jobbra,mielött elindulnak a teknösök, és írts ki mindent hátulról.
- tegnap 3x fél óra várakozás után végre bejutok missionra (Luxon oldalon 5 lvl15-ös teknõsbõl kell legalább egyet életben tartani) erre behal a játék (elnyomott skillek pulzálnak, valamit látok de már rég nem az történik, meg "ellenõrizzem a net szolgáltatómat")
- erre a missionra van valami trükk, hogy esetleg hencsikkel hogyan lehet megcsinálni? N/Me a karakterem, jelenleg tiszta blood skillekkel. (A guild még nem tart itt, és fizikailag elég kevés ember téblábol ezen a helyen (volt, hogy minden districtbe átmentünk), ha véletlenül fel is vesznek kell nekik még 2 monk, na arra meg pláne lehet várni...)

Carlos
Ja... 😊

Þór vígi þessi rúnar

sok sikert hozzá <#eljen>

Ha esetleg nem megy könnyen, akkor nyírj ki mindenkit az útvonalon és csak utána vedd fel az embereket... (ha egy is meghal elölrõl kell kezdeni)

ÁÁÁ, nemér! Most összeszedtem minden erõmet, hogy megpróbáljam azt a Kurzick questet amikor 3 embert kell menekíteni, erre meg 2-ig nem fogom tudni megpróbálni. Idióta maintance. ÁÁÁÁ <#banplz>

A lándzsás bantu eléggé, hmmm ötlet, de amúgy nekem tetszik. <#taps> Nekem is lenne egy ötletem. Egy droida. Tök jó lenne pl párduc alakban rohangálni, vagy átalakulni vmi kukaccá, és szétrágni mindent (utóbbi csak poén). <#crazya>

Kata
Észleled, hogy mekkora seggfej dolgok hagyják el a szádat? Akkor jó. Gyúrjál humorérzékre is, ne csak beugatásra.

[/cserf][/fülünyúl]

Ki mit gyüjt... ha valaki a dobozokat szereti... majd jól jön, ha költözöl 😛

Carlos
Inkább fanatikus. <#vigyor1>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Nem. Mert tudom, hogy nem vagyok az! <#mf2>

Þór vígi þessi rúnar