Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze nem minden esetben,. Le lehet taxizni is.
Þór vígi þessi rúnar
vagy deep? hogy lehet eljutni oda.
nem kell nevetni nem tudom.
nem nem zajosak mielõtt valaki azt mondaná 😊
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Úgy döntöttem elõször én is az alapot veszem meg és kicsit késõbb a Factions-t.
gamertag: kenobita

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
BF3: csucsorr
Eddig jól indul a nyári hõség, ismerös mondta sok gép megy tönkre ilyenkor, hát igen ti se lepõdjetek meg...
Viszlát BEG guildtagok és Szövik!
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
bár én már az uj köpeny emblémáknak is nagyon tudnék örülni
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
azért, mert karbantartás van, vagy ilyesmi.
PDT on June 21st (13:00 GMT on June 21st).
GW: Axino Hun;
Még mindig barátunk a GuildWiki.
Mert a droida az inkább artuditu. 😊
Nem kötözködésként mondtam, félre ne érts, csak akkorát kacagtam, mikor megláttam a droida kifejezést. 😊
gamertag: kenobita
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
- erre a missionra van valami trükk, hogy esetleg hencsikkel hogyan lehet megcsinálni? N/Me a karakterem, jelenleg tiszta blood skillekkel. (A guild még nem tart itt, és fizikailag elég kevés ember téblábol ezen a helyen (volt, hogy minden districtbe átmentünk), ha véletlenül fel is vesznek kell nekik még 2 monk, na arra meg pláne lehet várni...)
Ha esetleg nem megy könnyen, akkor nyírj ki mindenkit az útvonalon és csak utána vedd fel az embereket... (ha egy is meghal elölrõl kell kezdeni)
[/cserf][/fülünyúl]