Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gamertag: kenobita
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nos, tegnap megvettem a GW-t, méghozzá a Special Edition-t. Kaptam hozzá egy bonus audio cd-t, aminek a hátulján van valami info, a skill unlock-ról.
Meg van adva egy kód - amivel elvileg unlockolok (de szép szó) 7 új skill-t, stb-, és azt írja, hogy az "Edit Account" alatt tudom bevinni. Nekem azonban ez nem akart tegnap este sikerülni. <#confused>#confused> Egyszerûen nincs mód arra, hogy beírjam a kódot. Tudja valaki, hogy hogyan kell ezt megcsinálni?
Elõre is köszi a választ.
gamertag: kenobita
1. Tessék felkötni a gatyát/bugyit ennek az übereléséhez!😛
2. Szarul de büszkén tipikus esete..😄
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Be is ért mindegyik kicsi és nagy teknõs.
Csak egy tipp volt.
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
"elérési útvonal" -repair -password "jelszavad" -perfs
perfs: FPS-t, adatforgalmat mutatja
password: egyértelmû
repair: ha valami gáz lenne, akkor tudod javítani a gw.dat-ot (CD-k kellenek!)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Ezeket a faction pontokat beválthatod 5000-ével a guild közösbe a Faction transfer fickónál a Guild Hallotokban, illetve a Kurzick és Luxon fövárosban. Ha ezt teszed, figyelj oda, hogy ha luxont váltasz be, azt levonja a guildedtöl, mivel mint mondtad Kurzick szövetségben vagy. Illetve beválthatod Jadeite és Amber shardokra, (a két fövárosban a Faction Rewards fickóknál) amik az adott oldal különleges páncéljaihoz kellö ritka alapanyagok, illetöleg egyre szolídabb pénzkereseti lehetöség amennyiben eladod, mivel folyamatosan megy le az áruk.
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
- amikor guild nélkül voltam egyik frakció sem állt velem szóba, most Kurzickos szövetségben megcsináltam a Luxonos 10k-s primary mission-t és már egy ideje szóba állnak velem a luxonos kereskedõk (a Kurzickosok meg mindig õröket akarnak hívni, hiába van rajtam a szövetség palástja 😊. Úgy gondoltam, végigviszem a luxonos quest-eket (7 sima skill hiányzik még a N/Me skilljei közül, és 1 mission ugye ingyen skill pont) majd utána rágyúrok Kurzickra 😊
Még mindig barátunk a GuildWiki.
- szerencsére sikerült rendes csapatot találni 2 monkkal, így is csak 1 teknõc élte túl a dolgokat, ez a mission nagyon húzósnak tûnik hencsikkel, eleve csak 1 tüzérségi tüzet lehet kérni pedig elkelt nagyon mind a 3 (a csapat spanyol nyelvterületrõl indult, engem angol districtben vettek fel, franciában ember sem volt így német területen fejeztük be a toborzást 😊
Milyen paraméterekkel inditható a GW?
Én csak a -password -öt ismerem. Vannak még ilyenek?
Þór vígi þessi rúnar
Lorelle's Longbow
Longbow
Piercing damage: 15-28 (req. 9 Marksmanship)
Damage +15% (while Health is above 50%)
Lengthens Poison duration on foes by 33%
Armor +7 (vs physical attacks)
Spread De Love!
BF3: csucsorr
Ezt csinájátok utánunk. 😛
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Spread De Love!