Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cenobite
Alap játék special edition, igen. Tehát ez van neki a dobozára írva: Guild Wars Special Edition. <#vigyor4>

gamertag: kenobita

bardocz
ha alap jááték special edition akor nem tudom mirõl beszélsz<#idiota> nekem is van soundtrack cd-m de nekem nincs rajta kód
Zomil
az alsót már sikerült elérni csak kép nincs róla😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

cenobite
Szépjóreggelt!

Nos, tegnap megvettem a GW-t, méghozzá a Special Edition-t. Kaptam hozzá egy bonus audio cd-t, aminek a hátulján van valami info, a skill unlock-ról.
Meg van adva egy kód - amivel elvileg unlockolok (de szép szó) 7 új skill-t, stb-, és azt írja, hogy az "Edit Account" alatt tudom bevinni. Nekem azonban ez nem akart tegnap este sikerülni. <#confused> Egyszerûen nincs mód arra, hogy beírjam a kódot. Tudja valaki, hogy hogyan kell ezt megcsinálni?

Elõre is köszi a választ.

Brigadeführer
Ma.. vagyis már tegnap megvolt mindkét véglet<#hawaii>:
1. Tessék felkötni a gatyát/bugyit ennek az übereléséhez!😛

2. Szarul de büszkén tipikus esete..😄

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

cenobite
Megvan a játééééék!!! Már kõkemény 2. szinten nyomom. 😊

Zomil
lécci, lécci egy rövidke forditást a Scrible-röl 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

semmi különös, csak biztos sok meló lehet, és furcsa, hogy van aki veszi erre a fáradságot

EmThor
na ez is kécce ment el...

EmThor
boldog szülinapot lyan kyj, sok zõdet 😄

dougO
Valszeg. Miért?

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Mi úgy csináltuk meg ezt a missziót, hogy az elején nem beszéltünk a törtlökkel, hanem elkerültük õket. Elõrementünk és szépen kinyírtuk a kurzikos haderõt.
Be is ért mindegyik kicsi és nagy teknõs.

Csak egy tipp volt.
te jó ég, ezt vajon kézzel állítják össze?...

dougO
http://www.gwversus.com/browse.asp

6/20/2006 12:15:00 PM

<#vigyor2>

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Carlos
Köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

Shortcutban:
"elérési útvonal" -repair -password "jelszavad" -perfs

perfs: FPS-t, adatforgalmat mutatja
password: egyértelmû
repair: ha valami gáz lenne, akkor tudod javítani a gw.dat-ot (CD-k kellenek!)

Venom
mirejó eza paraméter egyáltalánn? 😊

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

- a shardra váltás elvitte a Kurzickos factions pontomat is (remélem a szövetségtõl ezért nem vont le pontot), de amikor 0-0 faction pontom volt, Luxon oldal még mindig szóba állt velem (azóta kaptam még Luxon pontot missionért)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Faki
Nameg ha 0-0 a feksön pontod, akkor az van hogy a szövetséges oldal még szóbaáll veled. (így vettem észre)

Brigadeführer
Nem guildfüggö, hogy melyik oldalon állnak veled szóba. Attól függ, hogy éppen melyik faction pontjából van több neked. Ha pl Kurzick factionból van több, akkor a luxonok nem kereskednek veled, és fordítva.
Ezeket a faction pontokat beválthatod 5000-ével a guild közösbe a Faction transfer fickónál a Guild Hallotokban, illetve a Kurzick és Luxon fövárosban. Ha ezt teszed, figyelj oda, hogy ha luxont váltasz be, azt levonja a guildedtöl, mivel mint mondtad Kurzick szövetségben vagy. Illetve beválthatod Jadeite és Amber shardokra, (a két fövárosban a Faction Rewards fickóknál) amik az adott oldal különleges páncéljaihoz kellö ritka alapanyagok, illetöleg egyre szolídabb pénzkereseti lehetöség amennyiben eladod, mivel folyamatosan megy le az áruk.

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

*primary mission = primary quest

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

- ha már így benne vagyok a lámaságban kérdezek még, luxon totem mire jó (vagy kinél lehet beváltani)?
- amikor guild nélkül voltam egyik frakció sem állt velem szóba, most Kurzickos szövetségben megcsináltam a Luxonos 10k-s primary mission-t és már egy ideje szóba állnak velem a luxonos kereskedõk (a Kurzickosok meg mindig õröket akarnak hívni, hiába van rajtam a szövetség palástja 😊. Úgy gondoltam, végigviszem a luxonos quest-eket (7 sima skill hiányzik még a N/Me skilljei közül, és 1 mission ugye ingyen skill pont) majd utána rágyúrok Kurzickra 😊

- sima merchantnál néztem, az mondott ennyit. Mondom, nem merült fel bennem, hogy a factionsért kapható sharddal lehet kereskedni

Valamit nagyon elnézel, rare material tradernek egyszerre 1-et lehet eladni és arra mond árat, míg a material trader 10-et vesz, de annak nem tudod eladni (vagy ha mégis, akkor sem éri meg), mert a shard az rare.

- ezt az új kasztok minor rúnáinál tapasztaltam, de az érdekes volt amikor nem tudtam egy major rúnát eladni mert nem ismeri a rúna kereskedõ az árát :/ 25g-ért persze sima kereskedõ bevette...

Carlos
Árulnak, csak hiány van belöle mindig.

Þór vígi þessi rúnar

- kereskedõ a 10-ért akar adni 1k-t nem darabjáért... azt hittem amúgy, ilyen shardot nem árulnak

Zomil
hegyedben=helyedben bocsi reggel van még<#sniffles>

Zomil
azt ajánlom nézd meg elöször mennyiért lehet az tradertöl venni😊 ez nagyon fontos egy jó ármeghatározáshoz, egyébként én a hegyedben eladnám 1k-ért a trader-nek, ugyanis átlagosan 950-ért lehet venni töle ami kb azt jelenti h 800gold körül megy el

- luxon factions-ért lehet kapni ilyen shardot (azt hiszem, armorhoz kell) annak milyen ára van? Kereskedõ 1k-t akar adni a 10db-ért eladni szeretném, én olyan 2k-t gondoltam darabjáért (10k factions-t beváltottam shardra ha már egyszer Kurzick-os vagyok)

http://gw.gamewikis.org/wiki/Gyala_Hatchery_%28Mission%29
Még mindig barátunk a GuildWiki.

- szerencsére sikerült rendes csapatot találni 2 monkkal, így is csak 1 teknõc élte túl a dolgokat, ez a mission nagyon húzósnak tûnik hencsikkel, eleve csak 1 tüzérségi tüzet lehet kérni pedig elkelt nagyon mind a 3 (a csapat spanyol nyelvterületrõl indult, engem angol districtben vettek fel, franciában ember sem volt így német területen fejeztük be a toborzást 😊

Carlos
Lámer kérdés!
Milyen paraméterekkel inditható a GW?
Én csak a -password -öt ismerem. Vannak még ilyenek?

Þór vígi þessi rúnar

Találtam egy íjat, légyszi mondjatok hozzá árat, vagy akinek kell szóljon:

Lorelle's Longbow

Longbow
Piercing damage: 15-28 (req. 9 Marksmanship)
Damage +15% (while Health is above 50%)
Lengthens Poison duration on foes by 33%
Armor +7 (vs physical attacks)

dougO
Meg lehet, de akkor valszeg az egyik skill már éppen recharge alatt lenne a kettõ ugyanolyan közül. 😊

N1ggA
az inspired hexes dolgot meg most veszem észre a képernyön 😊

Spread De Love!

N1ggA
De az én arcane echos verziómmal is meg lehet csinálni, azért gondoltam, hogy ez az, mert 2 skilled ugyanolyan volt

Spread De Love!

Najó, így jó kell legyen, ha nem, akkor elegem van! Nem szeretem a linkelést. 😄

BF3: csucsorr

Így sem jó, de nem baj, megoldom, érdemes megnézni a képet! 😄DDDD

Inkább linkelem, úgy a biztos. Katt

Ha már durvaságról volt szó.

Ezt csinájátok utánunk. 😛

dougO
*hallot boss helyett halott boss 😊

aki most fenn van lord metalz néven az nem az igazi ugye?
dougO
Majdnem. Mint az a képen látható insp hexxel szedtem le magamról a stolen speedet, elõtte pedig capture-öltem ugyanazt a hallot bosstol, woh-ot meg vittem alapból. 😊 Ha visszakerestek a forumban, kb. 3/4-ed évet (^^) volt ennél durvább skillbar is (azt nem én raktam fel). 😊 Itt az érdekesség a két ugyanolyan skill volt szvsz. 😊 Azért tettem fel.

JaSoN HuNTeR
Srácok szerintem nem hozott olyan sok ujitást a Factions...Végülis sokan ezt mondják.Meg nagyot csalodtam az Assasinba szegény csak pvpre jó<#rinya>De azért a világ az jó lett.NightFall lesz a köv. kieg elvileg.<#eljen>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

kopaszrobert
okés köszi...

GW: Axino Hun;

Azt csak unlockra, a Kurzcik és Luxon pontokat tudod a céhnek/szövetségnek adni.

kopaszrobert
Balthazar pont csak unlocra jó vagy be lehet adni valahogy a klánnak?

GW: Axino Hun;

Carlos
Hát jó...nekem mindegy. Nem értek a Mesmer-hez...

Þór vígi þessi rúnar

N1ggA
meg lehet csinálni. arcane echo (mesmer skill), majd nyomod az elite skillet, máris lesz 2-d, aztán gyorsan captureölsz egyet 😊 És 3 van.

Spread De Love!

ok probálom köszi