Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gondolom ez a két mondat kérdés akart lenni (ha tévedek, akkor ez a post storno ^^)
az elsõ kérdésedben benne van a válasz is 😊
a változás akkor észrevehetõ, ha a célpotod megnövelt védelemmel rendelkezik pl earth dmg-el szemben. ekkor lightninggal nagyobbat sebzel bele, mint earth-el.
ugyanez fodítva is igaz

Egy nyilnál mit változtat, ha earth dmg-röl lightning-dmg re változik.
Észerevehetõ valami változás.
Győri Devi
a whack a worm az a játék amikor a lyukakbol elöjön egy állat és kalapáccsal le kell csapni nem?

やられたらやり返す。倍返しだ!

bardocz
factionnal könyebb kezdeni
Én csak annyit megsúgok, hogy a 2006 edition nem tartalmazza semelyik játékot, azt olyanok vehetik, akiknek már van mihez csatlakoztatni.

Ez a legegyszerûbb

Vigyél magaddal pet skilleket meg spiriteket meg egy ijjat, NE vigyél troll-t.
és minden skillpontodat tedd a marksmanshipre, de a beast mastery-re semmit !
A tükörképednek nincs petje, nincs skill pontja, mennj hozzá közel és te az ijjaddal meg a peted agyonveritek miközben õk skill pont nélkül próbál lebaltázni.
Nekem igy kb 10 sec alatt megvolt.

Deevid
hali

Tudnátok segíteni plz? Én meg akarom venn a Guild Wars-t de nem tom melyiket kell a Guild Wars: 2006 Edition-t vagy a Guild Wars: Factions-t? <#nemtudom><#shakehead>

Basszus, ennyire ne legyünk már szerencsétlenek, picit vissza lehetne olvasni itt meg van hivatalos oldal is.

Hello! Biztosan hallottatok már arról hogy lesz Sárkány Fesztivál a Factionsben. Azt szeretném kérdezni hogy ez a fesztivál mit foglal magába, mire lehet számítani, stb.?
néhányan a guildbõl úgy gondolják, hogy az utóbbi hozzászólásom másként is értelmezhetõ, mint oltás / tréfa / vicc. <#wow1>
Ezúton szeretném közölni minden kedves érdeklõdõvel, hogy a remek társaság, a hangulat mindig oldott, feszültségtõl mentes, sõt hihetetlenül kellemes! <#love11> <#law>
(kivéve, ha félreértelmezhetõ commentet írsz az sg fórumra! <#nevetes1>)

Szóval ide veletek új tagok!
Zomil
biztos egy rajongónk 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
köszönjük a bókot....

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

hazudik.. nem is jó a társaság.
Zomil
A Feny Orzoi guild pvp guildá alakul.
Várjuk minden olyan lelkes játékos jelentkezését akik legalább 1-2 karakterosztályt nagyón jól ismernek(elitek megvannak, stb.), és megbeszélt idöpontra ott tudnának lenni a meccseken. A társaság jó😊 Tagok egy része több mint 1 éve játszik. Néhányuknak a r3 is megvan(tudom ez már nem jelent sokat😄)
Jelentkezni lehet a honlapunkon: www.hew.hu nálam: Zom Shadow, és az officereknél: Angel O F Death, Anulu Papu, Neokill Hun, Sir Artur
szerettel várunk mindenkit😊

Zom Shadow a klán leadere

N1ggA
unlockold ki kell párat nyerni elöbb random majd team arenaban

Spread De Love!

Segítsetek? Hogy tudok 8v8-at nyomni?
Hero's Ascentben az tudom! De nekem nincs rajta a térképemen! 😞
Zomil
már megoldotta 😛

Edge of Extinxtion, Muddy Terrain, Winter, Symbiosis, Natures Renewal, Winnowing, Favorable Winds, Frozen Soil & 16 marksmanship

ez az könnyen meghalt köszi újra.
probálom köszi
Zomil

trohw dirt, plauge touch, fw és néhány lövés pl. power shot, de már nagyon régen volt amikor kinyirtam szoval nem 100% 😄

Réndzsörök!
Valaki tudja milyen skillekkel lehet magamat legyözni?
EmThor
only fejfedõ lesz, shing jae monastery: 1. játékok (mint halloweenkor) 2. küldik (ezekért jár a fejfedõ)

guildwars.hu?

bardocz
ezt a sárkányos valamit valaki lefordítani úgy nagyából?csak ogy mi lesz és hogyan lehet olyan páncélt szerezni
EmThor
aztamindenit ... 😄 ez de szoros ^^

Carlos
A kép története, hogy végig vezettek a luxonok és kábé 475-nél forditottunk:

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
az korábban kijött, most jött ki utólag a prohecies, mint legújabb hír, ezért linketltem ezt, de factionös se volt asszem, szal köszönjük!

winona
nem a Factions manualra gondoltál?
ftp://ftp.guildwars.com/downloads/gwf-manual.pdf
Venom
www.guildwars.hu fórumával mi történt nemtudja valaki?

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

EmThor
kínai srákány kínaisárkááány KEEEEELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

játékok (whack a worm) + mini küldik (nyilván ezekért jár a fejfedõ) + event itemek mint anno a ajcsik meg candy cane volt !

only faction players!!

Kata
KáVégülis mindegy mi, ha jól sejtem, egy online játékban sincs "pause" mód.

[/cserf][/fülünyúl]

Faki
inkább cooperative rpg

cenobite
Jé! Ez tényleg egy MMORPG? Ne máááár! <#rolleyes>

Köszönöm a válaszokat! <#worship>

gamertag: kenobita

spatz
látom közben más is válaszolt

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

spatz
1. Nincs, viszont ha valahol megállsz ahol nincs senki, nem fognak megkeresni 😊
2. ki, lehet venni zsákot, plusz késõbb duplázó rúnát, igy lesz még 25 hely

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Zomil
1.: nincs mivel ez egy MMORPG nem pedig single playert amit bármikor megállitasz
2.: lehet venni egy 5helyes kis övtáskát és még 2 zsákot amit runával 10-esre lehet kiböviteni

cenobite
Én az alapot vettem meg elõször, és jövõ hónapban veszem a factions-t.

A #14077-ben én is megkérdeztem és ott a válasz is. Görgess oda!

cenobite
Néhány kérdés így 1 napi játék után...
1. Van e- a játékban "pause"? Kint a szabadban grasszálva, néha jól jönne. Ha options-ba, vagy térképre kapcsolok, akkor ugyanúgy tudnak támadni.
2. Ki lehet valahogy bõvíteni a hátizsákot? Tehát hogy ne csak 20 cucc férjen bele.

Elõre is köszi a választ!

Deevid
hali, segítene vki? meg akarom venni a GW-t de nem tom melyiket kel megvenni :S a GW Factionst vagy a GW 2006 Edition-t

köszi

bardocz
na akkor lehet hogy nekem sima verzió van de van benne bonusitem key
Carlos
Azért ne keverjük a Spetial Edition-t a Collector's Edition-el. Esetleg a sima verzióval.

Þór vígi þessi rúnar

többek közt a Star Wars Galaxies ban is ilyen van

bardocz
ez milyen lenne:
ház ahova be tudsz rakni cuccokat aukcióra mondasz egy kezdõ árat és lehet rá licitálni egy hétig és után nem kell cserélni azzal aki megvette hanem neki rögtön megy az item neked meg rögtön megy a pénz
lehet mondani egy árat amiért rögtön el lehet vinni

nem kéne azzal vacakolni hogy WTS:valami
bardocz
nekem nem ilyen a doboz.szépen nézõ necro néni van rajta de nincs rá írva hogy special edition+bonusitemek is vannak+soundtrack cd de nincs rajta kód
cenobite
Köszi az infot!

A special edition soundtrack cd hátoldalán van az unlock code, azt hozzá kell adni a game hoz (add key menüpont) és már megy is de csak a plussz zene ami jo a pvp unlock skillek meg cucccok fölöslegesek szerintem mert néhány mérközéssel is tudod öket unlockolni.

&#23554;&#29992;&#12450;&#12480;&#12503;&#12479;

cenobite

Ott van alul, hogy "Code, for unlocking...."

Na, ez nem mûxik.