Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az elsõ kérdésedben benne van a válasz is 😊
a változás akkor észrevehetõ, ha a célpotod megnövelt védelemmel rendelkezik pl earth dmg-el szemben. ekkor lightninggal nagyobbat sebzel bele, mint earth-el.
ugyanez fodítva is igaz
Észerevehetõ valami változás.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Vigyél magaddal pet skilleket meg spiriteket meg egy ijjat, NE vigyél troll-t.
és minden skillpontodat tedd a marksmanshipre, de a beast mastery-re semmit !
A tükörképednek nincs petje, nincs skill pontja, mennj hozzá közel és te az ijjaddal meg a peted agyonveritek miközben õk skill pont nélkül próbál lebaltázni.
Nekem igy kb 10 sec alatt megvolt.
Tudnátok segíteni plz? Én meg akarom venn a Guild Wars-t de nem tom melyiket kell a Guild Wars: 2006 Edition-t vagy a Guild Wars: Factions-t? <#nemtudom>#nemtudom><#shakehead>#shakehead>
Ezúton szeretném közölni minden kedves érdeklõdõvel, hogy a
(kivéve, ha félreértelmezhetõ commentet írsz az sg fórumra! <#nevetes1>#nevetes1>)
Szóval ide veletek új tagok!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Várjuk minden olyan lelkes játékos jelentkezését akik legalább 1-2 karakterosztályt nagyón jól ismernek(elitek megvannak, stb.), és megbeszélt idöpontra ott tudnának lenni a meccseken. A társaság jó😊 Tagok egy része több mint 1 éve játszik. Néhányuknak a r3 is megvan(tudom ez már nem jelent sokat😄)
Jelentkezni lehet a honlapunkon: www.hew.hu nálam: Zom Shadow, és az officereknél: Angel O F Death, Anulu Papu, Neokill Hun, Sir Artur
szerettel várunk mindenkit😊
Zom Shadow a
Hero's Ascentben az tudom! De nekem nincs rajta a térképemen! 😞
trohw dirt, plauge touch, fw és néhány lövés pl. power shot, de már nagyon régen volt amikor kinyirtam szoval nem 100% 😄
Valaki tudja milyen skillekkel lehet magamat legyözni?
Þór vígi þessi rúnar
ftp://ftp.guildwars.com/downloads/gwf-manual.pdf
http://www.spore.com/view/profile/Venompapa
játékok (whack a worm) + mini küldik (nyilván ezekért jár a fejfedõ) + event itemek mint anno a ajcsik meg candy cane volt !
only faction players!!
[/cserf][/fülünyúl]
Köszönöm a válaszokat! <#worship>#worship>
gamertag: kenobita
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
2. ki, lehet venni zsákot, plusz késõbb duplázó rúnát, igy lesz még 25 hely
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
2.: lehet venni egy 5helyes kis övtáskát és még 2 zsákot amit runával 10-esre lehet kiböviteni
A #14077-ben én is megkérdeztem és ott a válasz is. Görgess oda!
1. Van e- a játékban "pause"? Kint a szabadban grasszálva, néha jól jönne. Ha options-ba, vagy térképre kapcsolok, akkor ugyanúgy tudnak támadni.
2. Ki lehet valahogy bõvíteni a hátizsákot? Tehát hogy ne csak 20 cucc férjen bele.
Elõre is köszi a választ!
köszi
Þór vígi þessi rúnar
ház ahova be tudsz rakni cuccokat aukcióra mondasz egy kezdõ árat és lehet rá licitálni egy hétig és után nem kell cserélni azzal aki megvette hanem neki rögtön megy az item neked meg rögtön megy a pénz
lehet mondani egy árat amiért rögtön el lehet vinni
nem kéne azzal vacakolni hogy WTS:valami
専用アダプタ