Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden csapat kap 64 random skill-kártyát hogy felépíthessék a csapatukat. Miután eldöntötték hogy milyen buildet és skilleket használnak, 8 kiválasztott kártyát letesznek az asztalra a gépükhöz és ezen skillek alapján állítják össze a karaktereiket. Aztán jöhet a harc. Minden meccs 2-3 mérkõzésbõl áll és kb 20 percig tart. A gyõztes csapat 3 pontot kap és tovább játszhat, a vesztes csapat pedig megfogja a kártyáit és ellépnek az asztaluktól.
Felelõséget nem garantálok, hogy jól fordítottam 😊
Ezen a GW-s versenyen meg úgy lesz, hogy a 4 fõs csapat kap 64 véletlenszerû skillkártyát a GW-bõl, és ezekbõl kell 8-at kiválasztani a játékosoknak, majd utána, csak ezeket a skilleket használva megcsinálni a karaktereket a játékban. Azután egy 3 meccsbõl 2 nyertig tartó öldöklés következik egy kb. 20 perces játszámában és a gyõztes tobábbjut 3 ponttal, a vesztes egy pontot kap és kártyástól mehet a levesbe, de még késõbb lesz lehetõségük játékra egy másik selejtezõben. A selejtezõ szakaszok végén a legtöbb pontot elért csapat továbbjut az elõdöntõbe. Az 1-8. helyet elért csapatok kapnak díjakat. Kb. ennyi, nem szó szerint és nem pontosan fordítottam, csak megpróbáltam megérteni és leírni<#vigyor2>#vigyor2>
Nefürgyé le!
Ha jól értem ez vmi kártyajáték de gépen...vki le tudná fordítani, aki jobb angolból? (Emthor? 😄) Még nem sikerült megfelelõ fordítást találnom arra h sealed play 😊.
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
GTFO pls. kthnxbye.
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Komoly kis öszefoglaló a hétvégére, ha jól tudom nincs olyan magyar guild perpill, aki tervezi, hogy elindul, ha mégsem így van szóljatok!! 😊
Þór vígi þessi rúnar
nem régen esett ez a staff FoW-ban 😄 eléggé univerzális 😊
Saint of Underworld N/Me
gamertag: kenobita
Szted meg akarta venni valaki? 😄DDD
Persze lehet jó a drop, de inkább csak annak, aki hajlandó hosszabb idön át WTS árulni a holmiját. A magamfajta tolja a dropot a kereskedönek.
GW: Dor Von Hun [HD]
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Olyan kérdésem lenne hogy azon agyalok érdemes -e kulcsokat venni. Ugyanis a kulcs mindig többe kerül mint ami esik a ládából!
Vagy csak nekem van ilyen szerencsém?
PL van 6 arany staffom, 150-250 gold értékben. Egy kulcs meg 450! 😄 Szóval nem nagy biznisz sztem. MEgvenni meg senki nem veszi meg! 😄DDD
Igazam van vagy csak én csinálok valamit bénán?
Köszi a helpet!
Ha van nektek kilenc, akkor fényképezd le az inventory-ban lévö kilencet és vidd rá a kurzort az egyikre, aminek értelmes értékei vannak.
Þór vígi þessi rúnar
Javaslom az interface-t is fényképezd le a kardod adataival 😛
Nekem volt egy 15-22-es lila, de a kutyának se kellett... igaz csak +14% damage-ja volt. Lehet, hogy nem hirdettem elég kitartóan, vagy azt hitték, 100K+XYZ ektót kérnék érte, aztán végül odaadtam klántársnak ajándékba.
Saint of Underworld N/Me
xtremepvefarmer: ki csinál ilyen névvel felhasználót... ^^ egyébként köszi az infót (bocs a kétkedésért, de nem hiszem, hogy tényleg igaz... ha meg tévedek, akkor sok sikert a farmoláshoz)
- pontosítok:
-- pve karakter esetén a pve karakter által megszerzett skill-eket látod
-- pvp karakter esetén az addig (tetszõleges karakterrel és tetszõleges módon) unlock-olt skill-eket látod
- K betûvel megnyitod az addig unlockolt skillek listáját, majd a kívántad megfogva lehúzod a skill barodra
- a fenti 2 esetet próbáltam egyben megfogalmazni, bocsánat ha félreérthetõ voltam
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Azért írok, mert találtam egy véleményem szerint Bug-os farmhelyet Tyriaban. Az egyik update feltehetõen elrontotta a dropp ratet ugyanis 3 crystalline sword esett MOB-ból!! ( A crystalline elvileg csak ládából esne ) A sword az egyik legritkább cumó a játékban, és a legrosszabb darabokat is 400k ért lehet eladni.
A lényeg az hogy Snake Dance-ben minden MOB-ot le kell ölni, nekem kb 30 menetbõl esett 1 crystalline, már 1 hete azt farmoljuk guildesen és már a csapatnak 9 sword esett.

Biztos valamikor régen szerezhetted és nem emlékszel már rá.
És jól tudjuk, hogy unlock által nem kapja meg a pve karakter az elitet, csak a pvp.
Ha Priest of Balthazarnál unlockolok egy elitet, akkor az is számít title-höz?
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
- pvp részben a balthazar pontokból is meg tudod venni a fentieket, de azokat csak pvp karakter fogja tudni használni
- a pvp karakter létrehozásakor az attrib. pontok kiosztása után célszerû fegyvert választani, ugyanis csak azok a fegyverek fognak megjelenni, amelyeknek megfelelõ számú pont ki van osztva. Az attrib. pontokat bármikor újra tudod osztani, de a ruhát (armor), a benne levõ rúnákat valamint a pvp fegyvert nem tudod változtatni (kereskedõtõl vett rúnával felül tudod 'írni' a meglevõt, de ez nem gazdaságos)
- pvp karakternél célszerû lehet 2 féle pvp fegyvert megadni (F1 és F2 az alapértelemezett gyorsbillentyûjük)
- a pvp karakter skill pontját (ha véletlenül összejönne) sajnos nem tudod elkölteni (tehát a karakter törlése és újra létrehozása kifejezetten ajánlott egy-egy szükséges és idõközben unlock-olt rúna vagy fegyver upgrade esetén, mivel ezeket máshogy nem fogod tudni felhasználni)
- 10000 factions pont után a további pontok elvesznek (ezt H betüvel tudod megnézni a megfelelõ fülön)