Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atisz
Elõször jó lenne a hibákat kijavítani, aztán tényleg vmi innovatív dolgot belecsempészni, mert ez a kieg (annak ellenére hogy jó kritikákat kapott) csapnivaló.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Szimpatikus és igaznak tûnik amit írsz. Egy guild (jó) vezetése nagy feladat, ezért is oszlattam fel a régi guildemet.
Nekem is az a gondom hogy a régi emberek közül nagyon keveset látok már (ráadásul azok közül is elég sok az akit nem szívesen) az újakkal meg nem tudok olyan szinten játszani.
Így maradnak a külföldi csapatok illetve az iway, már ha rászánom magam hogy fellépjek. Remélem holnap összejön egy csapat HA-be.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Akkor itt leírom, hogy miért is történt, ami történt.
Még jó volt, amíg normális gvg csapat volt, aztán egyesek elmentek erre-arra (egy részük azóta se nézett be) és késõbb új gvg csapat lett új tagokkal nélkülem, mondjuk ezt nem értem, mert velem nem dumált senki errõl, pedig hajlandó lettem volna játszani.
Amikor kellett ember, akkor se én mentem, ezt már végképp nem értettem, aztán még újabb emberek felvétele, mert miért ne vegyük be õket (ráadásul ezekkel vita is alakult ki, hogy miért is vettük fel õket, ha nem is kellenek gvg-re).
Ezek után persze, hogy inkább lelép az ember, hiába volt jó játszani egyesekkel, ha azok már nem tartanak igényt a tudására.

conjurer: mindenkinek kell egy kis szünet, nekem is jól jött a fentebb leírt miatt, de sajnos egyeseknek annyira elegük van belõle, hogy inkább áttérnek wowozni vagy valami másra és emiatt esik szét a céh, ez történik IL-ben is, céhvezetõ wowozik, aztán ha végez akkor lehet gvgzni (én nem vagyok hajlandó másokhoz igazodni és este elkezdeni gvgzni ilyen marhaságok miatt).
Az tény hogy kell valamit csinálni, de normális alfateszterek kellenek, nem ilyenek mint a fentebb említett illetõ, hogy teljesen mással játszik és le se szarja, hogy miket mondunk neki a játékkal kapcsolatban (számtalanszor beszéltem szükséges változtatásokról, de tutira nem figyelt, mert NEM érdekli a játék).

Zomil
naja vmi ujdonság kijöhetne már

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Remélem sürgõsen csinálnak vmit a gw-vel, mert jelenlegi állapota nem sok jóra vezet 😞 Már sokan említették a guildben, hogy "eladom az accountom" "tartok 1 kis szünetet" etc, ha ez így folytatódik, nem tudom, hogy hány játékos marad meg a GW-nél.

Atisz
Ezt hogy érted? Te voltál a konfliktus forrás?

cenobite
Köszi!

gamertag: kenobita

nem tudok rola , hogy ilyesmit meglehetne tenni a jatekban, elobb kellett volna gondolnod ra sztem :]

Saint of Underworld N/Me

cenobite
A nevemet meg tudom változtatni a játékban (pl. elé/mögé tenni a HUN jelzõt, vagy a céh rövidítést)? Ha igen hol?

Köszönöm a tanácsodat! Megpróbálok még 1-2 vagy több kasztot megismerni, és maradok a régi klánomban...

Egyrészt: egyféle karakter való játszására alkalmas embert nem is igazán vesznek fel, mert a pvp/gvg nem abból áll hogy csak egy dologgal tudsz játszani.

Másrészt: egy jó céhben már összeszokott emberek vannak, vagyis nincs szükségük új emberekre, max tapasztalt embereket vesznek be, akik sokféle karakterrel tudnak játszani.

Harmadrészt: minden magyar céhnek megvannak a saját problémái, javaslom az önállóságot (szóval maradj a haveri céhben, ha jól érzed ott magad), mert csak akkor jössz rá, hogy a volt céhedben lévõket mennyire ismerted ki.

Saját vélemény: Amíg normális céhem volt, addig minden jó volt, utána ...
A kilépésem után sokkal jobb már, nincs az a feszültség, ami mindig is zavart.

Ok. De én akkor is kiváncsi vagyok ki melyiktet tartja híresnek vagy nagynak.

GW: Dor Von Hun [HD]

magyar viszonylatban 😉

Mind1, csak gondoltam megkérdezem, hogy van-e valahol tagfelvéltel, de nem baj, valahogy csak össze fog állni a Guild, amiben vagyok...

Nagy és híres?? Mondasz náhány pédát? Kivácsi vagyok kik ezek...<#nemtudom>

GW: Dor Von Hun [HD]

R34N
kár. pedig ha ugy maradt volna akkor rengeteget érne 😛

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

dougO
Nah most elkövettem azt a hibát, h elõbb néztem meg az SG-t, mint a hivatalos oldalt, sebaj. 😊
Huhh, itt nagyon nagy faction farm lesz. 😊)) Meg nagyon kocka hétvége.^^
Akik már eddig is guesteltek az XP-ben számíthatnak a hétvége folyamán meghívásra. 😊 Legyetek online! Akinek még nincs meg az MSNje az küldje el privát üzenetben pls, h ott is tudjak szólni. 😊) Vagy ha van xfire az is joo. 😊
Ha pedig az XP épp nem gvgzik, én is szívesen megyek megfelelõ szintû csapatba guestnek, ha megtiszteltek a bizalmatokkal. 😊

Már nincs 24 óra a kezdésig, prepare!!! 😊

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

oh,sry

Ne keverjük már most a dolgot, csak gvg-re vonatkozik.

Krezga
Nálam tökéletes. Az ön készülékében van a hiba.
Sziasztok😊

Érdeklõdnék, hogy csak nálam rossz a GW, vagy másnál sem jön be?

[Hungarian Kretens] Leader a WOWban - Snowi néven

14-17-ig duplázós nap pvpben, dupla balthazar pont jár az ölésekért és nyerésekért!

Hammer-es Warrior/Monk-om számára van valahol tagfelvétel valamelyik híresebb, nagyobb Guild-be? Nem szívesen hagyom ott a mostani klánomat mert jó fejek vannak ott, de kevesen is vagyunk, meg sokan még nem tolták végig a játékot.

nem Miss Lauranna (Miss Crysania)a leaderünk, Gubben officer
jaja az infuse-erünknek már csak nyolcad élete volt, annyiszor próbálta megmenteni a csávót ^^ õt meg senki nem gyógyította 😊

dougO
Test Gubben a leader ugye?
Igen feltünt h van convert. 😊))
Azért az életcsíkok ugy hullámoztak mint Balaton a nyári viharban. 😄 Volt olyan h 3.-ra spike-oltuk le az illetõt folyamatos spike-ban. 😄

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Atisz
Lol, a hõs még mindig tud a lépcsõrõl foglalni? Amíg ilyen hibák benne maradnak a játékban, addig sztem kiegészítõket sem kéne kiadni... <#szomoru1>

^^

a sárga keret körülötte arra utal, hogy elite ugye? mert hát ez a legújabb, és egyetlen Mario!

cenobite
Igen, tényleg, köszi! Kiléptem-beléptem, és mostmár jó. 😊

francokat, az a legújabb minipet, és nem a kép hanem a szöveg a bugos. megveszem a Mario minipetedet 50k-ért! 😄D

- 'under construction' vagyis 'fejlesztés alatt' szokott lenni hasonló kép, én arra tippelek, hogy belépéskor nem hagytad, hogy minden apróságot letöltsön a gw és a semmi helyett inkább ezt a képet adja

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Matt07
Köszi Tusy!
Akkor a GW-ért csak a játék árát kell kifizetni és utána nem kell.
Kösz a segítséget!

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

cenobite
Itt ugyebár elvileg egy kardnak kellene lennie.

cenobite
Meg tudja valaki mondani, mi ez a kis Mario-szerûség???

- pve-ben jobb a wow (inkább több lehetõség van benne, +szakmák, insták, ûber cuccok ha épp ez vonz) viszont fizetõs
- pvp-ben jobb a gw és nem kell utána fizetni legfeljebb a kiegészítõnek hívott teljes játékért
_szerintem_

- volt wow-os guild-em volt vezetõje szerint "a wow a farmolásról szól". Ha eléred lvl60-at akkor instance-be nem érdemes úgy nekiindulnod, hogy 3 óránál kevesebb idõd van rá (én konkrétan ezért hagytam abba és tértem vissza a gw-hoz)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Carlos
Lámer kérdés!
Egy GW-s topikban a GW-sek nem fogják azt mondani, hogy a WoW a jobb!

Þór vígi þessi rúnar

Matt07
Hy All!
Lenne egy-két kérdésem.Szerintetek meik jobb a Guild Wars vagy a a Wow?
A Guild Warsért kell fizetni két havonta mint a wow-ért?

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

jaja. fõleg az eleje volt vicces számunkra, mikor a leaderünk nyomta:
-junkie, nyomass rá expel hexest, mikor jön a spike.
junkie: nincs expel, kivettük.
-*!$#&>@@!!, jó, jó, akkor majd tangsa convert hex-t légyszi
én: nincs nálam, az a másik build
-*!$#&>@@!!
😄D aztán véletlenül szerencsére mégis akadt egy convertünk ^^

ez hányszor lesz még?

a Priest Of Balthazar-nál unlockolt skilleket csak PvP only karakterek használhatják, függetlenül attól megyik karaktereddel váltottad ki
nem tud senki se segíteni?: már unlockoltam 2 skill-t is, de ha megnyomom a K-t akkor nincsenek ott csak a kari alap skilljei. Lehet hogy az a baj hogy Factionom van? Légyszi segítsetek!!!!! Elõre is köszi.
Carlos
Szerintem is!

Þór vígi þessi rúnar

Krezga
Köszi szépen!
Látom frissítették a listát... de érzésem szerint ebezekbõl az árakból még 5k-t lehet minuszolni.
Krezga
Én még voltam egy kamigawa versenyen, de minden új kiadásból veszek egyet csak érdekességképpen, és mi is elég sokszor összeülünk még játszani haverokkal, de már nuku verszeny. Bocsi az offért, nem lesz több.

Valaki meg tudja mondani, hogy ilyen miniature creaturák árai fent vannak-e valahol a neten? Vagy valaki tudja fejbõl a necroid horseman árát?
Aha, az itteni guildünkbõl többen is játszottunk Magicet, de aztán olyan iramban kezdtek kijönni a kiegészítõk, meg az új paklik, hogy nem bírtam tartani a lépést, valahol a Mirage/Visions/Weatherlight korszakban maradtam le. Szoktunk még néha-néha összeülni és akkor pár meccset a régi lapokkal letolunk így sör, bor, pálinka mellett, de a versenyzés az már a múlté. Ja, bocs, ez off <#duma>

Nefürgyé le!

Carlos
Hydra 35-50 körül van.
A Guardian valamivel kevesebb.

Þór vígi þessi rúnar

dougO
Sziasztok!

Köszi a fordítást, lényegében értettem, csak a sealed play nem volt tiszta, de mostmár vágom, én régen M*K-t játszottam. 😉
Mit mondjak..szívesen ott lennék! 😊

Dávid: Egész érdekesen alakult a tegnapi meccsünk, kár h egy emberünk kiesett. 😞

Krezga
😄 Te is játszottál a Magic-el? Dejó😊
Sziasztok😊

Szülinapomra kaptam egy Miniature Temple Guardian-t, és egy Miniature Hydra-t! Nem tudja véletlen Valaki, hogy most mennyi az árfolyama? Elöre is köszi a válaszokat😊

Kezdőláma:D A gyógyító vigyázza utatokat:)