Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZEG007
Az egyetlen ember aki folyton menstruál az te vagy

Nem értem mit pattogsz, lehiggadhatnál végre.
Ha mindenképpen hibáztatni akarsz, akkor valami ésszerûbb dologgal próbálkozz.
Én legalább komolyan foglalkoztam az oldallal, amíg volt kedvem hozzá, szóval ne szólj bele olyanba, amihez neked semmi közöd.

Atisz
Tényleg milyen szép lett a guildwars.hu, csak kár hogy törlõdött a regisztrációm...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Ez azért nincs így, mert mivel a GW a pvp-rõl szól ennek alapján akár állandó vitaforrás is lehetne. Pedig nem az csak bizonyos elemek teszik azzá.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Nem az IL-rõl beszéltem, hanem általában. No mind1, visszanézek pár nap múlva, hátha elcsitult a flame. 😊
SZEG007
Ez a guild alapbol pvp guildnek indult szoval ne beszélj baromságokat.

SZEG007
Megkérdezte valaki a forumozokat hogy akarnake uj felületet? NEM!
Az akkori forum teljesen jo volt, az egészre nem került volna sor ha neked, nem jut az eszedbe az egész uj motor, és igazadvan abban hogy kukac IS elitélhetö a dologban, hiszen neki meg nem kellet volna változtatnia az egészen amig nincs megkérdezve a forum közösség.

Tusy: egyes guildeken belül lehet róla beszélni, de egyébként nem hiszem.
Én úgy vettem észre (emlékezz, nálunk is ez volt, mikor még TMT-s voltál), hogy akkor következik be törés egy guild életében (lehet ez külföldön nem így van, nem tudom), mikor elkezdenek "komolyabban" foglalkozni pvpvel. Nagyobb nyomás, stb...ez felszínre hozza a bajokat. Persze vannak egyébként is hullámvölgyek, mikor nincs az embernek kedve játszani, ez normális és elmúlik jó esetben 😊
Qkac úgy látszik ferdíti a dolgokat rendesen, hogy magát védje.
Én mondtam, hogy majd jó lenne egy új fórum és nem kértem hogy rögtön csinálja is meg, de õ meg lelkesen felrakta a mostanit anélkül hogy adatbázsit mentett volna.
Ha ehhez képest mást mond, az hazugság.

Szerintem ideje lenne, ha elbeszélgetnél a kedves céhvezetõddel normálisan, mielõtt bármi marhasággal is megvádolsz.

SZEG007
azt tudom, hogy az a modositás ami ferkerült az oldalra azért is te rinyáltál Qkacnak, és végül amiatt törlödött az egész

- amúgy hol tart ma a magyar GW-s közösség? Lehet egyáltalán közösségrõl beszélni?

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Atisz
Egyáltalán nem. A konfliktus keresõ emberek miatt...

Jaj ne, ilyen marhaságot, ÉN csináltam az oldalt nagyrészt (Hellx már rég feladta, max designt megcsinálja, Solon se csinált semmit), kijavítottam rengeteg hibát és persze hogy a saját dolgaimat inkább leszedem, minthogy az engedélyem nélkül fentmaradjon ha a kedves webmester bekattan.
Fórumot meg Qkac cseszte el, ami ott történt azt megbeszéltem vele, ennyi.

Igazad van, aki hülye annak képtelenség elmagyarázni, hogy miért is hülye.

SZEG007
Az meg az év poénja hogy mindenféle leaderséget, meg forum jogokat követelgetsz, majd mikor megkaptad elkezdesz fenyegetözni hogy törlöd az egész GW.hu-t....

SZEG007
Nem kezdtünk el rinyálni kukacnak, nem ugy mint te, mi páran rájüttünk, hogy elvesztette a motiváciot a játékban, és megtettük a lépéseket egy uj guild irányába Azzal hogy te cseszegeted, nem értél el semmit, mert ha egyszer nincs kedve játszani akkor nincs

Fiúk, a személyeskedést nem egy public fórumon kéne. Sajnos pont az ilyen flame-ek miatt (is) tart ott a magyar GW-s közösség, ahol.
Hát, ez meg a legdurvább amikor a tagok nem tudják elmondani hogy mivel lehetne jobb a guild. Vagy esetleg tanácsot nem mernek adni a vezetõségnek...
A vezetõnek talpat nyalni?? LOL!

GW: Dor Von Hun [HD]

Nem játszottam jól? Ez valami oltári nagy baromság.
Az lehet hogy idõvel romlott a teljesítményem, mert nem játszhattam az elõbb leírtak miatt.
És ha már itt tartunk, hogy kit mennyire ismer, az tényleg gáz, hogy egyesek a céhbõl mennyire szánalmasan viselkedtek és én voltam az aki ezt szóvá tette (mert én meg mertem tenni, nem úgy mint a többiek hogy kussoltak végig és magukba tartották), szóval te csak maradj csöndben.

SZEG007
nicsak miután mindenki szarik a rinyálásodra egy nyilvános forumon üritesz tovább?
A másik szerinted mért nem kerültél be a csapatba? Nem szereztél be egy mikrofont ami a minimum, hogy résztvegyél a játékba, és nem is játszottál jol(ez nem csak Qkac véleménye volt)
Szerinted nekünk tetszett amikor WoW, vagy CS miatt nem volt gvg, hát meg kell mondjam hogy nem, és ezért is kezdtünk uj csapatott.
Arrol meg hogy ki mennyire ismer kit szerintem nem is kéne dumálnod azokután ami a guildben történt...

És ez pontosan mit jelent, mert nem vagyok valami jó angolból? <#miaz>

IL-ben ez úgy történt, hogy aki alkalmazkodott a céhvezetõhöz, az officer lett (aka talpnyaló), ezzel bebiztosítva magát és ment wowozni.

Azok a guildek amik azért alakulnak hogy: nehogy már ne én legyek a "góré" azok nem sokáig élnek. A másik meg az a fajta guild ahol az emberek egy klánba vannak de nem együtt játszanak, mert nem segítenek egymásnak vagy mert más az érdeklõdésük vagy esetleg nincs szervezett dolog.
A régi guildek felélesztéséhez néha kell egy-két új off. akiknek meg van még a lelkesedésük és megprobálják feldobni a dolgokat. Sterintem...

GW: Dor Von Hun [HD]

SZEG007
aki még nem tudná a radioitg -n van egy GW-vel foglalkozo müsor a Weapon of Choice
it a link a két legutobbi adáshoz:
WoC40 az adásban beszélgetnek Izzy-vel az arenanet skillbalancerével
WoC41 az adásban arrol dumálnak betelefonálokkal, hogy mért is annyira jok a koreaiak, az adás végén betelefonál a WM-es Jang is akitöl megtudhatunk némi insider infot a koreai játékstilusrol

akit estleg érdekelnek a korábbi adások itt a link:
http://bringbacktherifts.net/phpbb2/viewtopic.php?t=220

Zomil
jah és megnehezitették a smite-ot is: "Air of Enchantment: added a minimum 1 Energy cost; increased recharge time to 8 seconds."

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
"Updated Warrior Ascalon and Knight's armor sets so that the damage reduction applies only when the corresponding location of the body is struck. The damage reduction applies only to physical damage, and the amount of reduced damage was increased from 2 to 3.
"
hoppááá

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
Ok!

Þór vígi þessi rúnar

Tombi
Szasztok Guild Társak !
Sajnos a Gariba beadott gépem alkatrészeit nem tudták potolni, ezért levásárolhatom az árukat ! Kedd-re érkezik a P4-es konfigom x1600pro-val !!!
Jövõ héten visszatérek 😊)

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Krezga
😄 de gonosz vagy😊
csak azért mondtam, hogy irigykedjél 😛

- sztem nem ugyanarról beszélünk. Én nem akarok kilépni a guild-bõl egy másik guild kedvéért, mindössze a hétvégi eseményre (event) való tekintettel kipróbálnám azt, de mint írtam ez guild (meg talán a szövetségünk) keretein belül ez necces kissé így érdeklõdtem alternatív lehetõségek iránt

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

cenobite
Köszi a választ!

gamertag: kenobita

Délutáni idöközönként 10-20 közötti online taglátszám van, de most már válogatunk, kit veszünk fel 😛 A káromkodós, tirpák emberekböl kicsit elegünk lett.

Igen, mivel factionos városban tudod a storage-t megvenni.

cenobite
A Xunlai Agent-es materials frissítés csak Factions-ösöknek elérhetõ?

- mi ez a material bigyó? Olyan mint a zsákok kibõvítése, csak a ládára?

- mivel guild-emben egyszerre 6-nál több tagot még nem láttam online így érdeklõdnék, hogy van-e valahol olyan hely (neten, TS-n, ingame, stb.) ahol esetleg össze lehet jönni egy-egy csapatnak (tegnap pl. 2 szövetségen kívüli magyarral is sikerült véletlenül közösen q-re menni 😊

Kainengben és Monasteryben vehetitek a material bigyót 50 aranyért!

csúcs ^^

látom már, visszaszivtam 😛

hogy lehet, hogy én nem látom? csak item storage fül van a storage-mban...

dougO
Az elsõ gonosz napocskás igazi tehetségre utal (ki a múzsád?), míg a második õskori ihletésû érzésem szerint koppintás a Pöttyös utcai óvodából, ahonnan fizetett kémeid (megvesztegetés alapja: plusz egy kakaó/hét és általában nem a kenyér sarkát kapják, hanem az un. harmonika szenyót 😄) nyomatják az infót a legujabb trendekrõl...igen ez már az ipari kémkedés határait súrolja. 😄 😉

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

EmThor
volt frissítés megvan a xunlai agent-ben a crafting materialos dolog, be lehet pakolni a nyersanyagot!!!

dougO
Én sem ismerek ilyen magyar céhet, de ez nem azt jelenti, h nem lehet elidnulni. 😊

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Igen, sajnos sok lelkes klánalapitó van, ezek általában nem soká életképesek. Elöbb el kéne gondolkodniuk, mi az ami nem jó a klánjukban, ami miatt sajátot szeretnének, majd megpróbálni változtatni rajta, beszélni róla a többiekkel. De amig a saját (akár kétfõs) klán hatalmi szimbólumot jelent egyeseknek, sajnos lesz ilyen is.

cenobite
Nekem valamelyik nap volt érdekes esetem. Egy srác kérdezte, hogy akarok -e csatlakozni frissen alapított guild-jéhez. Mondtam, hogy még gondolkodom, mert lehet, hogy van másik lehetõség is. Mondta, hogy o.k., majd fél perc múlva már láttam hogy rohangál és írja a chat-box-ba, hogy "légyszi, légyszi valaki adjon már pénzt, mert kell a guild hall-hoz." <#wow3>
Szerintetek beléptem?

Kata
Szépek. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Nem baj, azért majd próbálkozunk.<#vigyor2>

Nefürgyé le!

A Hódos köpenyen felbuzdulva én is készítettem két képet cape-ekrõl<#idiota>
Egyik

Másik

Nem ismerek olyan magyar céhet, akinek esélye lenne 4. szezonban.
Ahhoz tudni kéne játszani, szóval mirõl beszélünk?

dougO
Igen ezek hasznosak lennének..sõt ami már nagyon hiányzik az a pvp premade mentési lehetõség 😊 elkészíted, lemented amikor kell betöltöd és mehet a játék...sok félórát (+1 meccs naponta 😄) takaríthatna meg. 😊

Amugy meg az opent event itt mindenkinek smafu? 😄

Én mindenképp javasolnék weaponset szerûen (városban) változtatható skillbart. Sztem rengetegen vannak úgy vele, hogy ha épp más építésre van szüksége, akkor nem szivesen áll neki skilleket pakolgatni. Vagy ha már indulna a csapat, de a monk még skilleket csereberél... ma is 4szer pakoltam át a warriorom skillbar-jat. Egy klántársnak segítettem... futottam, questeltünk, megint futottam, megint qest. Persze ez ennyiszer jelentett attrib + skill pakolászást.

Ezért gondoltam, hogy marha nagy könnyítés lenne, ha beraknának még 2-3 skillbar-t, és egyetlen gombnyomással át lehetne váltani healer-röl boon prot-ra, runer-röl fighter-re, barrage-röl toucher-re, stb stb stb...

És ha már itt tartunk: armor-ból is lehetne 2 set legalább. A monkomnál pl mindig ott pihen az 55 hp armor, a warrioromnál is van egy gladiator és egy knight... szal ezzel is helyet + idöt lehetne megspórolni.

Ezeket nem én találtam ki, más rpg-kben régóta léteznek, vszinüleg nem hiába. Ha már csak a több skillbar megvalósulna, én annak is nagyon örülnék...