Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha mindenképpen hibáztatni akarsz, akkor valami ésszerûbb dologgal próbálkozz.
Én legalább komolyan foglalkoztam az oldallal, amíg volt kedvem hozzá, szóval ne szólj bele olyanba, amihez neked semmi közöd.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Az akkori forum teljesen jo volt, az egészre nem került volna sor ha neked, nem jut az eszedbe az egész uj motor, és igazadvan abban hogy kukac IS elitélhetö a dologban, hiszen neki meg nem kellet volna változtatnia az egészen amig nincs megkérdezve a forum közösség.
Én úgy vettem észre (emlékezz, nálunk is ez volt, mikor még TMT-s voltál), hogy akkor következik be törés egy guild életében (lehet ez külföldön nem így van, nem tudom), mikor elkezdenek "komolyabban" foglalkozni pvpvel. Nagyobb nyomás, stb...ez felszínre hozza a bajokat. Persze vannak egyébként is hullámvölgyek, mikor nincs az embernek kedve játszani, ez normális és elmúlik jó esetben 😊
Én mondtam, hogy majd jó lenne egy új fórum és nem kértem hogy rögtön csinálja is meg, de õ meg lelkesen felrakta a mostanit anélkül hogy adatbázsit mentett volna.
Ha ehhez képest mást mond, az hazugság.
Szerintem ideje lenne, ha elbeszélgetnél a kedves céhvezetõddel normálisan, mielõtt bármi marhasággal is megvádolsz.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Fórumot meg Qkac cseszte el, ami ott történt azt megbeszéltem vele, ennyi.
A vezetõnek talpat nyalni?? LOL!
GW: Dor Von Hun [HD]
Az lehet hogy idõvel romlott a teljesítményem, mert nem játszhattam az elõbb leírtak miatt.
És ha már itt tartunk, hogy kit mennyire ismer, az tényleg gáz, hogy egyesek a céhbõl mennyire szánalmasan viselkedtek és én voltam az aki ezt szóvá tette (mert én meg mertem tenni, nem úgy mint a többiek hogy kussoltak végig és magukba tartották), szóval te csak maradj csöndben.
A másik szerinted mért nem kerültél be a csapatba? Nem szereztél be egy mikrofont ami a minimum, hogy résztvegyél a játékba, és nem is játszottál jol(ez nem csak Qkac véleménye volt)
Szerinted nekünk tetszett amikor WoW, vagy CS miatt nem volt gvg, hát meg kell mondjam hogy nem, és ezért is kezdtünk uj csapatott.
Arrol meg hogy ki mennyire ismer kit szerintem nem is kéne dumálnod azokután ami a guildben történt...
A régi guildek felélesztéséhez néha kell egy-két új off. akiknek meg van még a lelkesedésük és megprobálják feldobni a dolgokat. Sterintem...
GW: Dor Von Hun [HD]
it a link a két legutobbi adáshoz:
WoC40 az adásban beszélgetnek Izzy-vel az arenanet skillbalancerével
WoC41 az adásban arrol dumálnak betelefonálokkal, hogy mért is annyira jok a koreaiak, az adás végén betelefonál a WM-es Jang is akitöl megtudhatunk némi insider infot a koreai játékstilusrol
akit estleg érdekelnek a korábbi adások itt a link:
http://bringbacktherifts.net/phpbb2/viewtopic.php?t=220
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"
hoppááá
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Sajnos a Gariba beadott gépem alkatrészeit nem tudták potolni, ezért levásárolhatom az árukat ! Kedd-re érkezik a P4-es konfigom x1600pro-val !!!
Jövõ héten visszatérek 😊)
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Igen, mivel factionos városban tudod a storage-t megvenni.
- mivel guild-emben egyszerre 6-nál több tagot még nem láttam online így érdeklõdnék, hogy van-e valahol olyan hely (neten, TS-n, ingame, stb.) ahol esetleg össze lehet jönni egy-egy csapatnak (tegnap pl. 2 szövetségen kívüli magyarral is sikerült véletlenül közösen q-re menni 😊
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Szerintetek beléptem?
gamertag: kenobita
Nefürgyé le!
Egyik
Másik
Ahhoz tudni kéne játszani, szóval mirõl beszélünk?
Amugy meg az opent event itt mindenkinek smafu? 😄
Ezért gondoltam, hogy marha nagy könnyítés lenne, ha beraknának még 2-3 skillbar-t, és egyetlen gombnyomással át lehetne váltani healer-röl boon prot-ra, runer-röl fighter-re, barrage-röl toucher-re, stb stb stb...
És ha már itt tartunk: armor-ból is lehetne 2 set legalább. A monkomnál pl mindig ott pihen az 55 hp armor, a warrioromnál is van egy gladiator és egy knight... szal ezzel is helyet + idöt lehetne megspórolni.
Ezeket nem én találtam ki, más rpg-kben régóta léteznek, vszinüleg nem hiába. Ha már csak a több skillbar megvalósulna, én annak is nagyon örülnék...