Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha én assasint vagyok a barátom meg ritualis akkor mi végulis ellenségek vagyunk vagy barátok???
Ez amugy a guild wars factionsra vonatkozik
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu
Én õsznitén nem csalódtam senkiben, most hozta a maga igazi formáját Mad, hogy milyen is valójában és gondolom más is simán hozná ezt a szintet, aki olyan.
Én csak az igazat mondom, nem másítok meg semmit, de ha felhúznak akkor persze hogy kiosztok bárkit (ez történt a céhben nem is egszer) és ez nem gyerekes dolog, hanem véleménynyilvánítás, de úgy látszik egyesek nem bírják a kritikát.
És én jó emberismerõ vagyok és tudtam, hogy a céhbõl egyesek lesznek ilyen pofátlanok és jól sejtettem kik azok.
LoL Gorla LoL!!!
Nem hittem volna, hogy ilyen szánalmasan gyerekes vagy...
Pech.. pedig azt hittem jó emberismerõ vagyok... 😞
Hihetetlen...
GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Vagyis még az se, mert nem érdemelsz szánalmat senkitõl.
Abban a bizonyos 4000 banolt account között nemcsak botot használók vannak (voltak, mert már néhányan visszakapták, miután írtak a Supportnak).
ANet ki akarja deríteni hogyan is történhetett ez, szóval ne farmoljatok úgy mint egy bot 😉
lényeg: h olvasom itt közben a pve-t és pvp-t támogató hozzászólásokat, közben meg a fülemben éppen a pve-seket sz*patják mindenféle cinikus beszólásokkal, naggyon nagy 😄DD *bocsi*
Nyugodtan élvezzétek a játéknak azt a részét, a ti dolgotok 😊 De aki egyszer megtapasztalja milyen igazi hus vér felkészült (nem noobok ellen) jó stratégiával és csapatjátékkal felülkerekedni (nyerni), azt a büdös életbe nem fogod meggyõzni arról, h mekkora élmény henchekkel letolni elona reachet 6.jára a hónapban.
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
1. Egy PvE-s guildnek is fontos egy jó guild, csak mások a szempontok mint a PvP-seknél.
2. Sok PvP-s guild úgy keres tagokat, hogy legyél ilyen jó meg ilyen rankkal stb., de hogy milyen ember azt ugye csak közös játékkal lehet megitélni. Az hogy valaki hogy áll a dolgokhoz már a PvE-s részbõl is (általában) meglehet itélni.
3. Tusy: én minden este látok eredményt, pl.: na ma is jót szórakoztam és nagyokat röhögtem a guild tagokkal (ha speciel minden sikertelen volt akkor sem fogom azt mondani hogy fölösleges idõ töltés volt)
GW: Dor Von Hun [HD]
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
- ezzel nem egészen értek egyet, bár a pvp-s guild-ek behalásával nem tudok vitába szállni
-- _én_ fõ problémának a létszámhiányt látom, ha van 7 ember pvp-re (gvg-re) az még kevés, de akár 2 emberrel is el lehet menni (hencsekkel) pve mission-ra, quest-re vagy akár elit szerzésre (én persze oda is egyedül járok, de én mindig ilyen kivétel voltam 😊
-- az egyik idõközben törölt gw.hu-s fórumon elég jól le volt írva egy vélemény, hogy kb. 20 ember elegendõ egy pvp guildbe, abból elvileg 2 de legalább 1x 8 fõs csapat elõállítható. Viszont úgy látszik, ez csak elméletileg mûködik a gyakorlatban nem annyira
- a TMT-ben olyan júniustól voltam szeptember közepéig, akkor többre vágytam (pvp) de az nekem nem jött össze. TMT maradt (és itt a megmaradton van a hangsúly) pve guild-nek, innen messzirõl úgy látszik él és virul
- október közepétõl januárig a DC (szerintem) aktív tagja voltam, de nem voltunk elegen így Oriza és Tégla vagy nekünk segített, vagy ha õk voltak többségben akkor néhányan tûlünk mentek hozzájuk segíteni. Januártól április közepéig még a DC-ben voltam, majd onnan szó nélkül kiraktak (gondolom inaktivitás miatt, hetente kb. 1 órát ha játszottam akkoriban). A DC nekem ebben az idõszakban legfeljebb lite-os pvp guild-nek tûnt (azt se tudtam, hogy megszûntek)
- a factions megvétele óta egy létszámában kis guild-ben vagyok, amikor fent voltunk 4-en egyszerre képesek voltunk közös mission-okat csinálni, de ez elég ritkán adódott. A szövetségben vannak érdekes jelenségek, de mivel elsõ sorban a játékélmény a fontos, így itt még nem látok komoly problémákat (mondjuk eredményeket se)
- vándorlásom útját csak azért írtam, hogy így 1 év GW-s játék távlatából ezen tapasztalatok alapján mertem alkotni véleményt (most meg megyek játszani 😊
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
A másodikba van vmi. Fura egy világot élünk, és sztem az MMO egy értékes találmány, hogy néha kiszabaduljunk ebbõl a "real world"bõl egy másikba, ahol ugyanúgy emberek vannak de minden tökéletes.
A WoW-ban a pvp ösztönöz arra hogy farmolj és minél jobb cuccaid legyenek. GW-ben ezt a szerepet az "egó armor" lenne hivatott betölteni, többnyire sikertelenül.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
- már akinek van rá ideje. Friss 60-asként 3 óra tiszta játékidõ nélkül neki sem érdemes vágni egy instának, és egy idõ után 2 játékos karaktere közül az nyer, akinek több ideje van játszani mert jobb cuccai vannak. "A WOW a farmról szól" - hogy ismét volt guild-em volt leader-ét idézzem
"PvE in Guild Wars is like a job in the real world. You do it to sustain your life."
- ok, ezt vágom meg a többivel is egyetértek, csak azt hittem lemaradtam valamirõl 😊
Namost, "long awaited" a Venice meg a Greece volt...a többit a kutya sem akarta.
Ezek egyébként tiszta mediterrán Európa mániákusak. Sztem küldjünk nekik egy Európa atlaszt, hgy kibõvíthessék igencsak szûkre sikeredett látókörüket...<#zavart2>#zavart2>
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
No comment.
Amúgy én örülök hogy van a guildwars.hu és jó is az oldal, szóval Gorla hajrá továbbra is ne add fel...
GW: Dor Von Hun [HD]