Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
<#eljen>

aayla felb*szta az agyam, szal most szólózok<#bohoc>

EmThor
nagyon eltûntél...

a 20 szint a legnagyobb???
ha én assasint vagyok a barátom meg ritualis akkor mi végulis ellenségek vagyunk vagy barátok???
Ez amugy a guild wars factionsra vonatkozik
Krezga
Guild Wars-vitatopik...lol
R34N
ezekhez csapd hozzá a Petet is... a PvP játékosok oszlottak a Petböl...

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Úgy látszik nem figyeltél amikor errõl beszéltem, szóval nem értem hogy akkor miért hozod fel.

XD

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

SZEG007
te és a jo embereismeret a Speeder incidens után lol

Amit Mad mûvelt itt, az szánalmas és gyerekes dolog, fõleg hogy alig volt köze az IL-hez (bL-hez még annyira se), ahogy neked se igazán, szóval ne kezdjük újra a vitát feleslegesen.

Én õsznitén nem csalódtam senkiben, most hozta a maga igazi formáját Mad, hogy milyen is valójában és gondolom más is simán hozná ezt a szintet, aki olyan.
Én csak az igazat mondom, nem másítok meg semmit, de ha felhúznak akkor persze hogy kiosztok bárkit (ez történt a céhben nem is egszer) és ez nem gyerekes dolog, hanem véleménynyilvánítás, de úgy látszik egyesek nem bírják a kritikát.

És én jó emberismerõ vagyok és tudtam, hogy a céhbõl egyesek lesznek ilyen pofátlanok és jól sejtettem kik azok.

Jééééjjjj

LoL Gorla LoL!!!

Nem hittem volna, hogy ilyen szánalmasan gyerekes vagy...
Pech.. pedig azt hittem jó emberismerõ vagyok... 😞

Hihetetlen...

GW2 - Solon.1207 - To Mega Therion [TMT]:Gunnar\'s Hold - tmtguild.eu

Jól megmondtad neki XD

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Jaj, fejezd már be, szánalmas a viselkedésed.
Vagyis még az se, mert nem érdemelsz szánalmat senkitõl.

SZEG007
mi legalább nem fenyegetöztünk, követelöztünk és viselkedtünk ugy mint valami hisztis picsa....

Akkor mákom van, hogy a karácsonyi event alkalmával a cc-farmolásom nem keltett bennük gyanút<#vigyor2>

Eléggé, guru-n és gwonline-on is errõl van szó, nagy felháborodást keltett.
Abban a bizonyos 4000 banolt account között nemcsak botot használók vannak (voltak, mert már néhányan visszakapták, miután írtak a Supportnak).

ANet ki akarja deríteni hogyan is történhetett ez, szóval ne farmoljatok úgy mint egy bot 😉

EmThor
lol? 😊

Kérném, hogy akit bannoltak a Sárkány Fesztivál alatt vagy azóta minden ok nélkül és úgy érzi hogy semmi oka nem volt rá ANetnek, az jelezze ezt, szeretném tudni mennyi embert érint ez a magyar Guild Wars-osok között.

dougO
régen is hallgattam Weapon of Choice-t de egy jópár részt kihagytam, most a 40-est hallgatom, majd lesz Izzy riport is, de a 41-esre még kíváncsibb vagyok amikor a WM-es betelefonál 😉 Sokat fejlõdtek a srácok a 20-as rész óta. 😊
lényeg: h olvasom itt közben a pve-t és pvp-t támogató hozzászólásokat, közben meg a fülemben éppen a pve-seket sz*patják mindenféle cinikus beszólásokkal, naggyon nagy 😄DD *bocsi*
Nyugodtan élvezzétek a játéknak azt a részét, a ti dolgotok 😊 De aki egyszer megtapasztalja milyen igazi hus vér felkészült (nem noobok ellen) jó stratégiával és csapatjátékkal felülkerekedni (nyerni), azt a büdös életbe nem fogod meggyõzni arról, h mekkora élmény henchekkel letolni elona reachet 6.jára a hónapban.

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

dougO
hehe 😄 mennyire igaz. 😄 (najoo néha elõfordul h élvezem 😄)

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

nem értek egyet veled. a pve azért egy "munka" a gw ben, mert _szerintem_ dög unalom, viszont ha egy ütõképes karit akarsz csinálni, ami megállja a helyét top rated gvg-ken, akkor _muszáj_ pve-zned

de biztos van pár kivétel

pvp orientált guildbe szerintem 10-max 12 tag az ideális, attól függyõen, hogy mennyire inaktívak a tagok (itt ne azt érsd, hogy milyen gyakran megy valaki nyaralni, hanem hogy egy héten hány napja van, mikor nem tud gvg-zni)ennél több ember nem képes egy masszív gvg csapatot összeállítani, ami képes felvenni a versenyt a top 100 ban szerintem

Ismét néhány megjegyzésem: <#vigyor3>
1. Egy PvE-s guildnek is fontos egy jó guild, csak mások a szempontok mint a PvP-seknél.
2. Sok PvP-s guild úgy keres tagokat, hogy legyél ilyen jó meg ilyen rankkal stb., de hogy milyen ember azt ugye csak közös játékkal lehet megitélni. Az hogy valaki hogy áll a dolgokhoz már a PvE-s részbõl is (általában) meglehet itélni.
3. Tusy: én minden este látok eredményt, pl.: na ma is jót szórakoztam és nagyokat röhögtem a guild tagokkal (ha speciel minden sikertelen volt akkor sem fogom azt mondani hogy fölösleges idõ töltés volt)

GW: Dor Von Hun [HD]

- aki nem ismeri a WOW-ot annak nem, másnak a lekötést nekem a WOW abbahagyását jelentette. Nem tudok (vagy csak nem akarok) legalább 3 óra folyamatos játékidõt rászánni így viszont nincs értelme játszani vele. GW-ben fél óra alatt is van esélyem quest teljesítésére vagy 1 elit skill megszerzésére

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

OMG! Még jó hogy GW-t csak funból játszom....
Sztem meg az összes guild aki pvpbe vágott folyamatosan behal (pár példa: SCOG, DC,RiDe, hmm nem jut több eszembe hirtelen de kb 3x ennyire emléxem )(TMTvel is majdnem ez lett, de csoda történt). Biztos mert állandó vitaforrás a pvp.
- ezzel nem egészen értek egyet, bár a pvp-s guild-ek behalásával nem tudok vitába szállni
-- _én_ fõ problémának a létszámhiányt látom, ha van 7 ember pvp-re (gvg-re) az még kevés, de akár 2 emberrel is el lehet menni (hencsekkel) pve mission-ra, quest-re vagy akár elit szerzésre (én persze oda is egyedül járok, de én mindig ilyen kivétel voltam 😊
-- az egyik idõközben törölt gw.hu-s fórumon elég jól le volt írva egy vélemény, hogy kb. 20 ember elegendõ egy pvp guildbe, abból elvileg 2 de legalább 1x 8 fõs csapat elõállítható. Viszont úgy látszik, ez csak elméletileg mûködik a gyakorlatban nem annyira

- a TMT-ben olyan júniustól voltam szeptember közepéig, akkor többre vágytam (pvp) de az nekem nem jött össze. TMT maradt (és itt a megmaradton van a hangsúly) pve guild-nek, innen messzirõl úgy látszik él és virul
- október közepétõl januárig a DC (szerintem) aktív tagja voltam, de nem voltunk elegen így Oriza és Tégla vagy nekünk segített, vagy ha õk voltak többségben akkor néhányan tûlünk mentek hozzájuk segíteni. Januártól április közepéig még a DC-ben voltam, majd onnan szó nélkül kiraktak (gondolom inaktivitás miatt, hetente kb. 1 órát ha játszottam akkoriban). A DC nekem ebben az idõszakban legfeljebb lite-os pvp guild-nek tûnt (azt se tudtam, hogy megszûntek)
- a factions megvétele óta egy létszámában kis guild-ben vagyok, amikor fent voltunk 4-en egyszerre képesek voltunk közös mission-okat csinálni, de ez elég ritkán adódott. A szövetségben vannak érdekes jelenségek, de mivel elsõ sorban a játékélmény a fontos, így itt még nem látok komoly problémákat (mondjuk eredményeket se)

- vándorlásom útját csak azért írtam, hogy így 1 év GW-s játék távlatából ezen tapasztalatok alapján mertem alkotni véleményt (most meg megyek játszani 😊

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Az elsõ mondat lolság. (ennek a pvp vs pve dolognak semmi értelme nincs) a játék akkor lesz munka ha függõ vagy és nem azért mert pvezel!
A másodikba van vmi. Fura egy világot élünk, és sztem az MMO egy értékes találmány, hogy néha kiszabaduljunk ebbõl a "real world"bõl egy másikba, ahol ugyanúgy emberek vannak de minden tökéletes.

Atisz
Undorító az eszeveszett farm, de egy kicsi azért kell.
A WoW-ban a pvp ösztönöz arra hogy farmolj és minél jobb cuccaid legyenek. GW-ben ezt a szerepet az "egó armor" lenne hivatott betölteni, többnyire sikertelenül.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Én alapjában véve nem ezt írtam? <#vigyor3>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Szaruman
Haggyátok abba plz. Vegyetel példát rólam. És sem flamelek, pedig lenne okom rá😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

A WoW éppen emiatt köti le hosszú idõre a játékosokat
- már akinek van rá ideje. Friss 60-asként 3 óra tiszta játékidõ nélkül neki sem érdemes vágni egy instának, és egy idõ után 2 játékos karaktere közül az nyer, akinek több ideje van játszani mert jobb cuccai vannak. "A WOW a farmról szól" - hogy ismét volt guild-em volt leader-ét idézzem

- igen, hét hozzászólásomból ötbe belekötöttek, abból háromba az adminok... nem is tudom miért nincs kedvem újra regisztrálni oda...

nem tudom már hol (lehet, hogy pont itt az sg fórumon), de valahol olvastam egy tök jó gondolatot, amivel maximálisan egyetértek:
"PvE in Guild Wars is like a job in the real world. You do it to sustain your life."

- mondod ezt egy elsõ sorban pve-zõ guild-nek, én anno konkrétan a pvp hiánya miatt léptem ki tõlük; talán pont a sors iróniája, hogy most ismét egy pve-s guild-ben vagyok 😊

Tusy: egyes guildeken belül lehet róla beszélni, de egyébként nem hiszem.
- ok, ezt vágom meg a többivel is egyetértek, csak azt hittem lemaradtam valamirõl 😊

Hát én pve-s vok és jól megvagyok a szörnyeimmel, a sztorival meg a guildemmel. Nem alakul ki vita mikor ai enemyt zúzunk guilddel. Viszont ha pvp akkor nem árt felhívni a figyelmet az emberek hibáira, ez nem tetszik sokaknak (nekem se tetszett), húzza szét a társaságot a sok okoskodás (tapasztaltam), persze ennél lehet összetetteb is a dolog (+1adag szarkeverés pl 😊). <- szvsz

Atisz
LOÁL bocs nem ide, ha vki akarja kitörölheti <#buck>

Atisz
"Silkroad's long awaited 10th server Olympus server has opened"
Namost, "long awaited" a Venice meg a Greece volt...a többit a kutya sem akarta.
Ezek egyébként tiszta mediterrán Európa mániákusak. Sztem küldjünk nekik egy Európa atlaszt, hgy kibõvíthessék igencsak szûkre sikeredett látókörüket...<#zavart2>

Zomil
gw-ben a cuccok árát a skin határozza meg :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

És még te dumálsz, amikor te is kiléptél?
No comment.

Atisz
A WoW éppen emiatt köti le hosszú idõre a játékosokat, mert ott lételem a farm, hogy megszerezd az imba cuccokat amivel aztán raid-eken és battleground-on arathatsz. Ott viszont nincs magányos farm, a jobb cuccok megszerzéséhez óriási party-val kell menni, mert különben meg se tudod ölni a szörnyet ami dobja.

Atisz
A GW egyébként teljesen az a játék amiben nincs értelme farmolni. Mindent lehet unlockolni faction-bõl tehát a single player rész csak a sztori, a poénok meg a szörnyek miatt ajánlott. A zöld cuccok gagyik (egyik sem imbalanced, semmi hátrányba nem kerülsz, ha pvp-s fegyverekkel játszol), ecto/obsi értelmét vesztette, amikor megtudtam hogy továbbra is csak "ego armor" gyártható belõle.

SZEG007
Persze amikor emberekkel játszol , és nem magányosan farmolsz, vagy henchekel játszol akkor vita alkulhat ki nem is tudomm mért...

Atisz
<#buck>

Atisz
Ezek a guildek a szarkeverés a folyamatos klikkesedés, más guildbe való átcsábításgatások (nomeg esetenként a WoW😊) miatt haltak ki, ugyanúgy mint a HunV. A pvp nem vitaforrás, hanem a játék gerince.

á, HunV is.

Sztem meg az összes guild aki pvpbe vágott folyamatosan behal (pár példa: SCOG, DC,RiDe, hmm nem jut több eszembe hirtelen de kb 3x ennyire emléxem )(TMTvel is majdnem ez lett, de csoda történt). Biztos mert állandó vitaforrás a pvp.

Mi van most tönkre akarjátok tenni ezt a forumot? Ezt a részét miért nem beszélitek meg inkább emailbe vagy msn-en vagy valami ilyesmin?
Amúgy én örülök hogy van a guildwars.hu és jó is az oldal, szóval Gorla hajrá továbbra is ne add fel...

GW: Dor Von Hun [HD]