Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

annyival okosabb vagyok, hogy a 3. részt nem veszem meg ész nélkül, hanem elöbb meg kérdem, mi az az újdonság ami érinthet belöle.

"érzékeltetni szeretném merre tartanak az események"
én is:
Prophecies->Faction
nem vitás melyik a pve-sebb
vajon mi lesz a köv kiegbe? még kevesebb bejárható terület? még több pvp lehetõség?
én már csak a titlék és a guild miatt gwzek...de ha a ch3 is marad ebben az irányban, hát nem tudom...

Enyhén szólva túlzol, és rosszul tudod hogy pvp a gém... Zentynek igaza van, de én a 60%-ot is keveslem. Tuti a GW halálát jelentené egy ilyen lépés. Azt, hogy a mi klánunk megszünne, ha a pve megszünne, biztosra veszem. Pedig nem csak pve klán vagyunk. A Pvp hébe-hóba elmegy, de csak azért nem jönnék fel. És sokan mások sem.

Megnéznék egy ilyen kimutatást, valószínûleg sokan meglepõdnénk az eredményen.
Téleg túlzás 😄
Pve-t kivennék 60% gamereknek elmenne ,és újak se jönnének annyian ,mert elöször pve vonzza az emböröket hiába pvp orientáltabb a game azt csak késöbb ismerik meg.
( mert ugye a sajtóba ugyvan ingyenes mmorpg 😊

Nem havidijas a game ,meg blizzard leszármazottak szal ezért nem olyan gyorsak valszeg.
De akkor ugye fölöslegesen nem kéne igérgetni ami nem megy ,vagy tul késõn jön...

EmThor
szerintem túlvállalták magukat és tudom hogy pvp a gém, de már szinte csak az, pve-t kis túlzással ki is lehet hagyni (ok tudom túlzok, csak érzékeltetni szeretném merre tartanak az események ./

Zomil
anet mindig csak igér...bejön gray elmondja h ez meg ez lesz 1-2 hét mulva és jó ha 3honap mulva kész...kb 3honapja igérte h lesznek uj emote-ok(nem mintha hiányozna), aztán most meg semmi hir rola, ezt az aukcios házat is régota igérik, amikor megjelent ch2 akkor mondták h egy kis technikai hiba miatt csak késöbb rakják be, hát még mindig nincs kész... 😞(((

még annyi jutott eszembe h mégis mi a francnak volt a guild köpeny verseny ha nem képesek berakni az uj mintákat??

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jaja ismerem csak mivan ha több napig kell bent hagyni? 😊
Töbnb mint 2 millio embernek gondolom gázosabb lehett a servereknek ,föleg a nuku havidij miatt ugymond.
Bár lehett ez nem probléma,és kész is van már, csak disznó modjára nagyobb újdonságként a háromba fogják csak berakni...

EmThor
berakod a cuccot, megmondod mennyi, másnap elviszik amíg alszol, pénzt felveszed... de lehet nem pontosan így mûxik, online böngészõben nyomható ingyenes pálcikafigurás gémben így van, ahol még saját boltod is lehet!

Egyébként szerintem is max a háromba fogják csak berkani ,ha egyálltalán berakják?
Mivel aukcios ház picit nagy adatbázis terhelés lenne ,és az egész gw univerumra kéne hatnia( szal nem csak factionba kéne berakni houset)
De azért remélem ,hogy ha ezt nem is legaláb olyan stand félét ami a lineage-be van elhelyeznek( az nem egy bonya dolog)!

aukciós mi mást?

Carlos
Milyen házat? Ez nekem új!

Þór vígi þessi rúnar

Wow-ba is másolta ( sõt mindet másolt máshonnan! Nem egyedi a wow ,de jól össze van rakva 😊szal tök m1 kitõl nyujla már leh anetka 😄
Egyébként factionál is igérkedték a házat, talán egy nagyobb patchbe benne lesz!
Mert ez spam trade chat a legidegesitõbb az egészbe!

Carlos
Talán a Chapter 3-ban kitalálnak valami értelmes dolgot.
Simán lenyúlnám a WoW-os aukciós ház ötletet.

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
gw-vel kezd tele lenni a hócipõm... pontosan az ilyen dolgok miatt. ezt ennél sokkal xarabb, ingyenes gémekben meg tudták oldani és pár hasolnó dolgot, ami ilyen kategóriájú és árú játékba beleférne, még ha nincs is havidíj..

Carlos
Ezért szeretjük a GW 'gazdasági rendszerét':
"I got Mini Rurik from present today, I shouted for 5 hours 100k + 5 ecto, then for 2 hours 100k + 3 ecto..."

Þór vígi þessi rúnar

Ha már kötekedés, akkor nem assasin, hanem assassin.

Krezga
az assasin, nem assasint. Erõsödj, légy ügyesebb, vegyél fel hencseket stb...
Kata
De aranyos lokó! 😄D

[/cserf][/fülünyúl]

A legfrissebb Catalyst-okkal szoktak gondok lenni. Próbáld megy, tegyél fel egy egy számmal régebbit...
EmThor
kevés a táp... vagy vírus, de inkább valamin elszállt a hûtés..

Drivert a frissitettem a legujjabb van fenn
elsõ lépés, ha nem tetted volna meg, driver frissítés.
ha ez nem segí,t akkor support, jobb ötletem nincs

Helló! pls valaki segítsen teknikai gondok akadtak. Valamiért a GW-ben 5-10 perc után kikapcsol a monitor és lefagy a gépem nem tudom mért sztm vagy a Monitor vagy a Videokártyám szaraxik. A monitorom TFT Samsung SyncMaster 710v a Videokártyám Ati Radeon 9550. Más játéknál ezt a hibát nem csinálja csak a GW nél. Szeretnék töletek segítséget kérni ha tudtok segiteni pls ide irjátok le mit tegyek vagy vegyetek fel msnen : [email protected] az msncimem.
Elementalistnál és Nekrónál van olyan képesség, ami még 2-vel tudja növelni némelyik tulajdonságot.

assasint vagyok és megkell keresnem 2 csávot(a legelején) az elsot megtaléltam a 2.viszont a magas hegy mopgottvan amikoris átakarok menni van ien 2fos cssapat az egyik varázsol a másik nyillal lo...sohasem tudom oket legyozni...MitCSinálJak???
Zomil
aweken the blood +2 atrib de persze ez nekrora vonatkozik😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

GuildWikin vettem észre, hogy minden skillnek, spellnek a leírásában 19-20-as szintu attrib-ig számol. Én úgy tudom, h 16-ig lehet felnyomni permanensen, aztán arra jöhet rá a 20%-os fegyvermod, ami 17. Ha res shrine-nál térdelek és veszek 10 percre +1 attribot, az 18. Hogy lehet tovább vinni? Vagy mi a titok nyitja?

GW megjelenése óta játszom. PvP-t kerülöm, mert egyrészt nem érdekel, másrészt nekem az rpg-s pvp nagyon nem fekszik. Hiányzik a célkereszt. 3 éve játszom Enemy Territory-t, nekem az a pvp. A pénz motiváló elem. Nekem egy rpg-ben lételem a kereskedelem. Az idõm nagy részét arra fordítom. Adok-veszek. És néha költök sokat valami pofás cuccra. Nem azért hogy másnak teccen, hanem, hogy nekem okozzon örömet és elégedettséget, ha ránézek a saját karimra.
És nem fogok WoW-ozni, mert GW-ben pont az a lényeg, amit már említettek elõttem: akár fél órára is le lehet ülni és tenni valmait. Játszottam én Knight Online-al, ott 2 óránál kevesebb játékidõvel nem is volt értelme leülni, mert nem volt egyszerüen látszatja. GW-ben ráadásul nem fizetek azért az idõért, amit le se játszok. Mi van ha épp nincs hozzá kedvem? GW-t félrerakom fél évre, közbe-közbe belogolok, hogy miújság. WoW-nál meg?.... na ennyit errõl...
Atisz
Továbbra sem változtam??? Ezt úgy mondod mintha ismernél...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Én nem azt mondtam hogy nincs, csak megdöbbentett. Hülyének tartom azokat akik egy olyan játékban botolnak ahol a pénz nem motiváló tényezõ. Akik meg azért teszik, hogy a neten árulják, azok meg nem tudom miért nem más játékokkal próbálnak meggazdagodni. Ennyi.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

SZEG007
Ati te továbra se változtál bakker...
Mi a faszért magyarázod azt hogy nincs szükség bot-ra ha egyszer virágzik a bot üzletág, és van kereslet a pénzre.

Mint írod, feltevés, vagyis te gondolod ezt, pedig nem így van.
Nagyon sok embert nem érdekelnek azok a bizonyos pvp emote-ok, köztük engem se.
Rosszul gondolod azt is hogy aki pve-zik, az mást fog játszani egy idõ után.
Én lassan 2 éve ezzel játszok és nem a pvp miatt, hanem nagyrészt a pve miatt, mert az leköt és más játékosok is így vannak ezzel, talán el kéne beszélgetned néhány emberrel játékon belül.
És vannak olyan emberek, akik bizonyos cuccokra rákattannak és azt bármi áron megveszik (akár igazi pénzt is képes áldozni rá, ha olyan hülye és kockáztatja a ban lehetõségét).

Szóval a Guild Wars-ban vannak pve, pvp és pve-pvp játékosok, akár hiszed, akár nem és ezért van a botoknak piaca.

Atisz
Ebben igazad van: acc eladás valutáért. De az én felvetésem nem ezekrõl szól. Egyébként ha már errõl van szó, nem a cuccok érik a nagy pénzt a GW-ben, hanem a tigris meg a phoenix emote...és íme eljutottunk az általad említett tetszelgéshez.
Ha vki megvesz egy cuccot kemény pénzért, akkor azt valószínûleg a pvp miatt fogja tenni, nem azért hogy az adott zölddel verje le Vizier Khilbron-t. Tehát a GW mégiscsak pvp orientált (akik pve-re használják azok rövid úton a WoW rajongótáborát fogják növelni).
És akkor megint eljutottunk oda hogy egy pvp-re épülõ játékban minek kell botolni?

To create a guild, one must speak to a Guild Registrar who can create one for a fee of 100 gold. The registrar will ask you for a guild name, and a 2–4 character abbreviation that will appear next to all guild members' names. For example, a character named "Rojhaz Gravewit", in a guild whose abbreviation is "ABCD" will appear as "Rojhaz Gravewit ".

Once your guild is created, you can start inviting members.

Note that once one of your characters is a member of a guild, all of your characters on that account will belong to the same guild. Also note that a leader is not able to leave the guild while he still has members in it. He would have to promote another member to leader and then leave the guild after.

From GuildWiki

SZEG007
Arra nem gondolsz hogy a cuccokat maguknak veszik, és nem azrt hogy másoknak "tetszelegjenek"?

SZEG007
Ati ezért botolnak:
Ebay

bocs de ezt azoldal lefagyasztja a gépet

vlaki tudna válaszolni rendesen???
Atisz
Egy normális MMO játékban a pvp ösztönzi a játékost a pve-re. Ezzel magyarázható a farmolás, a botolás, stb. Ezt a rész Tusy-val már leírtuk a WoW-ra sarkítva. Namost, ha a pvp rész nem mint motiváló téyezõ hat akkor nincs értelme a botolásnak, mivel így a cuccok és pénz is értelmét veszti. Vagy egy Victo Axe-szel jobb szétverni egy mob fejét, netán egy 15 k-s armorban akarsz tetszelegni a szörnyeknek?
Nem akartam megbántani a GW-t csak pve-re használó játékosokat. Amit írtam csak az nem érti meg ak nem akarja (vagy aki nagyon-nagyon hülye vagy/és önfejû).

SZEG007
Szerinted egy pvp orientált játékban a játékosok 70% PvE-zik?

Atisz
A Silkroad-ban pl természetes a botolás. Eleinte megvetettem azokat akik csinálták, de ahogy elértem az 50-es szintet azt kell hogy mondjam megértem õket (a goldminerek-rõl más a vélenényem, azokat ölöm is ha lehet <#vigyor3>). De egy ilyen játékban mint a GW, ahol 20 a max szint és a zöld fegyverek trék...hát nem tudom

a t betû nem az assasin hanem a ritualist végén van. (nem pedig assasint és ritualis)
csak azért jegyzem meg, mert másodszor is ezt írtad

Atisz
Inkább vak, mint hülye. Botolni a gyors szintlépésekért, jó cuccokért illetve pénzért szoktak. Mivel a GW pvp orientált, ezért nem igazán látom át hogy miért kellene botolni.

SZEG007
te vak vgay vagy mi? a játék kezdete ota botolnak, és ez minden mmo-ban igy van

lehet valahogyan saját céhet csinálni???és ha igwen hogfyan???
azt írtad, a barátod<#vigyor4> PvE-ben haverok, Pvp-ben meg tõletek függ

bocs de a ha én assasint vagyok a barátom meg ritualis akkor mi végulis ellenségek vagyunk vagy barátok??? nemválaszol a faq
valaki válaszolna??
Atisz
GW-ben botoltak? Mi a rák... <#kerdes><#wilting>