Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én is:
Prophecies->Faction
nem vitás melyik a pve-sebb
vajon mi lesz a köv kiegbe? még kevesebb bejárható terület? még több pvp lehetõség?
én már csak a titlék és a guild miatt gwzek...de ha a ch3 is marad ebben az irányban, hát nem tudom...
Pve-t kivennék 60% gamereknek elmenne ,és újak se jönnének annyian ,mert elöször pve vonzza az emböröket hiába pvp orientáltabb a game azt csak késöbb ismerik meg.
( mert ugye a sajtóba ugyvan ingyenes mmorpg 😊
De akkor ugye fölöslegesen nem kéne igérgetni ami nem megy ,vagy tul késõn jön...
még annyi jutott eszembe h mégis mi a francnak volt a guild köpeny verseny ha nem képesek berakni az uj mintákat??
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Töbnb mint 2 millio embernek gondolom gázosabb lehett a servereknek ,föleg a nuku havidij miatt ugymond.
Bár lehett ez nem probléma,és kész is van már, csak disznó modjára nagyobb újdonságként a háromba fogják csak berakni...
Mivel aukcios ház picit nagy adatbázis terhelés lenne ,és az egész gw univerumra kéne hatnia( szal nem csak factionba kéne berakni houset)
De azért remélem ,hogy ha ezt nem is legaláb olyan stand félét ami a lineage-be van elhelyeznek( az nem egy bonya dolog)!
Egyébként factionál is igérkedték a házat, talán egy nagyobb patchbe benne lesz!
Mert ez spam trade chat a legidegesitõbb az egészbe!
Simán lenyúlnám a WoW-os aukciós ház ötletet.
Þór vígi þessi rúnar
"I got Mini Rurik from present today, I shouted for 5 hours 100k + 5 ecto, then for 2 hours 100k + 3 ecto..."
Þór vígi þessi rúnar
ha ez nem segí,t akkor support, jobb ötletem nincs
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
És nem fogok WoW-ozni, mert GW-ben pont az a lényeg, amit már említettek elõttem: akár fél órára is le lehet ülni és tenni valmait. Játszottam én Knight Online-al, ott 2 óránál kevesebb játékidõvel nem is volt értelme leülni, mert nem volt egyszerüen látszatja. GW-ben ráadásul nem fizetek azért az idõért, amit le se játszok. Mi van ha épp nincs hozzá kedvem? GW-t félrerakom fél évre, közbe-közbe belogolok, hogy miújság. WoW-nál meg?.... na ennyit errõl...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Mi a faszért magyarázod azt hogy nincs szükség bot-ra ha egyszer virágzik a bot üzletág, és van kereslet a pénzre.
Nagyon sok embert nem érdekelnek azok a bizonyos pvp emote-ok, köztük engem se.
Rosszul gondolod azt is hogy aki pve-zik, az mást fog játszani egy idõ után.
Én lassan 2 éve ezzel játszok és nem a pvp miatt, hanem nagyrészt a pve miatt, mert az leköt és más játékosok is így vannak ezzel, talán el kéne beszélgetned néhány emberrel játékon belül.
És vannak olyan emberek, akik bizonyos cuccokra rákattannak és azt bármi áron megveszik (akár igazi pénzt is képes áldozni rá, ha olyan hülye és kockáztatja a ban lehetõségét).
Szóval a Guild Wars-ban vannak pve, pvp és pve-pvp játékosok, akár hiszed, akár nem és ezért van a botoknak piaca.
Ha vki megvesz egy cuccot kemény pénzért, akkor azt valószínûleg a pvp miatt fogja tenni, nem azért hogy az adott zölddel verje le Vizier Khilbron-t. Tehát a GW mégiscsak pvp orientált (akik pve-re használják azok rövid úton a WoW rajongótáborát fogják növelni).
És akkor megint eljutottunk oda hogy egy pvp-re épülõ játékban minek kell botolni?
Once your guild is created, you can start inviting members.
Note that once one of your characters is a member of a guild, all of your characters on that account will belong to the same guild. Also note that a leader is not able to leave the guild while he still has members in it. He would have to promote another member to leader and then leave the guild after.
From GuildWiki
vlaki tudna válaszolni rendesen???
Nem akartam megbántani a GW-t csak pve-re használó játékosokat. Amit írtam csak az nem érti meg ak nem akarja (vagy aki nagyon-nagyon hülye vagy/és önfejû).
csak azért jegyzem meg, mert másodszor is ezt írtad
valaki válaszolna??