Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
Már számtalanszor meg lett vitatva. A kérdés úgy szólt hogy megéri-e megvenni úgy a GW-t hogy nem fogsz pvp-zni. A többség szerint nem, VÉGE.
Ezt kár tovább ragozni, mert úgyis csak fekália pofozás lesz belõle. GW-ben jó a pvp, de számtalan más játék van (ingyenes is😛) amiben jobb a pve rész...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
De tényleg hadjuk, nincs értelme ennek a soha véget nem érõ témának.
GW: Dor Von Hun [HD]
-wowba az a jó szabad.
-vannak fajok
-és még sorolhatnám holnapig
-Gwbe pedig pont az van ami a wowba hiányzik
Szerintem hagyuk ezt a wowos témát. <#wave>#wave>
-Ez gw fórum.Wowosok sose irkálnak a gwröl,beszoktam nézni oda.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
és komolyan elkezdik neked magyarázni.... 😄
Nem, odáig nem alacsonyodom, hogy necro skilleket használjak a mesmer skillek mellett. "Könnyítésképpen" 😄 nem fogok másodlagos kasztból skillt betenni.
[/cserf][/fülünyúl]
- én meg a wow-ot hagytam abba (és mielõtt belém kötnél volt lvl60-as karim és pont azon a szinten utáltam meg a játék filozófiáját - farm mindenek felett)
- gw-ben fél óra alatt van esélyem akár egy AB menetre is, wow-ban ennyi idõ legtöbbször kevés egy pvp helyszínre való bejutáshoz is (extrém esetben a játékba se tudok belépni ennyi idõ alatt)
- wow-ban nekem egyedül a 'community' (ez nemcsak a guild hanem a teljes közösség) hozzáállása volt sokkal szimpatikusabb mint itt a gw-ben, ott nem voltak ilyen marhaságok mint amik itt elõzõleg olvashatóak (pve vs pvp) //az is igaz, hogy nem a Bloodscalp szerveren voltam, annak állítólag elég rossz híre lett a magyarok miatt
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Nefürgyé le!
"StoneCold - lehet hogy szinvonalas külföldi fórumokon értemesebb kérdésekre és csodajó touch ranger és iway buildekre találhatnak a pvp-sek, de lásd be, valakinek itt is állnia kell a frontot, hogy a jövö GW játékosainak tudását megalapozzuk."
Ok a második részével egyetértek, de elég gáz ha neked ennyi jön le a pvp-bõl(elsõ rész). Én úgy vagyok a pvp pártján, hogy ismerem
ketlem , neked sem kellene flamelni.
Saint of Underworld N/Me
Szval a pvesek színvonaltalan, igénytelenek is? komolyan beteg vagy.
Ezt elmagyarázom neked.
Tehát van a színvonalas és a nem színvonalas pvp fórum.
A színvonalas pvp fórum amelyiken az emberek okos, konstruktív, hasznos hozzászólásokkal látják el az olvasókat, és van a nem színvonalas, ahol mindenki okoskodik, és hülyeségeket ír. (például hogy a 8 iw mesmer milyen jó gvg build )
A mondat második fele pedig arra akart utalni, hogy itt nemhogy színvonalas pvp fórum sincs, de ami van fórum még azon is csak pve megy, mert pve-s több van mint pvp-s.<#wink>#wink>
- Majd pont egy olyan ember mondja meg, aki non-stop farmol, Pig a magyar játékosok között az egyik legjobb, és ha õ idiótaságokat ír, akkor ti tudjátok mit...
Nem kéne okoskodnia az összes tapasztalatlan embernek, azt állítjátok ki próbáltátok a pvp-t is és nem jött be, hát elképzelem ahogy X guild bemegy GvGzni "mindenki azzal jön amivel szeretne" buildel és kikaptok, utána meg szar pvp. Azt se tudjátok mi az a pvp, ha egy XP-s vagy egy Lame-s azt mondja, hogy szar a pvp megértem, mert azon csapatok nagyrésze mögött többszáz gvg van, és nem 10.
Lehet hogy kemény vagy, de amíg többszázszor annyit játszott pvp-t Stone, mint te, ne is próbáld oltani, ha kicsit több tapasztalatod lesz gyere vissza addig is thx gg bye.
túl bonyolultan fogalmaztam biztos, akkor a rébuszaim StoneCold nyelven:
attól még h a guildtársad, egy tapló fórumozó az a szeg, hiába véded ilyen gyenge indokokkal (pl a pvesek elfogultak vele szemben mert ö pvps, lol nem...õ idiótaságokat ír, és ha ezt nem látod akkor te is nagyon "okos" vagy) 😄
Bátorkodtam szépeket írni ismét, hisz úgyse bántódsz meg 😛
Gorla: nemigazán tudlak komolyan venni, amíg lánynak kiadott fiúknak udvarolsz^^
"StoneCold - lehet hogy szinvonalas külföldi fórumokon értemesebb kérdésekre és csodajó touch ranger és iway buildekre találhatnak a pvp-sek, de lásd be, valakinek itt is állnia kell a frontot, hogy a jövö GW játékosainak tudását megalapozzuk."
Ok a második részével egyetértek, de elég gáz ha neked ennyi jön le a pvp-bõl(elsõ rész). Én úgy vagyok a pvp pártján, hogy ismerem mindkettõt(pvp és pve is), van több kimaxolt pve karim is, amit lehetett kipróbáltam(uw,fow,elit missionok, minden). Te viszont úgy ítéled el a pvp-t, hogy igazán csak a pve-t ismered. Én nem mondtam h fúj pve meg ilyenek, jó érzés 15k-s armorban csinálni azt amit szeretek(gvg) ^^
MEgneztem, beenged a jatek, csak a kovetkezo ablakot dobja fel a karaktervalaszto kepernyon:
Your account is not currently authorized to play guild wars.
Ugyhogy valszinulg megy mail supportnak.
E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3
Inkább azt nézd meg, hogy helyesen adtad-e meg a jelszót és emailt, mert ez lehet az egyetlen hiba. Végsõ esetben írj a supportnak.
If you have purchased a Guild Wars account through PlayNC or one of our authorized retailers and would like to install the game on a different computer, please click the button below to download the Guild Wars Client. This client is designed to download the executable for Guild Wars, and is intended for existing account holders, only.
Na en ezt a klienst toltom le, es ez ne mszuperal megfeleloen.
Szoval erre a problemara kellene nekem valami megoldas.
A kódodat már felhasználtad, van accountod amihez tartozik email és jelszó.
Ha Prophecies kulcsod van, akkor csak azt tölti le ... stb.
Szóval nem is töltheti le Factions-t.
Regen jatszottam a jatekot, most szeretnk ujra bekapcsolodni, azonban a webkliens a GW:Factionst akarja letolteni, az meg nem megy az en sima GW-s kodommal. Tudtok ra megoldast, hogyan tudnam az alap GW-t letolteni, hogy tudjak jatszani ?
Koszi
(Igen én 1 champion pontos n00b vagyok! 😛)
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Ezt megjegyeztem. 😄
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Sztem hanyagold az akciófilmeket és a verekedõs-mangákat.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.