Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt tudom...

hoy ehh

- ez lesz az, csak Boreasból valamiért quest-tel akartam tovább menni pedig mission-nal kell 😞 Tovább tartott embert találni rá mint ameddig a mission tartott...
- most Sunjiang-ba kell ismét eljutnom (ezt elõzõleg kevertem Senji-vel, pedig ott nincs is mission - ezeket a hülye neveket pontosan soha nem fogom megjegyezni...)

- számomra új a Kurzick oldali Lugardis mellett levõ imételhetõ quest, valami lépcsõn kell félig felfutni meg még valahova elmenni, gyakorlatilag 2 runner nagyon rövid idõ alatt teljesítheti (nekem 2-3 percnek tûnt, de legyen 5 perc). Jelenlegi guild-em (most nagyrészt angolokkal vagyok) ezt ff-nek (factions farm) hívja, a bd, std (standard?), jk meg hasonló rövidítések jelentésére még nem jöttem rá. AB nekem mondjuk ennél szimpatikusabb, de ha lesz run-nerem akkor ezt egyedül is tudom majd csinálni

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Rip
Új driver felrakásával nem kell várni a formázásig, akármikor felteheted.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Grafikát ott nem tudok állítani, mert nagyon rossz, de ha minimumon megyek oda, akkor is szaggat. Jövõ héten talán formatálom a gépet (nem ezért), akkor majd másik Driver-t fogunk felrakni, remélem jó lesz... Köszönöm a válaszokat!

hoy ehh

JaSoN HuNTeR
Zen Daijun kész???Vagy a Miniszter Sho??

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Huh driver hiba???Bármelyik Drivernek.Vagy probálgasd meg a grafikát állitgatni.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Thx all.Hát csak egy karival mind2öt.Különben 5db 20as karim van+ egy 16os.De még nem vok pro,de Shiro százas hogy erösebb mint Undead Lich...Undead Prince Rurik is erösebb volt nála(Lichnél)XD.Meg aztán nekem csak a rangerem van kitápolva XD.+3hónapja játszok.<#ticking><#ravasz1>

Régebben nem volt vele gond, amúgy annyira rossz, hogy ki sem tudok menni a városból, a videokártyám Nvidia GeForce 6600 GT.

hoy ehh

JaSoN HuNTeR
Szerintem gyenge a géped,esetleg a kártya.Mert az a hely tele van rakva effektekel.Ird le milyen a géped és orvosoljuk!<#nyes>

Nem tudjátok miért akad játszhatatlanul a játék a Ring of Fire Islands-en? Bármelyik városába belépek, mindegyikben szaggat! <#help>

hoy ehh

Brigadeführer
Ha jól emlékszem akkor Boreas után, Zos Shivrosban kell beszélni egy manusszal, az adja a primary questet, onnan Maatu keep, aztán elverekszed magad a missio kapujáig ott beszélsz az õrrel, aki persze kér egy szívességet (talán Virág elvtársnak néz😊) mielõtt beengedne. Ezért maptravel Kainengbe->Raisu pavilon, megint maatu keep és vissza az õrhöz, úgy tucc majd bemenni.

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Nektek is szaggat a játék Ember Light Camp-ban? <#confused>

hoy ehh

- Boreas Seabed megvan, de ott se kaptam quest-et. Senji-be kellene eljutnom (már írtam elõzõleg), de nincs q-m hozzá. Az után a mission után juthatok el a 2 fõvárosba és onnan a 10k-s küldetések vihetnek tovább
- legfeljebb megszerzem egy másik karival a hiányzó elit skill-eket, ezt meg hagyom a fenébe...

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

pve-rõl volt szó 😊
Egyébként igen a legtöbb fizetõs mmorpg is legyüri ,azért irtam már amelyiket 😊

sztem az a baj hogy még nem csináltad meg Boreas Seabed küldit, ami Arborstone után van a luxon oldalon

- köszi, de pont az a bajom, hogy nem adnak küldit (nekem is az 'Uralkodó Jobb Keze' (nem szó szerint) rémlik, de nem ad semmit se). Az elsõ 2 karakterrel sok küldetést megcsináltam, ezzel erõsen hanyagolva voltak (fiam karaktere, de már csak az assasin elitek vannak vissza) ezért gondolom, hogy valamit esetleg kell elõtte teljesíteni
- majd próbálkozom 😊

erõsebb, mint a lich?... most nem emlékszem a lich skilljeire, és lehet, hogy a shiro 1v1 ben lenyomná a lichet, de nem hiszem hogy erõsebb... 50 sec alatt lehet kinyírni shirót? vagy kevesebb?... lichet meg azért kicsit tovább tart..

bardocz
én csak factiont vittem végig kétszer szerintem csak missionoknál lehet elakadni egyébként a fõvárosba jutához kell beszélned egy nõvel mmatu keepben és ki kell válaszatnos melyik fõvárosba akarsz menni
Máris? Minek kapkodtad el ennyire? 😄D

Sry, nem bírtam ki...

GW: Dor Von Hun [HD]

Lenyûgözõ, gratula<#vigyor2>...és hány karakterrel?

Nefürgyé le!

R34N
ügyes vagy.
Tusy: ha jol emlékszem raisu pavilionban (az a kis terület ami Kainengböl keletre nyilik) adja az Emperor's Hand csávo a küldit, ha nem ö akkor érdemes még megnézni Jameit Maatu Keepben, ez a kettö pont van ahol el szoktak akadni az emberek, nemtom te hol akadtál el, de remélem segitettem. 😊

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Győri Devi
Talán matu keepben vagy hol

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

JaSoN HuNTeR
<#wave>Én már végig vittem a alap gw és a factionsot is.
-Shiro jóval erösebb mint Lich XD<#wave>

- Arborstone mission után vagyok, most kellene eljutnom a fõvárosokba, csak ez nem sikerül 😞 Ha jól emlékszem (2 karakterrel már végigvittem) Senji's mission kell elõtte, de Senji-be nem tudok bemenni mert nincs hozzá küldetésem, azt úgy emlékszem Kaenig-ben lehet felvenni viszont nem találom sehol se 😞 Most arra gondolok, esetleg teljesíteni kell elõbb valami quest-et, minthogy megkapjam ezt a küldetést...
- hol találom azt a küldetést amivel Senji-be be tudok jutni?

Én meg szoktam venni az értelmes blessingeket ha akad útközben. PVE-ben leggyakrabban monk vagyok, elég hasznos a Monk of Dwayna és a morale.

GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox

Szaruman
Ja, vagy a silkród😛PP

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Szaruman
De, biztos a WOW😄

persze lehet, hogy ez az én hiányosságom....

de jobb! nem tudok még egy fizetõs játékot se mondani, ahol ennyire jó lenne a csapatorientált pvp, a pvp támogatása (hivatalos ladder, V😎, ahol ennyire jó balanceban van a skillek (IRL) és a stratégia (build, helyezkedés, stb) egyensúlya (ez most szóismétlésnek számít?...)

Ki mondta ,hogy nemtudok róla?( nekem egyálltalán nem jön be) És egyébként is én azt kérdeztem ,hogy ingyenesbe van jobb e gw pve-jénél?Mert én olyat nemismerek( mert nincs is olyan ) 😄 ennyi

Ezért se értem aki ilyenekel jáccik miért szenved a lag hegyekel?
Gw ezért jóh,mert olyan közép úton van az egész. Jobb az ingyeneseknél ,de nemjobb a fizetösöknél ( már amelyiknél) 😄

Szaruman
Ha neked fun leölni 100000+(százezer, nem elírás) mobot, akkor gg^^

Atisz
Áh elég amatõr, nem hinném hogy a WoW és GW szintû professzionális játékokkal felvenné a versenyt. De nekem akkor is bejön 😉

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Úgy fogalmaznék inkább: nem kiemelkedõ de kategóriájában nem rossz.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

egyél szart!! 10 millió légy nem tévedhet!

oké, csak vicc volt, még én sem próbáltam a silkroadot ^^

JaSoN HuNTeR
Én még sose probáltam de nem is izgat,azt mondják többen játszanak vele mint bármelyik mmorpgvel<#wave>

Szaruman
Silkroad egy szar.

Atisz
Van 1 pl az aláírásomban. Egyébként az hogy nem tudsz róla, még nem jelenti azt hogy nincs.

különben is nincsen iylenekre 100 goldom.... az egy guest ára

nem... bármi megoldható ezek nélkül is.... mármint quest/mission/farm
mert mondjuk hogy 20as attribod legyen, az ezek nélkül nem megoldható 😊

biztos vagy benne?..<#guluszem1> nehéz lenne elhinnem...

nem én vagyok XD

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

Szaruman
Noszi.

dougO

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Én tudom ki az de nem árulom el...😄

Ma Xi - Huang Kim Blame The Monks [lame]

Köszi a választ! <#worship>

hoy ehh

E szerint amit te mondasz nincs lezárva.
Többség szerint?
Szerintem több pve-s van itt ,és még keveseb mindekttõ oldal mint én 😄

Az is már kih lett tárgyalva ,hogy az relativ kinek mijön be vagy mih unalmas.
Nekem pl hossui távon a tomb nagyon unalmas( olyna mintha csében dust 2 vagy aztecot állandoan nyomatnák.
Pvp az egyetlen jóh( szerintem) az gvg.

Egyébként nemtudok olyan ingyenes online gamerõl ami hozná gw pve szintjét

nem tudom... de akárki is az találgatni nem akarok 😊 még nééhányan megsértõdnének 😊

pédán szemléltetném: van egy kalapácsod. 50k a kezdõ licit. 100k-ért el lehet vinni azonnal. de te 75-knál alább nem akarod eladni, ekkor a reserve priceba beírod a 75k-t. ám ha valaki (tegyük fel az elsõ licitáló, akinek csak 50k-t kéne licitálnia) megajánl egybõl mondjuk 90k-t, akkor automatikusan visszaállítja neki a licitjét 75k-ra, mert az a reserver price. és reserve price fölött már csak ez után a momentum után lehet licitálni.
röviden ennyi 😊😊

JaSoN HuNTeR
Szóval még szoktál játszani?

Guild Wars Guru Auction oldalon be lehet állítani a licitálásnál, hogy Reserve Price. Valaki légyszi magyarázza el, hogy ez mit takar! <#help>

hoy ehh