Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hoy ehh
- most Sunjiang-ba kell ismét eljutnom (ezt elõzõleg kevertem Senji-vel, pedig ott nincs is mission - ezeket a hülye neveket pontosan soha nem fogom megjegyezni...)
- számomra új a Kurzick oldali Lugardis mellett levõ imételhetõ quest, valami lépcsõn kell félig felfutni meg még valahova elmenni, gyakorlatilag 2 runner nagyon rövid idõ alatt teljesítheti (nekem 2-3 percnek tûnt, de legyen 5 perc). Jelenlegi guild-em (most nagyrészt angolokkal vagyok) ezt ff-nek (factions farm) hívja, a bd, std (standard?), jk meg hasonló rövidítések jelentésére még nem jöttem rá. AB nekem mondjuk ennél szimpatikusabb, de ha lesz run-nerem akkor ezt egyedül is tudom majd csinálni
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
hoy ehh
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
hoy ehh
hoy ehh
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
hoy ehh
- legfeljebb megszerzem egy másik karival a hiányzó elit skill-eket, ezt meg hagyom a fenébe...
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Egyébként igen a legtöbb fizetõs mmorpg is legyüri ,azért irtam már amelyiket 😊
- majd próbálkozom 😊
Sry, nem bírtam ki...
GW: Dor Von Hun [HD]
Nefürgyé le!
Tusy: ha jol emlékszem raisu pavilionban (az a kis terület ami Kainengböl keletre nyilik) adja az Emperor's Hand csávo a küldit, ha nem ö akkor érdemes még megnézni Jameit Maatu Keepben, ez a kettö pont van ahol el szoktak akadni az emberek, nemtom te hol akadtál el, de remélem segitettem. 😊
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
やられたらやり返す。倍返しだ!
-Shiro jóval erösebb mint Lich XD<#wave>#wave>
- hol találom azt a küldetést amivel Senji-be be tudok jutni?
GW2: Prana - Hanako - Zen Paradox [MoD] (Piken) | Aion: Prana [c ude] (Spatalos/Elyos) | Guild Wars: Hanako Ken - Zen Paradox
Ezért se értem aki ilyenekel jáccik miért szenved a lag hegyekel?
Gw ezért jóh,mert olyan közép úton van az egész. Jobb az ingyeneseknél ,de nemjobb a fizetösöknél ( már amelyiknél) 😄
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
oké, csak vicc volt, még én sem próbáltam a silkroadot ^^
mert mondjuk hogy 20as attribod legyen, az ezek nélkül nem megoldható 😊
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Ma Xi - Huang Kim Blame The Monks [lame]
hoy ehh
Többség szerint?
Szerintem több pve-s van itt ,és még keveseb mindekttõ oldal mint én 😄
Az is már kih lett tárgyalva ,hogy az relativ kinek mijön be vagy mih unalmas.
Nekem pl hossui távon a tomb nagyon unalmas( olyna mintha csében dust 2 vagy aztecot állandoan nyomatnák.
Pvp az egyetlen jóh( szerintem) az gvg.
Egyébként nemtudok olyan ingyenes online gamerõl ami hozná gw pve szintjét
röviden ennyi 😊😊
hoy ehh