63345
  • e57
    Hogy lehet 400 fölé menni craftban?
    Elértem a 400-at, de az új tier (master) receptek alapból fehérek.
  • CortezK2
    #59575 például
  • kastil
    Milyen buildet ajánlanátok warriornak zergre? Hammer alap, viszont gear/traitről ötletem sincs, tekintve hogy nem vagyok nagy wvw/pvp srác. Valami olyasmit szeretnék leginkább, amivel marha nehezen halok, dmg nem fontos, csak taggeljek, hogy legyen bag. mondom, csak season miatt járnék, full noobként
  • Belton
    Eladó Gw2 Pre orderes Digitális Acc ( van rajta 60+os Thief meg arany)
    4500Ft Akit érdekel Pm itt forumon.
  • Mc Wolfy
    Tykesek is jó arcok, csak tényleg kevesen vannak.
  • Kata
    Van itt olyan aki Pikenen van és szokott achikat csinálni?
  • Berin01
    Tyria Kalandorai [TyK] is szívesen lát minden akit játékost a Deso szerveren Pve,WvW érdeklődési körrel rendelkezők előnyben. Kicsit kisebbek vagyunk a Reso-nál de töretlenül fejlődünk.:)
  • YakHead
    Kösz, utánanéztem a bandának, elég normálisnak tűnik, amit írtak magukról. A +30 életkor különösen tetszett, ha lesz időm megsasolom a honlapjukat is és bekéredzkedek hozzájuk
  • Robe77
    Most is pörög. :) Csak azért estünk vissza mert 1,5-2 hét alatt jónéhány főleg www guild transzferelt el.
    A gyávák... :D
  • gseldon
    Nyáron játszottam utoljára GW2-vel olyan június környékén. Akkor még a Deso WWW nagyon pörgött. Elmondaná valaki, hogy mi történt?
  • Dobronski
    Itten-e
    Szerintem én is jelentkezek, mert Wolfyék Pikenre mentek.
  • t0xikus
    szervezettség terén kb semmit nem tudnak. soksok hétig voltunk ellenük. lehet,h vannak néha kisebb guildcsapatok, akik tudnak is játszani, de nem ez az általános. vizu kizárólag azért lehet sikeres,m a nap minden órájában rengetegen vannak.
  • Mc Wolfy
    vagy a Guildek gomb, ott a magyarok jönnek be egyből :)
  • Berin01
    Itt az oldalon rákattintasz, az EU szerverek fejlécre, ott kikeresed a Desolation servert.
    Ott megtalálod az összes guildet köztük a Resonance-t , illetve még sok magyar aktív guildet.
    Érdeklődési körtől és főleg szimpátia alapján eldöntöd neked melyik lenne a megfelelő:)
  • YakHead
    "de sok ott a jó arc" ezek szerint vannak ott rossz arcok is? És hogyan lehet rákeresni a RESO guild-re? Be kell írni valahová? (ala WoW) Vagy van valaki ott akit konkrétan keresni kell? Esetleg van honlapjuk? Tudom, tudom, túl sok és túl hülye kérdések
  • Mephike
    Oks, meggyőztél, most már mindent értek...
  • Mc Wolfy
    Akik nagy és jó fej csapat, az a RESO, de sok ott a jó arc.
  • Robe77
    Nem szépítek és magyarázok meg semmit. Tény, hogy a vizuna hónapokig így játszott és nem hiszem, hogy pár hét alatt változott volna valami.
    Azt meg soha nem mondtam, hogy a www nem igényel taktikát. :P
  • Tharus
    A Desolation szerveren milyen magyar guildek vannak? Csak kíváncsiságból kérdezem.
  • Mc Wolfy
    fú de mennyi kell hozzá. annyira látszik, ha egy jobb csapat gyűlik össze, vagy ha egy gyenge
  • kastil
  • Mephike
    Szépíthetjük a dolgokat, hogy elmenekülnek 1v1 elől, meg hogy éjjel foglalnak, de egy biztos szinte mindig többen vannak. Tudom, hogy szép hagyománya van a "megmagyarázzuk, hogy az ellenfél valójában hülye és csak azért első mert ott van a legtöbb szánalmas alak", de néha el kell gondolkozni azon, hogy lehet ők is tudnak valamit ha mást nem szervezettség terén. (Tudom, most jön a magyarázat, hogy a WvW valójában semmi taktikát nem igényel, és ész sem kell hozzá...)
  • Mc Wolfy
    EBre a nabok mennek :P guildek bordereken raidelnek
    és igen, hard modeot a wvwre értettem. A piken a korabeli Deso nyomába se érhet szervezettség terén, de potencia ott van benne. reméljük nem jut arra a sorra, mint a deso
  • Robe77
    Miért? Megváltoztatták a híres "hajnalban/reggel golem rush, napközben/este towerben üldögélés 30 ac mögött, 1:1 elől menekülés" taktikájukat? :D Mert ha továbbra is ezt használják, az inkább szánalmas vizu mint hard mode vizu. :P
  • t0xikus
    ha deson ilyen komoly sorok vannak már délben eb-re, akkor mi lehet pikenen?:D
  • Strayhand
    Szerintem McWolfy nem a Pikenre értette, hogy hard mode, hanem a pvp dolgokra, wvw-t is beleértve.
  • Berin01
    Desolation az egyik legnépesebb szerver van elég sok magyar guild WvW de szempontjából most jobban teljesít a Piken.
    A queue viszont sokkal nagyobb WvW terén a Pikenen mióta beindult a WvW Season.
    Tehát ha WvW a legfontosabb neked akkor lehet érdemes elgondolkodni a Pikenen, ha viszont nem az az elsődleges akkor a Deso szerintem jobb választás.
  • Mephike
    A héten Vizuval mecccselünk, szerintem náluk durvább hard mode nem igazán létezik.
  • Robe77
    Piken www = hard mode?? Mióta?
  • HyperMonkey
    Rohadt jót tett a ranger pet változtatás, nem nagyon hal meg a petem. és mintha a LB sebzése is javult volna...
  • Mc Wolfy
    pl mi is. szóval ha egy kicsit a hard mode felé hajlasz, akkor várunk örömmel a világok harcában :)
  • Kryon
    Pikenre gyere. Itt is sok a magyar, sokan átköltöztek Desoról is nemrégiben wvw miatt.
  • aknakukac96
    Én Piken Squaren vagyok, ez is jó népes szerver, sok magyar van, viszont ilyen népességű szerveren a nagy queue time-al is számolni kell.
  • mkfdd
    Sziasztok! Kicsit beleuntam azokba az mmo-kba amikkel játszom, és pont azon gondolkodtam hogy kikéne próbálni valami újat. Eszembe jutott a gw2, és hogy a bétát szerettem csak aztán elfeledkeztem róla. Ahogy felnézek a honlapra, látom pont pont csak ma 40%kal olcsóbb a játék :) úgyhogy rögtön be is neveztem rá és már csurog lefele. Tudtok valami jó szervert ajánlani? A Desolation népesnek tűnik és sok magyar klán jelen van ahogy látom. Ha ott kezdek, nem bánom meg?
  • Mc Wolfy
    ac, ta, hotw, cof, mittomén :) mindegyik farmolható 20 perc alatt. Ajánlom tanácsért Anitababát.
  • aknakukac96
    Ki kellene farmolnom 175 goldot.CoF P1-en kívül tudnátok ajánlani valami hatásos módszert?
  • Mc Wolfy
    Ezt használom most. majd később valószínűleg elmegyek sebzősebb variáció felé, de ez így most nagyon baba. esetleg tacticsból kivehetsz 10 pontot, és átrakod armsra, ott kitraiteled a IV-est és bamm, +50% crit. mondjuk ahhoz más ékszereket is használnék, mondjuk cavaliert.
  • HyperMonkey
    Légyszíves írd le pontosabban. PVT armor ok, dolyak rúnákkal. De pontosan mi a többi cuccod? melyik signet pontosan? trait elosztások? kíváncsi vagyok.
  • CortezK2
    Tudom én hogy wvwzel, azért is kérdeztem :) Na majd kipróbálom, valami hasonlót terveztem traitben, a ruhát meg megnézem így mit tud :) Köszi
  • Mc Wolfy
    wvwzek, oda teljesen más build kell, mint pvere. most egy full regenes, cc tankot nyomok. 0/0/30/30/0 maradék 10-et rakod ahova akarod, 2. vagy utolsó linet ajánlom. pvt cuccok, healing signet, dolly rúna, gyógyulós kaja, kalapács és kész. második fegyvernek kard/kürt és van perma futásod. Ebből minimálisan föláldozva meg nagyon kemény dmg-et is ki lehet osztani. ~3200 armor meg 20k hp az már egy daráló gép. azt a buildet még nem próbáltam, de majd :)