Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Never underestimate the power of the dork side!
traitek: 1/10/12 1/10 3/10
skillek: troll/lightning/qz/rao
fegyver: longbow critre robbano runaval, gs +5%sebzes
ha nem fog tetszeni remors, akkor valtok vissza 11es traitre es 3 runara, tobbi marad
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Köszönöm.
Persze ha úgy adódik a Sword + Shield/focus is szerepelhet egyes helyeken ahol épp jobb.
Vajon sikerül e elcseszniük?
nagyon magason a léc.
Egy Morrowind-Oblivion-Skyrim single csoda után MMO-t faragni Tamrielbõl, hát fejlesztõ/grafikus/és történetíró legyena talpán ha sikerül olyan szintet hozniuk 😄
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Elsõ lövés, és alapból van rajtad opening. Az elsõ openinget elhasználja a HS és ad egy másikat ami a RF-ra megy. Jól gondolom?
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
Itt is az kéne az eléknek, anyagi komponens 😛
De ha akartad, csinálhattál lemezvértes vadmágust (akit lovagnak akartak nevelni a szülei, és ez félig sikerült), amivel pezsgõt bonthattál, ha végre egy varázslatot sikerült elkasztolnod :-) Persze megfûszerezve azzal, hogy a szórakozott karaktered jól megcseréli véletlenül a komponenseket :-) Régi szép idõk :-) Papír, kockák, dm, monstrous compendium, phb, dmg :-)
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Mármint ha valaki felszabadít egy csomó mágikus energiát, teremt belõle egy rakás elektromos feszültséget a varázslással és kisüti egy rakás mobra, miközben az egész testét egy fémpáncél borítja
komolyan, ne vitázzunk már ezek után azon, hogy mit lehet mit nem és hogy minek hogy kellene mennie, eléggé összevisszaság amugy is a gw2, nem kell tovább fokozni.
A Gw2 ranger meg lehet, hogy az aminek annó a rangert kitalálták, csak azóta már ezer féle képpen újra lett gondolva. szerintem nem nagy titok, hogy ha valaki egy mmoban rangert/archert/huntert vagy nevezd aminek akarod kasztot kezd, azt elsõ sorban a bow és esetleges pet miatt teszi. még jó, hogy gw2-ben mind2 broken.
Amúgy anno a szerepjátékosok nem azt nézték, hogy hogyan lehet a szabályokon kiskapukat találni. Mindenki rendeltetésszerûen használta a saját kasztját, és elsõsorban a jellem kijátszásáról szólt a történet, nem a lootról.
Én csak a ranger miatt hoztam fel az egészet, hogy lássátok, a GW2-es ranger az, akit a nagy öregek annakidején kitaláltak, kidolgoztak, és számos fantasy regény fõhõseként is drukkolhattál nekik: Tanisnak a Dragonlance világában, Sorak-nak a Dark Sun-on, Drizzt'Do Urdennek a Forgotten Realms-en. Nem értem, hogyan tarthatja valaki nem rangerhez illõ képességnek a stealth-t, amikor a ranger az elmúlt kb. 3 évtizedben képes volt rá.
Engem meg a pve nem érdekel ebben a játékban, a pvp pedig ebben a formában nem tud lekötni hosszabb távon, úgyhogy csak funból lépkedek be spvp-ni.
&Terensz
Szóval egy maharnagy baromságokkal teletömött szabály szerint kellene mûködjön minden rpg. Még jó, hogy nem mindennki tekinti bibliának, lol.
-miért sebezte magát ha heavyben varázsolt?😄
-árnyékban, nem a nagy semmi közepén lett láthatatlan csettintésre, pláne nem azért mert HUNTERS shotot lõtt. asd
-ranger az egy kegyetlenül elcseszett kaszt, ennyi, GW1ben még íjász volt, a warrior tudott "tankolni", és a rugú nem volt permastealthben, nem ezer éves nevetséges szabályok kellenek, hanem csak a bejárt utat kellene valamennyire legalább megközelíteni
Ez nem egy film vagy TES játék.
Egyébként ezek alapján akkor peticiót Archer kaszttér. Vagy félreértések elkerülése végett legyen a neve The Real Bow User vagy valami, Rangert átnevezni Robinhood vagy Aragornra meg ilyenek, gondolom vágod, hogy ha egy általad kedvelt szabály szerinit akarjuk formálni akkor nagyon szét kell cseszni a cuccot
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
A pve tartalomban egyetértek, lévén nincs benne pve tartalom. Ezért unta meg rengeteg ember. Talán tenni kéne bele. Hm?
Abban egyetértek, hogy a petek sokszor bénáznak és támadás helyett összevissza futkároznak, meg viszonylag hamar döglenek.
Bár felesleges veled ezen vitatkoznom, mert ha jól emlékszem kb a megjelenés óta a rangeren siránkozol, hogy milyen szar.
Jó hosszú leírást találtam a thiefrõl, így csak összefoglalom pár szóban.
Szemtõl szemben sérülékeny volt, de tudott árnyékban rejtõzni és backstabelni. A backstab szorzó szinttõl függõen nõtt, 2x, 3x, 5x-ös sebzést produkált. Az árnyékban rejtõzésnek körönként (miután mindenki ütött vagy varázsolt) kellett ellenõrzõ dobást végezni. És fura módon csak árnyékban tudtál "árnyékban rejtõzni" <#idiota>#idiota> Dióhéjban - pici eltérésekkel - úgy mûködött, mint itt, vagy más játékban, de nem úgy mint a wow-ban 😛 Plusz az #58646-ban felsorolt tolvaj-képességekhez értett, amik között szintenként szét tudtál osztani pár %-ot, meg volt némi fajfüggõ kezdeti értékük.
Ami az AD&D 2nd edition-ben elcseszett dolog volt, hogy a thief (rogue) a sebzésbónuszt csak az ereje után kapta, az ügyessége csak a távolsági találati esélyét növelte. 3rd edition-ben ezt már javították, és bejöttek a "keen" fegyverek (dupla krit esély) és a traitek.
</történelmi visszatekintés>
A rangert azért nem érted, mert nem játszottál anno szerepjátékot. Ha így lett volna, nem akarnál a warriddal blineklni és a varázslóddal heavy armort viselni. #58651-ben leírtak igazak. Viselhettél, de szinte biztos, hogy magadat sebezted a saját varázslatoddal. A villám pedig szorzóval sebzett rajtad a fémfelülettõl függõen.
A ranger olyan robinhood-féleség volt. Kizárólag jó jellemû speciális warrior kaszt, 2 tolvaj-képességgel, magasabb szinten pedig druida-varázslatokkal. Magyar fordítása "erdõjáró" vagy "kósza", a "range" nem a sebzése távolságára utal, hanem az állandó vándorlására.
- Nincs nyílvesszõ animáció (nem gameplay befolyásoló cucc de szarul mutat)
- Pet neve nem kapcsolható ki (nem gameplay befolyásoló cucc de szarul mutat)
- Nevetséges sebzés íjjal
- Szar túlélõképesség
- Alacsony HP
- Használhatatlan petek
A dolog pikantériája, hogy ezeket ki lehet traitelni egy kevésbé szarra, de akkor sokat buksz máson. Erõsebb lövés (a warrior így is 5x annyit tol) de lófasz HP, pet hullik 5 sec alatt. Vagy erõsebb pet, lófasz lövés stb...
A petekkel van még sok baj. Avoidance még a kanyarban sics, legalább AoE-re lenne ahogy a wowban vagy a riftben. Egy aoe és a pet fekszik. Ezen kívül a ranged petek is viccesek. Nem hogy max range-rõl tolná, odamegy 10 méterre a targethez, ugyanúgy beledöglik minden szarba. Nem követ ha arrébb mászol egy aoe körbõl, vígan tolja a sebzést és összecsuklik. SZóval a ranger jelen formájában egy fos.
ja, l2 c3 heavys prophet ftw.
nemtom amugy hogy jön ide az armo, light meg heavy armor között annyi a különbség mint, ja, szinte semmi
Kapott is miatta nem kevés büntetést, de minden további nélkül hordhattad.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A warrior meg elég op alapból is. 😛
Pl ha jól emlékszem dnd-ben varázsló is hordhatott heavy armort, csak kurva lassan és nehezen castolt benne, meg stb. Valami ilyesmi mmo-nak örülnék, vagy egy kaszt nélkülinek, ahol a karakter által választott skillek határozzák meg a játékban betöltött szerepét (tudom hogy GW-ben is így van nagyjából, de itt vannak kasztok és megkötések).
A rangerrel meg nem tudom mit sírtok megint, a selfheales párducos BM ranger még mindig kurva jó, és én örülök a stealthnek is.
De giazad van, attól hogy én warrior vagyok miért ne vehetnék fel light armort és használhatnék staffot, mint közelharci fegyvert.. Vannak azért korlátok amiket nem kéne átlépni mert összefossa a rendszert. Mondom, warriorként kérek blinket mert az öreganyám egy mesmer volt és megtanított, bullshit.
komolyra: tökmindegy
Mivel a köpeny az nem armor.
Kb 25 éve kezdtem az RPG-vel foglalkozni, még a jó öreg TSR-os idõkben, akkoriban volt új az AD&D second edition. Ami ott le van írva, az az etalon, hozzátenni szabad a késõbbi RPG-knek, elvenni belõle nem érdemes, mert átgondolt és mûködõ szabályrendszer volt. Ezt az Anet is tudja, nyilván tele vannak soraik régi szerepjátékos arcokkal.
"...Rangers could still wear any armor, but several of their new abilities required the use of light armor, including the skill to use two weapons without penalty and the thief-like abilities of move silently and hide in shadows..." Lopni zárat nyitni, csapdát keresni, magasról leesni, tolvajnyelven kommunikálni továbbra sem tudott a ranger. </történelmi visszatekintés> <#idiota>#idiota>
De ha tényleg szép lassan dolgozzák fel Õket az már jó.
Talán eljutnak a Rangerig is. Nekem is az egyik kedvenc kasztom a vadász külömbözõ játékokban így itt is foglalkozok vele. Bár átálltam a Guardienre és eddig nem bántam meg.
Amellett, hogy so so változatos még látványos is és bár párszor meghaltam az nem a kaszt hibája hanem még a rutintalanságom oka.
Arról nem a kaszt tehet amikor level 5ösként beleszaladtam 4db 8-9 es erõs banditába 😄
A játék irányítását még mindig szokni kell néha olyan mint egy túlkormányzott kocsi, vissza kell igazítanom az irányt mert túlhúzom, ami ugyebár idõveszteség.
De a grafika, és az eddig még izgalmas küldik kárpótolnak.
A Vista-kkal van még komoly problémám, sokszor leesek még és ez nem fog kedvezni a Puzzle nél 😄 Összességében sokkal jobb a játék, mint számítottam rá a videók alapján is.
A más kérdés hogy pár hónap után unalmasak lehetnek a dolgok, de annyi mindent lehet csinálni szóval nem félek attól, hogy legrosszabb esetben egy kisebb szünet után ne fojtatnám majd 😄
LFG tool elvileg idén jön, persze, soon, de eddig ahogy tudom még csak listán sem volt
@Conqvistador
Akkoriban sem az egész játék volt lehúzva, csak megemlítésre kerültek a hibák amiket leszarnak. Mások sírógörcsöt kaptak negatív véleményünk miatt, ebbõl lett a vita, ezért tûnhetett úgy hogy fossa fikáztam/fikáztuk. De majd te is találkozol a problémákkal, nyugi 😄
Ja és nem, nem elvakult wowos vagyok, csak példaként lett felhozva mint akárhogyis, sikerjáték.
Esetleg felhozhattunk volna valami fieste onlinet, persze
Szóval érdeklõdéssel figyelek minden olyat ami a rangert érinti, de összes jelenleg futó MMO közül a GW2-ben a legrosszabb az íjász/ranger/hunter. Minf animációban, petek tekintetében, sebzésben és használhatóságban. Emellé jön a dögunalom lvl80-on. Ezért húztam le, és a leírtak miatt nézem a változásokat, de nem jönnek normálisak. A Rift-el most jól elvagyok, ott fasza a ranger/marsman.
Nem sok kellett, hogy a negatív írásaitok kapcsán mégse vegyem meg a gamet.
Aztán rájöttem biztos elvakult wowosok vagytok 😄
Mivel mindigis herótom volt az állandó raideléstõl meg nem vagyok wow-õrült így nem bántam meg.
axe
a pengék pörögnek mint egy flexen, lol