Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt majd más megmondja 😛 Én kétszer voltam összesen dungeonban, pont a thief-el, de elég is volt, kell pár hónap szünet a következõig. (nem a kaszt miatt)
X
És milyen a teljesítménye dungeönökben ?
Nekem azzal van meg a map 100%ra, úgyhogy jól elboldogul. Orrban pl két tolvajjal átrohangáltunk a zombihegyeken 😉
X
Annyit szeretnék kérdezni hogy a thief mint karakter mennyire állja meg a helyét a játék PVE részein ?
Én ugyan ritkábban tolom, de a Souls Of The Warhorn klán tényleg jó, segítõkész arcokból áll. Ezen kívül nagyon ügyesen tolják (az alakpján amit tapasztaltam), én is csak ajánlani tudom õket.
Én imádom a franciákat, mert amikor éppen 2-3 órára nem vagyunk durván outnumbered akkor lootbag esõ hullik az égbõl
De jobb ezzel nyugtatni magam 😛
X
Az Arenanet-nel dolgoznak hétvégén?
Nem csalás az, szkill 😄
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Kösz, de bõven megfelel nekem a Piken WvWs teljesítménye, a beteg franciákra meg végképp nem vagyok kíváncsi 😄 Igazából nem vágom a témát hogy miféle csalások vannak/lehetnek (vannak egyáltalán?) a játékban, de pár ember kb terminátorként mászkált itt-ott.. Persze nem vagyok pro 1-1 ellen(meg úgy általában semmiben se), de ha már 4-5en ütünk valakit lassan csak ki kéne feküdnie 😄
X
ha jo wvwt akarsz, gyere at desora! fo musoridoben vizut is verjuk 😄
Never underestimate the power of the dork side!
WvWn megint megkaptuk Desot.... jó lesz ez a hét is <#vigyor>#vigyor>
X
Desolation szerveren keresek guildet 😊 Kolosz nevu warriorral! Ingame whisper ram pls vagy adjatok nevet akire ra lehet irni. Koszi
Nem megy, fórumban is írták hogy ez egy ismert probléma, a supportos figura is mondta.
megy az, de ha barki 2 kattintassal tudna resetelni barmilyen jelszot, akkor az eleg csunya lenne 😊
Az egy dolog, hogy én 4 évvel ezelõtti dolgokra nem emlékszem, de egy password reset azért mûködjön mán! <#circling>#circling>
minek kellene megjavulnia? te nem emlekszel dolgokra :p
Írtam de éppen nem emlékszek a titkos kérdés válaszára, úgyhogy ennyit errõl 😄 Majd egyszer hátha megjavul az oldal
Az a baj, hogy nálam már az animációknál elbukott, ahogy fut, ugrik, üt... ezt bámulom hónapokig/évekig, és ez kegyetlen szar, szóval nty =/ töröltem is
Csinálj egy új reget. max kezdesz egy karit lvl1-tõl.
Engem anno nem fogott meg annyira, kb 2 hónap után hagytam. Most kipróbálnám megint, de a franc se tudja már a bejelentkezési adatokat :-\
Nem? <#nevetes1>#nevetes1>
Majd ha megnézed a talentrendszert hogy egy kasztból 10 féle lehet, másképp gondolod 😊
Majd ha megnézed a talentrendszert hogy egy kasztból 10 féle lehet, másképp gondolod 😊
na annyit "Hype"-oltad már ezt a riftet, hogy csak kiváncsivá tett 😄
Bár Gw2 után videók alapján nem igen fog tetszeni
Bár Gw2 után videók alapján nem igen fog tetszeni
Na jöhet is vissza Ranger main karakternek,ez a stealth nagyon megdobta a játékélményt😊
Ja, mostanában többet vagyok itt, mint a játékban.:\
Én nem a lootért mennék hanem a mókafaktor miatt 😊
mindig vannak. csak be kell irni guild chatbe. de ha mesz guild missionokre, asszem akar 2 het alatt is meglehet 1 lila, laurerbol is valthatsz ki, hatast craftolsz magadnak. 6 bol csak 2 jon fractalbol.
Én még nem, is voltam fraktalba.
Remélem Wolfy-ék majd eljönnek párra. 😄
Remélem Wolfy-ék majd eljönnek párra. 😄
Wolfy vannak olyan játékosaitok akik még járnak alacsony szintû fractal-ba? Nekem sajna pontosan nulla agony resistem van.
igy is vannak merchantok, akikhez event kell. ne is beszeljunk olyan chainekrol, mint mondjuk balthazar templom...
meg mondjuk marhára örülnék neki ha divinitys reachben mindig másik sarokba kéne mennem a laurel merchanthoz, pl
annyi van, mint égen a csillag. ha mindegyiknek saját kis útvonala meg tevékenysége (példád: kocsma) lenne szkriptelve, akkor kb az idei e3 lett volna az elsõ, ahol bemutatják a játékot.
"vki ismer olyan mmot ahol setalnak az arusok pl?"
A Wowban stormwindben és Dalaranban láttam már olyan árúsféleséget aki fel alá sétált 😄
Te se szeretnél mondjuk futás közben vásárolni 😄
Gondold el Usain Bolt épp futna és közbe árúlná a Puma armur szettet te meg loholnál utána... 😄
A Wowban stormwindben és Dalaranban láttam már olyan árúsféleséget aki fel alá sétált 😄
Te se szeretnél mondjuk futás közben vásárolni 😄
Gondold el Usain Bolt épp futna és közbe árúlná a Puma armur szettet te meg loholnál utána... 😄
Sracok, miert allnak az bpck minden jatekban? Marmint trainer, arus meg ezek? Olyan nehez egy utvonalat beprogramozni nekik? Szerintem sokkal hangulatosabb lenne ha mondjuk a thief trainer mondjuk kocsmazna eggyyet es mivel reszeg, olcsobban arulna?:irjunk peticiot forumra!😄(am vki ismer olyan mmot ahol setalnak az arusok pl?)
Régebben pont ilyen volt a stealth, pár hónapja változtatták meg. De ahogy írod is, inkább rossz volt, mint jó, ha pl. cloack & daggereztél thieffel, imádkoznod kellett, hogy ne reseteljen a mob.
A vanish/stealth pont jó (lenne) hogy megússz egy wipe-ot. Ha már mindenki halott, lõsz egy HS-ot, és kikerülsz combatból. És a mob visszamenne a helyére. Te meg életben maradnál. Ez lenne a jó.
még jó, hogy nem lehet. utáltam wowban hogy ha elstealthelek mob fullhp és visszamegy helyére soloban, csak a gyors ambush vanish ambush fért bele de marha gyorsnak kellett lenni. tök kellemes meglepetés volt amikor thiefet kipróbáltam és láttam, hogy itt nincs offcombat tõle
Hm... nem is lett olyan rossz a ranger. Cursed Shore-ban tesztelgettem. Az elit nagy mászkálós komát sokkal könnyebben vágtam le mint eddig, és a champion HP-ját is levittem félig szólóban. Nem hittem volna hogy ilyen sokat jelent az a 3 sec stealth.
Kipróbáltam hogy lehet megúszni egy wipe helyzetet, sajna nem jött össze. Mistben a két nagy boss-nál próbáltam hogy mennyire lehet elmenekülni, combatból kikerülni de sajnos nem lehet. Ha a pet elõ van véve (és combatban elõjön ha akarom ha nem), akkor nem tudom lerázni mert rámegy a petre. Ha a fekete párduc stealth-jét használom, akkor is. Az lett volna a terv hogy betámadom, párduc stealth, én stealth és visszamegy a helyére a boss. De nem, amíg stealth-ben vagyok addig csak áll, de amint megjelenek azonnal rámjön újra. Olyasmit akartam csinálni mint a wowban a vanish vagy a feign death. De nem lehet sajnos.
Kipróbáltam hogy lehet megúszni egy wipe helyzetet, sajna nem jött össze. Mistben a két nagy boss-nál próbáltam hogy mennyire lehet elmenekülni, combatból kikerülni de sajnos nem lehet. Ha a pet elõ van véve (és combatban elõjön ha akarom ha nem), akkor nem tudom lerázni mert rámegy a petre. Ha a fekete párduc stealth-jét használom, akkor is. Az lett volna a terv hogy betámadom, párduc stealth, én stealth és visszamegy a helyére a boss. De nem, amíg stealth-ben vagyok addig csak áll, de amint megjelenek azonnal rámjön újra. Olyasmit akartam csinálni mint a wowban a vanish vagy a feign death. De nem lehet sajnos.
Desolationon varunk szeretettel guildunkbe
Koszi a valaszokat 😊
Desolation / Piken Square
Magyarként is nyugodtan mehetsz bármelyik szerverre <#vigyor0>#vigyor0> Egyébként a magyarok többsége Desolation/Piken Square/Whiteside Ridge szervereken van.
X
Sziasztok! Azt szeretnem kerdezni hogy magyarkent melyik szerveren erdemes Karaktert inditani? Ma fogom elkezdeni a GW2-ot. Minden erdekel a pve, pvps, wvw. Ha irnatok valamit a kerdesemre megkoszonom 😊