63345
  • aknakukac96
    "atm" ?
  • Mc Wolfy
    thief sosem lesz balanszolt. sosem szabadott volna a láthatatlanságot belerakni a játékba.
  • Strayhand
    Persze ettől még a thief az OP, mert le tudja vadászni a magányosan kóborlókat, vagy ha nem, akkor legalább bátran el tud előlük szaladni.
  • Mc Wolfy
    rá lehet traitelni, hogy teljes tank mellett a dazedelt ellenfelek ellen 100% fölötti criticalod lesz. 10 hammer warri maga előtt leüt mindenkit, és kb 1 másodperc alatt ledarálnak bárkit. Osztanak olyan 2-3000 sebzést ütésenként, fél másodpercenként csapnak kalapáccsal. 10 warri olyan 40k sebzést nyom le egy sec alatt úgy, hogy mozdulni se tudsz(területre). Ha jól csinálják, akkor pislogni se tudsz, csak azt veszed észre, h downedben vagy.
  • kastil
    Fegyverek valami rettenetesek szerintem, csak egy réteghez illik, ez a heavy viszont marha gizda, kiváncsi leszek rá ingame.

• kastil
    mert aoe CC, meg atm kurva op kb minden pvp formára
  • aknakukac96
    A Hammert miért szeretik olyan sokan WvW-re vinni, illetve miért olyan hatásos?(sosem használom azért kérdem)
  • kastil
    soldierbe tolom hammer warrival, deson, pár napja ki se jöttem wvwről, annyira leköt most,
    köszi infot
  • Mc Wolfy
    először supply mastery legalább legyen 4-es, aztán én tartalékolnék a 116 pontos fejlesztsre. az extra hp jól jön ám.

80 után meg gyere wvwzni, ha kiszedtél valami tankos cuccot :)
  • kastil
    mire költsem wvw pontokat? siege dolgokat nem igen használok, esetleg supply?
  • kastil
    ja meg most revampoltak tekilát, rohadt nehéz lett, többi boss is jobban sebez +több hp, amugy semmi extra nincs, ugyan olyan living story bs
  • kastil
    dragons bash eventen volt wing, egyik fajtat meg tudod venni TPben ha még van, meg asszem most van vagy volt tekilás is. wvw most elég fun a season acsik miatt. legandary ugyan az, most van viszont celestial gear meg ascended fegyok, jon majd ascended/legendary armor is elvileg. ascended is elég szopás jelenleg time gating miatt
  • geristar
    Most kezdtem újra a játékot. Milyen eventen, vagy hol lehetett szerezni szárnyakat?
    Ti mit csináltok lvl 80 elérése után? Full cof gearben vagyok és egyelőre nem találtam semmit ami lekötne. Pedig nagyon tetszik a játék. Legendary még mindig hosszú hónapok munkája?
  • kastil
    sry dupláér, mellesleg persze, ha valaki minmaxer akkor fun<reward/time
  • kastil
    mint említettem, nem járok dungeonbe, open world pve-re meg tökéletes a hammer, legalább látványos. bár most agyalok nagyon axe/shielden, mert jol nez ki
  • Mc Wolfy
    greatsworddel tolod hundredset, utána átváltasz axe+axe vagy axe+mace-re, mert gs-nek alapból nem olyan jó sebzése. utilitynek for great justice, on my mark és egy banner. elitnek banner vagy signet.
    tegnap barátnőmmel és a csapatával végigmentünk délelőtt a dungeonökön. nem nagyon volt boss, ami bírta volna 1 percig. legtöbbször shoutok újra se töltődtek. 1 guardian, 3 warrior, 1 mesmer. dungeon like a boss
  • kastil
    Bocs,

15-VI, de én helyette III-at használok, de vigyázat, függőséget okoz.
  • kastil
    Exotic tökéletes, legtöbb embernek "csak" az van.

Full berserker gear, scholar rune vagy ruby orb, utobbit javaslom, mert scholar csak akkor jobb, ha a fight 24%ában 90% fölött tartod hp-d, és mert szinte ingyen van.

trait
    30-V|IX|XI - itt V helyett rakhatsz bármit, én pl III-at használok, mivel offba nincs egyik sem, csak hammer
    25-V|X
    0
    0
    15-VI, de én helyette IV-et használok, de vigyázat, függőséget okoz.

Persze vannak más buildek is, de nekem ez jött be a legjobban, dungeonbe nem járok ugysem
  • YakHead
    Nem mondtam, hogy értek a warriorhoz , de eddig ez az első olyan build, amivel kényelmesen tudok questelni. Majd utána nézek már, hogy milyen az a "hundred blades" build. A cuccaim csak exotic-ok és nem hiszem, hogy olyan brutál dps-t tudnék még generálni vele, de azért kipróbálom azt is
  • Mc Wolfy
    pedig az a build határozottan nem jó pvere, egyszerű tank, jelentős sebzés nélkül. warriorból ki lehet hozni 3x akkora dps-t, jó partyban meg ilyen 30-40k sebzést hundred bladesszel
  • kastil
    de ez ám nem pve build sztem
  • YakHead
    Ember gyermeke, hol voltál eddig? Kipróbáltam a warrior buildedet és ordenáré fasza, ha szabad így kifejeznem magam. Jó, nem egy darálógép, de olyan gördülékenyen lehet vele haladni ha az ember questel, eventet vagy egyéb PVE elfoglaltságot csinál, hogy hihetetlen. Ha nem húz be az ember túl sok mobot (5+), akkor gyakorlatilag nem megy le a HP-m. Na egyszóval nagyon ötös ez a build
  • kastil
    powert pakold ezerrel
  • Mc Wolfy
    igazából még tökéletesen mindegy :D 20 szintenként újra rakhatod traiteidet és léped a szinteket mint állat. későbbre meg valami 0/0/30/30/10 vagy ennek variánsát ajánlom guardianként
  • Grembore
    Sziasztok!

Ha Guardianként a Zeal-t választottam (GS és scepter miatt), akkor milyen trait-et javasoltok lvl 10-en?

Köszönöm:)
  • Dobronski
    nekem sincs 70-nél nagyobb kraftom. :) inkább eladok mindent, és veszek boltból. Igaz nem lesz ascendedem, se legendarym (legendaryra biztos nem mennék, nem ér annyi farmot egy játék sem)
  • Dobronski
    nekem sincs 70-nél nagyobb kraftom. :) inkább eladok mindent, és veszek boltból. Igaz nem lesz ascendedem, se legendarym (legendaryra biztos nem mennék, nem ér annyi farmot egy játék sem)
  • Strayhand
    Szerintem jól láttad, nemrég húztam fel én is a cookingot egy karival, és nem adott 10 szintet. Én ezt betudtam annak, hogy sokkal olcsóbb, mint a többi, de mivel mást nem nagyon maxoltam így összehasonlítási alapom nincs. Utálok craftolni.:)
  • aknakukac96
    Megpróbálhatnád nem DVD-ről telepíteni, hanem a weoldalról letölteni.
  • sn666
    Esetleg megpróbálhatnád futtatni a kompatibilitás varázslót nálam a játék win xp (service pack 2) fut jelenleg.

Ui :egyébként 64-es win 7-em van de azon nekem sem akart indulni valamiért.
  • Mc Wolfy
    authentical kell neki. kapsz egy emilt, ott érvényesíteni kell az IP címedet. ha dinamikus ip-d van, akkor minden alkalommal, statikus IP esetén elég ritkán. elég jó kis védelem, mert egyszerre kell ellopni emiled és játékot is, nem tud valaki sunyiban bejelentkezni és mindent átküldeni másnak.
  • Tomi104
    E-mail fiókod nézted? Kapnod kell 1 Authentication e-mailt.
  • Eikichi
    Tisztelt Gamerek!
    Kérlek benneteket olvassátok végig a problémámat.
    Megvásároltam a játékot . A regisztrációs kóddal nem volt problémám, sikeresen létrehoztam a saját GW2 fiókomat.
    De miután feltelepítettem a játékot a gépemre a cd-ről és miután frissült a játék, sajnálattal vettem észre, hogy a program nem válaszol.
    Miután duplán kattintok az exe ikonra, vagy rendszergazdaként futtatom, a GW2 bejelentkező ablak ugyan mindig felugrik.
    Sikeresen bejelentkezem, a piros alsó csík 100%-on van, a játék gomb is aktív.
    És miután rákattintok a játék gombra, a játék sajnos nem indul el, a bejelentkező ablak ott marad a képernyőmön és nem történik semmi. Egyszerűen nem indul el, vagy megfagy a játék.
    Egyszerűen nem tudom, hogy mi lehet a probléma, szinte mindennel próbálkoztam a hiba kijavítása ügyében, amit az interneten és a fórumokon olvastam.
    Mint például:
    kikapcsoltam a tűzfalamat és a vírusírtót is.
    Volt a játék a C és a D meghajtón is, nem ékezetes mappában.
    (itt amúgy újratelepítésnél rengetegszer kaptam ezt az üzenetet, és néha újratelepíteni sem sikerült a játékot:"Guild Wars is unable to start because another copy is already running on this computer or because the application has insufficient rights to successfully detect whether another copy is already running on this computer".)
    Sokszor újraindítottam és kikapcsoltam a számítógépemet, de pozitív változás nem következett be.
    Kipróbáltam a "gw2.exe-repair" hibamegoldást is, de az sem segített, ott is mindig megfagyott a bejelentkezési panel és nem indult a játék.
    Ebből adódóan a GW2 bejelentkezési ablakát csak feladatkezelővel tudom bezárni.
    Úgy gondolom a gépemnek kéne tudni futtatnia a játékot:
    win7 64bit->(talán a 64 bit a probléma?)
    i5-2500k
    8 giga ram
    ati radeon 6950 2 giga ram 5.0 shader
    A JAVA programtól kezdve, minden programom driver-e a legfrisebb verzió...
    Tényleg nem tudom, hogy tudnám ezt a problémát megoldani. Félek nem marad más hátra, mint a win7 újratelepítése, de ezt nagyon nem szeretném, hiszen a rendszerem több mint 2 éve tökéletesen működik.
    Totálisan kétségbe estem, hogy nem fogok tudni játszani a játékkal, ráadásul nem is volt olcsó a játék :(
    Szeretnélek titeket megkérni, hogy próbáljatok segítő tanácsot, választ adni erre a problémára.
    Válaszotokat előre is köszönöm.

Ei

• JaSoN HuNTeR #59618
    Amúgy akit érdekel írjon mert eladó. [Enyém]
  • JaSoN HuNTeR #59617
    Mennyiért lehet eladni egy ilyen accountot?
    -Található rajta egy 80as ranger ( full exotic ), egy 80as Thief ( full exotic ) + 16 gold
    Érdeklődni privátban.
    dvdtok + Végzet Pereme könyv jár hozzá
  • kastil
    Hát nemtom, pár napja húztam karit, gondoltam megdobom cooking +10 szinttel, a 10 helyett csak 7v 8at adott, nem emlékszem pontosan, term. lehet, hogy benéztem, de nem hinném, anetet ismerve az egyszerűbb út.
  • Strayhand
    Így van, nemrég még minden szakma 400-as volt, de nemrég bejöttek az ascended fegyverek, amivel egyidőben 500-ra nővelték a fegyveres szakmákat. Akkor érdemes 400 főlé vinni, ha ascendedet akarsz magadnak craftolni (mivel elég drága az addigihoz képest). Ezeknél a szakmáknál az 500-ra növelés ad ugyanannyi xp-t, mint egy másik szakmánál a 400-ra növelés, szóval ha pl. szintezésre hajt valaki szakmával, akkor érdemes inkább a többivel csinálni, azok eleve olcsóbbak.
  • e57
    Nah, talán kezd bennem üllepedni a dolog.
    Ha jól értem... a bőrműves szakmánál nincs 400 fölött a szakma. Nem is lehet 400 fölé menni.

Közben elértem a vadász szakmával is a 400-at, ott lehet 400 fölé menni.

A linkelt honlap alapján, akkor csak a fegyverkészítő szakmáknál van 400 fölötti érték?
  • Mc Wolfy
    Kiindulási alapok wvwre:

Ele: http://gw2skills.net/editor/?fEAQFAGBJ3gjvhKHAIPexFWGFCp8YmdsB-jUxAofgsXR0YLjFRjVNTEVrsxAA-w (waterről 10 mehet earthre, ha valaki nagyon be akar tankosodni)

war: http://gw2skills.net/editor/?fIAQNBiYDbk0pFOGy4BHSggeohZBXcKoEqCzRShYwGA-j0BBYgA0yAJQFRjtNoIas6FY6SER1eDFRrGA-w (játszható tankosabban, vagy tacticsra pont se kell, armor, gemek cserélhetők pvt-re, dolyakra.)

Neci: http://gw2skills.net/editor/?fQAQFAWjMah6Zaeb8bKApHX/M0TK+e8oCDTVocA-jkBB4iAZSFRjtaqIas6FYKWER1eFFRrGA-w (armor, kiegészítők darabjai kedv szerint cserélgethetőek invaiderre, kevesebb kondi, több powerért, rúna detto.)

Folyt. köv.
  • Mc Wolfy
    Így