63345
  • Dobronski
    még pontosabb leírást! :)
  • CortezK2
    Az beteg Majd ha unatkozol leírhatnád miből hova mennyit vettél :D van egy 22-es warriorom, 1-2 ötlet jól jönne, hogy mire ruházzak be 80-on :P
  • Mc Wolfy
    megvan a warriorom. 3500 armor, 27k hp, secenként majd egy ezrest gyógyul magától. szinte észre se lehet venni a sebzést. megy mint az úthenger, csak hammerrel van 4 cc skillje... ha 2k hp-t föladok, akkor meg ~100% crit chance disabled ellenfelek ellen.
    asdasdads
    +egy horgony a fegyverem :D
    el se mondható, hogy emnnyivel másabb, jobb ranger után.
  • CortezK2
    Az már azért volt, mert elkezdődött ez a WvW season vagy mi + első körben megkaptuk az 1. és 2. szervert, tényleg nem kell csodálkozni :D Most reggel felmentem, gondoltam összebogarászom a napit itt melóhelyről, erre olyan tömeg volt mint máskor 7köznap délután... (néha azért működött még az 1. skillem, más nem :D )
  • aknakukac96
    Na legalább tudom, hogy nem vagyok egyedül...tegnap este (na jó mondjuk péntek este csúcsidőben mire is számíthattam volna...) röpke másfél óra sorban állás után engedett be...
  • CortezK2
    Pikenen vagyok, ezen a héten volt hogy már reggel 8kor várakozni kellett volna oda :D
  • aknakukac96
    Borzalmas queue timeok vannak most eternalon...vagy csak nálam?
  • Tuvok #59564
    Tudtommal a ma esti reset után kezdődik .
  • aknakukac96
    Sziasztok!

WvW season 1 már elkezdődött?Mert nekem az achievementek még mindíg nem oldódtak ki...
  • erasmus4
    Igen wvw is beletartozik
  • YakHead
    Srácok, PVE-ben minden térképet felfedeztem (legalábbis a 301 szívből 301 megvan). Azt szeretném kérdezni, hogy a többi pontot (WP, PI, vista) hol lehet megtalálni? A WvWvW térképeket is fel kell fedezni teljesen?
  • Strayhand
    De igen, a heartseeker többet sebzett kezdetben (pontosabban feljebb voltak a % értékek aminél megnőtt a sebzése), szóval nerfelték.:) Meg még sokminden mást is, többnyire helyesen. Egyébként le vagytok maradva, mostanában az S/D thief az OP, kap is egy kis nerfet 15-én. Amúgy nem várok el semmit. Én pl. PvE miatt sem panaszkodom, jól elvagyok a thieffel akárhol, bár igaz, hogy nem az überpro 25/30/0/0/15 egyenbuilddel tolom, de a valkyrie páncélokon kívül mindenem berserker, és nem jellemző, hogy állandóan földre megyek, persze előfordul, de akkor béna voltam.

Egy régi video, de én csak most láttam, és vicces:
    http://www.youtube.com/watch?v=PTSlULPN768&list=UUxQK9kCATWdeyvhxWkQ7G1Q
  • HyperMonkey
    A heartseeker mikor kapott nerfet? Soha.
    Spvp-ben is aláz a thief gc builddel. Azt meg ne várd el, hogy iszonyat OP módon öljön és gyorsan, mellé még durva védelemmel is rendelkezzen. Ez a dolog a kasztok nagy részére igaz, vagy gc leszel vagy túlélő(bb).
    Azt mondjuk aláírom, hogy dungeonokban a thief hal meg először, mert a többi melee (warrior, guardian ugye) alapból nagyobb védelemmel rendelkezik még akkor is, ha DPS traiten van. Én a necromancert látom a legjobbnak, death shroud build-el pazar DPS-t oszt ki mind aoe mind single tartger fight-on, és nem igazán hal meg. Én rendszeresen életben maradok, amikor már mindenki vagy downed vagy kihült teljesen. Alapból kurva nagy HP-je van, betolva egy kis toughness ékszerekbe, power / vitality /crit ruhákban, DPS traitekkel aláz rendesen. Megölni meg igencsak nehéz.
  • Strayhand
    Mondjuk PvE-ben nem mintha számítana...:)
  • Strayhand
    Igen, a gc thief, wvw-n, ha egyedül bóklászol gc-ként, akkor gyorsan megöl. Kár hogy én nem wvw-zek, így nem érezhetem ezt a fene nagy OP-ságot, legfeljebb csak azokat a nerfeket, amiket emiatt kapok.
  • HyperMonkey
    Nagyon viccesek a thief sírások, amikor olyan a kaszt, hogy úgy öl meg hogy meg sem tudsz mozdulni :)
  • Robe77
    Nem tudom, hogy jön ide az aoe. Elementalistnek van egy rakat és mégsem olyan egyszerű vele jól játszani.
    A gc thief www-n viszont kb. ennyiből áll:
    1. stealth
    2. heartseeker
    3. ????
    4. profit
    :D
  • Dobronski
    Egy olyan class ami könnyen hal, és (shortbowot leszámítva) nincs aoe-ja?
  • CortezK2
    Mindegyik class nobrain, ha megöl. Ha levered akkor meg noob
  • Robe77
    Mert a glass cannon thief nem "nobrain"? :D :D
  • Dobronski
    nyilván én is osztok ilyet. pve-ben siralmas. pvp-ben már jobb egy fokkal, de ott is könnyen elkapnak, főleg a sok aoe-t osztó nobrain class.
  • t0xikus
    ja. annyira szar a thief,h ügyesebb játékosnál néha csak azt veszi észre az ember,h vmi megtámadja, majd eltűnik és pár pillanat múlva már downed állapotban nézek bután a világra,h ez mi volt:D
  • TomStorm
    Ja és neked nem kell foglalósdit játszani ott helyezkedsz ahol akarsz körön kívül is.Viszont a buffokért szoktak rohanni a Thief-ek 2 boss-hoz pálya szélén.
    Nagyon jó a Thief,gyorsan öl nem kell vele sokat sz@rakodni:)
  • TomStorm
    Használd Hide-bol az 1-es chain skillek egyikét venom és aktív signet-el ami még 10%-al növeli a sebzést.Aztán hide megint és mehet az Elite stun és csak ugrálsz rá vagy csak kergeted és szurkálod,ott már hamar leölöd:)
    Régebben így ütöttem sokat(10k alap volt:)
    Van pár sorrend,kezdhetsz stun-al is ütsz egyet rá,instant hide,buffok majd 1-es chain skill asszem backstab ha jól emlékszem.
    Szépen nyugodtan kell vele játszani,vissza vonulni fedezékbe,eltünni,AOE-t kerülni és nagyon jól megfigyelni kit fogsz megtámadni hide-bol.
    Valószinü ha 2 warri vagy 2 gua csatázik(azok el vannak egymással) nem fogsz beleszólni hanem inkább levered azt aki ossza a DPS-t vagy bénítja a csapatod.

Guardian talán könnyebb játékstílus legalábbis nekem az.
  • HyperMonkey
    Ha glass cannon thief-el alig ütsz valamit akkor valamit rosszul csinálsz.
  • Dobronski
    Több mint 200 óra thief után rájöttem, hogy egy nagy szar az egész. Glass cannon-t építettem, 2 ütés vagyok, de alig ütök valamit. Ha meg hybrid akkor meg mégszarabb a helyzet. Bezzeg pl. necro, kezdtem egyet, spvp, alap build nem nyultam semmihez. Aláztam mint a szar. Nevetséges. Rakom le a sok fost és nem tudnak megölni. Felbasz az egész.

Viszont tetszett, hogy sokáig éltem volt mit taktikázni. Van még ilyen karakter? Guardian?
  • HyperMonkey
    Újabb tesztre hívom a népet.
    Cof p1 necromancers only. Miért is? Mert én necroval járok dungeonokba, és szerintem elég jó DPS-t tolok vele. Hála istennek nincs e-penis meter (a’la recount), de elég jónak látom. Kutattam, theorycraft-oltam és találtam egy elég speciális necro buildet.

Se nem power/crit, se nem condi. Hanem mi? Hát az az isteni Death Shroud build. Spite-on 30, Soul Reaping-en 30, és vagy vitality-re vagy toughness-re 10 ízlés szerint. A legfontosabb ebben a buildben, hogy minél többször, hamarabb és több időt töltsek Death Shroud-ban. Ezért a fegyver kombináció különbözik a power/crit és a condi necro fegyverkombinációktól is. Elsődleges az axe/dagger, másodlagos a staff. Az axe második skillje olyan szinten tölti a life force-ot hogy öröm nézni. A Soul reaping trait sor kimaxolása pedig lehetővé teszi, hogy a staff általi mark-ok (ha jól emléxem) is generálnak life force-ot amikor tickelnek a targeten. Ha fullra kifogyok a life force-ból, és van egy nagyobb mob csoport, ledobok 2 markot és 5-6 sec alatt megint fullon vagyok, mehet a Death Shroud.
    Miért is jó DPS ez, és miért izgalmas build?
    A spite traitnek hála, a DS alap lövése (aminek nem tudom a nevét most) might-ot ad. Lehet 1200-ról is lőni, de minél közelebbről lövöd, annál nagyobbat sebez. Pontosabban ha 600-tól tolod, az a max határ. Attól távolabbról csökken a sebzés, de ha közelebb mész 600-nál akkor nem nő. Tehát érdemes 600-ról tolni. Ez olyan medium range, az 1200-as és a melee range között, ezért izgalmasabb mint max range-ről lövöldözni. Cof-ban 600-ról ezzel az első DS skillel folyamatosan 4-5k körül tolok, és többsz9ör vagyok DS-ban mint normál formában a sok life force generálás miatt.
    Slot skillek ehhez a buildhez is érdekesek. Well of suffering, Signet of spite és Epidemic.
    Playstyle…
    Ugye ez egy Death Shroudra épülő build, és a cél hogy DS-ben töltsd a harc nagyobb részét. A vulnerability stackelése fontos, mert azért crit-re épül ez is, a DS-ben a traitnek hála 50%-al nagyobb crit van.
    Single target / boss harcnál az Epidemic-et érdemes kicserélni Blood is power-re. Boss alá betenni a well of sufferinget, dagger első skillje (neveket nem fogok tudni most sem) vulnerability-t tesz fel, majd mehet a signet of spite / blood is power majd go DS. Elég sokáig lehet benne lenni, és nagyon jó az a másodpercenkénti 3-4-5k. Ha a life force elfogy, akkor mehet pár mark a boss alá, vulnerability + axe második skillje és nemsokára újra mehet a DS.
    Aoe fight esetén viszont a blood is power helyett epidemic kell. Mobok alá 2 mark, well of suffering, egyet betargetelni, axe második skill + signet of spite + epidemic, ami szétszórja a vulnerability-t a többi mobra. Ha ez megvan, go DS és mehet az aoe élet szipákolás. Elég durva DPS. Cof p1-ben a gate-nél amikor búra alá megyek, jönnek a mobok, általában első vagyok aki végez velük így.

Szóval LFG cof p1 (necromancers only for test)
  • Tharus
    Oké :) már azt hittem, hogy eltüntetek.
  • Berin01
    Nyugalom a guild megvan nem mentünk sehova, szokás szerint megint valami bug miatt nem lehet látni se a guild tagokat se a fejlesztéseket.
  • Tharus
    A Desolation szerverről a Tyria Kalandorai guild hová lett? Egyedül vagyok benne.
  • Robe77
    Akkor tárgytalan. :)
  • HyperMonkey
    Voltunk. 5 ranger...
    Sokkal tovább tartott, de nem volt downed :)
  • Robe77
    Ha már 4-en meglesztek és nem találtok mást, akkor esetleg megyek 5.-nek. :D
  • HyperMonkey
    Elmondom mi van…

Van itt egy emberke akitől rendszeresen tanácsot kérek. Hozzátenném hogy nagyon vágja a dolgokat,eddig mindig úgy történtek a dolgok ahogyan ő mondta. Ezen felbuzdulva (ez de hülye szó) érdeklődtem a warrior DPS ügyében, a rangerével szemben.
    Lényeg a lényeg, hogy bementem cof p1-be tesztelni egy warrival de úgy, hogy csak warriorokat vittem a partyba. Daráltunk, downed is volt, de nem volt különösebb gond. 12 perc alatt végigmentünk rajta. Aztán bementem rangerrel, kevesebb DPS-t toltam valószínűleg, de nem volt gond itt sem.

Arra gondoltam, hogy csak teszt miatt, kérnék egy kis segítséget az itteni rangerektől. Arra gondoltam, hogy egy full ranger party mit csinálna ott, és mennyi idő alatt. LFG-vel nem volt szerencsém,mert akárhányszor beírtam hogy RANGERS ONLY, mintha nem tudnának olvasni, mindenféle kaszt jelentkezett. Sokszor látok olyat, hogy beírják hogy warriors, guardians, mesmers only. Hát más kaszt ennyivel rosszabb lenne?

Szóval arra kérem az itteni ranger fórumlakókat, hogy hozzunk össze egy full ranger party-t cof p1-re, csak hogy lássam mi a pálya. Na, ki lenne benne?
    (kap sört).
  • Strayhand
    Érdekes, pedig azt írja, bármelyik mob dobhatja.
    http://wiki.guildwars2.com/wiki/Energy_Crystal
  • YakHead
    Melyik szívecske ez (vagy quest, ahogy tetszik)? Amúgy gyakran van olyan, hogy nem egyértelmű, mit is kellene csinálni. Sőt van olyan, hogy mindenképpen beszélni kell a szívecskés NPC-vel, mert ő ad olyan felszerelést (ruha vagy fegyver), aminek a megléte szükséges ahhoz, hogy meg tudd csinálni a kvesztet. Szóval nem elég csak a környéken öldösni, nem fog a csík töltődni. Meg nem árt beszélni is vele. Általában vannak jó ötletei meg instrukciói, amik megkönnyítik a szívek feltöltését.
  • Mc Wolfy
    menj a szintednek megfelelő helyre, csináld a personal storyt, dungeonozz, érezd jól magad :D közben vágj ki minden fát, bányássz ki minden követ
  • Grembore
    A gond, hogy túlnőttem rajta:), mennék tovább:). Mégis merre menjek?:) Elég nagy a metrica:).
  • Mc Wolfy
    nem öltem sokat arrafelé, de nekem is van pár szemétbe való belőle. öldösd metricalban a mobokat és gl :)
  • Grembore
    Órákat töltöttem energy christal megszerzéséért, de semmi eredménye... Tök csalódott vagyok.. mindenhol utána olvastam, de egy mob nevet sem találtam. Biztos van ami nagyobb sansszal dobja, mint a többi..

Semmi ötlet?