Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rémálom hogy minden ilyen oldal tiltva van és semmit nem tudok megnézni csak este. De ki akar addig várni nem? 😊
Kellene még egy opció hogy kikapcsolható legyen a pet neve és HP csíkja, és egy LFG tool (jah majd egyszer lesz...).
Nem tudom, a fejlesztõk ennyire utálják a rangert? Miért nem lehet normális dolgokat adni neki? Pl mikor akarják megoldani hogy a pet érjen is valamit ha már petes kaszt? Vagy valami DPS növelés is ráférne, mert jelenleg a ranger sebzése kb vicc kategória.
Annyiban jó ez a változtatás, hogy így spvp-ben is hasznos lehet a longbow.
Never underestimate the power of the dork side!
Entangle: Updated the damage and bleeding skill facts to properly display their actual effects.
Rapid Fire: This skill now applies vulnerability on each hit.
Hunter’s Shot: This skill no longer applies vulnerability on each hit, but now grantss the ranger stealth for 3 seconds.
Point Blank Shot: Increased the range from 600 to 900.
Maul: This skill now applies vulnerability instead of bleeding.
Counterattack—Crippling Throw: This skill can now be used while moving. Increased the cripple duration to 5 seconds.
Whirling Defense: This skill now grants 4 seconds of retaliation for the duration of the skill.
Call of the Wild: This skill is now a blast finisher.
Remorseless: This trait now reapplies Opening Strike when the ranger gains stealth or kills an enemy.
Köszönöm.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Inkább hagyták volna úgy a Hunter's Shotot ahogy volt. Ez inkább egy jó nagy nerf, még szarabb DPS-t tol a ranger. Nem értem hogy egy ennyire elbaszott gyenge kasztot miért kell tovább nerfelni.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
#58619: éln az összes zónát szeretem, nagyon részletes mindegyik, nem csak összecsapott mapek, sylvari és charr meg pláne. Ha választanom kellene akkor charr kezdõhely, valahogy Gw1 pre-searing hangulat fog el mindig.
ez a ranger stealth meg loál. warrinak is adjunk mondjuk blinket
Pár napja kezdtem. Érdemes is 1-2 kezdõterületet kivinni, hogy késõbb mondjuk ne 15ösként kezdd a 15-25ös területet hanem 17-18as ként legalább mert elõfordulhat hogy felzabálnak a mobok 😄
Viszonylag új játékos vagyok a Guild Wars 2 világában. Úgy terveztem hogy fejlõdés közben szépen felfedezgetem a területeket. Úgy gondoltam hogy elsõ körben a fõvárosokat majd az 1-15-ös szintû területeket majd a 15-25-ös területeket. És így tovább 😊 Kérdésem hogy érdemes-e így fejlõdni ?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
keszuljetek a lathatatlan rangerekre!
Egyébként meg van kecskénk, kár hogy engem nem inveltek <#zavart1>#zavart1>
<#mf1>#mf1>
Felmoshlak a padlóról..
Akármit csinálok se kattintani se bindelt billentyûvel nem tudom használni, írja már rendesen, hogy mit csinál a skill, mikor használnám nem villog és nem is ír semmi errort vagy akármit. ötlet? váltottam másik puskára, hátha azzal jó lesz, de semmi.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Jó játék és én is tolom most, de hónapokig nem tud lekötni folyamatosan a zerg után futkározás wvw-ben meg a reward nélküli spvp. Ezeket vedd figyelembe mielõtt megvennéd, igaz folyamatosan jönnek a patchek és fejlesztések hozzá, úgyhogy kitudja mi sül még ki az egészbõl. Mindenképp pozitívum hogy nincs havidíj, ha lenne én nem játszanék vele.
Az elsõ 10 szint alatt meg tényleg látod nagyjából a játékot, mert itt már tudsz szintezni-eventezni, spvpzni, wvwzni, minden kipróbálható (kivéve talán a dungeonok), ugyan ez a wowról nem mondható el véletlenül sem.
Én is sokat vaciláltam jó pár videót és fórumbejegyzést olvastam.
Eddig nagyon jó a játék (2 napja tolom)
Szeretném kipróbálni a játékot, nagyon érdekelne. Az a helyzet, hogy hallok jót-rosszat róla, ezért vásárlás elõtt még belekukkantanék. Lenne erre mód valahogy, tud ebben nekem valaki segíteni??
Elõre is köszönöm a választ!
Felmoshlak a padlóról..
Mentem a tömeggel, nélkülük, néhányukkal de általában kampec 😄 De érdekes...
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
Azt se tudom miként lehtne ott játszani. Mondjuk elértem a 10es szintet de egyedül elég mókátlan vádorolgatni és lesni mi fog kinyírni 😄
Asszem elkéstünk fél évet 😄
Segítsetek légy szíves, kezdõ vagyok még, én is belépnék egy Guild-be. Whiteside Ridge-en vagyok. Mit tegyek?!
Köszönöm,
Sõt elég sok játékra.
Picit off de pl Fifa vagy Autós játékokon is kb ugyan azt csinálják az emberek és mégis élvezik.
Sõt a való élet szrinted nem unalmas ha nem vagy kõgazdag?
Egy átlag embert nézve reggeltõl estig robot a kevés pénzért utána vásárlás családi viták este tv és kezdõdik elõlrõl 😄
Nekem az a nézõpontom túlságosan el vagytok MMO sok kényeztetve mostanában.
Ha úgy hozza a lehetõség akár 15-20 éves gamekkel is el tudok lenni pedig azok hol vannak ezekhez. Az idõsebbeknek talán mond valamit a C 64 egyik akkori legendásnak mondható a mai rpg-k elõdjének számító Mercenary játék pl. Abban az idõben 88-90körül az volt a csúcs aztán jött a nintendo. Most meg olyan szabadságfokkal megáldott játékok vannak, hogy azt 10-15 éve el se lehetett képzelni és ti fanyalogtok. Jó én is idõszakosan játszok játékokkal elöbb utóbb jön egy másik de x idõ múlva lehet újra játszani vele.
Azért kíváncsi lennék a nagy GW acc elpasszoló játékosok mekkora hányada tolt ki mondjuk 80ra 3 külömbözõ fajt és legalább 4 külömbözõ kasztot?