63345
  • Mc Wolfy
    szerintem meg nem járja, hogy nagyobbatz sebez power trait nélkül ez után is egy hammer warri, mint egy power ranger
  • kiserik
    PVE-ben szinte mindegy mit használsz szerintem, a lényeg hogy az ízlésnek megfelelő legyen az amit lóbálsz.
    Ez a dmg nerf meg annyira tényleg nem lesz nagy szó, nem az a két legfőbb skill dmg szempontjából. Engem max az zavar, hogy így ki kell találjak valamit, hogy meglegyen az Oportunist továbbra is :D
  • kastil
    nem dungeonre, de látod, most már CSAK azt használhat az ember, kurvanagy változatosság egy pvp szempontból broken gameben...
  • Mc Wolfy
    pveben hammereztél??? :D oda gs meg axe/axe vagy gs+axe/mace kell
  • kastil
    pve-be*
  • kastil
    mace nem dps fegyver, ennyi, hammer sem, most nerfelték, akárhogy szépíted, dmg nem is kicsit. elég lett volna unsuspecinget tweakelni. én eddig pove-ben hammereztem, majd most mehetek vissza GSre mert szart se ér.
  • Mc Wolfy
    a lényeg, hogy warrioron csak minimálisan balanszoltak, inkább csak olyan látszat módosítás. ugyanaz mint rangernek. csak az egyiket nem javították, másikat nem rontották :P
  • Dobronski
    ptahc not pliz
  • Mc Wolfy
    annak a skillnek nem a sebzése a lényeg
  • kastil
    aha, -23% meg -20% dmg nerf meg bónusz
  • Mc Wolfy
    az volt a céljuk, hogy szétrobbantsák a cc tank buildet. nos ezzel azt érték el, hogy 10 pontot levesz majd mindenki valamiből, ami nem toughnesst ad, és még azt is rápakolja, hogy 20 legyen rajta.
  • kastil
    aztán miből? valamint damage miből?
  • Mc Wolfy
    ezt közel se mondanám. inkább még több cc lesz.
  • kastil
    Bye bye hammer.
  • kastil
    support
  • JaSoN HuNTeR #59676
    account email címet hogyan tudok váltani?
  • Mc Wolfy
    tökéletes neki a full pvt (invaider) set. megdobot egy soldier rúnával és kész. 0/0/30/30/10 vagy 0/0/20/30/20 build shoutokkal, staffal, hammerrel. csókolom.
  • aknakukac96
    A Guradianomat szeretném kicsit jobban WvW-síteni.Egy full Invader set megfelelne neki?Azzal szerintem lenne HP-m is, sebeznék is, illetve az Armorom sem lenne elhanyagolható.Traitekből is ere a háromra pakolnék.Mi a véleményetek erről?
  • constellus
    jaja én s/p-shortbowozok, elég jol birja, de queensdaleben a troll 1 hitel ha rámfordul véletlenül, és nem egy mobbal volt már ilyen ez kezd zavarni
  • Mc Wolfy
    tud íjat és puskát is használni, de a játék a közelharcot részesíti előnyben
  • Strayhand
    Szerintem a thief épp annyira jó szólózásra mint bármelyik másik class. Offhand pistollal agyba-főbe vakítasz, sworddal oda-vissza ugrálsz mielőtt megütnének, de közelről is evadelsz, dazelsz, bowval szintén ronggyá kite-olod a mobokat meg szétaoezed őket, hogy S/P-ről ne is beszéljek. 15 pont kell az acrobaticsban és kidodge-olsz mindent, de ha nem, ott a bow, vagy assassins signettel tolsz egy resetet. Signet of malice + aoe vagy withdraw healnek, a hide in shadows-nak túl hosszú a CD-je, inkább pvp heal. De el lehet szóló pve-zgetni bleedekkel is, átpörögsz párszor a mobokon, aztán integetsz nekik míg elvéreznek. Pont attól jó a thief, hogy élvezetes vele harcolni, nem egyhelyben állós.
  • kastil
    longbow, és alég jó is, aoe, firefield.
  • constellus
    Jaja, minden jatekban stealthelos kis bokdosos g**ivagyok:D de itt nagyon hamar fekszek:( es ninca permastealth :((am warrior valami bowot tud hasznalni?)
  • Mc Wolfy
    Te is jól beválasztottad azt, ami pont arra nem való :) guardian, warrior. pillanatnyilag warrior elhúzott a többiektől, de ha kap is nerfet, akkor is erős marad.
  • kastil
    közeleg a warrior nerf.
  • kastil
    Warrior hands down
  • Tuvok #59665
    Guardian
  • constellus
    Hali, mostanában elapadt a kedvema játéktol, 1 hónapja nem is voltam fenn, thieffel voltam lvl80 elpveztem, acisztam alaphangon.
    Na most visszatérnék egy időre és az lenne a kérdés hogy melyik kasztot ajánljátok solo pve/acsi/eventezésre? Thieffel mindig feküdtem...
  • Dobronski
    Nekem is SSD-n van, igaz nem sata3-on használom mint kéne (még) és így is elég hosszú a töltési idő.
  • kastil
    Jaja, és amikor betölt még mindig meg kell birkozni a drasztikus fps droppal. districtek jól jönnének LAba
  • aknakukac96
    Ha SSD-re van telepítve a játék, akkor jelentősen lecsökken ez az idő, de nyilván sokaknak nincsen és valóban zavaró a sima HDD-t használók számára...
  • JaSoN HuNTeR #59660
    Töltési időkkel már kezdhetnének valamit... Ezek nagyon hosszúak, LA kb 2 perc.
  • kastil
    Akárhányszor, ingyen, Kimmes the Historiantól
  • Berin01
    Azért táraz be egy jó nagy hammert is.

De staff, Gs és Hammeren kivűl nem nagyon kell más szerintem.
  • Grembore
    Sziasztok!

Kaptam legacy armort a kapott játékhoz. Kibontottam és lett 6 alacsonyabb szintű ruhám, meg még olyan ruha félék, amikkel ezt a ruha nézetet lehet bármely más armorra átruházni. Ha ezeket elhasználom, akkor utána kapok újabb kinézetet?

Köszi a segítséget:).
  • kastil
    staff és gs
  • Dobronski
    ami neked tetszik, de főleg olyat ami területre hat.
  • aknakukac96
    Köszönöm a válaszokat!Még annyi lenne a kérdésem, hogy Guardiannal milyen fegyverkombót vinnétek WvW-re?
  • Acidlich
    vegulis, hammerrel penzt is lehet kivenni atm-bol ha ugy gondolod:D
  • Dobronski
    at the moment