Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SZEG007
biztos igazad van

JaSoN HuNTeR
Nyugi a veszekedés nem old meg semmit!<#kuss>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

szerintem meg egy primitív elõitéletes senkiházi vagy <#beka3>

Saint of Underworld N/Me

SZEG007
igen beszoltam pár tulbuzgo farmernek, meg Gorlának, nyugaodtan szedegetheted ha gondolod, de az aláirásodbol arra tudok következtetni hogy te is nagy farmer lehetsz igy nem csoda hogy szálka vagyok a szemedben

kezdjem én is kiszegedegetni a commenteket , hogy hányszor szoltál be , hány embernek és hány féleképpen? szerintem abból nem csak 4 lenne... én inkább olvasok ahelyett hogy ideirjak , mert látszik , hogy egyes embereknek ez a heppje.

LittleBirdY igazad van , maradok is csendben tovább , csak aztán ne csodálkozzatok , ha meghal a topic.

Ha már csak a guildeket nézzük ott is a külföldiek sokkal empatikusabbak mint a magyarok.
ennyit szerettem volna hozzátenni - offline

u.i.: csendben maradok mert olyan szépen kérted , egyem a szived.

Saint of Underworld N/Me

De nem értem. Volt egyáltlán egy hét is amikor nem indult valamim flame? Ha te is simán csendben maradtál volna, mint tanácsoltad, most ez sincs. Amúgy meg igen, a magyarok sajnálatos módon ilyenek, mindenbe belekötnek. Én be is fejeztem, nem akarok még nagyobb gondot ebbõl.

BF3: csucsorr

SZEG007
parancsolj: #16510, #16558, #16587, #16609
aki 4. után nem jön rá hogy itt nem fogja eladni arra természetesen rászolnak
hol olvastam? hát talán gw.hu-n, meg az összes fan site-on, de tudodmit inkább maradj csönben ha az account eladokat támogatod... annak is megvan a helye, de nem itt

milyen mindjárt? hol olvastad? ha a hozzád hasonlók nem fujnák fel ennyire már régen a sülyesztõben lenne és senki nem foglalkozna vele, gondolkozz már

Saint of Underworld N/Me

SZEG007
miaz hogy mindjárt ? ha nem vetted volna észre már negyedjére irja be, ráadásul account eladásrol van szo amit szinte minden forumon tiltanak....

te meg a masik fele , ha nem kell nem veszed meg ennyi , mit kell ezen fenntakadni...

Saint of Underworld N/Me

miert kell egybol idiotazni nem ertem , ez a magyar virtus? <#guluszem1><#guluszem1>

Saint of Underworld N/Me

egy lvl8-as E/Mo keres Magyar klánt ami persze egyértelmû<#felkialtas><#nevetes1>
Zomil
ha naponta 10x beirod attol nem biztos h megveszik...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

bardocz
látom nem sokan akarnak hozzánk jönni guildbe...:S
Tombi
Huzzál a ...
és itt be is fejeztem.

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

SZEG007
idiota itt nem fogod eladni +1000 forintért, ha elakarod ani akkor huzál Ebay-re ott talán még többet is fizetnek érte

cenobite
"ut:már csak 2000 ararany a guild hall-ig!"

Pár perc alatt össze lehet farmolni! <#zavart1><#vigyor3><#idiota>

gamertag: kenobita

hello a guild ügyemmel kapcsolatban aki be akar lépni az írjon az e-mail-emre:
[email protected]. ebben a levélben írd be
1.neved
2.karaktered nevét
3.szinted

ha megvagy ezzel hamarosan kapsz meghívót.

ut:már csak 2000 ararany a guild hall-ig!
bardocz
cask icit kéne frissíteni :-)
Atisz
Ja nekünk is, sõt még Dinas is benne volt <#vigyor3>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Kata
Nagyon jópofa rajta, hogy mindenkinek ott vannak a karakterei képekkel is. Nekünk is volt ilyen a régi guildnél. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

bardocz
köszi de sajna nem én csináltam akkor nem ilyen lenne 😄
Zomil
gwguru-ra felmész és ott a Rt/Me solo uw build 😄 csak rányomsz a keresésre( egyébként a google is a barátod)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SZEG007
más kérdés hogy nem itt kéne árulnia

Szaruman
lol te szerinted hány külföldi pvps ember van itt?^^

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

kopaszrobert
A ritualistának van valami solo farm buildja? Mert mindig látom hogy lehajol a szobor elõtt egy Rt/me és elmegy UW-ba.És rengeteg ritualistát láttam már így lemenni.Csak érdekel ,hogy télleg van-e nekik e ilyen buildja?

GW: Axino Hun;

SZEG007
lol te se jártál még ebay-en külfüldi pvp-s emberek képesek kifizetni 1k-val többet egy viszonylag jol unlockolt accountért

Szaruman
2003-2004 körül kezdtem bneten. Csak az tudom, h a lod 2001 közepén jött ki😊

BlackArt
Ha akkor ott voltál, nem emlékszel Szatira? Nagyon keresem...

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

BlackArt
Tudja a tököm, olyan régen volt... az biztos hogy 2002 elött, mert akkor léptünk le Dioból.

Atisz
Közben lvl up is van tehát nem olyan unalmas...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Szaruman
2001 közepétõl esetleg, elõtte nem volt windforce😊

BlackArt
Én eccer még vmikor 2000 környékén 25 dollárért vettem egy Windforce-ot dio2-ben, de el ne áruld senkinek :-)

Faki
Farm az egy monoton, kib. unalmas dolog, amit az ember akkor csinál, amikor épp van egy kis kedve hozzá, vagy kell a lé. De ha egy játék a farmra épül, és imba fegyverekkel rohangál, az nekem nem játék.

Szaruman
Sztem nem lesz 1 olyan hülye, aki pár virtuális szarért kiad +1K-t. Ja, és ne feledd a számlát sem, azt is oda kell adni az új tulajnak (anélkül nehogy vegyen vki használt GWt!!!!).

Atisz
Figy ott van értelme a farmnak...

Motivációs tényezõ a pvp miatt. Ott nem funkció nélküli armorokért megy a dara, hanem imba fegyverekért amik lehetõvé teszik hogy lezúzz nálad 5, vagy akár 10 szinttel magasabbakat is...

Atisz
Nem, nem igazán foglalkoztam a pvp-vel. Ezért van meg az összes küldi és elite skillje a mesmeremnek...

Hellosztok.
GW faction Game eladó. 3 Karaktert tartalmaz ami (lila, arany és green itemekkel rendelkezik). Nyesranyagban is gazdag 😊. Hát nem tom Szerintem 8000 ft ét megér mert ez nem wow. Hogy veszitesz -1 ingyen hónapot vagy ilyesmi. Itt kapsz 3 + karit ami egész jól fel van fejlesztve. Azért ha úgy nézzed....nem nagy ár.
Olyan mintha most megvennéd a GW Factiont, Csak ebben 3 kari van ami elég szépen el van látva felszereléssel. Ha mégis vaakit érdekelne az Hívjon a 0620-386-4678 as mobil számon vagy írjon a [email protected] e-mail címre.
(Minden meg van hozzá: Doboz, leírás, könyv -sértetlen állapotba!!!!)
Hellosztok
EmThor
deviantart.com customize, icons, emoticons vagy valahogy így 😊

Kata
klassz a honlapotok

[/cserf][/fülünyúl]

grat a wm-nek szerencsére van isten, hogy nem az iq nyert.
tugyiti
Itt is van egy pár
Zomil
Empthor honnan szeded ezeket a gif-eket? 😄DDDD

bardocz
-biggrin.gif
bardocz
KRTN tagfelvételt hirdet várunk minden kedves játékost
van:Guild Hall
cape
weboldal fórummal
ally köztük egy angol guildel meg 3 magyar +mi

ha be szeretnél lépni keress enngem a játékban😄av Vid néven monyuk biggrin.gif
EmThor
<#eljen> akit érdekel a warhammer mark of chaos kocogjon be a topicjába, thx

ide meg elkéne már egy banner, monnyuk egy nightfallos..

BlackArt
Na, pont akkor repülök haza :-)

EmThor
ez így van, szept. 8, újság kibont benne dvd, dvd papírtokon egy szériaszám és kééész 😄

JaSoN HuNTeR
Igen 14 napos próba kulcs lesz benne.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

BlackArt
Azér van a fórum hogy kérdezz vazze... bár van aki nem a válaszért kérdez, hanem azért, hogy a tudását fitogtassa ( régi dûnés duma)