Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
ha van SoJ-od akkor pongmey valley hydrák trollok meg mitudomian 😄
JaSoN HuNTeR
Yuhéééé megvan az 55hp-s monkom(Bocs hogy beirom az élményeim)Valaki mondana valami jó farmoló helyet neki?<#integet2>

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Thx!!!

esetleg guildwikin?

hi.lenne egy kérdésem..nos amikor volt az a hétvége amikor a Paragont meg a Dervish-t ki lehetett probálni..nos ha pl pvpben ele karit csináltál.és a karaktered nemét akartad kiválasztani.akkor ott az uj NIghtfallos armorok voltak,és ott a nöi armor nagyon bejött..vkinek esetleg nincs egy képre rola?mert szeretném még1x megnézni.hogy milyen armorom is lesz majd pár hónap mulva😄

Krezga
😄
bardocz
mire célozgatnák?nem ismerek inne senkit 😄
Faki
Csináld a primary questeket, azok visznek a történetben tovább, illetve a kezdö szigeten van kettö mission, amit érdemes élõ játékosokkal végigvinni (néha hencsek jobbak, de azt majd késöbb tapasztalhatod). Második mission után hagyhatod el a szigetet, ha beszélsz a Seitung Harbor (vagy valami ilyesmi) nevû helyen az illetékéssel.
Energyt tárgyakkal növelheted ha varázsolgatsz, eléknek meg a rúnák is besegíthetnek, amit az armorodba tehetsz.

Hi!!!Még elég kezdõ vagyok a Guild Wars Factions-ben ezért lenne néhány nagyon fontos kérdésem!!!!1.Hogyan hagyhatom el a kezdõ szigetet ahonnan indulok???Már megcsináltam az elsõdleges és a másodlagos kasztomhoz tartozó questeket!!!2.Hogyan lehet növelni az energy-t???Nagyon fontos!!!<#help><#help><#help>

hi all!

Eladó gw iránt érdeklõdnék! Ha valakit érdekel ÍRJON privát üzenetet! 😊

Eladó Guild Wars Prophecies és Factions egyesítve! 10.000Ft! Ha érdekel írj!

Magam elött látom: Ha van "Empátiád", "Fertözést" ajánlok érte cserébe!

Amúgy meg akkor inkább valami hölgyike legyen rajta.

R34N
ha contemplationt kapsz én meg nem akkor majd elcseréljük mert nekem meg az kell xD
tök aranyos az a kisbaba ^^

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

helo lokker küldj egy emailt a [email protected] a játékosod nevével és már kapod is a meghívót!

ut már van guild hall!
Carlos
Ugye most nem célozgatsz?

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
nesztek!

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

bardocz
xDDDD
bardocz
ezt gondolom külön a sántáknak fogják adni<#kuss><#vigyor5>
Kata
fúj! undorító! 😛

😄

[/cserf][/fülünyúl]

Zomil
IWAY-t akarok xDDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
Ha a contemptation lesz benne megverem öket! Már a játékban is utálom azt az ikont! Energy Surge vagy Eviscerate legyen. Azok fajinak!

Þór vígi þessi rúnar

Kata
ilyeneket találtam eddig:

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Remélem valami jó lesz benne. Nem gagyi crippling-es.

Þór vígi þessi rúnar

Kata
Így néz ki egy kitûzõ, legalábbis a gw oldalon ezt találtam:

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Helyes!
Aki CE-t vesz, rossz ember nem lehet!

Þór vígi þessi rúnar

Kata
Igen, de mi szeretjük ezt a sok parasztvakító szemetet, amit adnak hozzá. *õ is CE-t fog venni* <#vigyor3>

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Kár, pedig már csörgettelek is volna. 😄DD

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
nem

Þór vígi þessi rúnar

KapuBen
Ez jógém!Ki kell próbálnom!kell érte fizetni havidíjat?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

ahhoz nem kell CE, csak megcsörgetsz és házhoz mek (de takarítani nem fogok)<#beka2>

Carlos
Hehe... 😊

Þór vígi þessi rúnar

Hány hívásos? <#vigyor2>

Egyébként a leírtak alapján megint csupa hasznos, gyûjtõknek való holmi lesz a CE-ben<#nyes>, bár végül is ezért CE.

Nefürgyé le!

Kata
Call-boy mobilos nem is lesz? :,(

😄

[/cserf][/fülünyúl]

Zomil
annyi hiba van benne h az nem skill matrica hanem kitüzö 😄

Tombi
Lindi neked e nélkül is CE mindig 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Carlos
Akkor CE megint. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Titan
<#buck>

a Hardwired.hu -n ezt írták..elöször a végére az hittem, hogy komoly😛😄

Az ArenaNet kihirdette, hogy október 27-én érkezik a Guild Wars Nightfall. Ezután a GW rajongók teljes súllyal rázuhanhatnak a régóta áhított harmadik részre. A fejlesztõ ezzel a húzással hû marad ígéretéhez, miszerint: "a Factions után 6 hónappal szállítjuk a következõ részt."
A 95 oktános normál verzió mellett Gyûjtõi Változat is készül természetesen. Ebben a fõ játék mellett már benne lesz egy "Hogyan készült" DVD, a Soundtrack CD, mini karakterállvány, Koncepció Festmény Album, skillmatricák a gyûjtögetéshez. Továbbá 5 évet fiatalító marcipánkocka. Finom Haste-csoki, amit ha megeszel, kétszer olyan gyorsan mozogsz és gondolkodol, mint eddig. Bónuszként Call-Girl mobil, ami két hívásra elég, és álmaid legjobb csaját hívja házhoz fõzésre, takarításra, utána ellazító hátmasszázsra, plusz egyéb kiegészítõ kényelem-szolgáltatásokra.

bardocz
jó hogy szólsz 😄
Rip
Ezek ilyenek 😊

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu

Krezga
😄😄 csak arra vigyázz, nehogy kimenj valahova a városba, és elkiálltsd magad, hogy WTB xy...
bardocz
nee egy nightmare lezsedte rólam az enchantokat 😄
Krezga
ez már kóros😄😊
bardocz
holnap délutánig nem tok GW-zni elvonási tüneteim lesznek és mindenhol atxeeket látok majd <#vigyor3><#vigyor5><#kuss>
bardocz
😄 én a SoJ-t hencsekkle cappoltam kb 6. körre sikerült kiírtani a szemét bandát xD
JaSoN HuNTeR
Egy napba telt megszerezni a 55hp-s monkhoz való Grim Cesta és a Shield of Judgment elit skillt!!!Huh nagyon nehéz volt.<#wave> 55hp-s monk rulz.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Carlos
Valamint az EULA is tiltja!

Þór vígi þessi rúnar

bardocz
keress meg a játékban nevem: Dav Vid
te kezdted a vitát :]

- ovoda rulz ;]

Saint of Underworld N/Me

SZEG007
figy az egész vitát te kezted amikor nekiáltál védeni egy spammert so stfu okthx

csak annyire mint neked <#hawaii>

Saint of Underworld N/Me