Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dougO
nem csak te 😄

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

<#banplz><#banplz> Ezekre a kódokra még mindig emlékszek😊

dougO
champion pont farm ftw^^

..és hogy azért küldjek vmi érdekeset is 😊 :

Guild Wars Factions Championship Photo Gallery

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

általában pénzfarmot jelent, hacsak nincs elötte megnevezve (pl. green farm) hogy mit is farmolnak

A farmolas minden jatekban ugyanazt jelenti. Valamilyen cel(Xp,Sp,penz,targy) elerese erdekeben egy bizonyos cselekvessorozatot ismetelsz.
Attrib pontokat akarhanyszor ujra lehet osztani.

Az Attribute pontjaidat hányszor, milyen mértékben lehet újra elrendezni???
Carlos
LOL

Þór vígi þessi rúnar

De a farmolás mit jelent ebben a játékban (pl. a SRO-ban azt, hogy az sp gyûjtésre fókuszálsz az xp helyett, de itt enek nincs értelme) ??? Mi az a farmolás ???
cenobite
A Farming Build-et farmolásra lehet jól használni. Pont. 😊
Itt találsz néhányat.

gamertag: kenobita

Titan
Jöhetne papához!

Titan

Hy everyone!
Lenne egy kérdésem mégpedig az, hogy ebben a játékban mit jelent a farming build, mire és hogyan lehet használni (gondolom nem ugyanarra, mint pl. a Silkroad címû játékban például) ???
EmThor
reggelt. ne szopass ekkora térkép!! w00t <#worship>

dougO
Ha ez megnyugtat, nem csak pugnál van így. 😊

NIGHTFALL MISSION MOVIE!!!!

Minõsége nem valami jó, de látszik a térkép és a környezet! A térkép elég nagy, a virágok szépek😊

bardocz
én azért nem szeretem HA-t mert mindenki ranked csapatot csinál és egy óra míg bevesznek egy csapatba ami nem is biztos hogy müködik
R34N
jah még a monkos dologhoz annyit hogy az AnSy-nak is van egy olyan balanced buildje ami nem nr/tranq és mégsincs benne egy monk primary sem, manapság nagyon divatos a n/mo healer a nem-iway csapatokban is, lehet hogy abban van a jövö, fene tudja.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

R34N
ez az iway már nem az a régi oldschool "kétgombos" build, bárki bármit mond. van a mostaniakban már minden, ghostly interruptolás, trappek, hardress, maelstrom, necrok akiknek az order az egyetlen necro skilljük amugy meg healelnek, nuker. manapság ugye már csak 3 warrior van benne, ami meg sem közeliti a kezdeti 8 majd 7 warrioros felállást mikor mindegy volt milyen skilleket viszel, a lényeg az volt hogy legyen benn iway meg charm animal. sajnos ez az iway ami most van ugyanannyira hatékony mint bármelyik balanced vagy akár spike build, sokan már csak a neve és származása miatt nem játszák és megvetik / lenézik, pedig Zomilnak igaza van és már majdnem olyan mint bármelyik másik balanced. Csak hát ugye monkot nem akarnak betenni az istennek sem, ahogy Oriza mondta. 😊

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Zomil
nekem is ez a véleményem ez az iway kultusz még akkor alakult ki amikor 8 w/r beszabadult tomb-ba és ott csak csaptak semmi tactic v ilyesmi, a mostani iway inkább jobban nevezném balanced-nek mert probálják ugy fejleszteni h mindenféle csapat ellen helytáljanak( pl vimway ellen berakták fc-t)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Kata
Nem feltétlenül kell egyeznie véleményeinknek. 😊 Mondjuk 3 vagy kevesebb warrioros csapatot már nem neveznék igazán iway partinak.

[/cserf][/fülünyúl]

dougO
Attila: kicsit lemaradtál <#wave>
Nem értek egyet Katával, az IWAY is ugyanolyan build mint a többi, lehet jool meg rosszul csinálni. Fõleg a mostani IWAY-ekben jó ha 3-4 warrior van^^

Kata
Igen, ezt írtam a közepes tapasztaltságú csapatokra vonatkozóan. És ezért megy el a kedve az embernek a kedve a HA-tól. Azért ha játszom, igyekszem szívatni a "pro" iwayeket is, amennyire lehet, de ez természetesen függ az én csapatomtól is. Egyedül én sem érek semmit, nem tudok "nyarat" csinálni.

[/cserf][/fülünyúl]

SZEG007
na azért ez nem igaz, mert egy pro IWAy csapatnál megse tudod közrliteni a spiritjeiket, vagy ha megprobálod akkor téged csapanak le, szoval ha jo emberek játszák azt az IWAY-t akkor nagyon brutális

SZEG007
ezt honnan tudod ha nem is játszol?

Kata
Nem nyitok vitát, az iway tipikusan kétgombos build még "professzionális" szinten is. 😊 És pont azért tudja minden kis pvpláma is csinálni, mert még csak nagy taktikát vagy csapatmunkát sem igényel.
Közepes tapasztaltságú csapatoknál kis odafigyeléssel, és már némi taktikázással csak annyi a különbség, hogy kicsit nagyobb a nyerési ráta.
Szó mi szó, nem tartom sokra az efféle buildeket, és igenis lenézem. Inkább skillezem fel magam az ilyen iway meg touchrangerek ellen állandóan, és kapok ki egy jól felépített balanced vagy akármilyen más csapattól. És szegényeket hogy tudja frusztrálni a dolog: 3-5 perc után, mikor nem megy a buildjük, négyesével kezdenek el kergetni a pályán körbe...

[/cserf][/fülünyúl]

Atisz
Nono az iway sem 2 gombos build, bár lehet úgy is játszani. Ezt is lehet professzionális szintre fejleszteni és csak összeszokás kérdése az egész mint a spike. Sajna a spike a mai napig a leghatékonyabb módja a nyerésnek, de senki nem kényszerít hogy azt játszd. Azzal kell nyomni amit élvezel és amivel MELLESLEG nyerni is lehet...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Lol, akkor nem lesz más hátra mint hogy nég 1x megvedd 😛
Ha pedig abban is baba lesz, akkor nem marad más csak az ablak... <#smile>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Carlos
<#vigyor>

Þór vígi þessi rúnar

bardocz
mivel nem túl jó az angol tudásom így azt hittem hogy akik hatan indulnak azok kapnak töb famet akik meg 8-an indulnak azok az átlagos menyiséget kapják
dougO

Kata
Én is azóta nem járok HA-ba, mióta megjelentek elõször a rangerspike és iway partik. Illetve késõbb a többi ilyen kétgombos build.
Mikor AB-n megjelentek elõször a tapis rangerek, akkor is kicsit elkedvetlenedtem, egy ideig nem mentem, de aztán kipróbáltam mesivel, és szétdegeneztem õket. Imádom mikor 10% hp-nál elkezdik ordibálni, hogy fáking mesmer, 2-3 halálozás után meg óll attak dö mesmer. ^^

(kétgombos = egyszerû, a leghülyébbek számára is érthetõ, max. két skillen alapuló build, amelyekkel nagy eséllyel nyerhetõ pvp

[/cserf][/fülünyúl]

dougO
Az iQ (1)-es (Lara Valor) milyen pajzsot használ? (Hosszu fekete)
thx.

Zomil
akkor le lesz korlátozva a létszám? o.O az jó lesz 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

szerinted ha lehetne választani, hogy 6 vagy8 emberrel indulsz el, hány 6os csapatot látnál?😛

csak 6v6 lesz

bardocz
nem azért de egy jó balanced az IWAY-t simán veri télleg most akkor minden csapat 6 játékosból allhat vagy lehet 8-is meg 6-is?
ez a hat emberes HA annyira nem is rossz szerintem, az esetek nagy százalékban mi csak 5-6 embert tudunk szerzeni a guildünkbõl 😊
de most ez a hatemberes dolog már csak azért is jó, mert a bloodspike-nak nem lesz elég sebzése, fõleg, ha bénák, vimway-nak tök midnegy hogy pluszmínusz egy trapper és warrior, a nagyon modded iway meg hát majd kiderül

*holnapután

Nefürgyé le!

Carlos
Azért nem szeretem a HA-t, mert egyszerüen elveszi a kedvemet ez a szar iway meg vimway, meg régebben eoe csapatösszeállitás.
Dolgozunk, hogy összeállitsunk egy jó ballanced team-et, és egykettöre szétvág minket egy ilyen iway-es tapló banda.
Na mindegy.

Þór vígi þessi rúnar

dougO
holnap? nem péntek 21:00 és kedd 21:00 között tart az event? vagy valamit félrenéztem?

Vimiway, vimway, iway, necrospike->egyébként is ezekbõl áll össze a HA csapatok 90%-a<#vigyor2> Még így nem látom elõre, hogy 6 játékosból mit tudnak kihozni, de gyanítom, hogy nem sok monk lesz a csapatokban. Komolyan már néha azt kezdem érezni az iway-hívek "filozófiáján", hogy mindegy mit rakunk a csapatba, csak monk ne legyen, mert az nem tud semmit se megölni és amúgy is elég érzékeny a nature-re. De már szinte minden van benne, mesmer, necro, trapper, iway-warrior (igaz ebböl már alig-alig maradt), ritu. Még majd ilyen assassint is belepréselhetnének vhova<#vigyor2>. Na mindegy, szóval igazad van Wini, láma buildek elõre, holnap itt a fame-farm weekend pvp event<#nyes>

Nefürgyé le!

Én se találtam guildwikin--na mindegy..akkor megvárom a NIghtfallt--

tessék bakker... legutóbb amikor az eventeket kritizáltam mondtam hogy már csak a dupla fame event hiányzik, vagy csak gondoltam?... szeptember 1 - 5
Event!!!
6 os csapatokban geccibbnél gecibb, lámábbnál lámább buildek fogják elárasztani a HA-t, beindul a fame farm!!!
a fame "értéke" (megint) jelentõsen csökkenni fog...
és én is ott leszek az elsõ sorban!

Carlos
<#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Hideg kiráz töle!

Þór vígi þessi rúnar

dougO
Itt nincsen olyan!

dougO
Oh My Goodness 😊 Bár fullon vagyok ezidõ alatt programokkal, azért párszáz fame lesz belõle! 😊

"Heroes Ascent Extended Weekend Event! 29 August 2006
Come and claim your fame in Heroes Ascent during this Labor Day weekend’s special event! For the first time in the history of Heroes Ascent, participants will face off against each other in smaller teams of six, earning double fame along the way! To add to the fun, this exciting extended event will begin at Noon PDT on Friday, September 1st and will run all the way until Noon PDT on Tuesday, September 5th! Be sure to join us in Heroes Ascent this weekend and take advantage of that extra time to rack up your fame!"

dougO
"Guild Wars Nightfall will be available in both Standard and Collector's Editions. The highly-coveted, limited run, Collector's Edition will include the Guild Wars Nightfall game as well as a Making of Guild Wars Nightfall behind-the-scenes DVD, a collector's art book, collectible skill pins, a character mini-standee, a poster-sized map of Elona, the Guild Wars Nightfall soundtrack CD, and more."

Sztem ez többes szám a pinsnél...lehet csak kettõ, de joo lenne az összes.
Contemplation of Purity nekem is nagyon tetszik! 😊

Rip
Örök klasszikus minotaurokat ki ne hagyjuk 😊
Õket mondjuk Elona Reachben, márha Propheciesed van persze.

Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu