Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Deeeee:
-1 kezdõ nem rendelkezik elegendõ tapasztalattal, és szerintem pénnzel sem, hogy kilockoljon 1 hónapon belül 180 elite skillt, plussz ott vannak még a sima skillek is. Ehhez minimum egy maxos karakter kell, amivel bejárta Cantha és Tyria összes területét.
-Nem nevezném lustaságnak, azt hogy valaki nem 15 órát GW-vel tölt, skill unlockolással, szerintem sokan rendelkeznek élettel, ami megkövetel pár dolgot, van akinek csak alapvetõ dolgokat ( alvás,iskola, munka, étkezés, fürdés etc. ) , van akinek családja is van esetleg. 15 óra szerintem elképzelhetetlen játékidõ egy olyannak, aki él is. TALÁN hétvégén. Még a 8 óra TALÁN határeset.
HA meg egy vicc, soha nem volt köze a kompetitiv pvp-hez
Valahol csak a szokásos Visa, Master, AE, meg ilyesmik mennek. Reménykedjünk, hogy a GW Shop-ban jó a netkártya.
Þór vígi þessi rúnar
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Aminek én örülnék egy boltban vehetö kártyarendszer pl. slotvásárláshoz, ilyesmikhez... ami akár minden játékhoz jó lehetne... mert tudjátok ki fog dombornyomott kártyát meg ilyesmiket 2 plusz slot miatt beszerezni...
Szerintem igenis jo huzas volt.
Igaz volt úgy, hogy ráment az egész napom (elsö nap 50-55 elit, 15 óra alatt).
165 után kicsit lassul a dolog. De 5 nap alatt mindet lehet unlockolni.
Mondjuk aki lusta, az fizessen!
Þór vígi þessi rúnar
Elkurvulás elsö lépése.
Aztán majd jönnek a nagyon babán kinézö pénzért megvehetö, majd 100K+50e -s kardok. Utánna meg ki tudja.
Þór vígi þessi rúnar
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Sot, tegyuk fel, hogy full unlock is lenne 100 euroert, az miert is lenne rossz nektek?
Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]
Sztem nincs itt szó semmiféle elqurvulásról. Abba gondoljatok bele, hogy ha vki megveszi a ch5-t 1-1,5 év múlva és tetszenek neki a Factions warrior skillek mert õ warrior-addict ne kelljen neki már ezért megvenni a játékot...másrészt ha sok lesz a pvp-ben a noob a rank értéke növekedni fog 😊
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
"PvP Unlock Packs Now Available 31 August 2006
Guild Wars players now have the opportunity to purchase PVP Unlock Packs for all Prophecies skills! For $9.99 USD (€8.99, £5.99), you can unlock all of the 70+ Prophecies skills for a single profession. For $39.99 USD (€35.99, £23.99) you can unlock all 450+ Prophecies skills for the 6 professions. Once unlocked, skills can be used by any of your PvP characters. Head to the Guild Wars Official Store to take advantage of this much-requested opportunity ."
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Ez a mostani dolog nem egy nagy kunszt, csak mivan akkor ha ez az elsõ lépés a totális elqurvulás felé? Hát ne legyen igazam..
Az összes külföldi fórumon szidják ezt a lépést, várom a fejlesztõk reakcióját a dologra...
Más:
Kiderült, milyen parancsokat lehet a hõsnek adni, quess what: attack, defend, and stay back....nem nagy szám, de ettõl még érdekes lehet
Másrészt pedg az ebay-es account eladás-vételt esetleg ronthatja, de szerintem nem fogja.
BF3: csucsorr
sajnálom hogy ezt kell mondanom de nagyon igy áll a dolog a vásárolhato karakter slotokkal meg most ezzel az uj baromsággal is.
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
PvP Unlock Packs Now Available 31 August 2006
Guild Wars players now have the opportunity to purchase PVP Unlock Packs for all Prophecies skills! For $9.99 USD (€8.99, £5.99), you can unlock all of the 70+ Prophecies skills for a single profession. For $39.99 USD (€35.99, £23.99) you can unlock all 450+ Prophecies skills for the 6 professions. Once unlocked, skills can be used by any of your PvP characters. Head to the Guild Wars Official Store to take advantage of this much-requested opportunity .
Kicsit szánalmasnak tartom...
Szívesen készítenék egyet, ha nincs senkinek sem ellenére 😊.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
GW: Dor Von Hun [HD]
Egyik haveromnak kéne, viszont Én már odaadtam másnak a Friends kódomat.
Elõre is köszönöm!
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"