Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spatz

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

<#wow1>
Carlos
Igy jár az a kocka, aki sprotolni (foci) akar a klántalálkozón! <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Majd a kezdõk is , eltörik a lábukat 😊
Carlos
Hát igen. Törött lábbal ithon dekkolni, mankóval WC-re menni nagy móka. Marad a GW.

Þór vígi þessi rúnar

Hát...hát... Ez elég szép, 5 nap alatt 180 elit, grat 😊
Deeeee:
-1 kezdõ nem rendelkezik elegendõ tapasztalattal, és szerintem pénnzel sem, hogy kilockoljon 1 hónapon belül 180 elite skillt, plussz ott vannak még a sima skillek is. Ehhez minimum egy maxos karakter kell, amivel bejárta Cantha és Tyria összes területét.
-Nem nevezném lustaságnak, azt hogy valaki nem 15 órát GW-vel tölt, skill unlockolással, szerintem sokan rendelkeznek élettel, ami megkövetel pár dolgot, van akinek csak alapvetõ dolgokat ( alvás,iskola, munka, étkezés, fürdés etc. ) , van akinek családja is van esetleg. 15 óra szerintem elképzelhetetlen játékidõ egy olyannak, aki él is. TALÁN hétvégén. Még a 8 óra TALÁN határeset.
de volt még a játék megjelenése környékén, amikor a tombban megismerkedett játékosok megalapították a top guildeket ^^

SZEG007
de igenis mérvado, mert mostanség havonta változik a játékmenet gvg-be amiröl neked fogalmad se nagyon lehet ha nem játszol, és még csak multbol eredö tapasztalatod se sok ,mivel akkor se gvg-tél sokat amikor játszottál anno
HA meg egy vicc, soha nem volt köze a kompetitiv pvp-hez

este 8 ha minden igaz

SZEG007
Irhatjátok azt hogy elkurvultak, meg szánalmas dolog ez, de a pvp community már régota szerette volan elérni hogy anet berakja ezt a funkciot, és ha tudni akarjátok maguk a pvp-s emberek ajánlották ezt....

Mikor kezdõdik ez a Hohos cucc?

Carlos
Nem mindenhol fogadják el!
Valahol csak a szokásos Visa, Master, AE, meg ilyesmik mennek. Reménykedjünk, hogy a GW Shop-ban jó a netkártya.

Þór vígi þessi rúnar

Tombi
Lana sztem elég pl a CIB-nél használt internetkártya amit ingyenesen lehet igényelni (én steamen amerikában tudtam vele fizetni)

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

gondolj bele, mi lenne ha csak az összes skill unlockolási lehetöségét kapná meg, tényleges unlock nélkül?

Aminek én örülnék egy boltban vehetö kártyarendszer pl. slotvásárláshoz, ilyesmikhez... ami akár minden játékhoz jó lehetne... mert tudjátok ki fog dombornyomott kártyát meg ilyesmiket 2 plusz slot miatt beszerezni...

Fizetni mindenkinek kell, nemcsak annak aki lusta. De tegyuk fel van egy olyan arc aki megvette a Factionst es beleszeretett a PvP-be, a PvE-t meg uncsinak talalja. Kedvenc karaktere a mesmer, de nem veszik be sehova mert nincsenek neki Prophecies skilljei. No, akkor o megveszi ezeket 10 euroert es akkor meg sporolt egy valag penzt. Ha van ilyen akkor o most nagyon orul. Valahol az is elqrvuilas lenne ha kenyszeritenek ezeket a jatekosokat a full game megvetelere.
Szerintem igenis jo huzas volt.

Carlos
3-5 nap alatt mind a 180 elitet unlockoltam.
Igaz volt úgy, hogy ráment az egész napom (elsö nap 50-55 elit, 15 óra alatt).
165 után kicsit lassul a dolog. De 5 nap alatt mindet lehet unlockolni.
Mondjuk aki lusta, az fizessen!

Þór vígi þessi rúnar

Szerintem ez a skillunlock 4 money dolog jó, most jön a 3. kiegészítõ, és aki esetleg most kezdi el a játékot, és netalán még pvpzni is szeretne mielõtt megjelenik a 4.-5. kiegészítõ, annak ez nagy help.
Carlos
Egyetértek!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Sajnos szerintem igazad van!
Elkurvulás elsö lépése.
Aztán majd jönnek a nagyon babán kinézö pénzért megvehetö, majd 100K+50e -s kardok. Utánna meg ki tudja.

Þór vígi þessi rúnar

Atisz
Egyébként régen is volt interrupt a jó iway-ben, a ritu-ról pedig annyit hogy a pvp weekend alatt volt is a csapatunkban egy amikor még csak kipróbálni lehetett a 2 kariosztályt...és én vagyok lemaradva LOL

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Na most megint én vagyok a gonosz mert "vitát" indítottam az iway-rõl...mekkora noob vagyok

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
1 éven át játszottam, az hogy fél éve ritkán lépek fel annyira nem mérvadó.

Tombi
Én meg azt mondom hogy vissza kéne állitani a régmult idõk skillcap rendszerét, nagyon szerettem hogy meg kell küzdened a skill-ért.

nekem az a bajom, h ha ilyen csomag megjelent, akkor lesz más is...és eddig GW-re nem az volt a jellemzõ, h lehúzzuk az embereket. Ahogy Faki is mondta, míg nem származik komolyabb elõny ebbõl a vásárolgatásból, addig nem is olyan nagy gond, de ez a csomag elõrevetíti egy vészjósló jövõ képét ezen a téren..

Magyarazzatok mar el nekem, mint egy otevesnek, hogy milyen hatrany er GW-n belul titeket azert, mert masok esetleg a tok uj accountjukra penzert unlockoljak a proph skilleket?
Sot, tegyuk fel, hogy full unlock is lenne 100 euroert, az miert is lenne rossz nektek?

Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]

sztem akkor is a pénzrõl van itt szó. Lazán megcsinálhatták volna, h mondjuk azokat a skilleket is lehet unlockolni, amik más kampányban voltak, csak mondjuk nem pár ezerbe kerülnének, hanem mondjuk 20k balthazarba. Ennyi.

Titan
Remélem, hogy a befolyt pénzt a fejlesztésekre költik! Nem akarok más játékkal játszani, mert az szebb és jobb..stb.<#shakehead>

EmThor
ez nem hiányzott... ennyire nem kell a pénz 😞 vagy igen? 😞

dougO
oopsz elöbb olvasni kellett volna...😊

Sztem nincs itt szó semmiféle elqurvulásról. Abba gondoljatok bele, hogy ha vki megveszi a ch5-t 1-1,5 év múlva és tetszenek neki a Factions warrior skillek mert õ warrior-addict ne kelljen neki már ezért megvenni a játékot...másrészt ha sok lesz a pvp-ben a noob a rank értéke növekedni fog 😊

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

dougO
LOL

"PvP Unlock Packs Now Available 31 August 2006
Guild Wars players now have the opportunity to purchase PVP Unlock Packs for all Prophecies skills! For $9.99 USD (€8.99, £5.99), you can unlock all of the 70+ Prophecies skills for a single profession. For $39.99 USD (€35.99, £23.99) you can unlock all 450+ Prophecies skills for the 6 professions. Once unlocked, skills can be used by any of your PvP characters. Head to the Guild Wars Official Store to take advantage of this much-requested opportunity ."

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Mintha kicsit lemaradtam volna... vannak új itemek?
Faki
Engem ez a dolog addig nem érdekel, amíg nem lesz az, hogy elönyhöz jutattják azokat, akik bizonyos pénzmag fejében extra cuccokat kapnak.
Ez a mostani dolog nem egy nagy kunszt, csak mivan akkor ha ez az elsõ lépés a totális elqurvulás felé? Hát ne legyen igazam..

Azok, akiknek csak a Factions van meg, azok is megvásárolhatják a Prophecies-es skilleket! Hát igen.
Az összes külföldi fórumon szidják ezt a lépést, várom a fejlesztõk reakcióját a dologra...

Más:

Kiderült, milyen parancsokat lehet a hõsnek adni, quess what: attack, defend, and stay back....nem nagy szám, de ettõl még érdekes lehet

Ez egyrészt azért jó, mert a kezdõ játékosok hamar megszerezhetik a képességeket, hogy pvp képesek legyenek, igaz a gyakorlás és a tapasztalat kárára.
Másrészt pedg az ebay-es account eladás-vételt esetleg ronthatja, de szerintem nem fogja.

én már csak a repülés miatt is kiv vagyok rá...OFF vége

Tombi
Figyelmetekbe ajánlom az Aion: The Tower Of Eternity nevü vérbeli MMORPG-t, amint megjelenik veszem megfele, itt sg-n is van topikja: Aion Forum

Ez már tényleg az. Így fogadni mernék h egyre kisebb lesz a színvonal a Pvp arénákban. Mindenki meg fogja venni a sok skillt, aztán rohannak HA-ba, hogy próbálják is ki mindet. Bár ki tudja, ez lehet h még jó is lesz, mert így könnyebb dolga lesz majd a profibb pvp-seknek. Viszont tényleg kezdek attól félni amit mondtál Lyana, hogy már a title-ket is meg lehet majd venni. Mi lesz így a játékból, ha mindent meg lehet szerezni egy kis pénzmag fejében?

BF3: csucsorr

R34N
elkurvul a GW is 😞
sajnálom hogy ezt kell mondanom de nagyon igy áll a dolog a vásárolhato karakter slotokkal meg most ezzel az uj baromsággal is.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Tombi
Ez tök jo dolog lenne PVE-ben fõleg !!!

Eh:

PvP Unlock Packs Now Available 31 August 2006
Guild Wars players now have the opportunity to purchase PVP Unlock Packs for all Prophecies skills! For $9.99 USD (€8.99, £5.99), you can unlock all of the 70+ Prophecies skills for a single profession. For $39.99 USD (€35.99, £23.99) you can unlock all 450+ Prophecies skills for the 6 professions. Once unlocked, skills can be used by any of your PvP characters. Head to the Guild Wars Official Store to take advantage of this much-requested opportunity .

Kicsit szánalmasnak tartom...

hehe, most vettem észre sok apró poént a videóban. 1.300.000 élete van pl😊

Bannerrel mi van egyébként?

Szívesen készítenék egyet, ha nincs senkinek sem ellenére 😊.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

EmThor
PvE hétvégét igazán meghirdethetnék mááá' 😄

bannertalanság meddig tart? 😊

azért lehetett egy feeling ott kint lenni 😊

bardocz
doom 2-õs puska ez LOL 😄 kódjaira én is emléxek xD
R34N
kösz 😊

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Egyre jobban tetszik... bár amikor a Factions-rõlmegérkeztek az elsõ képek akkor az is nagyon bejött, de ezek akkor is szebbek 😊

GW: Dor Von Hun [HD]

EmThor
Srácok, akinek van nem felhasználandó Trial kódja, privizzen rám plíz 😊.
Egyik haveromnak kéne, viszont Én már odaadtam másnak a Friends kódomat.

Elõre is köszönöm!

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Kata
Boldog szülinapot R34N!

[/cserf][/fülünyúl]