Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Monkey island,Faces of War a kira játék
Monkey island,Faces of War a kira játék
Ez tényleg alapot ad arra, h beleszólj akármibe. Igazi taktikai build, és nem egy "c-space".
Másrészt a régi spike sincs már, amit nem lehet fogni, ott a ritu.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
No de hagyjuk az oltást, iway-jel azért néha még mostanában is szoktam menni, ezért engedd meg hogy beleszóljak. A spike pedig az ilyen típusú játékokban überel, amit pedig ha nem látsz be akkor bocs. Nyilván új skillek bevonásával és nerfelésekkel változik a a játékmenet de a core marad...
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Meg tudná valaki mondani, gvg-n miért kaptam csak 71 balthazar factiont a nyerésért és 14-et a nyerésért, mikor a csoporttársaim megkapták az 500-at? (nem közelitettem meg a 10000 factiont, tehát nem megteltem...)
Þór vígi þessi rúnar
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Nefürgyé le!
Mondjuk tegnap luxon oldalon fort aspenwoodoztam, kb. 5-ik számláló indulásra be is kerültünk. Tõlünk kapásból 4 ember afk volt, lehet már fél napja megnyomták az enter battle gombot... Ellenfél aktívabb volt: 7 embert számlálhattak. Nálunk semmi összhang nem volt, ment a töketlenkedés és a 'kimerrelát' akciók. Aztán valami dwaynai csoda folytán bejutottunk a második kapun is, és onnan már nem volt megállás, daráltunk, s megnyertük. De máig nem értem hogyan, fõleg, hogy pve-rangerrel voltam. 😄
[/cserf][/fülünyúl]
Egyébként nyugi, bírjuk a strapát, csak néha kell egy kis kihagyás, más karakter, ilyesmi :-)
Nefürgyé le!
Diam Steen, Diam Xp Expect The Unexpected [XP]
" 30 éves családapa, a gyereket sikerül 9kor ágyba tenni, másnap reggelt félhatkor kel, este szeretne kikapcsolódni kicsit"
Szerinted emberünk szeretne unlockolgatni?
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Tegyük fel pl. h én haveromnál játszottam párszor gvg-n warriort, és qrvajolment, a többiek észre se vették h énjáccom, nem haverom.
Ezen felbuzdulva elmek gw-t venni.. de hoppá, nincsenek meg a wari skillek és a pve qrvára nemérdekel, hagyom is a gw-t a picsába; vagy megveszem némi pénz fejébe és sorra vágom le a japókat Evisceret-el, amit pve-ben megszerezni -testvérek közt is- legalább 30 óra.
viszont legutóbbi CE pénzlehúzás only egérpad miatt megérte (gamer egérpad gyártó készítette elvégre, kis csillogó izékék meg azért vannak, hogy a lézer/optikai egér bigyókáját jobban visszaveri) 😄
Þór vígi þessi rúnar

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Jó nagyok lesznek a térképek....
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])