Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szaruman
És... ööö... ennek mi a gyakorlati haszna?😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

zsír, mondjuk én nem nézem a billt játék közbe😛

Akkor inkább Zboard Factons kieggel😊

Carlos
Yo, check this out (Logitech g15 & GW Applet):

Þór vígi þessi rúnar

hahaha!!
ha tényleg lesz mecs, engem is hívjatok, mert amikor a kihívás történt még én is xp-s voltam 😄😄

Ez lett volna az évszázad scam-je<#nyes> 7 db minotaur horn helyett 7db troll tuskot adni...De hát végül is sok kicsi sokra megy<#vigyor2>

Nefürgyé le!

Carlos
Egy kellemes csalódás élményét osztom meg.
WTB oltam Mino Horn-t, mert össze akarom gyüjteni a nyersanyagokat a ládába. Erre whisperel egy csávó, hogy van neki 7 db. Mondom kell, hozzad. Ok, megvettem öket. Aztán feltünt, hogy nem a többihez adódott hozzá, hanem mellé rakta, pedig nem is volt 250. Rámentem és láttam, hogy ez bizony Troll Tusk.
Namondom ez szép volt. Whisper a csávónak, hogy ügyes trükk volt, észre se vettem... 😊
Erre õ: -Miért?
-Troll Tusk Mino Horn helyet?!
Bocsánatot kért, visszajött és odaadta a 7 mino-t én meg visszaadtam a tusk-okat.
Aszittem, hogy egy jó kis scammer áldozata lettem. De ebböl két dolgot tanultam meg. Nézzem, meg, hogy télleg mino-t kapok-e, és vannak még korrekt emberek a gw-ben.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Miért minösitené!
Inkább példa értékü. Ezek után én ezt a tagot messzire kerülöm.
Vagy elfelejtem 'véletlenül' heal-elni. <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Áááá...Devi!
Ezért nem játszom az sogh-val.

Þór vígi þessi rúnar

nekem van jobb, de hosszú

btw lejárt az idõ. Messiah?
ja abszolut helytálló ;]

Saint of Underworld N/Me

ElfQT
Erre való az ignore funkció.

Egyébként meg: Éjfél Kapitány: Pozícióharc.

Vigyázat, a leopárd harap!

bardocz
nekem is volt egy olyan mecsem hogy VIMWAY vs VIMWAY és vagy fél óráig tartott 😄mindezt 2 fame-ért
Összességében nekem tetszenek ezek a hétvégék, csak kár, hogy nincs sok idõm játszani.

Volt egy két nagyon élvezetes meccs, azt hiszem nem lesz sok famem, mert a vimway meg ezek nem az én stílusom.

az emberek többsége meg elég jó fej, sokat vesztettem, még többet dumáltam közben - következtetés: sok normális ember játszik, persze, mint az alábbi szöveg is mutatja vannak kivételek

volt pár hosszú meccs és közben oda vissza ment a poénkodás, ez az amit nagyon élveztem <#vigyor2><#vigyor2>

Remélem mindenkinek a jó tapasztalatból lesz több.

ostobasag de szorakoztat , kulonben nem csinalnak :]
az ilyesmire vissza se irok
ennyit errol meg hogy ki hogyan mit minosit :]

Saint of Underworld N/Me

Atisz
Nah fennvoltam. Nem is tudtam hogy dupla fame jár most. Elõre rank függõk! <#vigyor3>
Vimway, double smite, spike még mindig mennek. Olyan nagy változást nem érzékeltem, persze tudom valószínûleg azért mert 1 n00b vagyok...de akkor sem. No sebaj.

Az ilyen kis idézgetésekkel mindig az a gondom, hogy az elõzmény nincs leírva. Innentõl minden hiábavaló, mert pontos infók hiányában nem lehet megítélni senkit. Az hogy a tagnak milyen a stílusa, más lapra tartozik.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Brigadeführer
Godfather #16843: De, lejött! <#nyes><#eljen>

Devi #16845: Ott egy mondat valami elõzményre utal: "akkor miért nagy a szád?". Az miért maradt le? Így nem teljes a kép.
Mondjuk ettõl függetlenül, tényleg minõsíthetetlen és felesleges sértegetés volt.

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Kata
Egyetértek, nem a beidézõt minõsíti, hanem a kultúrbarmot. Ezzel semmi más kárt nem okoz, minthogy mindenki számára megmutatja, milyen bunkó az illetõ. Ha pedig az illetõ ezt szégyenli, ne beszéljen így senkivel, még privátban sem.

[/cserf][/fülünyúl]

Győri Devi
nem részletek csak HAban voltam és h resign meg az h kiléptek emberek

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Krezga
gondold át😄
De a 2 név miért ugyanaz? <#confused>

hoy ehh

Szaruman
Ez nem személyes jellegû, ez egy faszkalap. És az ilyen nem ciki közzétenni, és nem minõsít senkit, csak azt a gyökeret.

R34N
jo szövege van a csávonak xD
mellesleg egyetértek Atisszal, az embert jellemzi ha ilyen személyes jellegü párbeszédet közzétesz.

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

Szaruman
Gondolom ott saját guildtársaival beszélt. Kérd el az anet-tõl a chatlogot^^

Atisz
Lol, *astercard (remélem így nem számít reklámnak) - most esett le <#vigyor3>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Ezek privát dolgok, azt az embert is jellemzi aki ilyet közzétesz 😛
Ha jól sejtem te a másik alliance-ben vagy, ugye?
Egyébként miért takartad ki egyes részeit a párbeszédnek?

Zomil
szép...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Győri Devi
ebböl a felét nem értettem 😊

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

bardocz
de utálom laptopok billentyüjét szerencse hogy nekem még nincs baze 😄
bardocz
majompereszttehóazthiszeménvagyokazistetemegegyfasz mindisis volt és lesz sajna
Győri Devi
egyik guild a wss alianceban (SoGH)

Szaruman
Mi az a sog?

Győri Devi
Nos az soghsok ellen jáccotam HAban és megvertem öket amire ez volt a válasz:

sztem ez már szánalmas azért a 2 famert

Nincs de már dolgozom rajta ( rank 7 atm) 😞
dougO
Én anno régen ennyiért vettem kéz alatt a kephetet.^^
Látom pont a lényeg nem jött le a hozzászólásból. 😊

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Aki indít HA csapatot az dobjon egy pm-et pls.
Lego The Unhealer

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

hát már nem azért de engem nem köt le hogy gány buildek ellen játsszak, egész nap. iwimgay, naturetranq, rspike, thumpersmite, bondergeciszar, és még lehetne sorolni.
A kephet inkább 3k, de sztem ha nincs kardod+ikonod, akkor a Wenslauss jobb.

Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.

dougO
Imádom a random Eu pugot, ahol az én csekély fame-mennyiségemre is rácsodálkoznak(már majdnem rank7^^) Kis esti szórakozás. Fogadd el az elsõ invite-ot, fogj egy-két sört és élvezd. 😄
Kephet's refuge...5k
Boont prot enchantos armor...6k
sup vigor.....35k
Az élmény, hogy együttjátszhatsz egy Mo/N-el, aki Deathly Swarmmal tankkol...MEGFIZETHETETLEN!!! <#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

Atisz
Lol tényleg attrib...

Atisz
Egyébként mi a helyzet megvan már rank 9 (höhö)?

Atisz
A skill leírás hibás volt Noszi ezt te is tudod. DE a gond nem a miért-tel volt hanem a hogyan-nal és 2 ember nem = mindenki 😛

bardocz
éna dupla famera gondoltam
dougO
tök mind1, hogy 8v8 vagy 6v6 a HA, mindig egy ember hiányzik <#levele>

bardocz
😄
sztem nem
bardocz
vagy 20 famet szerezte me tök jó ez az event ilyen kéne minden hétvégére 😄
*attrib leírást akartam írni 😛
Hozzátartozik a meséhez, hogy azért vágott ki, mert vitatkoztál azon hogy az expertise csökkenti a skill rechargeot, körülbelül 8 ember szólt rád folyamatosan hogy fejezd be és olvassd el a skill leírást, de erõltetted. Szerintem ha a hozzászólásaidat nem az iwayre, és a fél évvel ezelõtti metagame-re alapoznád hanem tapasztalatra, akkor nem "szólna" be mindenki.
SZEG007
Nem lettünk felosztva, hanem miután Vadász lelépettt GW-böl, és sokan mások is WoW-ba kezdtek, feloszlattuk a guildet.

Atisz
más kategória