Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Akkor inkább Zboard Factons kieggel😊
ha tényleg lesz mecs, engem is hívjatok, mert amikor a kihívás történt még én is xp-s voltam 😄😄
Nefürgyé le!
WTB oltam Mino Horn-t, mert össze akarom gyüjteni a nyersanyagokat a ládába. Erre whisperel egy csávó, hogy van neki 7 db. Mondom kell, hozzad. Ok, megvettem öket. Aztán feltünt, hogy nem a többihez adódott hozzá, hanem mellé rakta, pedig nem is volt 250. Rámentem és láttam, hogy ez bizony Troll Tusk.
Namondom ez szép volt. Whisper a csávónak, hogy ügyes trükk volt, észre se vettem... 😊
Erre õ: -Miért?
-Troll Tusk Mino Horn helyet?!
Bocsánatot kért, visszajött és odaadta a 7 mino-t én meg visszaadtam a tusk-okat.
Aszittem, hogy egy jó kis scammer áldozata lettem. De ebböl két dolgot tanultam meg. Nézzem, meg, hogy télleg mino-t kapok-e, és vannak még korrekt emberek a gw-ben.
Þór vígi þessi rúnar
Inkább példa értékü. Ezek után én ezt a tagot messzire kerülöm.
Vagy elfelejtem 'véletlenül' heal-elni. <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
btw lejárt az idõ. Messiah?
Saint of Underworld N/Me
Vigyázat, a leopárd harap!
Volt egy két nagyon élvezetes meccs, azt hiszem nem lesz sok famem, mert a vimway meg ezek nem az én stílusom.
az emberek többsége meg elég jó fej, sokat vesztettem, még többet dumáltam közben - következtetés: sok normális ember játszik, persze, mint az alábbi szöveg is mutatja vannak kivételek
volt pár hosszú meccs és közben oda vissza ment a poénkodás, ez az amit nagyon élveztem <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Remélem mindenkinek a jó tapasztalatból lesz több.
az ilyesmire vissza se irok
ennyit errol meg hogy ki hogyan mit minosit :]
Saint of Underworld N/Me
Vimway, double smite, spike még mindig mennek. Olyan nagy változást nem érzékeltem, persze tudom valószínûleg azért mert 1 n00b vagyok...de akkor sem. No sebaj.
Az ilyen kis idézgetésekkel mindig az a gondom, hogy az elõzmény nincs leírva. Innentõl minden hiábavaló, mert pontos infók hiányában nem lehet megítélni senkit. Az hogy a tagnak milyen a stílusa, más lapra tartozik.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Devi #16845: Ott egy mondat valami elõzményre utal: "akkor miért nagy a szád?". Az miért maradt le? Így nem teljes a kép.
Mondjuk ettõl függetlenül, tényleg minõsíthetetlen és felesleges sértegetés volt.
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
[/cserf][/fülünyúl]
やられたらやり返す。倍返しだ!
hoy ehh
mellesleg egyetértek Atisszal, az embert jellemzi ha ilyen személyes jellegü párbeszédet közzétesz.
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ha jól sejtem te a másik alliance-ben vagy, ugye?
Egyébként miért takartad ki egyes részeit a párbeszédnek?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
やられたらやり返す。倍返しだ!
やられたらやり返す。倍返しだ!
sztem ez már szánalmas azért a 2 famert
やられたらやり返す。倍返しだ!
Látom pont a lényeg nem jött le a hozzászólásból. 😊
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever
Lego The Unhealer
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Annyi mindent mondhatunk a nőknek: szépek, okosak... -persze hazudunk, de azért mondhatjuk.
Kephet's refuge...5k
Boont prot enchantos armor...6k
sup vigor.....35k
Az élmény, hogy együttjátszhatsz egy Mo/N-el, aki Deathly Swarmmal tankkol...MEGFIZETHETETLEN!!! <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever