Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Siman vissza lehet jutni, csak at kell futni a spiritek kozott es ott a portal ami visszavisz a csataba

IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill

a portálok közül csak egy helyre, az ÉNY-ba banishel mindig, a többit nem érdemes próbálgatni. A Kurzick erdõt ajánlom nagyon. Jah, és próbálj bekéretõzni questként azokhoz az alliance-ekhez, akik városokat birtokolnak kurzick erdõben és a jade sea északi részén. Ott is van pár tized, bár az nekem már csak plusz volt😊

spatz
Bocs, helyesen igy, a vesszõ lemaradt..
Nincs, erre gondoltam

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

spatz
Nem erre gondoltam...

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Brigadeführer
Senji's cornerbõl ha dél felé kijössz ott is van egy pártized%. Nekem is 96,5% van csak meg. 0,2% a lvl10 aréna Shing jea monasteryben, bár az arénába átvisz a révész, csak a porondra nem tudsz bemenni. Shiro pályán ha körbenézel vannak szigetek portalokkal, de nem tudom, hogyan lehet oda átmenni. Egyszer az egyik karimat oda banishelte az egyikhez, és onnan nem lehet visszajutni Shirohoz. Az pedig megintcsak jópár tized amit nem tudok explorálni.

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

Carlos
Ezen kivül van még ott valami?

Þór vígi þessi rúnar

spatz
Tahnnakai Temple-bõl kimentél? Ott is van egy bejárható terület. (Nem a missionban)

Carlos
Aurora Mines megvan. Végigszaladgáltam.
Mint ahogy Amatz Basin-t is. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Aurius minest vagy mit (luxon challenge) inditsd és járd be azt is, ha eddig nem tetted... 😛

Titan
OFF
Na, jah! De én azt gondolom, hogyha az ember kiad valamiért 18K forintot, akkor az legyen "mindenben" tökéletes és maximálisan szolgáljon ki, ha lehetõség lenne rá!(Tudom, hogy ilyen nem létezik, de nagyjából)
ON

Ha 100%-os kell, akkor KATT
Én is ezzel csináltam meg.
IDE kattolva pedig akár részenként is lehet leszedni

En a GuildWikin levo 14 megas terkep alapjan csinaltam.
Full Cantha
Meg nem art az osszes areat a falon maszva korbeoldalazni es atlosan is atjarni az egeszet, mert kozepen is lehetnek pici foltok.

R34N
lol ennél nekem több van felfedezve és csak 93%-om van, ez tuti nem 100%-os map

GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV

spatz
100% Cantha

Itt találsz segitséget, hol szokott lenni a maradék %.

itt az enyém, nekem amúgy is ki volt mentve😊

KATT #1

KATT #2

KATT #3

KATT #4

Carlos
Egy kérésem még lenne!
Tudnál egy olyan map képet csinálni, amin a kis sziget lehetö legnagyobb része bennevan?
Vannak foltok, amiket nemtom, hogy el lehet-e tüntetni.

Nagyon szépen köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

Kata
Akit zavar egyébként, lehet kapni matricákat billentyûzetre.

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Hmmm...
Naggyából nekem is ilyen.
Azóta Fort Aspenwoodban meglett a 95.4%

Köszi!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ahol legyözöd shiro-t, ott hogy néz ki a térkép, tudnál lökni egy shotot légyszi?

Þór vígi þessi rúnar

Nekem Tyrias karival megvan a 100%, igaz bejartam az event alatt a Canthas kezdohelyet.

Carlos
Minek magyar billkiosztás?
éáõúûöüóí

És semmi makrót nem kellett csinálni. Annyi, hogy kicsi az enter, de azt 10 perc és megszokod. Ja, és nincs ráírva a gombokra, hogy itt az é itt az á betü van. De azt meg úgyis tudod, hogy hol van. Akkor?

Sose értettem az embereket. Az amerikai billkiosztás nem azt jelenti, hogy nincs ékezet és megvan cserélve az y és a z. Azt a windows aktuális nyelvi beállítása határozza meg!

Þór vígi þessi rúnar

Titan
Jaja, jópofa a G15 csak az a baj vele, hogy nincs még magyar bill.kiosztással.. 😞
Vagy tévedek?

Carlos
Egy 97.3%-is (guru) térképröl lestem és úgylátom, hogy nekem több van felfedezve, mint az a térkép, de mégis kevesebb van. Mind1, megnézem a javaslatodat!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos, ahova kiérsz a Tahnakkai mission után, onnan vissza tudsz menni a mission területére. Ott menj oda, ahol maga a misson kezdõdött. Északon lesz egy kapu, ami most nyitva van. Ott északra elég nagy terület van! Nem hiszem, h 5,5%-ot kitesz, de az is valami. Aztán Unwaking Waters (nem mission)-nél is ki lehet menni, az egész terület bejárható. Kaineng Centerben (a fõváros) is ki lehet menni a dokkokhoz keleten, a vízhet, azt próbáld meg. Amúgy a gwonline.net-en van egy egész nagy Cantha térkép, azt szedd le, és onnan leshetsz. Színezgesd painttel, ami megvan. Ja, és ajánlom, h forgasd a kamerát a sarkoknál, mert a fejlesztõk voltak olyan kötsögök, h néhány terület csak wh és forgatás utján jelenik meg! Remélem tudtam segíteni vmicskét!

Kata
kircsi! *vesz*

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Van rajta usb kimenet, tehát ha van egy usb-s vizforralód, akkor igen.
Vasalni viszont nem tud. (decsak azért, mert még nem hallottam usb-s vasalóról)

Þór vígi þessi rúnar

Kata
Teát is tud fõzni? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Az event alatt be lehetett menni tyriai karikkal is. Most csak canthaiak mehetnek, azok is csak bizonyos szintig abba az arénába. Ha jól tudom... Egyébként csak 0,2%-ot jelentene, ha bemennél.

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Hmmm...érdekes. Lövésem sincs hol lehet a maradék 5.5% ami marha sok.

Þór vígi þessi rúnar

spatz
Akkor félreértettelek, oda sajnos sehogy... de az kevés % nem hiszem hogy az számit

Carlos
Azzal tisztában vagyok, hogy kell utazgatni a két sziget között.
Azt nem tudom, hogy a képen bekarikázott helyre hogy lehet (be lehet-e) jutni.

Þór vígi þessi rúnar

- Krytába Kaening centerbõl mehetsz, de a kezdõ szigetekre meg nem
- Marketplace-ból lehet valahogy átkavarni egy (talán 'go home') quest kell hozzá, hogy átvigyen a jómunkásember (aki valahol a hajó elõtt vagy pont a hajón áll és véletlenül sincs felkiáltójel a feje felett). Marketplace-bõl menj a tenger felé (nem lesznek mobok ha jól rémlik) egy móló meg talán néhány hajó (csónak, dzsunka vagy mittoménmi) lesz csak meg ezek az NPC-k

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Carlos
94.5%-nél járok, de lövésem sincs, hogy hol a többi. Ez azért ciki.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ezt baromira nem értem.
Esetleg pontokba szedve?

Þór vígi þessi rúnar

spatz
Én ugy tudom, hogy be lehet menni Marketplace-bõl a Kaineng Center felé a dokból, ott körbe kell menni,a missiont hogy felvedd és utánna Zen Dajin missiont csak úgy, hogy, ki kell menni a kapun (Shaoshang Trail felé) és körbe kell menni a pályán felül, átmenni Haiju Lagoonba és akkor be tudsz jutni a küldi helyre amit meg tudsz csinálni<#wink>
Legalább is én igy csináltam a múltkor...

igen, bár elvileg pár tized százalékkal több terület van a kontinenseken, mint amennyi kell a 100%hoz. Nekem azért jól jött az a rész, sok órát megtakarítottam vele.

Carlos
Sájsze. A felderitési százalékba beleszámit?

Þór vígi þessi rúnar

nem lehet bejutni, én akkor fedeztem fel, mikor Dragon Event volt. Várj a következõ eventig😛 Bár sztem már csak Elonában lesz

Carlos
Az összes aszongya, hogy takaroggyak.
I'll be on my way...

Þór vígi þessi rúnar

Esetleg azt a küldit felveszed, ami a professionod skilljeit és trükkjeit mutatja meg. A saját kasztod "mestere" adja, az ajtó elõtt, és azzal be tudsz jutni, bár ezt még prophecies karival nem próbáltam, de hátha.

BF3: csucsorr

Carlos
Valaki meg tudja mondani, hogy hogy lehet Tyria-s maxos karival bejutni a Canthas rész tutorial részére (monestery overlook).
Felderitéshez kellene az a rész, de az ajtó elött álló pasi nem enged be.

Valakinek 5let?

Þór vígi þessi rúnar

Harc kozben is hasznos. 😊
pl hogy monkkal a healing touch-ot mindig magara tegye... ^_^

Carlos
G15-el simán.
Plö már csak egy gombnyomás és ha megjön valaki a guildbe, máris megy a szia a guild chat-be, bárhol vagy. LOL. Hasznos. Nehogymár pötyögni kelljen.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Ez nem elöny.

Þór vígi þessi rúnar

De lehet irni franko kis makrokat is 😄

EmThor
jogosulatlan elõnyhöz jutsz vele. bár ezzel nem igazán! köszi!! 😄

Carlos
Miért tiltaná a szabályzat?

Link
(Legalul)

Þór vígi þessi rúnar

EmThor
mûködik? szerintem szabályzat tiltja 😄

thx, töltöm le 😄

Carlos dobj egy linket lécci thx 😄

Pl. nem kell windózba átmenned, telefont elõvenned, órát megnézni, hogy megtudd mennyi az idõ, ami nagyon fontos. Mit kötözködsz már ennyit, ez egy nagyon hasznos kis ketyere<#eplus2> Még esetleg egy ilyen radart is tehettek volna rá, ami ha lõnek rád jelezné, hogy incoming missile, vagy villogna ha ütnek, sziréna, akármi. Ezek után már vizimérték is lehetne benne, ha esetleg építkezésen megszorulna a szakember.<#vigyor2>

Nefürgyé le!