Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IGN1: Gordon Bodaster; Tristana Bodaster; Lifeweaver Bodaster; I Gordon I IGN2: Little Bodaster; Sinister Bodaster; I I Gordon I I; Ill Gordon Ill
Nincs, erre gondoltam
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
Na, jah! De én azt gondolom, hogyha az ember kiad valamiért 18K forintot, akkor az legyen "mindenben" tökéletes és maximálisan szolgáljon ki, ha lehetõség lenne rá!(Tudom, hogy ilyen nem létezik, de nagyjából)
ON
Full Cantha
Meg nem art az osszes areat a falon maszva korbeoldalazni es atlosan is atjarni az egeszet, mert kozepen is lehetnek pici foltok.
GW1: Glissa Windwhisper R/x - Divine Anger Mo/x - Dont Call Me Baby E/x * Mistblade Mikado A/x - Butcher Nurse W/x * Razia Amarth D/x * PvP: I Has a Shuvel GW2: Butcher Nurse WAR - Razia Amarth REV
Tudnál egy olyan map képet csinálni, amin a kis sziget lehetö legnagyobb része bennevan?
Vannak foltok, amiket nemtom, hogy el lehet-e tüntetni.
Nagyon szépen köszönöm!
Þór vígi þessi rúnar
Naggyából nekem is ilyen.
Azóta Fort Aspenwoodban meglett a 95.4%
Köszi!
Þór vígi þessi rúnar

Þór vígi þessi rúnar
éáõúûöüóí
És semmi makrót nem kellett csinálni. Annyi, hogy kicsi az enter, de azt 10 perc és megszokod. Ja, és nincs ráírva a gombokra, hogy itt az é itt az á betü van. De azt meg úgyis tudod, hogy hol van. Akkor?
Sose értettem az embereket. Az amerikai billkiosztás nem azt jelenti, hogy nincs ékezet és megvan cserélve az y és a z. Azt a windows aktuális nyelvi beállítása határozza meg!
Þór vígi þessi rúnar
Vagy tévedek?
Þór vígi þessi rúnar
Vasalni viszont nem tud. (decsak azért, mert még nem hallottam usb-s vasalóról)
Þór vígi þessi rúnar
[/cserf][/fülünyúl]
Azt nem tudom, hogy a képen bekarikázott helyre hogy lehet (be lehet-e) jutni.
Þór vígi þessi rúnar
- Marketplace-ból lehet valahogy átkavarni egy (talán 'go home') quest kell hozzá, hogy átvigyen a jómunkásember (aki valahol a hajó elõtt vagy pont a hajón áll és véletlenül sincs felkiáltójel a feje felett). Marketplace-bõl menj a tenger felé (nem lesznek mobok ha jól rémlik) egy móló meg talán néhány hajó (csónak, dzsunka vagy mittoménmi) lesz csak meg ezek az NPC-k
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Legalább is én igy csináltam a múltkor...
BF3: csucsorr
Felderitéshez kellene az a rész, de az ajtó elött álló pasi nem enged be.
Valakinek 5let?
Þór vígi þessi rúnar
pl hogy monkkal a healing touch-ot mindig magara tegye... ^_^
Plö már csak egy gombnyomás és ha megjön valaki a guildbe, máris megy a szia a guild chat-be, bárhol vagy. LOL. Hasznos. Nehogymár pötyögni kelljen.
Þór vígi þessi rúnar
Þór vígi þessi rúnar
Nefürgyé le!