Guild Wars 1-2 MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brigadeführer
Kicsit off, de elkészült a WSS honlapjának elsö müködõ verziója. Még apróbb javítások vannak hátra, de már élvezhetõ.😊
www.wss.cjb.hu

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

bardocz
ööö drokk mellett a barlangba
bardocz
akkor amikor kinyírtam a warrior bosst azért hullot mindig rare scroll akkor má értem ^^
Szegény trollok, a hétvégén szívnak rendesen:

Dupla akkora eséllyel esnek scrollok és az idõtartamuk kétszer annyi ideig tartanak a mostani hétvégén.

<#idiota><#banplz><#taps>

BF3: csucsorr

Brigadeführer
Ez 3 pontos!<#taps><#nyes>

WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu

bardocz
<#idiota>nagyon naggy xD
cenobite
Jé, bekerült a banner! <#vigyor3> Köszi!

Nyilván Nightfall megjelenés után átszerkesztem.

gamertag: kenobita

<#taps>^^

2x kell rákattintani.

Saint of Underworld N/Me

csáó.ma el akarom inditani a guild wars rákattintok az ikonjárá és nem indul szinte nem is csinál semmit.Valaki tud valami orvosolo megoldást?Thx

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

bardocz
a vízbõl fogja kivonni a zoxigént!30000 litér vízbül xD
Kata
<#wilting>

<#nevetes1>

[/cserf][/fülünyúl]

Carlos
Nem úgy te...
Csak mindkettönknek Fissure armor...
Teccikérteni?

Þór vígi þessi rúnar

Kata
Csetszeksz vót? <#idiota>

[/cserf][/fülünyúl]

kastil
<#mf1><#mf1>

"az lenne legjobb ha még mindig full 'noob' lennék..."

ha ez segit, nagyon szivesen lenoobozunk... <#vigyor1> bár nekem nem szokásom, de ez egyszer kivételt teszek, ha akarod... 😊

kastil
de igy sem tetszik basszus😞 az lenne legjobb ha még mindig full 'noob' lennék...
azok voltak szép idok, minden uj skillnek orultem, most meg runt vesz az ember h lv3on mar meglegyen szinte midnen ertelmes skillje <#wilting>

hát, nemtom. a 1.5k-s kurcig armorom a warimnak akkor se cserélném le, ha olyat kapnék aminek jobbak az értékei 😛

és ha karit törölsz, sose kapsz ajándékot 1éves korában, szal tessék meggondolni 😄

- 1x én is törölni akartam a pve karikat, 2 mondjuk túlélte (elénél berágtam a nerfre az törölve lett, elõtte meg skill unlock miatt töröltem a fullos ranger-t) de nekem csak 1 volt 15k armorban. Most, hogy ismét nem számít a factions pont leadása azért nem árt, ha van valamely kari a fõvárosban, legalább némi pénz lesz a factions reward-ból hamár pve-bõl nekem nem gyûlik, skillre meg néha kell azért pénz is

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

kastil
XD normalis vagyok? nem jatszottam kb 3 honapja, most ugy dontottem ujra eloveszem, de 0rol kezdve, emrt unalmas hogy mindig tapolom "kiskarimat" kisertes sux, szval fogtam es kitoroltem minden karimat, ebbol 3 volt 15k armorban meg 1 15k kurzick armorban xD nem nagy szám, de azért mégis, már most bánom,<#bohoc><#szomoru1><#falbav> jah meg 55hp monk etc..

FIGYELEM!! Nem a mostani GSben lesz Factions trial, hanem az októberiben!!!

bardocz
nem nekem szól de nekem akkor is jobban tetszene amugy meg pár 15k-sa rmour szerintem hányás
de vaksi vagyok basszus, szóval az obisidan, az obsidian akart lenni<#vigyor2>
Hm, ha csak 1,5k-ba kerülne és nem kellene hozzá 105 ecto, akkor is jobban tetszene?<#vigyor2>

Nefürgyé le!

bardocz
szerintem warrirnál néz ki jobban mint az öszes canthai meg tyriai talán a full platemail fakateére fetve veri
Szaruman
A ffi jobban néz ki, mint a prophecies armorok közül bármelyik. A factions armorok közül a luxon 15k sztem még elég jól néz ki.

Nõi ele armorokhoz nem értek😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Tudod ez az a drága armor, amire farmolják az ectot meg a pénzt<#vigyor2>
Obisidan armor a neve, de mindenki csak fissure armornak hívja, mert ott készítik. És állítólag jobban néz ki mint az összes többi armorfajta együttvéve. Hát nem tudom, szerinted ez jobban néz ki mint bármelyik másik ele armor akár a régiek, akár az újak közül? Nem nem, ne az ára alapján dönts, csak hasonlítsd össze õket...

Nefürgyé le!

Carlos
Igy van. Mindkettö Fissure vagy Obsidian armor.

Þór vígi þessi rúnar

Ha jól sejtem akkor obsidian.

BF3: csucsorr

dougO
Ez milyen armor?

http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

<#eljen>

Carlos
Lindi megtalálta párját egy Holland ele személyében:

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Sok hülye van!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Egyetértek!

Þór vígi þessi rúnar

cenobite
Énisénisénisénisénis...! 😊

gamertag: kenobita

spatz
Csináltam egy bannert, hátha felkerül...

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

mert az a szájbergyerekek szerint , idézem : FUN ;[

Saint of Underworld N/Me

Kata
Kis hír a nagyvilágból: kaptam egy automata levelet a gwonline-tól, miszerint ma hajnalban valaki megkísérelt számos alkalommal belépni a nickemmel. Megkaptam az IP-t is. Miért akarja valaki meghackelni pont az én nickemet?

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Én félek éjjel egyedül.

[/cserf][/fülünyúl]

Értem, én csak abból indultam ki, h kb 20x direkt a % miatt nekifutottam a küldinek, és mindig ÉNY-re dobott. Azon gondolkodom, ha mondjuk 2. banishol, akkor dob-e más helyre? csak ahhoz meg nem elég a hencs, ugye...

kit érdekel a napszak? legyenek inkább új funkciók

EmThor
17es kép nagyon szép, tiszta Babilon 😄 ezek annyira nem újak ám 😊

nem lesz napszakváltás :/

spatz
Megjelentek új képek a Nightfall kiegrõl:
Új képek

Az éjszakai képek nagyon jól néznek ki <#eljen><#hamm>
Lesz esetleg napszak változás...<#nevetes1>

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

és van egy halom város, amiben van olyan terület ahova csak az azt uraló klán tagjai mehetnek be... lehet hogy az is számitana a %-nál. És nem tudom, de lehet hogy az undercity külön számit...

Brigadeführer
Lyan Kyj, Gordonbodaster: Pont, hogy nem az ÉNY-ra gondoltam. Mint írtam egyszer, egyetlenegyszer nem oda dobott, hanem a DNY-i portalhoz, onnan pedig nem lehet visszajönni. Ráadásul szinte minden égtáj felé vannak ilyenek.

valaki csinaljon mar bannert ;/

Saint of Underworld N/Me

Nézegettem videót azóta ról és sztem most rögtön megyek és megveszem XD. De azért köszi😊
most pénteken jön az új GS, vedd meg, 2 hetes kulcs lesz benne!

Sziasztok,
Egy nagy kérésem lenne. Eddig lelkes wow fan voltam (ill. most is az vagyok,csak elegem lett belõle kicsit), haveromnál láttam a gw-t és baromira megtetszett. 90%hogy megveszem de elõbb szeretném megtapasztalni hogy tényleg olyan jó-e mint gondolom. Hosszas utánaolvasgatásnak hála kicsit elkenõdött a szám hogy nincs trial version, viszont hallottam hogy az eredeti cdhez jár egy próbakey. Valaki meg tudna szánni egy ilyennel plííííz??? (Ha megveszem a játékot akkor természetesen én is közzéteszem itt a próbakeyt amit kapok hozzá) Nagyon köszi elõre is!!!
bardocz
ja és azoktól nem kell félni védtelen karival is át lehet futni