Guild Wars 1-2 MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.wss.cjb.hu
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
Dupla akkora eséllyel esnek scrollok és az idõtartamuk kétszer annyi ideig tartanak a mostani hétvégén.
BF3: csucsorr
WSS Guild Leader Hermann Von Salza, Hannah Hohenstaufen, Wilhelm Bittrich, Heinrich Von Wotan, Hiroyoshi Nishizawa, Dietrich Eckart, Brigitte Steiner www.wss.cjb.hu
Nyilván Nightfall megjelenés után átszerkesztem.
gamertag: kenobita
Saint of Underworld N/Me
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
ha ez segit, nagyon szivesen lenoobozunk... <#vigyor1>#vigyor1> bár nekem nem szokásom, de ez egyszer kivételt teszek, ha akarod... 😊
azok voltak szép idok, minden uj skillnek orultem, most meg runt vesz az ember h lv3on mar meglegyen szinte midnen ertelmes skillje <#wilting>#wilting>
és ha karit törölsz, sose kapsz ajándékot 1éves korában, szal tessék meggondolni 😄
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Hm, ha csak 1,5k-ba kerülne és nem kellene hozzá 105 ecto, akkor is jobban tetszene?<#vigyor2>#vigyor2>
Nefürgyé le!
Nõi ele armorokhoz nem értek😊
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Obisidan armor a neve, de mindenki csak fissure armornak hívja, mert ott készítik. És állítólag jobban néz ki mint az összes többi armorfajta együttvéve. Hát nem tudom, szerinted ez jobban néz ki mint bármelyik másik ele armor akár a régiek, akár az újak közül? Nem nem, ne az ára alapján dönts, csak hasonlítsd össze õket...
Nefürgyé le!
BF3: csucsorr
http://nagyonciki.hu - A sztoriportál. GW: The Godfather | Sister Golden Hair | Amira Sweet |Gold Fever

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Saint of Underworld N/Me
[/cserf][/fülünyúl]
Új képek
Az éjszakai képek nagyon jól néznek ki <#eljen>#eljen><#hamm>#hamm>
Lesz esetleg napszak változás...<#nevetes1>#nevetes1>
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Saint of Underworld N/Me
Egy nagy kérésem lenne. Eddig lelkes wow fan voltam (ill. most is az vagyok,csak elegem lett belõle kicsit), haveromnál láttam a gw-t és baromira megtetszett. 90%hogy megveszem de elõbb szeretném megtapasztalni hogy tényleg olyan jó-e mint gondolom. Hosszas utánaolvasgatásnak hála kicsit elkenõdött a szám hogy nincs trial version, viszont hallottam hogy az eredeti cdhez jár egy próbakey. Valaki meg tudna szánni egy ilyennel plííííz??? (Ha megveszem a játékot akkor természetesen én is közzéteszem itt a próbakeyt amit kapok hozzá) Nagyon köszi elõre is!!!